×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

34-годишната Деница се оказа поне на 40


20 Март 2022, Неделя, 14:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Деница е започнала да учи магистратура през 2005 г., когато според нейните твърдения трябва да е била на 17 г

Шоуто „Ергенът” спокойно може да се прекръсти на „Излъжи за годините си”. Момичетата в предаването ментят като за световно за това на каква възраст са. След Гери, която се подмлади с доста години и се оправда, че е „станала грешка”, се оказа и че Деница Дишкова е излъгала за годините си. Набори на блондинката издадоха, че тя е на 40 години, а не на 34, колкото твърди, че е, твърди „Уикенд”.

Деница е започнала да учи магистратура през 2005 г., когато според нейните твърдения трябва да е била на 17 г. Всъщност през 2005-а риалити героинята е била на 23 години, а днес е точно на 40 лазарника. Зрителите на шоуто заподозряха, че мениджърката е по-възрастна още в първия епизод на шоуто.

При старта на романтичното приключение само Деница получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ бе за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов и това бе именно блондинката. Зрителите на предаването предположиха, че мачото е дал розата на Дишкова, защото от всички визуално най-много прилича на бившата му половинка Христиана Парова.

„Харесвам я като поведение, обаче мисля, че тази дама е около 40-годишна, ако не и малко повече. Не разбирам защо им променят годините, особено когато е явно” – чудят се в социалните мрежи. Всъщност не от предаването променят възрастта на участничките, а самите жени лъжат коя е годината им на раждане. В анкетната карта голяма част от мадамите са вписали неверни неща, които не са проверявани от екипа на шоуто. Така блондинката решила да се подмлади с цели 6 години. Кандидатката за сърцето на Виктор ръководи администрацията на главно звено в АЕЦ Козлодуй. От първия епизод на риалити предаването стана ясно, че живее в хубава къща и има финансови възможности, като разчита на себе си, а не на богат мъж. 

„Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен“ – хвали я Виктор. Зрителите харесват поведението и интелекта на Деница, която изпъква сред останалите участнички, но определено мястото й не е в това шоу.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 1
3
Коментара по темата
3.
Иа
23.03.2022 01:12:04
1
0
Виждам и ЕГН-то: на 34 е била миналата година. Жената е дама, а това рядко се вижда по родните риалити формати. Виктор е класи (социални) под нея, но формата се гледа в цял свят! С образованието, което имаш, Деница, успех в любовта, но знам, че желанието ти е да останеш в България, а тук е мисия невъзможна да срещнеш интелигентен мъж!
2.
Жаклин
20.03.2022 17:54:19
1
2
Мисл,че всяка кандидатка за това предаване трябва първо да се погледне в огледалото,да помисли дали отговаря на изискванията за шоуто и тогав да участва!
Продуцентите си избират и някои дъртички,някои които повече си попийват,по грознички,за да става шоуто!
Защо мислите,че не са изгонили тая лигава пияндурница,Бонбонива която почва да реве на вско предаване,това е само за рейтинг к да се смеем ние зрителите ей затова!
Ако имаш самочуствие и си хубавица не я мисли,а това предаване е пълен фалш!
Виктор никога няма да вземе за съпруга някое от тия жени с изключение на Елвира,само тя е достойна никоя друга!
Браво Елвира,ти си един достоен човек на земното кълбо!!!!
Ти си звезда,за която един мъж може само да мечтае!
Пожелавам ти да намериш истинския човек и да бъдеш много шастлива!!!!!
Ти си уникална!!!!
1.
Да да
20.03.2022 17:05:38
0
2
От самото начало си личи, че е по възрастна от всички !
Защо лъже, и май лъже себе си най вече.....Не й прави чест, при положение, че има претенции за интелект и възпитание!!
Годините й личат ...очевадно е !
Стои между останалите като леля им !!!
И защо е това поведение....излага се !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори