×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков след среща с шефа на Пентагона: Приемаме американска рота, не даваме помощ на Украйна


Кирил Петков след среща с шефа на Пентагона: Приемаме американска рота, не даваме помощ на Украйна
"Не сме говорили за военна подкрепа в Украйна по никакъв начин", обяви българският премиер
Ключови думи: Лойд Остин, САЩ, НАТО
19 Март 2022, Събота, 10:33 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Надявам, че и други държави ще изпратят своите елементи към българската бойна група, обяви премиерът

Министър-председателят Кирил Петков проведе среща със секретаря по отбраната на САЩ Лойд Дж. Остин. Двамата дадоха изявления за медиите в Министерския съвет. Кирил Петков обяви, че България ще приеме бойна рота „Stryker”. По думите му войната, която Владимир Путин е започнал, поставя цяла Европа под риск.  

"За съжаление вече няма нито една държава, която може да живее с илюзията за пълна сигурност", подчерта Петков. 

"Не трябва да забравяме, че в тази сложна ситуация никой не може да се защитава сам. Нашата сигурност е в колективната отбрана с нашите съюзници в НАТО. Ние сме НАТО! Специално искам да благодаря на Лойд Остин и САЩ, че първи отговориха на нашите искания към съюзниците в НАТО за подсилване на бойната група, на която сме водеща страна на многонационален елемент. САЩ се съгласиха да предоставят една рота Stryker. Това е силен знак към всички наши съюзници в НАТО и се надявам, че и други държави ще изпратят своите елементи към българската бойна група. Тази бойна група е под командването на върховния главнокомандващ на НАТО за Европа и ще предложим нейния командир да е българин. Искам ясно да заявя, че ситуацията, в която се намираме, след като Русия започна тази война... българското правителство има ясна задача да усили нашите защити. Всъщност, българското общество може да бъде спокойно именно защото ние сме съюзници и увеличаваме нашата защита заедно", добави министър-председателят. 

"Други теми, които обсъдихме - военна мобилност. От Средиземно море от Александруполис да свържем Бургас, Варна, Констанца с път, влакова линия, енергийна инфраструктура, мост над Дунава. Двете правителства ще работят в тази посока, защото логистиката е също толкова важна, колкото и военната техника, за да имаме наистина работеща отбрана по източния фланг. Борбата с корупцията е също обща задача. Тя влияе както на националната сигурност, така и на стабилността по източния фланг. Така че там имаме също много обща работа", каза Петков.

Той се обърна специално към българските зрители и медии: "Не сме говорили за военна подкрепа в Украйна по никакъв начин. И всичките тези фалшиви новини, които бяха казвани до скоро, мога ясно да кажа, че това не е факт. Работим заедно по източния фланг, работим заедно по усилването на НАТО, но нищо друго по тази тема не е дискутирано. Така че много благодаря за посещението и ще работим заедно във всяка стъпка. Така че, Америка е НАТО, България е НАТО."

Лойд Остин каза: "С министър-председателя г-н Петков току-що проведохме много продуктивно обсъждане относно непровокираната инвазия от страна на Русия срещу Украйна и силната и обединена подкрепа на НАТО и силния и обединен отговор от страна на НАТО. Обсъдихме също така редица важни двустранни въпроси в сферата на отбраната. За мен е важно да съм тук лично в този момент от критическо значение, за да осъдим безразсъдната и безмилостна агресия на Русия срещу мирна съседна държава и за да подчертаем нашата подкрепа за украинския народ, както и още веднъж ясно да заявим колко сериозно Съединените щати приемат своите задължения в НАТО. Нашият ангажимент към чл. 5 е непоклатим. Войната, водена по избора на Путин срещу Украйна, е трагична."

Тя отнела ужасяващи човешки жертви - военни и твърде много невинни цивилни граждани. Но и сплотила Украйна, НАТО и свободния свят. 

Лойд Остин приветства хуманитарната помощ, която България предоставя на бедстващите украински граждани. 

След репортерски въпроси дали е обсъждано предоставяне на война помощ на Украйна той и Кирил Петков подчертаха, че акцент в разговорите е било засилване на източния фланг на НАТО. 

Българският премиер цитира украинския президент Володимир Зеленски. 

"Той ми благодари, че България е отворила вратите за украинските бежанци и той каза "моята армия се бие много по-спокойно, когато знае, че жените и децата са на едно безопасно място". България ще продължи да прави всичко възможно да подпомогне украинците в тази тежка война и тази огромна агресия, която Руската федерация им е нанесла. Но бидейки толкова близо до конфликта в този момент, военна помощ към Украйна няма да може да бъде възможна и този тип помощ би следвало да се случва въобще като потенциал само ако мине и през българския парламент. Така че в този момент говорим само за хуманитарна помощ, говорим за отворени врати към украинските бежанци, говорим за засилено присъствие на източния фланг, говорим за обща стратегия с всички наши съюзници в НАТО. Говорим в един глас и това е, където България в момента може да бъде най-силна", обяви Кирил Петков. 

Гледайте целия брифинг тук:

 

 


В категории: Политика


91
Коментара
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
91
Коментара по темата
91.
реалиста
20.03.2022 10:58:02
1
2
Не мага да разбера, защо Снежко дойде в България, като можеше да разпореди по телефона на Кирчо, какво да прави?
90.
До всички
20.03.2022 09:30:53
0
4
А вий, вий сте идиоти
89.
Red Pill Reality
20.03.2022 03:00:16
0
4
Ние отлагаме. Това отлагане се превръща във вътрешен диалог, вътрешен монолог. Ние винаги живеем в утрешния ден, който никога не идва и не може да дойде; невъзможно е. Това, което идва, винаги е днес и ние продължаваме да жертваме днес за утре, което го няма никъде. Тогава умът продължава да мисли за миналото, което сте унищожили. И след това продължава да се отлага за други утре. Това, което сте пропуснали, продължавате да мислите, че ще постигнете някъде в бъдещето.
Няма да постигнете нищо! Това постоянно напрежение между минало и бъдеще, това постоянно отсъствие на настоящето.
Отлагате само това, което не е важно за вас, или си играете със себе си, хитреете със себе си.
Когато дяволът ви покани, вие сте незабавно готови. Веднага, моментално се изправяте. Казваш: "Идвам!" Когато някой ви обиди, не казвате, че „Утре ще се ядосвам;“ но промяната винаги отлагаш. За смъртта казваш: „Да, трябва да се случи някои ден“. Това е толкова детинско.
88.
Най - добрия премиер
19.03.2022 21:56:56
6
3
От Стамболов насам! Браво на премиера , гърчете се нищожества плиткоумни !
87.
Хе хе
19.03.2022 19:35:27
1
3
На новата рота сме им осигурили украинки.Кирчо е умно момче.Няма да останат на сухо натовците! Всичко е пресметнал точно.
86.
Браво
19.03.2022 18:14:55
0
5
Правилно ли чух? Днес пак се изцепи, че ще строим мост на Дунав. Време беше! То с тези лодки ни писна да пресичаме реката. От Аспарух го чакаме.
85.
Ева
19.03.2022 17:49:11
0
2
Все едно , че дупе ти искат, че не даваш
84.
MT
19.03.2022 16:57:44
1
5
една рота=12 БТР
83.
Kурбат Пулев
19.03.2022 16:12:00
0
7
Нали гласувахте за Слави Трифонов и ПП ?
82.
бай Драгой
19.03.2022 15:23:38
4
10
Като гледам каква сводач от претендиращи да бъдат американци е станала Америка, то местното Индиянско население ще се обърне в гроба си, ако види до къде са я докарали новите Колонизатори.
81.
до 80
19.03.2022 15:11:17
0
2
Ами като се замислиш така е най-естествено, така сме създадени от Бог и така са живяли хората в началото в хармония един с друг и с животните. После се почват всичките правила, държави, правителства, закони, и в момента живеем в някаква сбъркана матрица. Просто повечето хора не го осъзнават, защото от малки ни се втълпява, че това е нормално.
80.
До 79.
19.03.2022 15:05:39
3
4
Т.е. не искаш въобще държавността да съществува и предпочиташ някакъв утопичен свят без норми, в който всички са равни и всеки си взима сам решенията за себе си? Хахахах. Дооооообре.
79.
до 75
19.03.2022 14:53:19
3
9
А защо някой трябва да взима решения за другите? Защо сме облъчени да смятаме тази система за нормална, и да сме роби в тази матрица? Ако на теб ти е кеф някой друг да взема решенията за всичко вместо теб, на мен не ми е. И без това още от раждането целия ни живот е вече плануван и проектиран - детска градина, училище 12 години, университет 4 или 6 години, после блъскане на работа от 9 до 5 около 40-50 години, и накрая 5-10 години мизерстване с пенсия 300 лв, които не стигат за лекарствата, сметките и храната, и ходим да се блъскаме по опашките за олио. Това нормално ли ти се вижда? Това са резултатите на това да оставиш някой друг да проектира и планува собствения ти живот. Защо трябва да го смятаме за нормално?
78.
до 73
19.03.2022 14:47:21
2
8
Няколко пъти вече ти обясних, че политиците никой не ги "избира". Изборите са една измама, за да си мисли народа, че нещо зависи от него. И не, не си противореча, явно не четеш внимателно какво пиша или не го осмисляш. Всеки има право на мнение, но не и да го налага над другите. Затова казвам, че не трябва решенията да се взимат от тези подставени лица политиците. Те не са ни господари да ни казват какво да правим, ние не сме роби или собственост на държавата. Ние сме свободни хора със свободна воля, но повечето май не го осъзнават.
77.
До 74
19.03.2022 14:41:24
9
13
Путин няма да ни "запатка" защото сме в НАТО, иначе, ако не бяхме и държавата ни предстaвляваше такъв "интерес" за него, какъвто Украйна, ще ни забомби без да се замисли. Това със славянските братя и българо-руската дружба съществува само в главите на русофилите в България. Любимите ви руснаци ще ни изпепелят в името на имперските си амбоции и няма да им мигнат очите
76.
do 74 ДъндитУ
19.03.2022 14:39:01
5
5
кви джужджета с ракети кви 5 лева бе каун? Що не е нападнал друга натовска държава ве лек? Доста около него пращат оръжие на Украйна що не ги е подпукал този изполин в джужвешки ръст? Аман от промити мозъци
75.
До 71
19.03.2022 14:36:14
4
4
А как предлагаш държавата да се управлява? Защото все някой трябва да взема решения? Сериозно ли смяташ, че населението на държава, чиито предизборни клипове завършват с посланието "Купуването и продаването на гласове е престъпление" трябва да бъде допитвано за всичко? България е страна, в която за 20 кинта, кебапчета и хляб с лютеница се продават гласове, а ти си седнал да искаш референдуми... Смях.
74.
Дъндито
19.03.2022 14:29:41
5
22
НАшите малоумни управляващи , може да ни вкарат във война без ние да знаем .
Добре че Путин знае кави идиоти ни управляват и да се надяваме , че няма да ни запатка и нас с ракети .
73.
до 71
19.03.2022 14:29:16
1
3
то май ти си противоречиш. Хем смяташ че всеки имал право на мнение хем не ти изнася че някакъв си рапър взимал решения за енергетика?
Слабо ме интересува поста на Хазарта питай тия които са го избрали - хората с право на мнение. Дали са си мнението да е в парламента пък сега не ти е кеф? Пак противоречие
72.
до 57
19.03.2022 14:28:52
2
6
Щом си мечтаете да живеете в Беларус, кое ви спира? То е ясно, че прасетата си сакат кочина. Така като ви слуша човек, излиза, че при другаря Лукашенко всичко е идеално, да им се чуди човек на хората в Беларус защо протестираха така срещу него и се чудят как да си бият камшиците от там
71.
До 68
19.03.2022 14:16:29
3
3
Не е според моята логика това, а според логиката на коментар номер 55, който мисля че ти беше писал. Че трябвало да избираме специалисти, защото само те разбирали и простолюдието нямало право на свободен избор, а трябва да изпълняваме като овце каквото кажат "експертите". Така че това изобщо не е моята логика, а е нещо което аз опровергавам. Моята логика е, че всеки има право на мнение, а не едни 240 човека да взимат решение за всички. Още повече, че тези 240 човека не са избрани от народа, защото изборите са нагласени. А ти като си толкова запознат, айде кажи ми на какво е министър хазарта и по какво точно е експерт, че трябва да има право да взима решения за цялата държава. Чакам с нетърпение да отговориш на този въпрос.
70.
Нови избори
19.03.2022 14:15:52
1
7
До 2 МЕСЕЦА .
69.
*********
19.03.2022 14:14:30
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
68.
до 64
19.03.2022 14:09:45
4
3
имането на пари означава че имап нещо в главата. Ако нямаш малко трудно ще имаш пари или и да ги имаш по някаква случайност - това ще е за много кратък период от време - примери колкото искаш.
Хазарта не е министър на енергетиката до колкото знам. А ти какър точно си понеже според твоята логика не трябва да изказваш мнение за нищо различно от това за което си учил :)
67.
до 64
19.03.2022 14:07:15
1
2
Луисчо е един палячо дето ако караше преди 20 години когато колата не се управляваше от бокса и не беше натъпкана с електорника щеше да се разбере колко е добър. А като за теб книжката не кара колата качвай децата и жената само при хора без основно образование и книжки. И след като циганите са добри шофьори най добре при тях ги качвай.

След като не може да зацепиш какво е общото между завършения 8ми клас взета (не купена) книжка и по-доброто шофиране няма смисъл да ти се обяснява ;)
66.
Смях
19.03.2022 13:52:35
0
8
Първо беше батальон, сега една рота. Ние сме с най-боеспособна армия от Източния фланг, ако пратят едно отделение пак стига. Ние ще наредим наще бременни сержантки в редица, хванати за ръце, за да имаме възпираща сила. Само да не се издерат с хибридните маникюри. Колкото Станишев вдяваше от казарма, толкова и тоя канадски прът. Голи сме отвсякъде, ама корназ.
65.
до 56
19.03.2022 13:31:14
3
5
До 56, доста простовато и леко расистко изказване. Какво значение има дали някой има завършен 8 клас, за това как кара кола? Каква е връзката между управляване на автомобил с това дали учиш в университет или си безработен? Между другото познавам хора с книжки, които карат напълно неадекватно, и хора без книжки, които карат без никакви проблеми. А също така ако може да обясниш цвета на кожата как влияе на начина на каране, защото тази връзка също не ми е ясна. Люид Хамилтън е черен и е един от най-добрите шофьори в света. Ти като си бял да не си мислиш, че това ти дава +10 бонус точки?
64.
до 61
19.03.2022 13:25:56
3
8
За пръв път чувам някой да е специалист по имане на пари. По-тъпо изказване отдавна не бях чувал. Света е пълен с хора с много пари, които са просто едни поставени лица, и тези пари са им дадени наготово от тези, които ги държат за топките и им нареждат какво да правят, а простите хора им се радват и викат "гледай колко е успешен/известен/богат" и тн. Хазарта като кара хора да ходят по концерти, значи че трябва да му се доверяваме за въпроси по енергетиката ли? Нали говореше, че трябвало образовани хора да ни управляват, експерти и специалисти? Хазарта като е експерт по рап, това значи, че разбира от медицина и право ли? Осъзнаваш ли колко нелепо звучиш и как си противоречиш сам с това, което писа в предните коментари?
63.
До 55
19.03.2022 13:17:47
11
3
Кирето е специалист по това че имаше много пари още преди да взеле у политикита.Направи и ти бизнес стани и ти богат вместо да кълвеш тука. Хазарта също - накрай ти хора да ти ходят по концерти като си толкова отворен и то години наред.
62.
До Гошко
19.03.2022 13:14:25
4
2
И ти си объркал групата.Твоята е за хора с обратна ориентация .
61.
До големите арийци
19.03.2022 13:13:46
5
6
аман от прости галфони дето нищо не знаят вярват на всякакви тъпотии но казват на разни че са маймуни на други че са прости или педали...я да ви питам

Ти дето не си маймуна и не си педал и прост а си бял и се мислиш за голямата работа какво постигна в жалкия си животец? На колко деца помогна колко дървета посади на колко хора вдъхна надежда и за себе си какво направи? Учи се дълго и сега си финансово добре понеже прилагаш знанията си?

Май нищо от горното не си направил и затова си изпълнен със злоба. Нали щотото знаеш че никога няма да си като "маймуната" нито ще разполагаш с парите и нито с властта и. Също те изяжда отвътре и какжените масово мечтаят някоя маймуна да я оправи докато ти големия ариец неможеш да задържиш никоя. Или и да я задържиш тя е по горозна и от маймуна и тежи 300 кг.

Не съм фен на негрите ама вие сте дъното. Вижте първо жалкото си съществуване че тогава давайте определяние кой какъв бил!
60.
Скрънзи!!
19.03.2022 13:11:17
0
6
Тоз американец кво ли си вика??-Ебати митничарския джинс са тез българите-само взимат,нищо не дават!!.......
Барем 5 бутилки евтино олио да бяха подарили!!
59.
M.K.
19.03.2022 13:09:26
2
6
Нищо смислено не можем да пратим. Въпроса е в заемането на ясна позиция, което за пореден път не ни се отдава. Много жалко.
От това как реагираме сега зависи как ще се отнасят след това и двете страни с нас. Когато не реагираш и не заемаш ясна позиция накрая и двете страни те смятат за путьо. Хем сме в черния списък на оня малоумник, хем НАТО знае, че на нас не може да се разчита т.е. и ние не може да разчитаме особено на подкрепа освен минималната по договор или на това да им "се вдигнем в очите" като равностоен партньор, а не някакви беззъби и неорентирани.
58.
до 53
19.03.2022 13:07:03
3
6
тъпата тиква си ти. Като си толкова фен на равенството и образованието няма значение я качи щерка си или жена си при някой дето няма завършем 8ми клас и книжка малко да ги повози.Най добре ще е и ако е от боята ;) Нали всички са равни къв ти е проблема?
57.
До 47
19.03.2022 12:59:46
6
6
До 47 Беларус в момента в Минск горивото е 0,50$ про заплати около 600$ да не споменавам билетчето за автобуса и метрото колко е ..сам провери,на фона че няма.безработица безплатно здравеопазване,лекарствата са.копейки и т.н така че ще си мечтаем да живеем като в Беларус
56.
До 52
19.03.2022 12:55:16
4
11
Може ли да ми кажеш по какво е специалист Кирил Петков? А Ицо Хазарта, юрист ли беше или специалист по енергетиката? Бойко Борисов и той ли беше специалист, и по какво точно? Ти ако си съгласен да те управляват такива “специалисти” аз не съм. А относно сляпото вярване на “експертите”, това е най-грешното и робско мислене. Видяхме през последните 2 години експертите колко лъжи наговориха за вируси, маски, ваксини, и колко пъти се отметнаха и обърнаха като фурнаджийски лопати. Според експертите като влизаш в ресторанта трябва да си с маска, но след 10 секунди като седнеш на масата може да я свалиш и няма проблеми. Също според експертите трябва да си на дистанция докато си чекираш багажа, нищо че като се качиш в самолета си наблъскан гъз до гъз, тогава явно няма проблеми. Айде почнете малко да мислите самостоятелно с тези глави, знам че изглежда по-лесно някой друг да мисли вместо вас и вие само да следвате, но това не значи че това е правилно.
55.
до 50
19.03.2022 12:47:58
8
4
Хората не са добитък, но не са и не могат да бъдат компететни във всички сфери на живота. За това гласуват на избори за политически партии, в които има юристи, икономисти, специалисти в енергетиката, отбраната, медицината и т.н. и т.н., които да взимат решения на базата на знанията си. Ти ако си ОК баба Гица да ти решава фискалната политика например на страната, защото си имала "глава на реманете", то разумните хора не са.
54.
До 47
19.03.2022 12:41:22
7
7
Всеки един човек има право на мнение, живот и свобода, без значение от това какво образование има, колко е грамотен и т.н. Няма значение дали е завършил Харвард или е с основно образование. Не се мисли за нещо повече от другите. Господ е създал хората равни. Това, че се имаш за образован и много компетентен, не значи че имаш власт да решаваш съдбата на някой друг и да се разполагаш с живота му. Набийте си го в тъпите тикви.
53.
Гошко
19.03.2022 12:40:14
6
2
Ами прави сте в крайна сметка Флагман, голяма работа че стотици протестират в момента срещу намесата ни във военен конфликт!!!!!
Я дайте нещо за русата Златка или бургаското Барби, то там ви е и силата!!!
Хем и ще зарадвате групата средношколци, които са основните коментиращи тук!!!
52.
Гошко
19.03.2022 12:38:41
5
9
Ами прави сте в крайна сметка Флагман, голяма работа че стотици протестират в момента срещу намесата ни във военен конфликт!!!!!
Я дайте нещо за русата Златка или бургаското Барби, то там ви е и силата!!!
Хем и ще зарадвате групата средношколци, които са основните коментиращи тук!!!
51.
До 49
19.03.2022 12:37:32
6
7
Изборите са една измама, това вече го знаят и малките деца. Първо, че резултатите се нагладят както си искат, и второ, че няма никаква разлика между леви и десни, всички се управляват отгоре. Всички политици са подставени лица. Аз не съм съгласен някой да решава от мое име. Както и повечето българи не са съгласни, затова и такъв огромен процент от хората не гласуват. Хората не са някакъв добитък, че да решават “управляващите” вместо тях, всеки си има глава на раменете и право на собствено мнение.
50.
До 44
19.03.2022 12:31:46
7
2
Затова има избори и изпратените от Народа представители решават от тяхно име. Понимаеш?
49.
До 47
19.03.2022 12:28:35
8
9
Викаш, най-добре е решението за ЕС И НАТО да е в ръцете на марионетки, които през ден са на килимчето на Козяк?!!! Знаеш ли колко руски военни бази е имало в България през годините- НУЛА!!!
А знаеш ли колко АМЕРИКАНСКИ( НЕ НАТОВСКИ, А АМЕРИКАНСКИ) има и в момента у нас- ЧЕТИРИ!!
И те ме говориш за промити мозъци, а полавник!!!
48.
Всичко е ок
19.03.2022 12:22:45
1
7
Прост народ, слаба държава.
Гледайки коментарите, всичко е както трябва да бъде, даже сме малко по-добре отколкото реално заслужаваме.

Айде,бъдете здрави и не спирайте да ръсите простотии моля
47.
До 44
19.03.2022 12:21:29
7
20
Българския народ е глупав, необразован и неспособен да взима важни решения. По-голямата част от хората тук функционално неграмотни. Истинско самоубийство би било да се оставя членството ни в ЕС и НАТО на благоволението на промити от Кремъл мозъци и да се превърнем в нещо като Беларус или Молдова например.
46.
Няма да бъде и няма да стане
19.03.2022 12:19:37
10
10
България НЕ Е нато и няма да бъде! Амин!
45.
до 36
19.03.2022 12:17:24
3
11
Като се има предвид, че всяка дума излязла от устата му е лъжа, аз бих се радвала по-умерено... Освен това, струва ми се че дори биографията му е лъжа. Няма начин някой да е отишъл толкова млад в Канада, да е завършил гимназия там и да има толкова силен акцент.
44.
До 38
19.03.2022 12:14:43
12
14
То не е строго секретно, те дори не го крият вече, очевидно е. Много добре се видя през последните две години с измислената пандемия, как всяко правителство правеше едно и също. Ако от това не ти е станало ясно, че ги контролират едни и същи хора, не знам какво да ти кажа. Има много държави, които запазиха неутралитет. Сърбия, Бразилия, Турция, много Азиатски държави. Като цяло всички държави трябва да запазят неутралитет, защото този конфликт няма общо с тях. Украйна не е нито в НАТО, нито в Европейския съюз, нито е щат на Америка. Така че не виждам защо всички се бъркат там където не им е работа. Този конфликт има точно толкова общо с България, колкото примерно конфликт между две държави в Азия или Южна Америка - нямаме връзка. България не е направила избора за нато и ес, направили са го политиците. Защо не се направи референдум за нато и ес, на който да гласуват всички българи? Да се види тогава какво е реално мнението на народа.
43.
Майстора
19.03.2022 12:11:54
9
17
Ако беше Бойка Борисова , до сега да беше изпратил всякакво оръжие дето имаме на Украйна , и после само стойте и гледайте.
42.
До Гошко
19.03.2022 12:11:15
8
12
Какво да ти кажат за протеста? Утайките на Копейкин през два дена протестират за нещо, изтърка се вече, не е интересно.
41.
Новите диктатори
19.03.2022 12:10:37
10
13
Виждате кой протестира срещу Кирчо и НАТО - "ВЪЗРАЖДАНЕ". Съответно и много от нехаресващите Кирчо и плюещи го тук не са гербери, а възрожденски тролове. А и доста путинисти/бесепари. Ама наш ги Ганьо само ГЕРБ са им в простите кратуни.
40.
шефа на пентагнома
19.03.2022 12:10:04
5
6
търсим спешно вишисти да ни ринат лайната,че от тия хотдоци и бургери големи купчини трупаме.
39.
Гошко
19.03.2022 12:07:49
8
11
Флагман, защо мълчите като мушнати гайди за протеста в София????????
Ще ви дърпат ушите ли????
38.
Грд
19.03.2022 12:04:54
12
12
До 34: Вместо да ми плещиш глупостите тип вестник "Строго секретно", да беше посочил една държава запазила "неутралитет"? Единствените държави, за които може да се каже това са държави тип Китай и Куба (т.е "братски" на руснаците), които се въздържаха на на гласуването на общото събрание на ООН, целият цивилизован свят осъжда руското нашествие и звертсво. България и направила своя цивилизационен и избор и той е да е в НАТО и ЕС.
37.
https://youtu.be/BA60fgvP9q0
19.03.2022 12:00:01
2
6
https://youtu.be/BA60fgvP9q0
36.
123
19.03.2022 11:58:26
18
15
Браво на Кирил Петков. Постъпи мъдро. Не даде оръжие на Украйна. Прие само една американска рота. Браво. Бойко Борисов, за който ревете вкупом тези дни в деня на задържането си лично каза, че ако зависело от него ще даде С300 на Украйна. И го каза украинския посланик. Било война и трябвало да сме на тяхна страна. Е кой вкарва България във война - Петков или Борисов.
35.
До 18
19.03.2022 11:57:09
9
16
Ей, Лизач!
Близ, близ, Американски глист...
Отивай в щатите бе... Ама не можеш, щото те не искат българи...
И не ме пращай в Русия, да не те пратя в Украйна!
34.
До 27
19.03.2022 11:55:22
6
8
До 27, и кой го каза това? Ти си си го решил за себе си, и това е. Средно положение нямало. Защо да няма? А искаш ли да ти кажа една тайна, и запада, и Русия, се командват от едни и същи хора, които контролират всяко едно правителство по света, и интереса им е хората да се делят на “западни” “източни” и да си мислят че “средно положение няма”. Като ти гледам овчите изказвания, виждам, че добре са си свършили работата с промиването.
33.
Реалист
19.03.2022 11:54:58
4
13
Дано поне българите знаят как буквално се превежда „Stryker", страйкър в точен превод е Чукач, тоест нашия мил примиер ни е поръчал рота чукачи?!?
32.
do 24
19.03.2022 11:53:08
1
10
правилно.....
и най -лошия и мир ,е по-добър и от най- успешната война.....
31.
Гошко
19.03.2022 11:52:39
8
13
Флагман нещо за протеста в София срещу намесата ни във война??????
30.
пецата
19.03.2022 11:50:53
5
10
straikera brigadata e 3600 4oveka
The Stryker Brigade Combat Team – or SBCT – is an infantry-centric unit with 3,600 soldiers
toest BG 6te se izpolzva kato poligon za podgotovka na teroristi ili stavame sledva6tite ukraina/siriq/iraq/libiq
29.
ТВА БЪЛГАРИНА/ТЕ
19.03.2022 11:49:54
1
12
Все реве и се тръшка, някой да го оправи.....
Големия брат......малкия братовчед....и Сульо и Пульо... Атанас ...и Филанкишията....
И ни ,,оправят,, ..ама.....все те са отзад.....мхм....
28.
Грд
19.03.2022 11:47:24
10
16
Неутралните позиции съществуват само във фантазиите ви. Или си със западния свят и НАТО, или с Русия, средно положение няма.
27.
Az
19.03.2022 11:46:11
5
17
КИРО МУСТАФА - Боклук продажен….що не се върнеш в дупката от която си изпълзял….. тъпанар нещастен
26.
ДАСКАЛ
19.03.2022 11:39:54
5
10
РАЗБИРА СЕ, ЗА НАГЛОСТА, МАЙМУНАТА, ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА!
25.
До 18
19.03.2022 11:38:49
5
19
Никой не се натиска да ходи в Русия, щот много я обича. Хората ти казват; че не искат да се месим във война , която не е наша. Нямаме работа да се правим на мъже и да даваме оръжия и добровлци. Прави разлика. Всеки е свободен да се отказва от паспорти и да ходи където му душа иска. Аз лично предпочитам да си запазя паспорта и да живея в мирна държава, в която съм роден.
24.
Бончо
19.03.2022 11:38:19
6
20
Ако бяхме малко по умни в дипломацията щяхме разумно да запазим неутрална позиция и да не се набъркваме в чужди конфликти. Сега щяхме да берем плодовете от две страни
23.
DASKAL
19.03.2022 11:37:43
2
4
ОТ КОЯ МЕДИЯ СА ПРИСЪСТВАЛИ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА? :)
22.
ЦИРКОВА МАЙМУНА
19.03.2022 11:35:55
3
5
СРЕЩАТА БЕШЕ ПРЕДИ 1 СЕДМИЦА. КАТО ПОСЕЩЕНИЕТО В МАКЕДОНИЯ НА КИРТАКА :)
21.
До 11
19.03.2022 11:31:52
13
17
До 11, какво си дал ти бе? Пишеш “далИ сме помощ, приелИ сме бежанци”, ти лично ли си я давал тази помощ или само седиш вкъщи на компютъра и помагаш от клавиатурата? Като си толкова надъхан, защо не отидеш в Украйна, да дадеш личен пример? Хвалиш Канада, че пращала доброволци, ами защо не станеш и ти доброволец рамо до рамо с канадските ти братя, да се сражаваш срещу “лошата Русия”? Какво правиш още тук? Има си начин за отказване от Българския паспорт, от който толкова много те е срам, не е много сложно, защо не действаш?
20.
CAD
19.03.2022 11:30:35
17
15
Големи разбирачи. То по коментарите си личи че народа наистина е прост. Абе що всички мрънкачи не се вдигнете и идете при великата Росия да си живуркате там?

Или май реването е понеже рублите привършват а газ-а не става за пиене?
19.
Ми като са обичат да са вземат ...
19.03.2022 11:27:42
5
19
Тия двамката ме съмняват... Ще стават бащи на общо дете...
18.
Тоз нашия канадец...
19.03.2022 11:24:55
8
26
Толкоз ли е прост или си е природно тъп... Всеки иска от нас нещо, а нашия Канадец - само кима с глава и вика "ОК". Гаси марулята... Един път не триона по масата и не им тегли една пудкъ майка на всички педали от ЕС и гейове от САЩ...
гаси и навеждането и гаси дупенето... Ще ни се схване кръста, после няма да можем да се изправим.
А народа - спинка все още зимен сън... Айде да се стопля времето, че да ходим на протести, митинги и т.н.
17.
Събуди се народе!
19.03.2022 11:21:28
7
11
Сега е момента да излезем всички като един и да изметем ППродажната шайка наред с Радко фъшкията, който ни набута тези идиоти.
ОСТАВКА и ИМПИЙЧМЪНТ!!
16.
До 11
19.03.2022 11:15:23
9
13
Пий си хаповете, пич... Ще изтървеш положението :)
15.
Стефан Бургаски
19.03.2022 11:14:24
12
29
Ако зад господина вляо го нямаше американското знаме... Спокойно можеше да се каже, че Кирил Петков се е срещнал с дипломат от Ангола (най-черните хора на планетата)...
Доживяхме и нас чернокожи да дойдат да ни управляват.... После... Ще чакаме вече китайците...
14.
11
19.03.2022 11:13:59
10
33
Запиши се добровилец и заминавай за Украйна да се биеш. Срамния паспорт спокойно можеш си го оставиш, няма ти потрябва, че и без тва украинците не ни обичат особено,ако се поинтвресуваш малко , можеш да намериш инфо. Като се върнеш с бойни успехи , можеш се пишеш украински бежанец. Ето ти 2в1 решение. Безплатно.
13.
Иван
19.03.2022 11:09:43
8
33
Да се махат!!Трябва ни собствена армия,не натрапници!
12.
До 5
19.03.2022 11:08:07
5
21
Хора интересувайте се от политика.
Виждате какви пионки на НАТО ни командват държавата бе овце.

Стига гласувайте по симпатии...този бил секси ,другия говорел омайващo,бил млад ,бил от Харвард!

Овце прости толкова ли не преценяте ситуациите и моментното състояние в държавата,че не си извличате поуки вече 32г.
Стига.
Тази лъжлива демокрация угодна само за правителство и 226 дерибея американски и поставени лица в бизнеса за усвояване на европари не ви ли омръзна!
Овце тъпи!
Каква е тая черна МАЙМУНА ДОФТАСЪЛА ОТ АМЕРИКА И ПРАВИ ПИАР НА ТОЗИ ГНУСЕН ГЕЙ КИРО-ТЪПОТО... ПРОТИВЕН НЕ МОГА МУ ГЛЕДАМ ТЪПАТА И ХОМОСЕКСУАЛИСТКА МУТРА, НАСРАНА.

Прост народе !
11.
56409
19.03.2022 11:02:25
44
24
Голяма работа - една рота, а тукашните миризливи смърдящи руски ватенки ще ореват форумите.
Страхливците никой не ги уважава. Давали сме хуманитарна помощ - и каква е тая помощ никой не знае. Приемали сме бежанци. То оставяше и бежанци да не приемаме. Срамувам се от моя български паспорт. Киро добре направи че навреме се отказа от канадското си гражданство. Заради тия надупвания към Русия щяха да му го отнемат. Канада дава не само оръжия на Украйна, но и много доброволци, които отиват да се сражават там срещу руските фашисти.Не рота а цяла дивизия трябва да има в България. През Кримската война от нашата територия са тръгвали английските и френскита момчета които са разпертушинили руската империя.
10.
Дано не лъже!
19.03.2022 11:00:38
5
22
Иначе ротата "Stryker" се е организирала по "Grindr" ...
9.
Абе
19.03.2022 10:57:29
7
19
Вийници и техника на НАто си има отдавна. Важното е, че няма да даваме нищо на Украйна. Това е новината.
8.
Що ревете бре
19.03.2022 10:55:42
10
24
Нали скапахте ,лелките се подмпкряха,чичките ревяха харвард,харвард
7.
Коронотъпаци!
19.03.2022 10:55:08
14
28
Нали гласувахте за Кирчо и Слафчо и Тиквунчо..... 90% олигофрени и овце сред гласопадавателите..... останалите 50% дето на гласуваха са още по низши....
6.
овчата рая го благославя
19.03.2022 10:51:17
11
43
Първо ги излъга с гражданство,после с диплома,след това им обеща ,че ще стават богати и народа си затвори очите за фалшивите избори!После раята взе да мрънка,че всичко поскъпна в пъти,а тоз прати милицията без заповед ,без документи-ей така-за кеф на овцете да арестували бойко...и те взеха да блеят- "браво", "много го обичаме това правителство", "ще ни се оправи живота"!
Сега като го пуснаха пак взеха да скимтят ,че им било скъпо,че за нищо не ставал...ПАК да си бил ходил!
Абе овце прости,като нямате акъл за две стотинки що се чудите после защо все сте гладни и мизерни?! Поне по джоба си не усещате ли кой ви лъже?! Май простотията ви е по-силна от глада...
5.
Осторожно!
19.03.2022 10:49:44
15
57
И тази рота дали ще е достатъчна да ни опази ако Путин реши да ни нападне? Не мисля! Затова по-добре да не се ебаваме, а да заложим на правилна външна политика. Според мен САЩ имат изгода да пламне целият регион
4.
Бургас и морето
19.03.2022 10:45:54
18
56
ПростО Кирчо марш от където си дошъл. Продаде България.
3.
Сценария на ГугЛена не мина
19.03.2022 10:42:46
11
33
На Простото му начукаха канчето!
Не трябва да се афишира като Премиер на мафията!
Санкциите Магнитски на Божков, се пренасят и към свързани с него политици и подлоги!
Божков ги приключи.
Мутри вън.
2.
официално
19.03.2022 10:42:04
16
68
Вече и официално сме ОКУПИРАНИ !
ПП !
1.
Тоя
19.03.2022 10:40:42
25
78
Идиот направо ни сложи на прицела на Русия ,всички плиткоумници които гласуваха за него носят вината!България стана подлога на САЩ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори