×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Владимир Путин ни поздрави за 3-ти март


03 Март 2022, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Путин изразява почит към саможертвата на българските опълченци и руските войници, воювали рамо до рамо за свободата на България

Наред с много държавни лидери от цял свят, президентът на Руската федерация Владимир Путин поздрави в писмо българския държавен глава с Деня на освобождението на България от османско иго. Путин изразява почит към саможертвата на българските опълченци и руските войници, воювали рамо до рамо за свободата на България.

На днешния 3-ти март президентът Румен Радев получи поздравителни адреси от редица държавни глави от цял свят по повод честването на 144 години от Освобождението на България.

Поздравления за българския народ по случай Националния празник 3 март изпратиха президентът на Съединените американски щати Джоузеф Байдън, президентът на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, кралицата на Обединеното кралство Елизабет II, президентът на Китайската народна република Си Дзинпин, императорът на Япония Нарухито, кралят на Испания Фелипе VI, кралят на белгийците Филип, президентът на Словения Борут Пахор, президентът на Република Ирландия Майкъл Хигинс, федералният президент на Конфедерация Швейцария Игнацио Касис, президентът на Естония Алар Карис, президентът на Република Финландия Саули Нийнистьо, президентът на Република Малта Джордж Вела, президентът на Държавата Израел Ицхак Херцог, президентът на Палестина Махмуд Аббас, президентът на Република Азербайджан Илхам Алиев, президентът на Египет Абдел Фатах ас Сиси, кралят на Мароко Мохамед VI, президентът на Социалистическа република Виетнам Нгуен Суан Фук, президентът на Република Сингапур Халима Якоб и много други държавни лидери и представители на международни организации.

В своя поздравителен адрес президентът на САЩ Джоузеф Байдън подчертава, че САЩ ще продължат да бъдат непоколебим партньор в отстояването на върховенство на закона, укрепването на демократичните институции, борбата с корупцията и просперитета на българските граждани. Федералният президент на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер изпраща сърдечни поздравления към българските граждани и изразява надежда, че във време, изпълнено с предизвикателства, сътрудничеството, скрепено с доверие между двете страни, ще продължи.

„Заедно, като европейци и приятели, ние ще се справим успешно с предизвикателствата“, заявява германският държавен глава. По случай българския национален празник кралица Елизабет II отправя най-добри пожелания към българския народ.

„Надявам се с преодоляването на глобалните здравни предизвикателства заедно, с решителност и твърдост, да предстоят по-добри времена в бъдеще“, се казва в адреса на кралицата на Обединеното кралство.

Президентът на Китайската народна република Си Дзинпин пожелава просперитет на България и мир и благоденствие на българския народ. Китайският държавен глава изразява увереност, че традиционното приятелство и стратегическото партньорство между двете страни ще продължат да се развиват за благополучието на двата народа.

Сърдечни поздравления и искрени благопожелания за щастие и просперитет на българския народ изразява в поздравителния си адрес императорът на Япония Нарухито.

От името на испанския народ, на правителството и от свое име Кралят на Испания Фелипе VI пожелава „лични успехи, мир и просперитет на скъпия български народ“.

Пожелания за здраве и щастие към президента и българския народ по случай националния празник отправя Кралят на белгийците Филип. В поздравителния си адрес той изразява желанието си за продължаване на работата по укрепване на връзките на приятелство и сътрудничество, които обединяват България и Белгия.

Президентът на Словения Борут Пахор посочва в поздравителния си адрес до българския държавен глава, че двете страни отбелязват 30 години от установяването на дипломатически отношения.

„Убеден съм, че ще продължим да засилваме партньорството си. Сътрудничеството между европейските партньори е изключително важно с оглед на предизвикателства, с които се срещаме“, отбелязва словенският държавен глава.

„Нека бъдещето донесе мир, благополучие и щастие на народа на Република България“, пише до българския държавен глава президентът на Ирландия Майкъл Хигинс. Федералният президент на Конфедерация Швейцария Игнацио Касис посочва в своя поздравителен адрес, че добрите отношения между България и Швейцария са основани на взаимно доверие и могат да допринесат за съвместното справяне с глобалните предизвикателства.

Президентът на Израел Ицхак Херцог откроява силното приятелство между България и Израел.

„Ние, израелците, сме изключително горди от специалната връзка между нашите два народа. Винаги ще помним куража и човечността, демонстрирани от българския народ по време на Втората световна война, благодарение на които еврейската общност в България беше спасена“, посочва президентът на Израел.

Президентът на Палестина Махмуд Аббас пожелава на България и българския народ напредък и благоденствие, като подчертава, че двустранните отношения между двете страни, основани на приятелство и сътрудничество, са повод за гордост.

В поздравленията по случай празника президентът на Република Азербайджан Илхам Алиев откроява динамиката в развитието на отношенията между България и Азербайджан, като изразява удовлетворение от разширяването на взаимноизгодното сътрудничество между двете страни в областта на енергетиката.

Кралят на Мароко Мохамед VI пожелава на президента и българския народ здраве, щастие и просперитет, като изразява увереност, че двете страни ще продължат да работят за още по-ползотворни двустранни отношения.

В поздравителния си адрес президентът на Социалистическа република Виетнам Нгуен Суан Фук пожелава благоденствие на българския народ и изразява увереност, че традиционните приятелски отношения между двете страни ще продължат да се укрепват и развиват.


В категории: Животът


Флагман.БГ "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара "Газпром" отчете загуба от 7 млрд. долара 04/05/2024, Събота 12:30 0
Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 1
17
Коментара по темата
17.
Ноунейм
03.03.2022 17:35:00
0
5
Дано се вразумят и да чуят скоро какво иска човека от Кремъл.Ще бъде за доброто на цяла Европа.Ще избегне мизерията и краха на икономиката.Човека от Кремъл не иска много,само да го чуят,а не просто да го слушат.
16.
Тато
03.03.2022 17:30:18
0
2
От Путлер до Байдан, дядки изперкали добро не чакайте.
15.
Аз съм
03.03.2022 17:20:54
2
1
От военнопрестъпник НИЩО!!!!
14.
До 11
03.03.2022 14:41:47
1
8
И кво вика Байдън -"Честит Ви празник иранци"......ма ко си е пил скоро Гинко Билобата сигур и кувейтци сме станали.
Тоз склерозиралия дали в момента точно знае кой с кого воюва в Украйна ??
Съмнявам са!
13.
До 11
03.03.2022 14:36:42
1
13
И кво вика Байдън -"Честит Ви празник иранци"......ма ко си е пил скоро Гинко Билобата сигур и кувейтци сме станали.
Тоз склерозиралия дали в момента точно знае кой с кого воюва в Украйна ??
Съмнявам са!
12.
Не,мерси
03.03.2022 13:55:52
25
14
Цялата Путиниска сволач и е изпълзяла днес?
Долу убиецът Путин !
11.
US
03.03.2022 13:52:44
18
8
Президентът Байдън също ни поздрави днес за националния празник.Добре е да се отбележи.
10.
морски
03.03.2022 13:36:49
10
20
до 9: Ако не искаш жилото на Путин, ще получиш това на Ердоган. Само че с него идват и други екстри. Избора е твой.
9.
Лицемер
03.03.2022 13:16:49
26
16
На Путин вече не му искаме ни жилото ,ни меда. Как така ,това е абсолютно лицемерие ,цял свят видя колко струва искреноста на този луд човек.Той избива внуците и пра внуците на войниците участвали в освобождението на България.
8.
Четки
03.03.2022 13:16:21
2
10
Голямо натягане, голямо чудо. Да са спокойни, засега няма да нападаме никого, айде.
7.
Гост
03.03.2022 12:58:21
18
28
Слава Русия!!!
6.
84
03.03.2022 12:49:03
8
25
Байдън подчертава, че САЩ ще продължат да бъдат непоколебим партньор в отстояването на върховенство на закона, укрепването на демократичните институции, борбата с корупцията и просперитета на българските граждани. Е те това ако не е лицемерие.....
5.
Хаа
03.03.2022 12:30:25
6
13
Това като заплаха ли да се приеме? Че и той ще ни освободи...
4.
Да е глух дявола!!...Заключ!!!
03.03.2022 12:01:54
10
11
Ей ся съм една идея по-спокоен!
Убачи ако завърти и ракетните установки в обратна на България посока......ептен ши са успокоя!
Ама тъй кат гледам дано да не става няква голяма световна кашамундра,че сигур пак ши на поздрави.....с няколко крилати конгречюлейшъна!!
3.
Denko
03.03.2022 11:56:09
12
20
samo na edin prezident pozdravleniqta sa istinki , vsi4ki drugi sa dvuli4ni podleci
2.
Реалист
03.03.2022 11:34:52
24
63
Аз поздравявам ВЛАДИМИР ПУТИН!
1.
Някой
03.03.2022 11:09:53
7
62
От Ердоган нищо ли няма?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за 60 лева, примата иска по 600 за концерт в лозята Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП
Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори