×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зафиров: Ще гласуваме „за“ смяната на военния министър, БСП няма как да хвърли страната в хаос в момента


Зафиров: Ще гласуваме „за“ смяната на военния министър, БСП няма как да хвърли страната в хаос в момента
Депутатът от БСП благодари на Кирил Петков, че лично аргументирал промяната в правителството за разлика от предшественика си Бойко Борисов
Ключови думи: депутати, парламент
01 Март 2022, Вторник, 12:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Основната мисия, за която е избрано настоящото правителство, е демонтажът на модела ГЕРБ, обясни депутатът

„БСП за България“ ще гласува „за“ смяната на военния министър Стефан Янев. Това обяви от трибуната зам.-председателят на парламентарната група Атанас Зафиров, който е и председател на Комисията по отбрана. По думите му, нелеко е решението за смяната на ключовия военен министър в този момент и то само два месеца и половина от началото на този кабинет.

БСП приемали аргументите на премиера Кирил Петков и щели да гласуват „за“ смяната на Янев.

Атанас Зафиров благодари на Петков и обяви, че Бойко Борисов като премиер никога не аргументирал смените в правителствата си. Той дори не идвал в Народното събрание.

„БСП за България" няма как да бъде партията, която в условията на една от най-безпрецедентните геополитически кризи в региона и в света ще хвърли страната в хаоса на политическата криза и дълъг период на безвластие с неясен адресат на властта и липса на парламент.

Пред България стоят тежки предизвикателства и точно в този момент е нужно силно лидерство, ясно мнозинство и легитимно избрани органи на държавно управление“, подчерта Зафиров.

Той припомни, че Стефан Янев е бил от квотата на "Продължаваме промяната". Нямало как военният министър и премиерът, както и коалиционното мнозинство да говорят на различен език на фона на военната криза в Украйна. 

Зафиров обясни и че основната мисия, за която е избрано настоящото правителство, е демонтажът на модела ГЕРБ. 

"Няма сектор, през който да не е минало срутището ГЕРБ", обяви депутатът от БСП и предизвика бурни протестни възгласи от опозицията. 

 


В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
Аз
01.03.2022 16:24:23
1
4
От цялата комунистическа пасмина Насето Зафиров е водещия корумпиран ненаяден полуидиот! Тоя шопар с кеф да го излежиш!!!
13.
Валентин
01.03.2022 15:42:50
0
3
Мисля че това правителство ще ни вкара във Воина.
12.
Хан Крум
01.03.2022 15:28:46
3
1
Оооо помиярче ти ли пусна фитила срещу единственият от 33години свестен военен министър! Е нека и на теб ти изсъхне семето!
11.
Простото да отговори,а не да лъже
01.03.2022 14:17:57
2
8
Днес, в 9,30 часа бил ли е в Банкя при Бойко Борисов да иска подкрепа?
10.
Янев да прави партия, има народна подкрепа
01.03.2022 13:51:52
7
11
Корни откога чака да и падне на боца някой от доверените хора на Радев.
Ще махнат най-достойният човек в правителството, който имаше най-правилна и въздържана позиция, но пък за сметка на това не беше удобна на САЩ и Мустафата?
Радев да прави една среща с Янев и да го окуражи да направи партия! Така има шанс на следващи избори да ги изберем. Киро е ясен че няма да получи такава подкрепа каквато взе на тези избори. А не ми се иска Бойко да се възползва от вукуума и да прави опит да се връща.
9.
123
01.03.2022 13:22:35
1
16
БСП са в ликвидация. Изгубиха и малкото си поддръжници. Следващите избори, заради слугинското поведение пред Петков няма да са в НС.
8.
Белият кон е на линия
01.03.2022 13:22:01
5
9
Лоша инвестиция на мафията.
Тази шайка е много зле.
Стана ли по-добре за България, след като 11 месеца мекерето на Прокопи и мафията руши държавата?
Само Борисов може да лавира между САЩ,Русия и Китай!
Най-добрият ход е Радев да се извини на Борисов и да го помоли да изчисти Авгиевите обори, които твоите харвардски непрокопсаници напълниха с фекалии!
7.
Българин
01.03.2022 13:14:25
0
9
Тъпанари, другите избори ще гледате Парламата през крив макарон...
6.
Алооооо
01.03.2022 12:59:24
0
8
Кой беше ти? Ненаядени кръвопийци! Ще минете през касата!!!!
5.
Това е вярно
01.03.2022 12:59:22
2
12
Затова трябва да се махне канадския продажник!

Нямало как военният министър и премиерът, както и коалиционното мнозинство да говорят на различен език на фона на военната криза в Украйна.
4.
ясновидец
01.03.2022 12:58:12
1
18
БСП няма дя мине бариерата от 4% на следващите избори !
3.
Бай хой
01.03.2022 12:51:12
8
17
Преди 3 дни Янев поиска компенсации от Сащ за забавянето на поръчката за Ф16 и днес вече е безработен....
Киро тъпото 30 самолета на Украйна щял да дава, гърми световната преса. Тези кавали ни вкарват във войната директно
2.
Не, бе, не
01.03.2022 12:42:59
3
19
Няма да хвърлите страната в хаос, а само във война с Русия. Колко му е - на Нинова синът повиквателна за пушечно месо няма да получи.
1.
Zargan vs. Lapina
01.03.2022 12:41:50
7
13
Очевидно Стефан Янев ще дръпне водата на всички боклуци продажни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пътник за Бургас опита да изнасили 11-годишно дете Пътник за Бургас опита да изнасили 11-годишно дете Извършителят е 37-годишен, задържан е за 72 часа Ресторантьорите по Черноморието намериха решение за проблема с готвачите, внасят кадри от... Ресторантьорите по Черноморието намериха решение за проблема с готвачите, внасят кадри от... Някои хотелиери са подали заявление за желание да наемат чуждестранни работници отще през януари и все още чакат работници и се молят до активния летен сезон да пристигнат Мъжът й почина преди два месеца, а днес тя вече се целува с друг Мъжът й почина преди два месеца, а днес тя вече се целува с друг Само два месеца по-късно обаче се появиха снимки, показващи как Сабаленка се целува с друг мъж, а именно Йоргос Франгулис, бразилски бизнесмен, който е и спонсор на отбор от Формула 1 Спипаха известен бизнесмен да кара дрогиран G класата си в Бургас Спипаха известен бизнесмен да кара дрогиран G класата си в Бургас Димитър Събев се е качил зад волана след употреба на бензодиазепин и метамфетамин Бетонирано ли е Черноморието ни? Усмихвайте се на чужденците, зове министърът на туризма Бетонирано ли е Черноморието ни? Усмихвайте се на чужденците, зове министърът на туризма Водата е чиста и все повече български плажове са със „Син флаг“, каза Евтим Милошев Расте дистанцията между ГЕРБ и ПП-ДБ Расте дистанцията между ГЕРБ и ПП-ДБ Според социолога Димитър Ганев „сглобката“ може да се окаже невъзможна след изборите, ако „промяната“ съвсем олекне електорално Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди
Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори