×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков пред парламента: В НАТО няма втора категория държави, Русия да води конструктивен диалог


Кирил Петков пред парламента: В НАТО няма втора категория държави, Русия да води конструктивен диалог
"България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор, ставайки член на НАТО"
Ключови думи: депутати, правителство
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Януари 2022, Петък, 13:57 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Решаваме сами да организираме отбраната си в координация с нашите партньори, заяви министър-председателят 

„От тази трибуна искам ясно да заявя: България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор, ставайки член на НАТО. И като такъв решаваме сами да организираме отбраната на страната си в координация с нашите партньори. Вашингтонският договор не предвижда втора категория страни – членки, за които колективната отбрана се прилага избирателно или в ограничен обем.“ Това обяви министър-председателят на България Кирил Петков пред Народното събрание по повод руския ултиматум от днес, с който бе поискано НАТО да изтегли военните сили от страната.

Призоваваме Руската федерация да остане ангажирана в конструктивния диалог за деескалация на напрежението, както и да работи за по-сигурна Европа, основаваща се на върховенството на правото и стриктно прилагане на поетите международно-правни ангажименти“, каза още Петков. 

Премиерът се яви в Народното събрание след призив на председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. 

След краткото изявление на Петков от формацията на Бойко Борисов изразиха известно неудовлетворение в лицето на Атанасова, Даниел Митов и Екатерина Захариева. Те поставиха въпроса за военния министър Стефан Янев, който участвал в антинатовски протест, за увеличението на разходите за отбрана и т.н. 

От "Възраждане", очаквано, заеха позиция, близка до руската. Оттам в лицето на депутатите Костадин Костадинов и Цончо Ганев се обявиха против американските бази у нас и разкритикуваха НАТО. 

 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
50
Коментара по темата
50.
XX
24.01.2022 00:44:02
0
2
До 30

Молбата за членство в ЕС беше подадена от правителството на Виденов. Но тогаз ЕС беше нещо много по-различно от уродливата корумпирана върхушка в Брюксел.
1997ма на власт дойдоха протежетата на Луканов, които също като него работеха за чужди сили и себе си срещу България... и ни вкараха в НАТО. Защото атлантиците ВИНАГИ са работили срещу България, още от 1990та, когато Соломон Паси помогна на БКП да не се разпадне.
49.
!!!
22.01.2022 10:20:45
1
3
Никога народът не е бил питан дали искаме нато краварите! Това е решено по типично диктаторски начин! Сега ми идва техен гъзоблизец да обяснява как СМЕ взели нашето свободно решение?! Квооооо?!
Не, робе хамерикански! Ти просто следваш инструкции на ТВОИТЕ господари, които пък НИЕ никога доброволно няма да приемем, доброволно съучастие няма да имат нито ти, нито други! Принуждавате физически тела чрез сила и манипулация, но истински важното никога няма да го имате!
48.
До 47
21.01.2022 20:57:05
5
1
Не се ядосвай. Той просто е от Възраждане.
47.
До 43 простия
21.01.2022 20:26:10
3
2
Ей, слабоумнико, явно заченат отзад!
Русороб, прост и невеж, срещу името на Захари Стоянов пише- революционер, писател, журналист и политик. Срещу твойто име и това на майка ти, какво пише?
Най-вероятно пише - "лека жена" родила прост полуидиот!
Не се ли досети слабоумнико, че с това, което си изходил в коментара си, за пореден път потвърдаваш, че русофилистика(вероятно си и фен на комунизма 100%) е най-слабоумното говедо. И след, като си русофилистик, комунист и полуидиот, което е "диагноза", 100% съм сигурен, че пиеш, като смок, всеки ден.
Гушкай майка си, но без да правиш любов с нея и не се "обаждай от коневръза"!
46.
Карчев
21.01.2022 20:23:21
1
4
Аз категорично не желая да имам какъвто и да е дослук с коварните англосаксонски масони и извратеняци. Какво се изказват от мое име политиците от трибуната че България поела своя път. Аз категорично не желая услугите на НАТО. Аз съм православен християнин и славянин.
45.
Ши плашат гаргите!
21.01.2022 20:01:31
0
0
Няма са плашите!
Руснаци,мруснаци,турци,македонци никой не смей на нападне щот знаят,че един ден като ни пристигнат осемте F-16-ки тъпкано ши им го върнем!
Огън и жупел ши ги напрайм!......и прошка за никой!
44.
До 43
21.01.2022 19:58:18
1
1
Как може участник в Априлското въстание и деец на Съединението да е "продажник" ? Кой тогава не е продажник? Този който обича Русия повече от България ли?
43.
@ 41
21.01.2022 19:35:52
1
3
А прочети малко от биографията на Захарий Стоянов и пак коментирай!
Името му е Джендо. В Медвен го знаят, като слабоумния!
Прочети и научи от какво умира- от пукница( преяждане и препиване), понеже е станал масон и франкофон ;) Пълен продажник и ибрикчия, каквито са сегашните евроатлантици! Разбрали грамотнико!
42.
Мдаммм
21.01.2022 19:02:41
4
3
Чета коментарите и се кефя...
Върлите евроатлантици, ще са първи с букети и цветя на Дунав-а, да посрещат братушките, ама сега са курназ... познаваме си стоката!
41.
До 39
21.01.2022 18:34:16
2
2
А сега наречи и Захари Стоянов "дрисльо". Аман от неграмотници.
40.
Захари Стоянов за Русия
21.01.2022 18:28:21
2
3
Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навля­зат в България и да пуснат малко кръвчица на братушките? Кой отчисли българския княз от редовете на армията си, за да го опозори и омаскари, когато той се намираше на границата сре­щу неприятеля? Кой си дръпна от нашата войска офицерите, които хрантутехме като просяци с единствена адска цел да ни съсипе войската, когато тя се намираше в път за бойното поле? Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба, когато ние бяхме въз друга страна? Кой настояваше най-много да се пратят турските комисари в Южна България? Ами я кажете, кой ни открадна княза от Софийския палат в това време, когато на него­вата глава не бяха изсъхнали още лавровите венци от Слив­ница?Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!
39.
До 25
21.01.2022 18:26:44
3
3
"Документите" ДРИСЛЬО, са над 89000 войници от няколко народности, загинали на наша земя, воювали за освобождението ни!!! От тях по-голямата част са руснаци!!
За да можеш сега ти да четеш свободно всякакви продажни и лицемерни сайтчета в интернет на БЪЛГАРСКИ език и да си мислиш, че си голям историк!!!
38.
Истината е че..
21.01.2022 18:24:26
5
2
В конфликт с конвенционално оръжие-ШАНСОВЕТЕ НА РУСИЯ СА КВИТО СА МОЙТЕ СРЕЩУ ТАЙСЪНА.Но има атомно оръжие.Това ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО: ВЛАСТВАЩИТЕ В РУСИЯ БЕЗ ДУМИ ЗАПЛАШВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧЕ ЩЕ УНИЩОЖАТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ,АКО РУСИЯ ИМ БЪДЕ ОТНЕТА. Русия не може да бъде преместена в америка или в европа.Русия не може да бъде изядена или изпита.ТЯ САМО ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТА ОТ ТЕА В КРЕМЪЛА И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ В ЕВРОПА И АМЕРИКА.ТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ВЛАСТВАТ НАД РУСКИЯ НАРОД-ТЕХНАТА НАЙ-ГОЛЕМА ЖЕРТВА.Какво да кажем за такива същества.Това са психично болни двуноги.БЕСНИ ЖИВОТНИ. ДА УНИЩОЖИШ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ХИЛЯДОЛЕТНИ УСИЛИЯ НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА СА ГОСПОДАРИ НА РУСИЯ ...тези нормални ли са или тепърва им предстои да полудяват.От както съм на тоа свет ми се разправа БАСНЯТА ЗА БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ И КАК ВСЕКИ ИСКАЛ ДА И ГИ ОТНЕМЕ.Вероятно за да си ги завре в задника.ЕДИНСТВЕНОТО,НЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО А ЕДИНСТВЕНОТО БОГАТСТВО НА ТАЗИ ЗЕМЯ Е Ж И В О Т А И НЕГОВАТА НАЙ-ВИСША ЕМАНАЦИЯ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ.И тези извратеняци са готови да ГО УНИЩОЖАТ ЗАРАДИ СВОИТЕ ВАРВАРСКИ ИНТЕРЕСИ. Какви преговори може да се водят с душевно болни извратеняци.Може би требва да им се отстъпи пред страха от смърта с която хората са заплашени.Може би ТРЕБВА ДА СТАНЕМ РОБИ НА ТЕЗИ ИДИОТИ .ДА СЕ СЪГЛАСИМ ДА ИМ СТАНЕМ РОБИ??? В 21 век да БЪДЕМ НЕЧИИ РОБИ???Само НИЗШЕ СЪЩЕСТВО МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ ДА БЪДЕ РОБ НА НЯКОЙ,ЗАРАДИ СТРАХА ОТ СМЪРТА.В съшност робът се съгласява да бъде такъв.НА СИЛА МОГАТ ДА ТЕ ЛИШАТ ОТ ЖИВОТ,НО НА СИЛА НЕ МОГАТ ДА ТЕ ПРИНУДАТ ДА ЖИВЕЕШ КАТО РОБ.
37.
До просто Киро
21.01.2022 18:06:11
2
12
Кой е избрал да е в НАТО бе отворко, някоъй да си спомня да са го питали ...
36.
Азбуката дойде от македонските земи
21.01.2022 17:57:41
2
4
Възраждане незабавно да се хвърли да защитава Русия.
35.
Кую
21.01.2022 17:30:53
1
6
Прав си Кире,няма.Има надупени васали на територии.
34.
Трябва да се четат документи
21.01.2022 17:17:40
4
6
На 22.09.1944 г. българският комунистически вожд Георги Димитров пише в писмо до Сталин:
"Известни са редица случаи на насилие по отношение на местното население на завзетите територии от някои военнослужащи от тиловите части на Червената армия. Така например:
а) произволно се отнемат от местното население работен добитък, каруци, хранителни продукти без знанието на местната власт и без да се оформи по съответен начин изземването на животните и хранителните продукти;
б) произволно се изземват държавните и гражданските частни превозни средства и смазочни масла. Това води до срив на есенната сеитба;
в) някои военнослужащи в пияно състояние нахлуват през нощта в частни домове в градовете и селата, грабят, а в някои случаи изнасилват жени и убиват мъже. В с. Див Дядово, Шуменски район, е убит заедно с други и стар член на Комунистическата партия."
33.
*********
21.01.2022 17:09:06
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
ХХ
21.01.2022 16:58:22
2
5
"В Европа няма втора категория държави." - Дернев, иди при Саян!
31.
ХХ
21.01.2022 16:55:54
3
9
Нормално е един демократ да лъже, доказвайки на матряла, че са про'стаци... СЪщо така е нормално един евроатлантик да слугува на чужди сили и работи срещу България.
30.
Долу
21.01.2022 16:27:30
10
15
Долу някакви руски подръжници повтарят едни и същи заучени фрази - "Никой не ни е питал,дали искаме НАТО и ЕС" и подобни глупотевини. Не неуважаеми! Попитаха ни и ни поискахме! Изборите за Парламент 1997 година и 2001 година,както и за президент 1996 година,които бяха спечелени от ОДС/СДС, НДСВ и Петър Стоянов.Тогава основния и първи слоган на спечелилите партии и Президент през цялата им кампания беше на 1 място - Членство в НАТО и ЕС на всяка цена,като първостепенна задача. Резултатите на тези избори бяха,по над 2 милиона гласа за тези партии и тази политика.Включително и за Президент Петър Стоянов,който каза,че основното му задача ще е да се бори за членство в НАТО и ЕС дори и с цената на национален суверинитет.Той получи над 2 500 000 гласа.Над два милиона и половина гласа тогава.Така,че тази опорка,че не питали народа си я приказвайте в клуб русофил.Питаха ни и казахме -да. България е член на ЕС и НАТО и това е факт,колкото и да не ви харесва,защото така решихме гласоподавателите тогава и подкрепихме точно тези партии,които го поставиха на 1 място в кампаниите си. Пак ще повторя Петър Стоянов,който казваше,че това е основната негова цел и тя ще бъде приоритет номер 1 във всички студия,вестници и т.н месеци наред преди изборите.И той получи над 2 500 000 гласа.
29.
сс
21.01.2022 16:26:30
9
17
Най красноречивия пример за руската любов към България е атентата в църквата Света Неделя! Факт пред който майцепродавците обичащи Русия мълчат като уйове!
28.
Азбуката дойде от македонските земи
21.01.2022 16:23:16
12
19
Само исторически неграмотен човек може да е русофил.
27.
26
21.01.2022 16:22:31
7
8
Простата паплач дето вярва на врачки не се пита за такива големи въпроси.

Или си от тея дето мислят че народа е по-мъдър от специалистите в областта?
26.
●●●
21.01.2022 16:14:37
16
17
Мен никой не ме е питал дали искам да сме в нато-то!
Какъв свободен избор, за какво говориш, Кирчо?
25.
Трябва да се четат документи
21.01.2022 16:08:23
5
14
"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни Българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"
Георги Сава Раковски
24.
sad story teller
21.01.2022 16:06:56
4
11
SupermaX, а Балчик го бомбардира Русия. Но ти явно си наследник на тия, които по идеологически причини все още мълчат за това. Обаче и да затваряме очи, да запушваме уши и да не говорим, фактите са си факти.
23.
Спец разузнавател
21.01.2022 15:20:44
8
9
От сигурни източници в разузнавателните общности знам,че след Крим следващата конфликтна точка между Русия и НАТО ще е за Слънчака!
22.
Иван
21.01.2022 14:59:46
34
37
Не си спомням да е имало РЕФЕРЕНДУМ, дали да сме в НАТО или не! Така, че не българите, а политическите проститутки са избрали да сме в НАТО!
21.
Чукча
21.01.2022 14:57:16
7
7
Дреме ми на тюленската кожа!
Един пръднал и всички са насрали!
20.
Има едно мнение, напоследък
21.01.2022 14:41:53
11
29
На повечето, руски интелектуалци, което, напоследък, споделят в интервюта и предавания. След падението на рублата и влошаващото се състояние на икиномиката и въобще живота в Русия, те задават следния въпрос:
Защо да се сърдим на държави, които са били в наща орбита на влияние и сами са избрали да отидат в НАТО и ЕС? Защо избягаха от нас(от Русия), а не останаха с нас?
НАТО, не е дошло в Източна Европа насила и с война, а, след, като въпросните държави, чрез своите правителства и народи, отправиха искане към НАТО, да бъдат приети!
Толкова по този въпрос!
Защо, ние, като държава(Русия), не направихме живота и политиката в наща страна,такива, че тези държави(от Източна Европа и балтийските държави), да молят нас, да ги приемем, а не да бягат от нас?
19.
:D
21.01.2022 14:40:54
13
17
Все едно нещо зависи от "Просто Киро" тези който са го сложили там, те сами ще го махнат и базите сами ще си махнат. Както Руснаците ни харизаха на Американците преди трийсетина години , без да ни питат. Сега също никой няма да ни питат. Афганистанците питаха ли ги ??? Събраха на 2 на 3 каквото можаха американците и си биха камшика. По интересно ще ми е какъв катарзис ще трябва да преживеят нашите заклети евроатлантици , но пък като се замисля ....безгръбначните по принцип се адаптират по лесно.
18.
Kъм всички русофоби
21.01.2022 14:40:08
17
22
Кире, свиквай доброволците! Пасито, Црън Иван, Станишката, Цецерон, Ристе Иванов и другите такъви. Вдигай в запас и онези из НПО-тата, дето искаха да освобождават Крим от "руската окупация"! Слагай начело стратегическия генерал, ти отивай в ариегарда и леви, леви - към Украйна. За ОБонга и Байданя! Напред юнаци!!!
17.
SupermaX
21.01.2022 14:38:02
16
25
София я бомбардираха Чърчиля и Рузвелдя! Teхните наследници са господари на "суверенния" Киро.
16.
Дернев
21.01.2022 14:37:34
13
14
В Европа няма втора категория държави. И това западните трябва да го разберат за да оцелее. Сигурността на Европа е само наша, на европейците работа. Това разделя интересите в НАТО. НАТО не защитава интересите на Европа, а на САЩ. И който не вижда и не разбира това, по някаква причина, не европейска, работи за Щатите. 3вропа за европейците. После ще говорим за НАТО, но начело с Европа и оръжие на мира в ръцете на ООН.
15.
Владимир Владимирович
21.01.2022 14:37:21
26
25
Руските джуджета им кипят лайната. България е НАТО и ЕС, който не му отърва - пътя към Кремъл е ясен.

Обаче странно как никой не иска да ходи там , а бачкат в западни държави :)
14.
Петър
21.01.2022 14:36:01
20
29
Който е голям еврогеец и либерал, да нарамва оръжието и да ходи в Украйна да става пушечно месо за англо-саксонските интереси.
13.
Burgas
21.01.2022 14:33:02
18
24
Интересно тези които подкрепят русия какви са?
руснаци или Българи.
Ние сами ще си решаваме бъдещето.
Истинските руснаци тънат в мизерия, ограбени и изнасилвани. Върхушката, начело с путин виждайки в каква пустиня са превърнали страната си, решават да изведат проблема навън.
Най-ограбвания народ в историята са руснаците. Искрено ми е жал за тях и за потъпканата им, от азиатците, Европейска култура.
12.
Кирчоо
21.01.2022 14:30:21
13
32
Ти АK47 на живо виждал ли си?Можеш ли да го заредиш поне , че си седнал по военни теми да плямпаш ?И както каза един човек по надолу в коментарите стане ли война незна народа срещу Към Брега на морето ли ще тръгне да брани границата или към София да те дари с народна любов?
11.
славейков махала бейби
21.01.2022 14:27:48
20
22
Напротив! от 1956 до сега българската икономика зависи от Русия! Не на америка. До средностатистическия смешник - в америка хората живеят много добре, заплатите са добре. В русия не е така. заплата от 300 евро е ок за русия. Не на Русия! А относно освобождението, то не е без пари. Платихме го в злато на три пъти! До номер 6 - ти прочети малко история и не забравяй да си пиеш хапчетата!
10.
Nels
21.01.2022 14:22:01
11
8
Ami sega ? ...Harvard Za6to Ne si v Amerika? Varna I Burgas. ..v Bosfora
9.
До 6 неукия
21.01.2022 14:18:24
11
12
И коя част от историята трябва да е учил. Защото с тва което си написал. Май ти не си учил.
8.
До 5
21.01.2022 14:16:41
11
11
Ти верни си анално изпедерастен
7.
питанки
21.01.2022 14:16:34
9
29
И кога България в последните 30 години е взимала самостоятелно решение ?
Дма реактора, купени, българска собственост и не може да ги монтираме без да ни разрешат.
Или да решим да не плащаме скъпият американски ток.
Или да решим да не купуваме американски саморети.

Васали сме и затова ще обсъждат съдбата ни без да сме поканени на масата.
6.
AzАЛООО
21.01.2022 14:14:59
22
22
Алоооо , краварския лизач….ти Българска история,учил ли си ??? Продажна гад
5.
АнаЛрусороб
21.01.2022 14:13:36
21
22
Искам в Русия, тя е мойта истинска Родина! Събирам рубли, мятам се на Ладата на която Мерцедс, БМВ и всички големи, завиждат и ще си отида в моя, Рай, Раша.
Не ме интересува нито историята нито произхода ми, аз съм анаЛрусороб и предател!
4.
Дамаджаната на ДС какво мисли?
21.01.2022 14:13:28
12
18
Чашков ще му свие сърмичките на канадското недорасълче!
А пиЯнев не знам как ще му въздейства, чака заповед от Муню!
3.
Продажно мръсно ЛЕКЕ,
21.01.2022 14:12:19
13
35
Досега никой не беше успял чак да ни подпали чергата, но ти си на път! Който остане жив, ще те убие с камъни, ако няма друго, продажнико гнусен! Събирай си партакешите по-скоро и се разкарвай, защото теб вече ще те последва съдбата на комшията на север! И работодателите ти няма да те спасят, боклук!
2.
_nib_
21.01.2022 14:07:31
13
34
Някой да се е съмнявал че безродното васалче...нехранимайкото няма да ни вкара във война? М?
1.
Наблюдателен
21.01.2022 14:02:25
13
35
Kиро - салонен управител на периферия със затихнали функции!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори