×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цончо Ганев от ПП"Възраждане" – бургаският депутат, който разговаря с репортери чрез медиатор


Цончо Ганев от ПП"Възраждане" – бургаският депутат, който разговаря с репортери чрез медиатор
Цончо Ганев е на 42 години, живее и работи във Варна, отказва пряк контакт с журналисти, такъв бил правилникът в партията
22 Ноември 2021, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Той е съосновател на ПП „Възраждане“, близък съратник на Костадин Костадинов

Името Цончо Ганев нищо не говори на широката общественост в Бургаска област, дори и на тези, които от години тук следят политическите процеси. Той е останал незабелязан кандидат-депутат на ПП "Възраждане" от Бургас в четири поредни избора - като водач, докато поднася изненадата на 14 ноември. Партията спечели един мандат от 2 МИР и по волята на негово величество избирателя Ганев ще представлява бургазлии в 47-ото Народно събрание. Категоричен е в отказа си да разговаря пряко с журналисти. Такъв бил правилникът в партията - на зададени писмено въпроси да отговаря пресаташе, базирано във Варна.

Но кой е той, откъде е, какъв е?

В интернет намерихме за Цончо Ганев само политически изказвания. От тях разбираме, че е започнал от ВМРО на Красимир Каракачанов,  бил е назначен за зам.-кмет на район „Младост“ във Варна, а сега е зам.-председател и дясна ръка на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Ганев държи семейството си и личния си живот в дълбока тайна. За съпругата му узнахме, че се казва Александра. Имат едно дете. Професията и занятието на съпругата не са известни, тя декларира сравнително добри доходи. За 2016 година, когато  все още е бил в изпълнителната власт и  е трябвало да даде справка за доходите си в Сметната палата, Александра е декларирала спечелени от нея 111 хил.лева.

На нейно име има фирма в Търговския регистър – „Холидей 2001“ ЕООД. Александра е родена през 1980 година, а преди да се премести във Варна, е живяла в столичния квартал „Овча Купел“.

Безспорно е един от приближените, в които Костадин Костадинов се вслушва най-често.

В ляво е народният представител от Бургас, той е роден в  София, но е живял в Петрич, после се установява във Варна

Цончо Ганев е роден в София през 1979 година. Първите години от живота си прекарва в Петрич и до днес споделя, че това е най-скъпото му място, защото е свързано с красиви детски спомени.

Когато е на 8 години семейството му се мести в столицата. Цончо е запален по волейбола, записва се в спортното училище, откъдето получава и средното си образование.

Висше образование получава от Стопанската академия „Д.А.Ценов“ в Свищов със специалност „Икономика на търговията“.  По време на студентските си години, по негови думи, прави и първите си стъпки в бизнеса. Основава първата си фирма, която работи в сферата на туризма в Златни пясъци. Става въпрос за „Холидей 2001“ ЕООД, която в момента се управлява от съпругата му Александра.

Пътят му преминава и през мениджърски позиции в международни компании, една от които е „Девня Цимент“, показа справката на Флагман.бг.

Влиза в изпълнителната власт през януари 2012 година, когато става зам.-кмет на район „Младост“ във Варна,  с ресор „Устройство на територията“. Напуска през октомври 2015 година, за да се присъедини към политическия проект на Костадин Костадинов, който пък по това време вече се е разделил в поредния си лидер - Валери Симеонов от НФСБ. Става зам. председател и част от Националния комитет и Организационния съвет на „Възраждане“, от 2019г. е общински съветник в ОбС Варна. 

„Създадохме "Възраждане" в момент, в който разбрахме, че нямаме избор. Аз настоявах да създадем самостоятелна политическа формация, а Костадин Костадинов ми отказваше с усмивка.  Казах му един ден: „Ние сме ясни, за нас времето тече, но наистина ли искаш да оставим децата си в тази България, в която законността, редът и държавността се разпадат?“ И тогава за пръв път той се съгласи и каза: „Свикваме конгрес, ще възродим България, създаваме Възраждане“, разказва Цончо Ганев пред Флагман в отговор на зададени от редакцията ни въпроси чрез пресаташето му във Варна.

 Като основни свои приоритети той поставя развитието на туризма, пристанищна инфраструктура, екологията и премахването на административната тежест от всички държавни и общински институции.

Цончо Ганев държи реч пред съмишленици от ПП "Възраждане" на жълтите павета

Отговорите на Цончо Ганев за Флагман: Ще работя за една по-добра бизнес среда

-Г-н Ганев, какви ще са основните Ви приоритети като бургаски депутат?

-За съжаление, въпреки стратегическото си местоположение и изградените логистични връзки, бизнесът в Бургас има сериозни проблеми. Това рефлектира и върху паричните възнагражденията на служителите и работниците. Ще работя в полза на създаването на една по-добра бизнес среда не само в Бургас, но и в цялата страна. Необходимо е да се направят законодателни промени,  чрез които да се премахне административната тежест над бизнеса. Необходими са и спешни  и ефективни мерки за подпомагане на бизнеса във връзка с повишената цена на тока.

-ПП „Възраждане“ засега изглежда в изолация, но вие готови ли сте да говорите с бургаските депутати по важни теми за региона и къде ще поставите разграничителната линия?

-Не само на местно ниво, а и на национално, отправна точка на всички действия на „Възраждане“  ще е българският  национален интерес. Политиката трябва да е близка до хората, а водещ за действията на политиците трябва да е българският национален интерес.

-Като зам.-кмет на район Младост във Варна имахте битка с ромите от Максуда, за Бургас какво мислите по темата?

-Ще си позволя да ви поправя. От гледна точка на етнографията роми не съществуват. Това е название, вероятно измислено от всички тези организации, които се занимават с всякакви проблеми покрай циганския етнос. Ромите всъщност са цигани и ние от „Възраждане“ не водим битка с циганите. Единственото, което искаме, е законите да важат и да се спазват от всички. Относно втората част на въпроса ви: Не, не се страхувам нито от държавни институции, нито от такива със статут на неправителствени организации. „Възраждане“ и хората, които сме част от нея, сме попадали не веднъж под политически репресии и сме показали, че те не ни плашат. Ние имаме един цел - да превърнем България в независима и просперираща страна. Този наш идеал, тази наша мечта е по-силна от всякакви репресии.

-Какво мислите за бившия Ви координатор в Бургас Владимир Павлов, той стана общински съветник от вашата партия. Каква беше причината за неговото изключване?

-До Организационния съвет достигна информация, че бившият областен координатор на „Възраждане“ в Бургас, който и до днес е част от Общинския съвет на Бургас, но вече не е част от партията ни, работи съвместно с ГЕРБ и ДПС. Нещо повече, когато са гласувани скандалните точки със "Сараите на Росенец" той е бил в залата, но не е гласувал, а гледал отстрани. Едно такова бездействие беше ясен сигнал, че не можем в тази борба да разчитаме на лоялност. За щастие днес във „Възраждане“ в Бургас има много способни хора, които са отдадени на каузата, хора, които работят за града и страната ни. Резултатите го показват.

-Като зам.-председател на ПП  „Възраждане“ как ще коментира обвиненията, че антиевропейското говорене е заради директна финансова подкрепа от Кремъл?

-След множество изрядни одита, които  Сметна палата е провела на ПП„Възраждане“, след репресии и разследвания от страна на Прокуратурата, ДАНС, Икономическа полиция, КПКОНПИ и НАП към членове на Възраждане, не е сериозно да се правят внушения за нещо нередно около нас. Ние сме независима политическа организация, зад която няма финансиране от страна на други държави или от страна на олигарси. Това ни отличава от всички останали политически обекти в страната, които са зависими от олигарси и чужди посолства.  Заради това е добре спекулациите и внушенията по посока на Кремъл да спрат.

 




Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
17
Коментара по темата
17.
Стойчо
19.08.2022 16:41:48
1
4
От къде на къде някакъв варненски шоп ще представлява Бургас? Та той съм сигурен, че дори не познава комплексите и живота на хората тук.... Да, прав е, че тук бизнеса е на изключително ниско ниво и заплатите са кошмарно ниски, но това е всеизвестен факт вече! Аман от парашутисти....
16.
Евала на Копейката
03.06.2022 21:56:00
1
6
Как внедри Човек който не знае квсрталите на Бургас да представлява Бургазлии в парламента. Хак да ни е, като гласувахме за Цончо.
15.
Varbata111
23.11.2021 16:34:29
10
7
Не съм превърженик на Възраждане, но няколко неща ми правят впечатление: първо, преди интервюто има изразено лично мнение от журналиста написал статията, което е лично, но ангажира аудиторията, което пък си е пропаганда. Прави се и опит да се замесва и семейството на човека, което не е редно: второ, не съм видял във Флагман да сипят помия по никой, освен по Възраждане, което навежда на извода, за това кой си плаща и кой не; трето, щом обаче Флагман са си направили труда да отразят, някой толкова незначителен депутат, значи нещо се притесняват, както от него, така и от партията; четвърто, има много негативни коментари, без дори да се познава човекът, нито това, което е направил, пък за кредит на доверие , какъвто се дава на ПП, ИТН, ДБ и т.н. да не говорим. Всичко това говори, че може пък това да са правилните хора и партия!!!
14.
Кондйо
23.11.2021 13:33:21
4
10
Цунйо Ганчев е парашотист от варна,двете лелки с големите усти от възраждане обаче показват търпимост към подобни парашутисти двете лелки иначе много лаят и разбират от всичко да им и честит на двете лелки парашутиста от ВМРО
13.
Някой
23.11.2021 08:14:27
13
16
Руски боклук
12.
_nib_
23.11.2021 00:43:34
18
13
България ще започне да се оправя когато последния мръсен американец си хване пътя и гоУ хоум...А този продажен боклук който му е разрешил да има бази-до живот...В най-влажната килия без никаква светлинка.
11.
Честито на Бургазлии
22.11.2021 21:27:47
8
21
Достоен представител ще имате в парламента. Вашите
Като не стават почнахте да си внасяте. :)
10.
Сер-гей
22.11.2021 21:25:49
17
22
Празните приказки са любима част от залъгалките на пропагандните служби на Империята на злото, мъките и страданията. Техните протежета - в стил "търсим глупаци" - никога не признават връзките си с проклета (според Г. Раковски Русия). А това, че голяма част лидерите на от тия патрЕотЕ са женени за рускини, говори много - от това, че тия юнацЕ не са могли да заговорят която и да е българка, и накрая (след дълго лъскане на бастуна) са прибягнали до запознаването с РУСКИНЯ, която (о, Боже) изведнъж оценява истинските им качества (срещу измъкване от лайната в зоната на здрача) - до това, че изведнъж получават неистово желание (забележете) да ВЪЗРОДЯТ България. И как да стане това? Ами ще направим партия - (Възраждане, Атака, Воля и пр.) - и ще плюем по ЕС, САЩ, НАТО и целия Запад. Ще ровим за референдуми за излизането от по-горе посочените и пр. и пр.
И накрая - кой е виновен за това дередже? Ами всякакви МВР-та, чекмеджета, служби- всякакви, прокуратури, съдии и т.н.
Как да поправим свинщината?
"Персона нон грата" за блядухите, разтуряне на всякакви "легии", "съюзи на сержанти", "българо-окупаторски дружби".
И пандела за патрЕотЕте - измекяри.
И бай Ставри да си довърши работата...

P.S. Как да ги разпознаем - ами попитайте ги само дали Русия е ОСВОБОДИТЕЛ или ОКУПАТОР. Само това!
9.
_nib_
22.11.2021 20:39:50
14
24
Мдааа...На сбирщината...станта...паплачта...трябва да доказваш че нямаш влияние от вън...Иначе мръсния американец може да оказва влияние...даже е задължително...Тва хамерика за България....тва некой херосан мустафа да опъва ушите на проста фатмашка продажна кратуна....тва може.
8.
зрител
22.11.2021 20:37:44
29
14
Гледах негово интервю по тв, изключително разсъдлив,обран и интелигентен е !
Браво !
И напред !
Долу маските !
7.
*********
22.11.2021 20:14:41
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Промит мозък
22.11.2021 19:50:49
14
37
Ми се вижда.
Същата куха лейка като шефа си Копейкин.
С тези сериозни образования,които има,си мисля,че само по един начин е вървял нагоре, с близане на чужди гъзове.
5.
Радо
22.11.2021 19:38:12
5
7
Унтерменш...
4.
Даа
22.11.2021 19:31:06
3
21
Бъг в програмата наречена "демокрация" или пълнеж
на пукнатина в общественото самосъзнание? Ще трябва да търпим, известно време жуженето на комар в стаята(парламента). Изразявам личното си мнение.
3.
До 1
22.11.2021 19:28:02
9
16
Ти как си кръстен Джейсън или Гарабет, защото Цончо си е чисто българско име.
2.
възмутен теляк
22.11.2021 19:09:40
20
16
Може пък рядкото име Цончо Ганчев да му дава и редки качества, които да му носят успех в живота. И аз му желая успех и дано помогне на България да стане по-добро място за живот.
1.
възмутен теляк
22.11.2021 19:03:26
8
33
Е, как ще го кръстиш Цончо Ганчев?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България"
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори