×
Парламентарни избори 2022 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тютюнът и алкохолът са начело на причините за рак в света, сочи проучване
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо харвардейците повикаха иноватора Христо Симеонов, роден и работещ в Бургас


Защо харвардейците повикаха иноватора Христо Симеонов, роден и работещ в Бургас
Преподавателят по философия, икономика и гражданско образование стана депутат с покана на двама свои бивши ученици от екипа на Кирил Петков
17 Ноември 2021, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Фейсбук и личен архив

Той вече е наясно в кои парламентарни комисии ще работи

Преподавателят от бургаската Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации Христо Симеонов Симеонов е най-солидното и висококвалифицирано присъствие на харвардското ядро от Бургас в новия парламент на България. Той преподава философия, икономика и гражданско образование втора година в това елитно за града училище, но името му е популярно най-вече сред бивши и настоящи възпитаници на АЕГ „Гео Милев“. Христо Симеонов бе втори в листата на „Продължаваме промяната“ във 2-ри МИР-Бургас и спечели лични 1192 преференции. С това се нареди и на второ място по мажоритарен вот след водача Константин Бачийски, който събра 3454 – резултат, достатъчен да му даде основание да се яви за кмет в следващите местни избори в края на 2023 г.

Вчера Флагман ви представи Димитър Ташев от същия отбор: Пътят на Димитър Ташев – от 7 молитвени закуски в САЩ през листата на СЕК до 47-ото НС

Пред Флагман  Христо Симеонов казва, че още по време на самата предизборна кампания е бил наясно в кои постоянни комисии ще бъде член – в комисията по образование и наука; и в комисията по въпросите за децата, младежта и спорта. Разговаряме с него, за да установим защо прегръща идеите на харвардейците, кой му отправя покана да се влее в техните редици, каква е личнатаму и професионална биография.

Роден е на 23 декември 1963 г. в Бургас. Живее в кв. Сарафово, където е построил собствена къща върху наследствен имот от прадядо му Симеон, който идва от Одринска Тракия и е един от създателите на този квартал. Семеен е, има 27-годишен син – архитект. 
Христо Симеонов е завършил с отличие Средното специално училище по морски и океански риболов в периода 1978-1983 г., тогава училището все още е военизирано и курсът на обучение е 5 години. Там се научава на дисциплина и издръжливост в трудни условия. Бил е командир на отделение, зам.-командир на взвод и дубльор-старшина на рота. 

В ССУМОР, вляво е Христо Симеонов

Една година след завършването плава като моторист първа степен на борда на български риболовен траулер. Пет месеца е на рейд и замразяване на риба край бреговете на Шотландия и Англия. През 1984 г. е приет в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и следва във филосфския факултет. Казва, че това е първата му среща с академичната наука и критичното мислене на част от преподавателите в епохата на комунизма и тоталния контрол върху преподаваните науки. Това става и причина да продължи през 1985 г. обучението си в Московския държавен университет „М.В. Ломоносов“. Вече се усеща вятърът на промяната, перестройката е факт, а университетът формира нов мироглед у младите хора, поглъщащи огромни количества от дисидентската литература. Падат парадигми, променят се ценностните нагласи. 

През 1990 г. Христо Симеонов се прибира у нас с магистърска степен по философия и квалификация „Преподавател по социални и политически науки“. Започва да учителства, но едновременно с това, за да прехранва семейството си в най-тежкия период от упадъка на тоталитаризма, работи нощем допълнително.

Към 1999 г. учителската професия у нас вече е станала една от най-неблагодарните, мизерства цялото съсловие. Това го принуждава да търси изход за личностно и професионално развитие в Холандия, с което да осигури и средства за семейството си. Налага се да работи далеч от родината тежък физически труд и едновременно да кандидатства по различни програми на холандското правителство. Успява да получи стипендия за обучение в тримесечен курс по публичен мениджмънт в Института по урбанистика към Ротердамския университет. 

„Като стипендиант на  Institute for Housing and  Urban Development Studies, Erasmus University Rotterdam изнасях презентации за България в Община Ротердам. Предложиха ми да работя за тях в международния им отдел. Но аз трябваше да се прибера в България, тъй като се изискваше да допълня квалификацията си и с висше образование по икономика“, казва Христо Симеонов.

През периода 2002-2004 г. следва магистратура в Икономическия институт на БАН в София и в съвместен проект  с Великотърновския университет. Защитава дипломна работа на тема „Опциите – същност и предназначение“, касаеща процесите в световната икономика. Придобива магистърска степен по икономика и финанси. 

От 2009 до 2018 г. е зам.-директор по учебната дейност в Английската гимназия в Бургас. Убеден е, че участието му в ръководството на АЕГ „Гео Милев“ го превръща в добър администратор, който може ефективно да се справи с конфликти в училищна среда. Така става популярен и разпознаваем в бургаската училищна общност. През 2010 г. участва в международен проект, по който се запознава с образователната система на Ирландия, посещавайки  техни учебни заведения заедно с български колеги и ученици от Бургас. 

Saint Patrick’s day в гр. Арклоу, Ирладия, 2010

През 2013 г. асистира в работата на единствения у нас център на Certiport, базиран в АЕГ „Гео Милев“, с който се тестват уменията на офис специалистите за работа с продуктите на Microsoft. През август същата година това го прави и делегат на световната конференция на партньорите на Сертипорт във Вашингтон. Той лети зад океана заедно с българска ученичка, която се включва в световното състезание на Сертипорт.

Вашингтон, 2013 г – за първи път България е представена на Световната конференция на партньорите на Сертипорт
и в Световното състезание за офис специалисти на Майкрософт

„Срещите ми със специалисти по педагогика от целия свят бяха много полезни, за да се направи реална оценка къде е България в световната конкуренция като знания и умения, които формираме“, допълва Симеонов. Само година по-късно, през 2014 г., благодарение и на усилията на друг учител по информатика и информационни технологии в АЕГ „Гео Милев“, бургаски ученик става световен шампион в една от дисциплините на Сертипорт.

От 2015 г. основава и става един от ръководителите на клуба по "Дебати и ораторско изкуство" в АЕГ „Гео Милев“. Клубът постига успехи в регионални и национални състезания, има и победител по ораторско изкуство от Световното първенство в САЩ. Впоследствие, на по-късен етап, участниците в клуба стават и републикански шампиони.

В CV-то на Христо Симеонов е записано още, че през 2015 г. е участвал в проектно обучение „Училищно развитие и качествена оценка. Подобренията в началните и средните училища“, което е било проведено в Саутхемптън, Великобритания. Смята, че семинарът е бил много полезен, тъй като се е запознал с детайлите в организаацията на образованието във Великобритания. Като краен продукт Симеонов предава проект-анализ на образователната система в Обединеното кралство през 2015 г. 

Участник в Euroscola, Страсбург, 2017 г.

През 2016 г. участниците от клуб „Дебати и ораторско изкуство“ се представят блестящо на състезание за „Евроскола“. Това им дава правото група от АЕГ да посети Европейския парламент в Страсбург през 2017 г. „Срещите ни с европейските депутати, дискутираните теми, споделените идеи, са нещата, които обогатяват и проворкират за включване в работата по управлението на ЕС“, споделя Симеонов и допълва, че по-късно подобно посещение е имало и на Европарламента в Брюксел.

Съдия във формат Британски парламентарен дебат ,  2016 г.

През 2017 г. Христо Симеонов завършва курс по „Медиация“ и започва да прилага своите познания и умения при решаването на конфликти в училищна среда, което, по думите му, подпомага взаимодействието между учители, родители, ученици и ръководство. Година по-късно поема ръководството на клуб „Посланици на ЕП“ по програма на Информационното бюро на ЕП. За две години, благодарение на активните и интересни дейности на клуба, десет ученици посещават поетапно Европейския парламент в Брюксел, а Христо Симеонов е избран от Комисия на Информационното бюро на ЕП в София да посети ЕП в Брюксел за обучение. Именно този престой в Брюксел поражда интереса му да се кандидатира за член на Европейския парламент в изборите през май 2019 г. 

Успява да спечели над 4000 гласа от цялата страна – като независим кандидат. „Разполагах с общо 1000 лв. лични пари, за да проведа тази предизборна кампания. Направих го заради моите ученици, които настояваха да се явя и ме подкрепяха през цялото време. След този политически дебют бях поканен на разговори от много партийни централи в Бургас за предстоящите общински избори, покани ме и кметът Димитър Николов. Аз проучих каква е политическата среда и установих, че Константин Бачийски е направил много като опозиционер в Общинския съвет – сам срещу всички, предложих му сътрудничество. 

Христо Симеонов (вляво) със СЕК на местните избори през 2019 г.,
тук са Константин Бачийски и Димитър Ташев 

През октомври 2019 г. се явих като част от листата на ПП СЕК в местния вот“, припомня Симеонов. Тогава той има 279 преференции и не успява да направи разместване на списъка. ПП СЕК влиза в ОбС с четирима съветници.

„Включването ми сега, на тези парламентарни избори, стана благодарение на двама мои близки ученици от АЕГ „Гео Милев“, които са минали курсове на обучение при Кирил Петков и Асен Василев. Тези двама мои бивши ученици са бургазлии и сега са в екипа на ПП в София. Те ми казаха, че ще ме включат в листата, за което е достатъчно да попълня CV в Google Forms“, разкрива Христо Симеонов пред Флагман първопричината за принадлежността си към харвардейците, които с днешна дата вече управляват България. Но това не е единствената покана да се включи в този екип, защото само няколко часа по-късно Константин Бачийски звъни независимо от столичани и го пита: „Христо, искаш ли пак да работим заедно?“. Така Симеонов се озовава втори след водача Константин Бачийски в ПППП, мандатоносител на която е именно родената в Бургас ПП СЕК.

В биографичната справка, с която Христо Симеонов се явява като независим депутат за ЕП през 2019 г., е отразено още, че той е представително лице и координатор на подготвителния център към АЕГ „Гео Милев“ в сътрудничеството с Британски съвет-България, за изпитите за Cambridge и IELTS. Именно този му статут от 2010 г. насам му дава възможност, по негови думи, да се среща с много добри професионалисти в преподаването на английски език, с важни и интересни личности, каквито са посланиците на Великобритания и САЩ у нас. 
 


В категории: Политика


61
Коментара по темата
61.
Какво да тези щуротии
20.11.2021 09:02:02
4
0
Поканиха ме да работя в Ротердам, но трябваше да се прибера в България понеже нямах нужната квалификация.
60.
*********
19.11.2021 19:51:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
59.
Do Преференций
18.11.2021 23:19:49
1
7
Темата на разговора не е за броя преференции. А за това, че Бачийски има най-много преференции от кандидатите на всичките партии в Бургаска област, тоест има най-голяма подкрепа и доверие от гражданите на Бургас.
58.
Преференций
18.11.2021 21:37:59
2
4
То с 3000 гласа ако се ставаше кмет... Страшен рекорд! Няма да стане кмет Бачийски, колкото и да пишете дитирамби тука.
57.
Кирчо атеншан плийз
18.11.2021 13:53:11
11
9
Кви са тия ТРОЯНСКИ КОНЕ на Россия в ПП с МГУ Москва
56.
Възмутена
18.11.2021 11:50:01
7
7
,,Труд" , какво става бе, голямо шубе нещо го гони Блъсков от вероятността президентът да бъде преизбран .. И бълва, бълвочи ( ще се удави в собствените си лиги) и срещу новата партия и лично срещу лидерите . Толкова ентусиазъм в защита на едни хора, които години наред яздиха народа . Сигурно има защо...той си знае. Ама стига обременява съзнанието на хората с гнусни твърдения за или против ! И ние имаме глави на раменете си , можем да мислим , няма нужда от наставления, точно в тази посока, която се проповядва във вестника . А беше хубав вестник преди години, когато главният редактор не беше подлога на мутренски лидери.
55.
Бай Иван
18.11.2021 11:41:47
3
26
Страшно много неща не са ви известни. Не осъзнавате какво е коствало на подобна личност в постигане на целите. Знаете само да плюете и да лъжите откровено. Не е професор, но вземете да се запознаете с университета и какво при тях означава професор… не е само да се хващал за думи и да ги изкарваш извън контекста. Предпочитам в ръководството на образованието да участва човек със стаж в училищната среда, а не просто книжовен плъх, подготвян за политик. Жалко за чернотията върху този свестен човек….
54.
Тони
18.11.2021 11:35:44
3
9
Е то че Бачийски е човека, стана ясно и от преференциите. Най-много преференции от всички кандидати от всички партии в Бургаска област. Даже се чудя, защо Флагман не напишат статия за него и за това, че е абсолютен рекордьор по преференции , а пишат за разни други хора.
53.
до 40. Избирател
18.11.2021 11:35:13
7
22
Точно, Бачийски е правилния човек за кмет !!! Лично го познавам от няколко години и съм възхитен от интелекта, смелостта и ентусиазма, с които работи по обществени казуси. Аз по-голям визионер от него в бургаската политика не съм виждал. И нещо много важно, което той често казва и съм на пълно съгласен с него - цитат: „ Най-важното е мотивите, които движат един политик и дали те са чисти, защото да си интелигентен е задължително, но не достатъчно условия, то има много интелигенти престъпници, но с техния интелект не само не помага, а даже вреди на обществото. Много по-важни са мотивите, които движат един човек в обществената дейност.“. От личните ми контакти с него съм видял, че неговите мотиви са чисти и затова трябва да го подкрепим за кмет на Бургас, стискам палци да се кандидатирам. Сега на парламентарните избори пропътувах десетки километри за да мога да го подкрепя, въпреки, че съм в чужбина и не може да гласувам преференциално за него, даже бих се върнал в България само и само да гласувам за него за кмет. Такива управници ни трябват, за да има шанс да се нормализира държавата и да има шанс тези дето сме навънка да се приберем по родните места.
52.
*********
18.11.2021 11:34:32
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Тони
18.11.2021 11:29:07
8
8
Не знаех, че можеш да живееш и работиш в Бургас и в същото време да станеш орифесор в Ротердам. Това по фейса ли става или с имейли? В тскъв случай как е обучавал тези вундеркинди от Бургас? На ракийка и мезе избата си ли и в клуба на ДНА?
50.
Яко
18.11.2021 11:14:55
1
15
Баси!!
Ако това училище на 2 години е елитно, какво трябва да кажем за Търговската и ППМГ?!?!?!?
49.
Мачо
18.11.2021 11:11:34
5
11
Поканили са го в знак на благодарност за хатърките благодарение на което са завършили висле образование. Голямо лапане трябва да е в парламента на бедна и изстрадала България за да се струпат толкова лешияди с бизнес и титли. Всички те само с българско гражданство ли са или като вожда им с двойно? Др. Радев нареди да не закачат Кире, оти вече не е министАр Сега пак ли няма да си поеме вината и наказанието за погазването на законите?
48.
до 41
18.11.2021 11:10:51
1
8
В голяма грешка си. В ССУМОР първият набор не е 1964!!!!
Имам достатъчно приятели набор `62 изкарали казармата там!!!! И бяха новобранци.
Родените 1966 бяха последният военизиран. Може и 1965 да е.
47.
Въпрос
18.11.2021 10:36:06
0
13
Как ще извикаш някого от Ротердам в България, след като той живее и работи в България?
46.
Георгиев
18.11.2021 10:09:10
8
14
На този човек ако знанията от всичките му специалности са като последната специалност не става. Имал съм контакти по решаване на проблем в училище освен да лъже и да взема страна на директорката като негов работодател нищо не направи. Дано и в парламента като наш народен представител не кръгла нула, защото се на гледахме на такива за съжаление
45.
*********
18.11.2021 09:43:53
10
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
44.
Хептен за амсалаци ни взеха
18.11.2021 09:30:39
3
30
"Посещавах тримесечен курс в Ротердамския университет и излязох професор." Сигурно ако беше четиримесечен курс щеше да излезе академик.
43.
До 42
18.11.2021 09:24:45
2
19
Грешна информация имаш,първия военизиран випуск в ССУМОР е набор 57 а не 64,а последния 67 и след това стана цивилно
42.
Bai Noodles
18.11.2021 08:44:54
3
20
Да продължим,дядо му бил основател на кв. Сарафово. Глупости Сарафово беше едно село до преди 25г. Даже и смесен магазин нямаше. Траулерът на който бил,стоял 5м.на рейд. Значи скъпи,траулера тралува,рейда е нещо друго.
41.
Bai Noodles
18.11.2021 08:40:14
5
9
Моля да се обясни,какво е моторист 1ва.степен. Първият набор в ССУМОР,е 64ти.а той е 63ти.
40.
Избирател
18.11.2021 08:25:05
22
14
Нищо лично, но Бачийски не става за кмет. Въпреки мощната подкрепа на ПППП само ще се изхабят гласовете на хората. Не е нужно да си само добър човек - трябват визия, ораторско майсторство, дипломатичност, комуникационни умения - той ги няма. А тези плоскоземци от ОЗБГ-то допълнително развалят картинката. Огледайте се и намерете друг човек, а Бачийски да помага, защото си има силни страни.
39.
Глиган Грудев
18.11.2021 08:18:14
8
19
Уважаемо стадо,
пак ви подхлъзнаха да гласувате за когото трябва.....
38.
Sos
18.11.2021 08:06:16
8
9
Сорос
37.
Комисар
18.11.2021 07:57:27
2
21
Харвардейци малко на червеноармейци бие.
36.
Вот это здорово
18.11.2021 07:03:10
5
22
Тоталната цензура в Софийския университет станала причина да продължи в Московския.
35.
*********
18.11.2021 04:08:55
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
*********
18.11.2021 00:36:05
7
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Ужас...
17.11.2021 23:43:24
12
55
Кой пращаха в Москва преди 10-и ноември? Тези будалкат ли се с нас??? Там учеха само синчетата на заслужилите комунисти... Не го познавам човека, но по-добре да го беше скрил този факт.
Децата на комунистите дойдоха на власт. Факт!
32.
Непоправим Оптимист
17.11.2021 23:21:59
8
11
Естественият подбор и Майката Природа ще отделят житото от плявата ! С ПРОФИЛАКТИЧНА ЦЕЛ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
31.
Павел
17.11.2021 22:47:40
10
54
Аз съм бивш негов ученик и той беше един от най-любимите наши учители - ерудиран, културен, възпитан, с чувство за хумор и даваше невероятна свобода на нас учениците. Сигурен съм, че няма бивш възпитаник на АЕГ Гео Милев, който би казал лоша дума за него. От сърце му пожелавам успех!
30.
Мариачи
17.11.2021 22:22:34
28
29
Този май цяш живот е търсил на баницата мекото и на работата лекото...поне от това коетп сте му писали като биография....дано греша...
29.
Бивш ученик
17.11.2021 22:21:26
10
52
Изключително свестен и интелигентен човек. Надявам се и партията да излезе читава и той да не изгори покрай тях, че той наистина е от добрите. Докато за четвъртия в листата, този младия е изключително арогантен и се има за голяма работа, а главата му е празна. Не знам как и кой го е набутал в пп, ама не стига че е неопитен ами и е природно глупав.
28.
Държавата ще се превърне в територия за аутсорсван
17.11.2021 21:58:51
5
21
Имаме възможността да се радваме на нещо, което досега не сме имали. Каквото и да ни се случи, ние ще бъдем лъчезарни, усмихнати, радостни. Това е новата победа на времето. Сега избираме нашите управници по това как изглеждат, колко се усмихват, колко са диалогични. Котките в чувала ще ги разберем, както винаги, по български - след време, но ние така избираме. Сега не е важно да се ловят мишки, а да се осъществява рекет по отношение на институциите, които по закон би трябвало да хващат престъпници. Но понеже не ги хващат, ние само ще казваме, че е важно да бъдат сменени,
27.
daskala
17.11.2021 21:32:01
4
21
Като гледам сградата отзад ме връхлитат едни съмнения-дали след снимките са продължили в клуба ,на мезе от местни бургазлии?
26.
Бах
17.11.2021 21:31:05
8
52
"Интересна" биография. Не ти харесва СУ и записваш в Московсия. Яко! 1984 -та, Московският университет и стипендия му е присъдил. Не ожеш да си намериш добре платена работа .......запизваш да учиш .....Ротердам. Пак за сметка на университета?!? Все още не работиш добре платена работа и .....депутат....
25.
До 10
17.11.2021 21:21:55
0
19
Андрей Едрев е и с тях
24.
Топ професор
17.11.2021 21:16:18
8
46
С тримесечен курс станал професор?
23.
Иван
17.11.2021 21:04:50
17
41
Какъв професор - тоя е завършил Философия, сигурно не може да реши и квадратно уравнение. Откъде ги намират такива, с конкурс избрани по глупост ...
22.
Крис
17.11.2021 20:52:29
10
30
Пълнеж за новата партиика
21.
gotin pich
17.11.2021 20:30:34
6
15
Awe kvo vi prechi, toi e manqk.
20.
Хо хо хо
17.11.2021 20:24:20
36
36
Педалите продължават промяната с измамата, Асен Ментето и Киро Лъжецо , Харвардските измамници обичат големите топки отзад. В Холандия на червените витрини на изложба може да се види някой от новите политически проститутки , джендър ,лява резба.
19.
пенсионер от карнобат
17.11.2021 20:14:25
15
39
Новите депутати са само бедни и гладни както гледам. Докато ги наситим хляба ще стане 3 лева а ракията 20....язък бе....
18.
Бургазлията
17.11.2021 20:13:48
9
4
Шшшш, защо ми излиза само половината от написаното? Сега пак така.
17.
Бургазлията
17.11.2021 20:11:45
4
6
Ха ха, айде стига, сериозно ли? Не съм блокиран ама половината коментар липсва, изтрит
16.
гандалф
17.11.2021 20:09:43
9
32
Русчееееев, харвайдерците /можеш да се кандидатираш за откривател на нова дума/ къде ще се конкурират в бургаската академична мисъл, на която безспорно ти си почетен председател. Мъка, мъкааа! Докато продължаваме да гледаме с пренебрежение към образованите хора ще продължаваме да се кефим на лайната, в които се чувстваме толкова уютно.
15.
Мдаа
17.11.2021 19:56:48
30
40
Това да си измамник е долна работа единия Киро с курс от Харвард се прави на голяма работа и гази всички закони,.
Другия Христо за три месеца в Холандия станал професор, може би е работил с гол гъз на червените витрини в Холандия да го шибат отзад. Балъков е в друг град , измамите в чужбина може да вървят , но тук не
14.
Реалност
17.11.2021 19:47:27
29
51
Герберските тролове са много активни тия дни.Пишат коментари,слагат минуси.Остана им последната надежда да стане чудо и Герджика да стане президент.Ако ли не остават два вариянта:Правителство на Петков с министър на МВР Рашков или правителство на Янев с министър на МВР Рашков.Бойко се опитва да ви обещае че пак ще мажете филията ама няма да стане.Патроните вече са в политиката само за да си опазят кожите и милионите.За вас остава само да ги браните с голи гърди а те ще ви хранят с обещания за светло бъдеще.
13.
Бургазлията
17.11.2021 19:41:25
1
27
Защо са заключени коментарите под статията за самокатастрофиралото BMW?Питам само, нали трябва журналистите да са безпристрастни, чисти, независими
12.
ВЪОБЩЕ НЕ Е СОРОСОИД...
17.11.2021 19:38:33
13
45
ОТ 67 ДЕПУТАТИ НА ПП 43 СВЪРЗАНИ С ФОНДАЦИЯ „АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ“
11.
Киро кривата усмивка
17.11.2021 19:37:35
32
37
Той е пълен неграмотник, всичките му глаголи завършват на -ме, усмивката му у крива, грозен е!
За какво гласувахте за него?
10.
Пак ни метнаха
17.11.2021 19:36:47
0
42
Само не ми казвайте, че тоя предпоследния от дясно наляво, с бялото сако, на последната е Андрей Едрев
9.
Мирослав Стойков
17.11.2021 19:27:30
14
38
Много почтен , диалогичен човек! Човек , който решава проблеми!
8.
Братиньо
17.11.2021 19:25:00
22
15
Абе къв е тоя беее.Младен Маринов като му скръцне със зъби и ще се под..ка.Тя тая държава да не се управлява с акъл,управлява се с бухалка.
7.
Не е соросоид!
17.11.2021 19:02:07
14
58
Аз съм му бивш ученик и много добре знам какъв е.Казвал е предостатъчно неполиткоректни неща през годините.Той е абсолютно надежден човек.Обаче за един друг негов ученик-Милко Пенев, който също е в листата и влезе, нямам какво толкова добро да кажа, а и ми се струва твърде млад за тази отговорност.Освен това работи за Астра Зенека, така че мнението му за ваксините ще е абсолютно диктувано от това ...
6.
Кико и Кокорчо
17.11.2021 19:01:19
42
42
Събират боклуците по света и у нас!
Идвайте при нас, голямата далавера започва!
Оня наивник Бойко договори 32 млрда
ама ние ще си ги разпределим по братски....
На тати Румен 10% ще отпуснем!
5.
катя
17.11.2021 18:55:29
45
39
Утрепките от цял свят събрани за депутати-жалко за нас.
4.
Местя
17.11.2021 18:52:23
31
27
интензивно за поредната политическа еднодневка!
3.
Елтън Джон
17.11.2021 18:51:06
44
39
ПП- Педалите ще на превземат.
2.
Боцмана
17.11.2021 18:38:27
17
65
Мдаааа..... ССУМОР-Единственото в света училище от което излизаш военен рибар!) Това го няма даже и в Китай и в Северна Корея!)
1.
Sad
17.11.2021 18:32:19
53
42
Мръсен соросид
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдят жена, ударила полицай по главата, опитала да го ритне в корема Съдят жена, ударила полицай по главата, опитала да го ритне в корема 37-годишната се държала непристойно, налетяла и на охранител Собственик не разбра, че са му задигнали колата, намери я по таван на Елените Собственик не разбра, че са му задигнали колата, намери я по таван на Елените Автомобилът седял часове на главния път към курорта Жена се хвърли под  товарен влак на  жп линията в Пловдив Жена се хвърли под товарен влак на жп линията в Пловдив Самоличността й не е установена Мис България проговори за връзката си с бившия на Емануела! Вижте истината Мис България проговори за връзката си с бившия на Емануела! Вижте истината Според клюката столичният бизнесмен се е похвалил пред свои авери, че е имал интимна връзка с Мис България 2020 Задържаха собственик на 45 имота, занимавал се с детска порнография Задържаха собственик на 45 имота, занимавал се с детска порнография Мъжът (62 г.) използвал информационни технологии, за да разпространява порнографски материали, за създаването на които са заснети деца на възраст под 14 години В Бургас вече плащат паркирането в Синя и Зелена зона и през Вайбър В Бургас вече плащат паркирането в Синя и Зелена зона и през Вайбър Иновативното решение бе предложено от ръководството на ОП „Транспорт” преди година, вече е реалност Алкохолът и цигарите - причина за половината случаи на рак Алкохолът и цигарите - причина за половината случаи на рак Превенцията трябва да се придружава и от достатъчно ранна диагноза и от ефикасни лечения, посочват специалисти Асен Меджидиев: През последната година ремонтите в спешната помощ са били силно неглижирани Асен Меджидиев: През последната година ремонтите в спешната помощ са били силно неглижирани Ако не се продължат проектите, страната ни ще трупа само негативи, дори и от финансова гледна точка, каза служебният министър на здравеопазването 19-годишен блъсна дете с колело и избяга, издирват го 19-годишен блъсна дете с колело и избяга, издирват го Пострадалото момче е настанено в болница с опасност за живота Шанс за Шенген през ноември, но трябва да убедим Европа, че не ни управлява мафията Шанс за Шенген през ноември, но трябва да убедим Европа, че не ни управлява мафията  Има вероятност да разрешим проблеми със Северна Македония, които са съществували от години, каза външният министър 
Трус от 3,7 по Рихтер разлюля Централна Гърция Трус от 3,7 по Рихтер разлюля Централна Гърция То е било усетено в няколко града Замесиха Пласидо Доминго в скандал с проституция Замесиха Пласидо Доминго в скандал с проституция Името му излезе при разследване в Аржентина Япония иска младите хора да пият повече алкохол, за да стимулират икономиката Япония иска младите хора да пият повече алкохол, за да стимулират икономиката Потреблението на чист алкохол на човек от населението в Япония е 8,81 литра годишно Краен срок за втечнения газ от САЩ Краен срок за втечнения газ от САЩ До 18:00 часа властите трябва да кажат какво количество ще купим Взривове в Крим, военновъздушната база край Севастопол в пламъци Взривове в Крим, военновъздушната база край Севастопол в пламъци Губернаторът разкри, че е свален дрон, а от ISW намекват, че експлозиите са от украински атаки Коя е валутата в света, която е най-защитена от инфлацията Коя е валутата в света, която е най-защитена от инфлацията Биткойн категорично отрича съществуващата икономическа динамика, според която търсенето и предлагането влияят на цената Пандемията приключи? Край на масовото тестване, на карантините и на зелените сертификати Пандемията приключи? Край на масовото тестване, на карантините и на зелените сертификати Две години и половина по-късно, със закъснение или не, животът поне в САЩ се връща към нормалното по препоръка на същата институция, която го съсипа с локдауни Гърция няма да връща COVID мерките при нова вълна Гърция няма да връща COVID мерките при нова вълна Атина получи и ваксина срещу маймунска шарка Финландската премиерка в центъра на бурно парти Финландската премиерка в центъра на бурно парти Сана Марин е напът да забърка голям скандал след изтекли кадри на шумен купон Мистериозно се самоуби латвийски баровец, критик на Путин Мистериозно се самоуби латвийски баровец, критик на Путин Освен подкрепата си за Навални, който в момента е в руски затвор и през последните дни беше преместен в изолатор, покойният Дан Рапопорт беше твърдо проукраински настроен
Слави Трифонов Слави Трифонов В Римската република Петков и Василев биха сложили Брут за водач на листите си Виц на деня Виц на деня - Шерифе, от градския затвор е избягал опасен престъпник със силна диария!
- Добре, разбрах! Тръгвам веднага по горещата следа!
Виц на деня Виц на деня - За бившата си, говоря само хубави работи.
- Що, още ли я обичаш?
- Не, ама нали трябва и някой друг да се прецака!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият любовник е като добрия прах за пране... Ухае приятно, прониква в дълбочина и не оставя следи от петна след себе си.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори