×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пак ДС-драми в листите: Трима от ПП се оттеглиха като кандидат-депутати заради досиета


Пак ДС-драми в листите: Трима от ПП се оттеглиха като кандидат-депутати заради досиета
Двама от тримата били силно изненадани, но се оттегляли, за да не навредят на партията на Петков и Василев
01 Ноември 2021, Понеделник, 18:03 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Четвърти от формацията на Кирил Петков и Асен Василев пък се отказа от надпреварата в Стара Загора

Държавна сигурност пак разбуни духовете предизборно. Оказа се, че проверка на Комисията по досиетата е открила трима кандидат-депутати от „Продължаваме промяната“ (ПП) с принадлежност към тоталитарните спецслужби.

От новата формация на Кирил Петков и Асен Василев веднага реагираха.

Днес следобед Васил Събев, Ерджан Ахмед и Тома Томов, до днес кандидат-депутати от листите на „Продължаваме Промяната“, проведоха среща във връзка с официално обявените имена от Комисия за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия и заявяват, че никога не са служили на репресивния апарат на властта, а двама от тях са силно изненадани да видят имената си в този списък, съобщиха от пресцентъра на ПП.

Въпреки това тримата единодушно решили, че се оттеглят от предизборната надпревара и незабавно щели да предприемат всички административни и правни действия, за да не навредят по никакъв начин на „Продължаваме Промяната“. Решението им било уважено от ръководството на ПП.

Васил Събев (67 г.) и Ерджан Ахмед (55 г.) бяха кандидати в Силистра, а Тома Томов (71 г.) - във Варна.

От „Демократична България“ пък се похвалиха, че отново са единствената формация, която няма лица, свързани с Държавна сигурност, в листите си.

Междувременно днес на заседание на Централната избирателна комисия стана ясно, че е постъпило писмо от Районна избирателна комисия-Стара Загора. От РИК уведомяват, че са заличили Георги Димитров Георгиев - пак от ПП, който бил №5 в листата. Георгиев поискал да се оттегли „по собствено желание“.




Почина известен нотариус
Почина известен нотариус 14/05/2024, Вторник 07:53 1
15
Коментара по темата
15.
Турчин
02.11.2021 08:20:45
2
3
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
14.
ГРОЗНИЙ
02.11.2021 07:41:01
2
1
ИМА 30-40 МАЙМУНИ СВЪРЗАНИ С ЧУЖБИНА. НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА ВИ ПРАВИМ ЖИВИ ФАКЛИ!
13.
Въй
01.11.2021 22:04:23
6
16
Двама са силно изненадани, третият не чак толкова. Кирил Петков и той полуизненадан от Конституцията, Радев пък донякъде изненадан защото не знаел. Изненади дебнат отвсякъде!
12.
Ямбол
01.11.2021 20:41:46
16
4
Какво са виновни Петков и Василев и ПП,че шофьора на автобуса е спрял така? Значи,когато автобус на градският транспорт мине на червено, са виновни пътниците? Лошо Седларов,лошо
11.
Партия на Подмяната и Подлизурковцитеb799
01.11.2021 20:07:46
16
13
Автобусът на ПП влязъл директно в самата болница и се паркирал направо пред сградата на хирургичния блок. В работно време, строени пред сградата, ги чакали не кой да е, а директор и зам.-директор. Вместо да са в отделенията и да се грижат за болните директорът д-р Панайот Диманов и зам.-директорът д-р Валентин Вълчев посрещат автобуса с Кирил Петков и Асен Василев.
Плътно до тях е новоназначената пиарка на държавната ямболска болница – Дани Атанасова, позната като кореспондент на BTV в региона. Докато се е провеждала предизборната агитация на ПП с ръководството на болницата единственият възможен достъп на линейките до спешния център е блокиран именно от автобуса на Петков и Василев. „Това ли е новият морал“, питат медицинските работници от ямболската болница.
10.
Самсурник
01.11.2021 19:38:13
7
8
Простата рая я плашат с комунисти а в листите са се нароили разноцветни глисти които смучат народната кръв.Но на Ганьо му е хак нали е в Европата и е най-бедния и живее в най-корумпираната държава но пък си пие ичкия с туршия и ехей живот здравей.Днески си тук утре си гушнал букета. Я сгазен от някой надрусан или пиян.
9.
Избори ноември
01.11.2021 19:32:50
14
14
А защо не напишете че от другите партии никой не се е отеглил. Еии голям страх от Кирил и Асен ги е обхванал крадците.
8.
Кантарджийката
01.11.2021 19:09:32
0
18
До 5ти
Батка въпроса е че са народили гниди които ще ни смучат и те още 50-60г , от тея паразити отърването е само едно но не го направиха 89та
Изхода и до ден днешен е един лустрация на всички свързани с бившето дс и отнемане на имуществото, в бургас 70% от бизнесите (средните и крупните )се държат от бивши агенти на дс , намери някоя по голяма фирма и провери собственика в досиетата и ако е 60-70г роден да видиш, или те лично или родител
7.
Борят се, обаче, отзад!
01.11.2021 18:56:19
9
22
Ташак да става, важното е да работят като дърварски пиар по изборите в полза на Радев и смешниците му службаши. На тези избори – плюс измамниците остапбендеровци, продуктово позиционирани от Радев и Мустафа-та в партия.

ДАНС влиза и излиза, и му влиза, и му излиза в предизборната кампания, като на тур за овации, за да бъде пласиран тоя тур за овации в ефира на телевизиите, и да си каже ехалето – ауууу, как се борят зелените чорапи с корупцията.
6.
ДС кадрите
01.11.2021 18:51:31
10
26
Са се окопали около Радев!
За това ПППП на Прокопи е от децата на ДС ръководителите!
Прокопи има доверие само на децата на ДС кадри!
Кико Канадеца е типичен представител! Баща му от 1988г. в Канада.....
5.
Tsatsata
01.11.2021 18:46:42
5
13
Като се има предвид, че ДС набираше "сътрудници" на възраст от 24-25 години нагоре, то последно вербуваните през 1989 год, трябва да са на възраст не по-млади от 55-56 години ....
Което показва, че след 10-15 години проблема ще отпадне окончателно...!
Тогава да видим кое ще ни пречи да не заемаме все последните места в света!?
4.
Glory
01.11.2021 18:38:51
4
16
Да България нямат от дс кадри ама и нямат интелигентни кадри също.
3.
ДС партиите са в потрес
01.11.2021 18:31:43
8
20
Броенето на разписките от машините е допълнителна гаранция, че не е манипулиран софтуера им
Не виждаме някакво нарушение на закона в решението на ЦИК за броене на хартиените отрязъци от машините. В Изборният кодекст точно и ясно е записано, че резултатите от изборите се броят на база на извадената разписка и протокол от самата машина.
Допълнителен контрол чрез броенето на разписките означава, че ще отпаднат всички тези съмнения, които са изявявани от граждани, от политически сили, за манипулация на софтуера.
2.
Stoletnicite
01.11.2021 18:26:40
2
10
Tez veterani za kade se gotviat da kradat i te , gledaite si starinite baiovci
1.
Еми
01.11.2021 18:25:07
0
27
Може би е крайно време да се изтеглят от политически живот и да започнат да си гледат тяхната работа... 60-70 години само агенти на ДС гледаме.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Диона започна с тунинга още преди години Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Директорът на РЗИ в града на 100-те войводи д-р Николина Иванова призна, че не е открит причинителя, но намекна, че може и да е в сандвичите Всеки втори недоволен от пенсията Всеки втори недоволен от пенсията Най-недоволни от пенсията си са жените, пенсионерите, които живеят в столицата и в селата, представителите на етническите малцинства, както и пенсионираните със средно и по-ниско образование Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Експертиза ще установи дали шофьорът е бил пиян или дрогиран Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода"
Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори