×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кадри от нелепата смърт на певеца Денис Теофиков се завъртяха в Tik Tok


Кадри от нелепата смърт на певеца Денис Теофиков се завъртяха в Tik Tok
Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка, отиде си на 21 г.
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Октомври 2021, Понеделник, 13:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Във видео се вижда и присъствието на приятелката му Алекса

Кадри от нелепата смърт на младия певец от "Пайнер мюзик" Денис Теофиков се появиха в социалната мрежа Тик-ток. Във видеото се вижда точното място, където кумирът на тийнейджърите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 етаж  на вход "Д" на жилищна сграда в София, но не знаем локацията.

Клипът е заснет от свидетел, вероятно съсед, който е чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя - гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в шок. Сигурно е, че тя е придружавала любимия си и е била с него във фаталния следобед. 

"Не знам как е паднал, аз бях долу, само ми казаха, че просто се е хвърлил", обяснява Алекса във видеото. 

Денис Теофиков бе считан за бъдещата голяма звезда на фолка. Загубата му потопи в траур музикалния бранш. Той е издъхнал само на 21 години.

Разследващите все още работят по няколко версии - самоубийство, убийство и нелеп инцидент. Няма официална информация какво точно се е случило и кое подтикнало певецът да скочи от терасата. 

На кадрите се вижда момче с оранжево яке, присъства и Алекса, която лесно може да бъде разпозната по татуировките.

По информация на Флагман.бг, още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал, с молба да го ползва. Интересувал се жилището да е на висок етаж. Според един от източниците ни, въпросният апартамент, който се е превърнал в лобното му място, е в близост до комплекса "Царско село", но според друг източник - в ж. к. "Дружба". 

Малко по-късно СДВР излезе с официална информация за смъртта на младежа, цитираме: В 06:50 часа на 24 октомври е подаден сигнал за паднало лице от тераса в "Цариградски комплекс" в София. На място са изпратени полицейски служители. Констатирана е смъртта на лицето, без следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство", посочиха от СДВР.

Двамата приятели отишли във въпросния апартамент с идеята Денис да остави там своята котка, тъй като в следващите месеци, поради огромните му ангажименти нямало да има възможност да я гледа. Настанили животинчето с храната и тоалетната и докато домакинът се суетял, Денис излязъл на терасата. Тогава той е скочил. 

Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци отвън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и с близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Вероятната причина за самоубийството, както Флагман.бг писа, е огромното напрежение в шоу бизнеса, което талантливият изпълнител не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил контролиран за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право дори да направи елементарен избор с живота си.


В категории: Крими


51
Коментара по темата
51.
Заатие
19.02.2023 10:16:00
0
0
Защо не започнете от началото да разследвате за да разберете каква е причината денис да скочи от седмия етаж от апартамента на собствения си приятел да се започне разследване от семейството,приятелката и приятелите му да се разпитва тогава може би ще се разбера какъв е случаят защо е направил това или какво се е случило във фаталната вечер защо трябва да обвинявате хората без причина може би алекса не е виновна пък и може би е виновна не се знае какво се е случило колко време ще разследвате убийството на денис всички очакваме да разберем какво се е случило с нашия любим денис не мислите ли че това момче заслужава справедливост каква е била причината за да се случи това какво е станало а това момче където е било паднало денис ли е бил или някакво друго момче не се вижда добре има ли доказателство че е бил той някой казват че друго момче е починало не Денис каза че денис е бил заминал в чужда държава за да работи бил му е писнало от психически тормоз от пиара му от мениджъра му каква е причината мениджъра на денис теофиков разказва че са били приятели но това което казва този човек дали е вярно последните месеци Денис е бил в депресия каква е била причината за да е в това състояние
50.
Стоян
05.08.2022 13:35:23
0
0
ьНдккдфкдкдмдльмдлзмьькдмдмвюсшзюдлдмдлсмьлднцкеофкро4о
49.
Кой ??
30.10.2021 11:52:00
0
2
Aleksa nikomy neizvestna boreshta see za izvestna li4nost.Koi dokara denis do tova polojenie.kak see podrazbira 2 godini imate vrazka s denis...no...prodycenta zabranqva na pokaz na li4niq my jivot zashtoto mnogo pleveli ste zalepnali ponego s cel.i s pravoto si prodycenta nedava pokaznost s koi spi denis.nqma kak da si izvestna 4e spi6 s nego.q Sega da pomislim koi my okazval natisk.ima pevici koito netrqbva da rajdat Dori Po vreme na dogovor.denis e imal dogovor koito e trqbvalo da spazva no ti razry6i vsi4ko.
48.
До алекса
29.10.2021 18:20:16
1
10
Алекса защо неразкажеш истината.Веднага скочи на продуцента и озвучителя.За каква депресия говориш,на купон сте били до сутринта.Какво пихте какво друго взехте.Неизглеждаш като обичаща жена.Една такава неби позволила гаджето и да прекалява с алкохол и наркотици.Определено не си му действала добре.Там си била пък незнаеш кво е станало.Ако се е самоубил кажи кои му подейства така от вас.Ако е бил толко депресиран би ли купонясвал с вас дозори.КАЖИ ИСТИНАТА кои прекриваш.
47.
Анонимен
29.10.2021 00:59:05
3
12
Това само в България го има. Всичко ще се разбере... Престанете като някои махленски клюкарки да дълбаете в мъката на хората.... Има Господ! И възмездие ще има, това не е ваша работа. Мир на праха ти, прекрасно момче! Озарявай с блясъка си небесата и свети по - силно от луната! Амин!
46.
Лилия
28.10.2021 20:22:59
2
11
Няма такъв вариант да си на 21, звезда, и да нямаш лична свобода. Ами, намали малко професионалните си ангажименти, да не си обсебен? Всеки сам решава за себе си... Жалко за младостта му.
45.
асдсад
28.10.2021 10:59:34
1
16
Така, вече има арестуван по случая.
А бързахте да заклеймите момчето като самоубиец, без да знаете?

Денис беше убит!
Това е истината!
Няма абсолютно никакъв шанс това дете да се хвърли само!!! Говорил съм с него - той е изключително добронамерен и приятелски настроен с всеки! Винаги усмихнат...
44.
азззз
28.10.2021 10:57:21
2
32
Има много противоречия във версиите на приятелите му. Бил в депресия, бил без пари, тормозен бил... а вие какво направихте, като знаехте? Бил планирал самоубийството си - как го разбрахте? Човек, който се подстригва, за да запише нов клип, записва нова песен, има планове за бъдещето си - не планира самоубийство.... искрено се надявам случаят да не бъде заметен с възможно най-лесната версия - самоубийство. Тази версия е най-неправдоподобна. Просто заклеймихте момчето като самоубиец без да е приключило разследването??? Как и защо? Жалкото е, че колкото и да се пише - Денис няма да се върне. Но се надявам поне истината да излезе на яве. Облечен с яке - човек не се облича преди да се самоубие. Вероятността да са излезли с някой "на въздух" на балкона, и да е бутнат защо е отхвърлена? Какви следи от насилие търсят - разбивам ти главата с една бутилка, и те мятам долу. Какви следи от насилие ще намериш??? Истината трябва да излезе на яве. Всички, които са били с него - на полиграфа. Разследването не трябва да се замита с лека ръка.
43.
Няма значение
27.10.2021 14:29:45
5
22
Много жалко! За жалост е попаднал в лоша компания ... много голяма трагедия.. не искам за обвинявам но гледайки видеата и лайфовете в интернет виждам много индикации на дрога и наркомани около него .. милото момче колко жалко .. лети високо ще те помним винаги!
42.
Ррр
27.10.2021 10:34:07
2
14
Хора това със сигурност е лъжа че е самоубийство,приятелката му Алекса първо е била там а после не е била е как издъхна той в ръцете и ? Как тя е пристигнала преди полицията ? А приятелят му,как се е заблудил че е станало така? Съседи са видяли всичко повярвайте на думите им защото всичко което се изясни в полицията и съдът е подкуп със сигурност.
41.
Иван
26.10.2021 16:57:16
1
8
Клипът е във ютюб гледах го преди 10 минути не е изтрит навсякъде
40.
Само казвам
26.10.2021 13:53:55
2
23
Сещам се за 4 наркомана, които си сложиха края като скочиха от блока... Привидно готини хора, усмихнати, комуникативни, всичко изглежда наред отстрани. Мноо сте готини като друсате от 5-10 години, мноо ги чувате нещата, големи партита стават, повече знаете от другите, повече виждате от другите, не сте задръстеняци някви. Но след 20-30-40 години друсане ще сте превъртяли играта и ще обикаляте улицата по пантофи говорейки си сами и дишайки КАЛЕ, искайки "само една цигара" будейки съжаление у непознати, ако не сте полетели до тогава. Колко такива обикалят и сега дето са започнали 90-те... Колко спринцовки виждахме по ъглите и под стълбите и под терасите като си играехме като малки. За колко хора се сещам, които баш натам са се запътили и рупат зрънчо пред компа денонощно и не знаят кой ден сме или кога сме се изкъпали за последно. Шмъркайте, взимайте екстази, яжте гъби, картони, квото ви черпят и се чудете защо живота е несправедлив към вас и все нещо не ви е наред.
39.
Клипът е изтрит от ТикТок
26.10.2021 13:35:45
7
13
Вече не може да се гледа никъде
38.
До 36
26.10.2021 02:03:07
3
2
Нарича се зомби
37.
Тръткольо
25.10.2021 23:54:07
5
11
Къде са кадрите бе мизерници?!
36.
Desislava
25.10.2021 22:54:07
4
20
Това е кодов сигнал само при продаващи и разпространяващи наркотици " искам да летя " или " имам черни мисли " не знам точно какво става но имах познат , който скочи от тавана си точно по същият начин " искал да лети " или може би е специална дрога убиец .Голяма част от приемащите дрога нямат желание за летене и не искат да са птици ! Мисля , че някой ги убива нещо се случва от 12 години насам за 2ри път чувам такъв случай за желание за скок и желание за летене . Дрогата определено не е пико , нито амфетамин . Сигурно има някаква разработка на " Батман " или нещо " специално " но това е 2ри случай от 12 г насам .. Моят познат също е споделил преди " големият скок , че иска да лети и е птица .Имаше проблеми но не беше от хората , които искат да сложат край на живота си . Разберете с какво е бил надрусан Денис .....
35.
25.10.2021 22:48:44
1
19
Къде гледате клипа?????
34.
Десислава Димова
25.10.2021 22:41:52
3
21
Има нещо гнило в тази история ? Последно от къде е скочил от терасата на Алекса или на негов приятел ? Часовете не съвпадат на " скока" и подаването на сигнал тоест излиза , че първо е подаден сигнала и тогава е "скочил "
33.
пипи
25.10.2021 20:18:46
2
33
Това дете е блъснато, от такава тераса трудно се скача долу...
32.
Zapoznat
25.10.2021 19:44:28
2
28
Не знам ама на клипа имаше в стаята една гола по прашки и говореше по телефона
И това е Съмнително
31.
ДАкадеми
25.10.2021 19:25:32
4
52
Добре, не забелязвате ли, че има несъответствие? Какво се случва? Денис жив ли е? Обръщам внимание… Качва се в апартамента на приятеля си в 14:30, скача в 14:40. Новината излиза в 16:30, а после клипчето от днес, в което се вижда тъмнина и след което СДВР казват, че е получен сигнал около 6:50ч вечерта… Какво се случва?
30.
Цеци
25.10.2021 18:04:55
7
14
29.
Кичка
25.10.2021 18:03:40
0
45
Пластичният киборг от женски пол не ми изглежда толкова шокиран, колкото надрусан. Жалко за детето, че е попаднало в подобна среда и се е стигнало до такъв край. Съболезнования на родителите му и Господ да им дава сили от тук нататък!
28.
Бай....
25.10.2021 17:50:06
11
31
А бе, честно да ви кажа, през цялото управление на Мутрата никога не са се повдигали въпроси за нарко-зависимостта и нарко-разпространението в национален мащаб! Защо ли?!
27.
*********
25.10.2021 17:28:21
10
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
рАзмЪрдАй си мОзЪкА
25.10.2021 16:59:39
7
32
Хубава работа...приятелката неотлъчно до него и не можа да му помогне с депресията или поне , да бе споделила за състоянието му на родителите.
25.
Ицо
25.10.2021 16:28:13
16
35
Пича не е взел наркотици печелеше много пари но нямаше свободата да отиде на почивка и да живее нормален живот просто му писна.
24.
Хьхьхфхд
25.10.2021 15:48:59
8
7
В 6:50
23.
Гошо
25.10.2021 15:39:05
11
23
Заради ДРОГАрите си мислят понякога че могат да лятят.
22.
Гошо
25.10.2021 15:36:27
26
46
Няма такъв вариант на 21 години да не можеш да понесеш стрес
21.
Герчо
25.10.2021 15:17:14
9
56
Този или е скочил или се е направил на щайга и е паднал неволно. Имах половинка няколко години, който стана наркоман - нещо страшно е хора. И на него му се скачаше през терасата... Казваше ми, че са го обзели черни мисли и нищо нямало смисъл, и че каквото и да правя и да му говоря не мога да му помогна. Сменяше често настроенията и обвиняваше мен за всичко. Постоянно беше разсеян и си губеше нещата, дилъра забогатя от него... Превърна се в пълен зеленчук. Колкото и да ви е зле пололжението, друсането няма да го направи по-добро.
20.
Били
25.10.2021 15:00:49
7
61
Пикото не прощава! Хора спрете наркотиците. Толкова ли сте нещастни без употребата им?
19.
изроди
25.10.2021 14:45:53
4
36
Ей, изроди... вие нормални ли сте бе???
А за този, който снима... там вече не искам да коментирам.
18.
Az
25.10.2021 14:43:15
10
26
Флагман ,това са кадри през нощта ,а той е паднал през деня около 14,40
17.
Човека
25.10.2021 14:33:43
28
22
От ваксина е
16.
Анонимен
25.10.2021 14:26:29
6
36
Как по-точно е скочил малко след 14:30,а клипа е в такъв пълен мрак.Всичко е исценирано.Боклуци
15.
Нищо Лично
25.10.2021 14:21:14
1
45
Нали е скочил в 14.30...този клип е през вечерта???!!!!!
14.
Бай Недял - Брендо на с. Барган
25.10.2021 14:21:00
21
31
До кога ще ни занимавате с такива лекета.Като не може да друса,кой му е виновен.
Едно време в нашия град двама скочиха от покрив на блок пияни,единия оцеля.
И те ли били депресирани????НЕ !!!
13.
Иван Щилката от Карнобат
25.10.2021 14:18:15
7
51
Браво флагман,кво да не гледали родителите ?
Къде са родителите ?
Защо лъжат,че е през деня клипа е вечер сниман.Защо лъжат самоубийство като е с лице към терасата скочил ?

Джуките на приятелката казват всичко.Наркотици пошлост,ужас.
Карасиво дете на 21.Приятелката била долу,нищо няма логика.
12.
До 9
25.10.2021 14:10:58
5
29
Глупости! Дъното са го ударили много отдавна(с едни кадри от погребение и още 1000 простотии). Сега просто дълбаят. :(
11.
Родопа ООД
25.10.2021 14:10:12
11
32
Тия наркотици май са в основата на цялата работа.
10.
До Безименна
25.10.2021 14:09:05
5
32
Те дълбаят под дъното от много отдавна. Само за роднини и плащащи такса спокойствие има уважение. Всеки друг (жив или мъртъв) се изцежда, докато могат да направят пари от сензацията.
9.
Безименна
25.10.2021 14:04:55
8
50
Флагман ударихте дъното...Какво спечелихте от тези кадри,нямате ли срам и страх от Бога да се гаврите със смърта на това младо момче,не помислихте ли за родителите му?????
8.
Жена
25.10.2021 14:04:50
9
59
Свалете клипа, не мога да си представя как се чувстват близките гледайки това.
7.
Аз
25.10.2021 14:01:27
7
53
Ужасни коментари! И специално към 292:никой не може да знае какво се върти в главата на едно дете, притиснато от славата и тези, които на негов гръб ги интересува единствено печалбата!! Много е лесно от страни да се критикува! Жалко за момчето и сили на родителите му....
6.
Лост
25.10.2021 14:01:04
9
28
Не харесвам Джъстин, но да пишете, че е Джъстин Бибър и изгяваще фолк звезда е странно.
5.
ъ...
25.10.2021 13:53:08
42
25
Ваксините убиват!
4.
292
25.10.2021 13:40:27
15
83
Позволихме такива като тези двамата, чалгар-наркоман и тунингована до абсурд кифла, да са "героите на нашето време", на които децата ни искат да приличат и безконтролно подражават. И тръгнали да ни плашат с ковид.
3.
Xiaomi mi mix
25.10.2021 13:35:38
16
15
Koi znai s kva Nokia ot 1996g sa tez kadri pak za nova godina nqma koi da im podari na flagman nqkav po naprednal telefon
2.
21211
25.10.2021 13:32:31
6
70
Наркотици , силикон в устните в гърдите , татоси , самочувствие без покритие води до тежка депресия и ето го резултата. Не съм го чувал този човек , но жалко , кой знае какво са правили . Има наркотици които те подтикват към самоубийство .
1.
Курти
25.10.2021 13:31:50
5
68
А нещо проба за наркотици?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори