×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаос превзема Бургас, зам.областен управител въстана срещу държавата


Хаос превзема Бургас, зам.областен управител въстана срещу държавата
Пълен абсурд! Зам.областният управител Асен Бонджев оглави протеста срещу противоепидемичните мерки на правителството
20 Октомври 2021, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Флагман, Снимки: Емел МАХМУД

Антиваксърите, оглавявани от ПП „Възраждане“, опитаха да щурмуват РЗИ за втори път днес, протестът им върви по улиците трети час

От около 12 ч. днес на обед един от най-спокойните и сигурни градове в България – Бургас, постепенно се превръща в гнездо на безредие и хаос заради „спонтанно“ започнал протестен митинг пред сградата на РЗИ, в чиито редици от самото начало бяха забелязани две представителки на ПП „Възраждане“.

Около 100 човека, организирани чрез призиви от група във Фейсбук, пристигнаха близо до кръстовището на главната ул. „Александровска“ с бул. „Сан Стефано“. В периферията на първите протестиращи бе и един от активистите на местната организация ОЗБГ Бисер Русимов. По това време в пешеходната зона на главната улица опашката от желаещи да се ваксинират в устроения до РЗИ пункт наброяваше около 20 човека.

Хората чинно изчакваха реда си, изпълнявайки заръката на държавната власт да вземат мерки за опазване на собственото си здраве чрез ваксина, осигуряваща им безпрепятствен достъп до събития на закрито.

Опашката от около 20 човека пред пункта за ваксинация, вляво. Вдясно антиваксърите вече са затворили пешеходните пътеки на бул. "Сан Стефано", 12:30 ч.

След около 20-минутно скандиране и издигане на лозунги „Кажи не на задължителната ваксинация“, „STOP на медицинския фашизъм“ и призиви да слезе сред тях директорът на РЗИ д-р Георги Паздеров, протестиращите решиха да щурмуват официалния вход на държавната инстанция. Там обаче бяха посрещнати от петима униформени полицаи, които удържаха натиска. През цялото време щурмът на РЗИ се излъчваше на живо във фейсбук и това привлече още около 50-ина човека към голямата група. Екзалтирани, протестърите блокираха двете пешеходни пътеки на бул. „Сан Стефано“ и така спряха движението на автомобили, парализираха целия градски транспорт, тъй като в района се намира Централната автобусна спирка „Александровска“.

Неуспешният първи щурм на административната сграда на РЗИ

Блокадата на бул. „Сан Стефано“ при пешеходната зона с главната улица продължава и към този момент. На практика ЦГЧ на Бургас се намира в транспортен капан. Голяма част от протестърите – близо 250 човека, се отправиха към 13:30 ч. по бул. „Христо Ботев“ в посока Областна управа. През това време охраната на централната част на града се засили многократно с униформени служители на МВР и патрулиращи коли. В отговор на скандиранията и обидните призиви под прозорците на областния управител проф. Мария Нейкова изненадващо сред хората слезе зам.областният управител Асен Бонджев. Той взе мегафона от представилка на ПП „Възраждане“ и поведе митингуващите през централната част на града. 

Пет патрулки по главната улица "Александровска"

Бонджев бе назначен за зам.областен управител от служебния министър Стефан Янев през юни т.г. – вероятно като награда за продължителната му еднолична стачка с мегафон през цялото лято на 2020 г. – срещу корупционното управление на ГЕРБ и ДПС. За политически грамотните хора днешното поведение на Бонджев е стъписващо, тъй като на пратика той повежда хората срещу самата държава и себе си. Сред ресорите в Областна управа, за които той отговаря, са отбраната, сигурността и транспорта.
Днес областният управител проф. Мария Нейкова, на чието подчинение е Бонджев, е на редовно заседание на МС в столицата.

„Изненадана съм от действията на г-н Бонджев. Те не са съгласувани с мен“, заяви проф. Нейкова. 

Проф. Мария Нейкова от заседанието на МС: "Изненадана съм от тези действия на г-н Бонджев. Не са съгласувани с мен"

Към този момент зам. областният управител Асен Бонджев предвожда протестиращите по главната улица и ги поведе отново към административната сграда на РЗИ. Пред журналисти той се обади на спикър на директора на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров и с ултимативен тон поиска веднага да слезе на улицата. Дългогодишният държавен служител д-р Георги Паздеров, назначен още преди 5 правителства на тази длъжност, каза, че е на погребение и че ще откликне след това за разговор.

Блокираният бул. "Сан Стефано"

Заради отсъствието му той каза, че трима негови заместници ще приемат представители на протеста в кабинета му. Бонджев и две дами от ПП „Възраждане“ влязоха в сградата за разговор, но е неясно какво би могло да произтече от него, след като Регионалната здравна инспекция изпълнява заповедите на здравния министър Стойчо Кацаров.

Докато протестиращите блокират кръстовища на възлови пътни артерии из града, бе затруднена и пилотната обиколка с първия електрически градски автобус на Бургас, в който се возят испанският посланик Алехандро Поланко Мата, кметът на Бургас Димитър Николов и други дипломатически лица, отбеляза наш репортер.

Очаквайте във Флагман как ще се развият събитията до вечерта!




В категории: Бургас


144
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
144
Коментара по темата
144.
Гнусна статия
25.10.2021 12:01:19
1
2
Срам ме е от вас, предателска сган с платената за 100лв статия.
143.
Диарбекир 2021
23.10.2021 11:51:25
4
7
Не пейте, не танцувайте, не ходете на работа, не изпращайте децата на училище, не идвайте при съседите си, не напускайте дома освен по определени причини, не говорете с приятелите си в магазините, не излизайте след тъмно, не се скитайте на повече от 5 км от дома, не ходете по улиците без маска и не се оплаквайте. Политиците не се уморяват да издават покровителствени инструкции, а медийният пакет никога не се уморява да моли за още ограничения или да настоява за по-нататъшно затваряне – този ежедневен ритуал е ужасна кръстоска между нацистка Германия и тоталитарен СССР на фона на тежка икономическа криза!
142.
Подкрепям протестите !!!
23.10.2021 07:59:06
5
14
Подкрепям протестите !!! Хората имат право да протестират за СВОБОДАТА СИ, когато тя им се отнема под някаква форма. Не одобрявам оная от Възраждане да яха метлата на протестите и ПИАРА, който си прави. Погледнете какво се случва в Лазур, блок 7 от четири години ! Някакъв си СВИРЕЦОВ там и докара от него домоуправителка са си ВЪОБРАЗИЛИ, че въвеждат нов ред!!! за НЕПОСЛУШНИТЕ. А послушните са тези които ПРОСТО им дават пари без да питат ЗАЩО !!! Чудя се на хората там, как седят спокойно по пейките и гледат , как ВЕЛИКАТА фамилия им изпива парите по махлянските кафета и защо все още не са ИЗГОНИЛИ онази КУЧКА – Домоуправителката за 3 и 4 вход, докато още могат !
141.
До любителите на ваксини
23.10.2021 00:10:20
4
8
Много от служителите на РЗИ не са ваксинирани. Някой се ваксинираха и се разболяха, като развиха заболяванто с пневмония. Не се прави ваксинация по време на пандемия. Дори и за грип А и Б ваксинацията трябва да се прави в края на лятото и началото на есента. Това го пише и в учебниците по епидемиология. Д-р Паздеров, д-р Стайчев, д-р Кофинова и др. от РЗИ със сигурност не са ваксинирани. Ограниченията ограничават правото на свобода, а също имат за цел да фалират много бизнеси.
140.
до 134
22.10.2021 16:06:35
13
12
Разбира се , че не са антиваксъри . Обикновенни идиоти са , при това водени за носа от тежко комплексиран съветски ибрикчия.
139.
Катя Желязкова
22.10.2021 14:53:53
8
9
Вярвам в младите, борбени и интелигентни хора, независимо ,че са обругавани с пошли, нежензурни думи, които не знам защо не са изтрити. Браво, светли, слънчеви млади хора, успех. България, Бургас са нашия живот и Вие ще успеете, зная. Българите имаме, богат опит в това, да се занимаваме с интриги и да проглеждаме , със закъснение.Нищо, нещата ще се случат,както и когато трябва.
138.
Велев
22.10.2021 14:47:42
9
14
Незабавна оставка на този Зам,Областен. Само петни името на институцията
137.
*********
22.10.2021 08:33:01
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
136.
Флагман
22.10.2021 08:24:19
3
4
Връх сте на олигофренията. !Триете коментари на който има ЛАЙКОВЕ ! Яко си браните столчетата и з@дниците върху тях !!!
135.
член на Възраждане
22.10.2021 00:07:14
8
10
Днес коцето копейкин пръдна пред фасадата ми. Вдишах дълбоокоо. Незабравим ден за мен и идиотите които го подкрепяме в стремежа му към нови субсидии и имоти!
134.
Ron Burgundy
21.10.2021 19:59:33
11
15
До идиота написал статията : Възраждане не са антиваксъри. Те както и аз сме против експерименталните течности. Мамицата ви оплодена....
133.
До 130
21.10.2021 16:04:23
5
9
Гледам естествено имунизирани по 200 на ден за вечни времена и по 5000-6000, молещи се да не станат естетвено имунизирани в безкрайността и едни 500-600,чиито близки бършат сълзи и сополи и проклинат човешките си права да не се имунизират.
132.
Xah
21.10.2021 16:03:03
6
14
Флагман бранят яко ГЕРБ в Бургас
131.
!!!
21.10.2021 15:25:13
5
10
Дали тези от "Възраждане"ви казват истината? Понеже се спекулира с темата за човешките права и Covid-19, напомням ви какво пише в Конституцията на Р. България, понеже стана модерно хора, които никога не са я чели, да я цитират:
Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната […]. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на […] НАРОДНОТО ЗДРАВЕ и правата и свободите на други граждани.
Чл. 35. (2) Свободата на съвестта и на вероизповеданието не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, НАРОДНОТО ЗДРАВЕ и морала или срещу правата и свободите на други граждани.
Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата […] на другите граждани, както и срещу […] НАРОДНОТО ЗДРАВЕ и морала.
Чл. 52 (3) Държавата закриля ЗДРАВЕТО на гражданите и насърчава развитието на спорта и туризма.
Вие сами си решете, но не ставайте заложници на популисти, яхнали здравната криза!
130.
До Всички Зомбита, Боцкани!
21.10.2021 15:01:07
18
16
Хората са на протест, защото се борят за правата си, които са гарантирани от Върховния закон-Конституцията на Република България!!! А тия дето се доверявате на медицината,може да се гръмнете спокойно... Няма нищо по-силно от естественият имунитет, квото и да говорите смешници прости...
129.
гларус от месинг
21.10.2021 10:17:47
14
18
ех, вече 8 месеца как чакам ваксината да ми даде като бонус широколентов интернет и бърза връзка в 5G net -
обаче въпреки обещанието на антиваксерите не става. Всички теории се разпаднаха като интернет на селски път в Странджа.
Поне земята да беше станала плоска като акъла на плоскоземците.
128.
*********
21.10.2021 08:47:55
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
127.
До 122
21.10.2021 07:01:04
28
23
Научно погледнато,хората над средната интелигентност са 15%.Малко над това число са ваксинираните.Когато фактите говорят и боговете мълчат.
126.
*********
21.10.2021 06:54:46
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
125.
ГОРИ ЛИ ДВОРЪТ НА СЪСЕДА, ЩЕ ПЛАМНЕ И ТВОЯ!!!
21.10.2021 06:27:04
0
16
ТАКА Е !!!
124.
*********
21.10.2021 06:07:37
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
123.
Abe
21.10.2021 02:30:31
23
12
Не влузайте във филми.Ваксината на Пфайзер си е доста добра.Който мислу че ще го уморят и глуписти е пълен психопат.Как може нормален човек да мисли така.Като искат да не се ваксинират.Нв трябва да има никакви мерки.Който умре умре
122.
до 117
21.10.2021 00:20:14
24
21
Вие безмозъчните същества сте едва 20% да станете 25-30% не повече,и пак ще сте безмозъчни набодени олигофрени ;)
121.
qwerty
20.10.2021 23:38:18
5
15
леле, какъв патос, какъв изказ в статията...
120.
Я!
20.10.2021 22:48:51
19
19
Мен що ме няма на протеста? А сетих се,защото бях на работа.Интересно...тези какво работят?А,сетих се...На тях затова ли не им харесват мерките.. ;)
119.
Олигофренията
20.10.2021 22:40:48
8
17
Също се предава по въздушно-капков път,чрез общуване в среда от малоумници.За съжаление,се предава и по наследство.Това обяснява просперитета на държавата ни.Казано без надежда за по-добро бъдеще,ваксина все още не е измислена.
118.
Перата
20.10.2021 22:38:56
7
7
Лапай мегафона ве лапай го бе
117.
Уауу,голям цирк :)
20.10.2021 22:24:26
37
22
И моите права са нарушени,заради такива безмозъчни същества,които отказват да си ваксинират и заради които стоят на стенд бай-затворено/отворено,включително за болниците- ще могат/няма да могат да лекуват хората с /без ковид.
От името на останалите граждани,не включените в протестиращите едва 250.
116.
Диригента
20.10.2021 22:00:50
10
13
Смешен зализан чехльо който харчи парите на майка си и сам си пише коментари по цял ден защото няма какво друго да прави. но щом има хора които го хараеват и те са за трепане просто матриала е кофти.
115.
знаете ли какво значи антиваксър?
20.10.2021 21:57:16
2
27
Статията е написана от олигофрен, който удобно се е скрил зад паравана Автор: флагман.
114.
Има надежда явно
20.10.2021 21:40:34
8
25
Това не е хаос, а надежда
113.
Жалостив
20.10.2021 21:38:01
3
27
Ми влече го човека мегафона. Кой знай как се удържал три месеца в областна управа. Стискал му костюма, и сега като видял протеста се юрнал, не мож то удържа. Ами има си фетиш човекът да ходи с мегафон, това не се лекува!
112.
*********
20.10.2021 21:37:09
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
111.
оптимист
20.10.2021 21:07:20
21
33
Браво Бонджев, браво момче!!!!
110.
акулата
20.10.2021 20:56:03
40
38
Браво на Бонджев! Човек с достойнство и чест ! ковида е измама и СЗО ще бъде взривена от БОГ !
109.
Спиридон
20.10.2021 20:31:53
9
23
Лятото нали щракахме с пръсти,е сега ще си сърбаме попарата.
108.
*********
20.10.2021 20:29:40
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
107.
Независим
20.10.2021 20:03:27
31
36
Асен Бонджев е на подчинение на жителите на Бургаска област, а не на Нейкова или на който и да било бюрократ и това трябва да е ясно на разни флагмани и тем подобни гъзолизци. Човека го и доказа ясно. Борец за справедливост и граждански права на първо място и после каквото и да е друго.
106.
Ваксината
20.10.2021 19:32:19
43
32
Не действа на болните мозъци. Тя може само да ви предпази от ковид. Много малоумници. Хората се ваксинираха и сега се движат и живеят нормално. Справка - Великобритания. Не можем ги стигнем. Ние си тъпче на първобитнио ниво.
105.
ВЪЙ
20.10.2021 19:31:27
45
36
Я колко тъпунгера са се събрали да протестират.....Мале и тоя зализания кашал пак начело.Браво на правителството за мерките.
104.
гражданин
20.10.2021 19:29:58
29
42
Кой го назначи този рунгел. Нищо не става от него. В името на това, че обикаля като гламав с мегафона, го направиха зам. областен. Ей така се раздават постове в България.
103.
123
20.10.2021 19:19:36
26
38
Тия двете от Възраждане и психиатър не може да ги оправи.Олигофренията няма лечение.
Възраждане неистово се напъва….ама с такива простакели ще роди….
Зам областният си направи харакири!
102.
Adfdfhrsa
20.10.2021 19:11:12
29
32
Протестърската мафия от миналото лято ни донесе тези положителни резултати Мая, Христо, Хаджигенов, Мирчев, Бабикян . Високи цени на горивата ток ,вода ,парно ,стоки и услуги. С любезното съдействие на РАДЕВ хвърчилото, зелен сертификат и миризлив зелен чорап. Бонжев е водача от миналото лято защо не му балгодарихте за хубавите промени ?
Партиите на измамата искат само власт , постове и пари.
Живота се е променил от 7 месеца сме Малката Швейцария на Балканите, вече Германия и Франция са след нас по икономически растеж.
101.
dddd
20.10.2021 19:01:41
34
32
с една дума шепа хора безделници
100.
До
20.10.2021 19:01:37
9
18
НАИВНИКО!
ОТ НЕВИДИМАТА СМЪРТ "ВАКСИНАТА"ИЗМИРА НАРОД ПО БОЛНИЦИ В МОМЕНТА ТИ СЕ ПРАВИШ НА КОМПЕТЕНТЕН И РАЗДУХВАШ СЪЖДЕНИЯ ОТ ПРАЗНА КРАТУНА ЩЕ ПЪЛНИШ ПРАЗНИ КРАТУНИ.
ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА ЗА КОЯТО Т И ПЛАЩАТ И МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ,А НЕ ДА МИ ДИКТУВАШ НА ВКЛЮЧЕН ТЕЛЕВИЗОР НОВИНИТЕ ПО БТВ!
99.
me
20.10.2021 18:56:49
9
25
Тука някакъв шизофреник сам си говори и води провакс дискусия със себе си. Или тия дето са писали пасквилчето си говорят помежду си. Истината е, че след тоя сертификат Радев си отива.
98.
Хе хе
20.10.2021 18:56:48
10
40
Ауууу, как е възможно в този спокоен герберски град да има протести.Ужас! И кмета се е видял в чудо с гостите от Испания.Ужас! Свърши спокойствието и хората се събудиха.Когато ти отнемат свободата , трябва да се защитиш.
97.
Аз
20.10.2021 18:53:34
36
23
Аз съм много радостен,че се видя колко са болните конспЕраторски мозъци,които си бълнуват техните конспЕраторски глупости. От град с над 200 000 жители,само около 300 болни мозъка.И по другите градове е така - 1-2-3..максимум до 5 % в най-добрия случай са болните мозъци,които им вкарвали нано не знам си какви частици и подобни простоти!
96.
123213
20.10.2021 18:47:07
9
45
Ваксите, сигурно си мислите, че ако всички се боцнат и този терор ще спре? Нали?
95.
Туриха ли ви го,бе,тъпаци??!
20.10.2021 18:42:22
35
16
На ви сега, мислехте се за много умни и че има къде да ходите!! Добре е че служебното правителство,че да извади топки! Браво! Сега ще почнат и да ви уволняват!!
94.
75-ти e в десетката
20.10.2021 18:17:44
19
23
Толкова хубаво им го написа, че ми стана патката.
Като ви убият кой ще ви връща кредитите ве тарикати, точно обратното, вие трябва да сте живи и здрави още дълги години за да можете да бачкате от сутрин до вечер и да връщате взетото. Айде леко в ляво и за ръчичка към пунктовете.
93.
….
20.10.2021 18:17:23
10
20
Като разгонен бизон е тая от Възраждане
92.
Още малко
20.10.2021 18:14:50
19
27
След няколко месеца вече ще има официални статистики на годишна база за смъртност от Ковид-19 във по-ваксинирани държави (Дания, Швеция, Норвегия, Германия и т.н) и по-неваксинирани държави (България, Румъния). Иронията е, че в отричането на ваксините, ще се превърнем в най-добрия пример за тяхната ефикасност….:(
91.
Ибн Ебн Ал Камил
20.10.2021 18:14:40
4
7
88 коментара и всичко пълна боза
90.
Azът
20.10.2021 18:14:30
23
25
Удивително е че 100 човека стоят и слушат лишените от смисъл крясъци на двете госпожи комплексарки от Възраждане /за нищо друго не стават горките явно-освен да крещят несвързано/
Притеснявам се,че горките подведени и излъгани хора ще получат удар от гръмогласните госпожи.
А зам.обл.-ужас!!!
89.
Пирин
20.10.2021 18:08:27
14
25
Гелосания тъпир някой да му каже че гела е вреден за косата
88.
До 66
20.10.2021 18:02:42
8
12
Алооооо Бил Гейтс натисни 5G бутона изключи му захранването на тоя боклук ,отправя заплахи към конкретни лица.
Я мъжката дере
87.
Малоумникът
20.10.2021 18:02:38
24
23
Най-тежката зараза от която боледува почти цялото население тука е олигофренията и простащината

Защо вие има няма 5 милиона идиота си мислите,че сте по умни от целия свят

Бил Гейтс по тъп от вас ли е,за да иска да ви убие с ваксини

Тоз Бил Гейтс за мутли милиардер бил много тъп бе,да иска да убие приматите тука,но те информирани просветени не се дават

Брей аз ако бях на Бил Гейтс или Илюминатите или там който още иска да ви убива и да прави наркоманизираните ви малоумни деца джендъри,щях да сложа отрова в Ракията и в Цигарите и до края на месеца да сте умряли бе всичките малоумници до един.

БИЛ ГЕЙТС АКО ЧЕТЕШ ТОЗИ КОМЕНТАР ИЛИ МЕ СЛЕДИШ ЧРЕЗ ВАКСИНАТА ВИЖ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА УСПЕЕМ
86.
Иван
20.10.2021 18:01:25
19
25
Нещо не разбирам. Как през работно време държавен служител ще излезе да протестира срещу държавата? Ми да си ходи като не иска да работи.Нейкова защо го държи насила?
85.
*********
20.10.2021 17:52:02
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
84.
абе
20.10.2021 17:50:16
14
28
Защо не искат сертификати за съда,прокуратурата,полицията ,общините а????????Каква е тази дискриминация само за молове,кина,театри,студенти и лекари.Щом заповедта е за над 200кв. ,означава всяка такава сграда включително президентската и народното събрание.
83.
_nib_
20.10.2021 17:46:06
4
20
Ето в горната статия валерката си гж каза в прав текст-не гласувайте за нас,защото и ние мислим ,,доброто" на народа и смятаме да го наложим насила.....с фашистки методи....Фашагата мръсна.
82.
до 66-и
20.10.2021 17:41:56
1
6
Напротив.....убий простака с правата лопата....той от мълчание не разбира.....хахахаха.....
81.
!
20.10.2021 17:39:57
14
34
Бая народ от лекарите и персонала не е ваксиниран.Даже има рапорти са напускане.Хората са далновидни и нямат нищо общо с ваксинирания Бай Ганьо страхлив да не изгонят от работа хахахаха.Прост Куцара,прости съмишленици
Няма желаещи е плюса за ваксинация.Хората прозряха и помъдряха.
Зеления сертификат министърчето в оставка Бай Куцар-дебила щял да го ползва Да си бърше гъзарата до края на скапания живот скрит като мишка в м.Мишкова нива
80.
Ебати Цирка
20.10.2021 17:38:40
3
6
Каква Мисирка
79.
*********
20.10.2021 17:38:06
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
78.
Az
20.10.2021 17:37:43
9
20
Държавата това са хората на протеста а политиците трябва да служат на народа си
77.
Az
20.10.2021 17:37:40
8
18
Държавата това са хората на протеста а политиците трябва да служат на народа си
76.
*********
20.10.2021 17:36:07
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
75.
До 67
20.10.2021 17:34:39
30
50
Изключително ще ми интересно как естественият ти имунитет ще смачка Ебола, Едра шарка, Малария, Тиф, Тетанус, Жълта Треска, Легионела,Туберкулоза или Хепатит Б, например.
Вземи прочети малко за ваксините и действието им преди да се изказваш по въпроса. Като наприемер какво е терапевтична и антитоксинна ваксина, молекулярна ваксина и прочие. Проблемът на скапания вирус е, че предизвиква пневмония или тробмоза. Моля ти се обясни на всички как естественият ти имунитет ще преброи двустранна пневмония.
Друг е въпросът, че около 1/3 от защитниците на всичко "естествено" не може да изкарат и 5 минути без мобилен интернет, използват по 15 хранителни добавки и 5 химии ала Омнадрен, Клемботерол и какви ли не анаболни матрици и ефидринови стимуланти, чертаят се минимум по 2 пъти в седмицата и имат по 2 куб. силикон или поне една ринопластика
...но в момента ваксините са опасни понеже може да им направят нещо.
Никой нищо не иска да ви направи, телета такива. Световната икономика се нуждае от добитък като вас.
Половината поне сте с манту на ръката. Спрете с тъпизмите. Набийте си 2-те апликации и стига сте мръкали. Ше ви 3ба и будистите! Рожби на природата навлечени с полиестер!
74.
Оп
20.10.2021 17:31:54
9
23
Не разбирам, защо протестирате пред РЗИ, като те са контролен орган и изпълняват наредбите и заповедите спуснати от министерството.
73.
Ухото
20.10.2021 17:27:55
13
21
На Копейкин глупаците плюс тоя приблизаният храсталак
72.
arsloh
20.10.2021 17:26:20
12
4
Давай хамено, разбий ги, искам мощно статии за теб! Бонджев Бонджев Бонджев!
71.
*********
20.10.2021 17:20:03
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
70.
до 67
20.10.2021 17:18:32
33
22
защо ти не млъкнеш? Масово лекарите не искали.... чети малко статистика ве главоч. Лекарите са близо 70% ваксинирани...
Било противопоказно да се ваксинираш по време на епидемия...баси и малоумника. Противопоказно е ако си болен в момента. Ама какво ли ти се ядосвам, Шизофренията е сериозна болест, за съжаление си...
69.
Петков
20.10.2021 17:17:47
8
17
Аз ако изляза от работа съм моментално уволнен но зализания гвоч може
68.
наглец!!!
20.10.2021 17:14:57
25
36
Асен Бонджев следва да бъде незабавно дисциплинарно уволнен за нарушаване на Закона за държавния служител! Ако има капка достойнство - сам да напусне!
Като иска да протестира - да протестира в качеството си на човек на Мая Манолова. При нея всичко е само протести и други глупости, но не и да свършат малко реална работа.
67.
do 61
20.10.2021 17:01:38
21
43
Млъкни е смешен трол! Стига си наричал нещо което не предпазва от заразяване и разпространение ВАКСИНА. Противопоказно е да се ваксинираш по време на епидемия. Естествения имунитет е много по-силен от изкуствено създадения. Да не говорим че масово учители лекари и медицински персонал отказват да се ваксинират
66.
до 58
20.10.2021 16:57:51
0
12
убий простака с мълчание...
65.
Липса на коректност
20.10.2021 16:57:49
26
31
Поведението на зам.областен управител Асен Бонджев е недопустимо, предвид позицията която заема, защото от нея произтичат и съответните отговорности.
Той вече имаше възможност да построи нещо, но отново виждаме че е добър само в анархистките и демагогски прояви ... Жалко... Да не говорим, че го прави и в работно време, когато е на заплата, която му се плаща от джоба на всички нас...
64.
до 58
20.10.2021 16:55:49
20
18
чак пък затвор... човекът се притеснява, че ако му сложат ваксината, в един момент Бил Гейтс ще натисне копчето и ще умре... Ама не е наясно, че след ваксината ловиш 5G безпроблемно...пропуснал е тази статия във фейса...
63.
До 58
20.10.2021 16:53:38
12
13
Стана ли ти тъжно ВАКСИНИРАН КЛИТОР...
62.
ДОН ЧИЧО 55-и
20.10.2021 16:52:15
1
2
Извинявам се.....коментара ми се отнася за и е в подкрепа на номер 45 Au
61.
До 29
20.10.2021 16:50:16
23
23
Неуважаеми Ангел,

ти си просто лъжец, ето я декларацията която се попълва при ваксина, и никъде, никой не се отказва от каквото и да е...

https://coronavirus.bg/bg/744

Освен това, е неистина, че препаратът не е изпитан, като същия успешно е преминал трета клинична фаза. НЕКОЛКОКРАТНО.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04713553
60.
Тъп
20.10.2021 16:49:59
4
2
Дрън дрън глупости
Тъпи медии
Нищо не ви се разбира
59.
До 31
20.10.2021 16:47:27
12
55
Неваксиниран не означава болен, както ваксиниран не означава здрав! СЕга ваксинираните болни със сертификат за "здраве" при всяко свое разболяване ще имат достъп да заразяват много хора едновременно, представяйки се за здрави със фалшивия поначало сертификат за ваксиниране. Това, че ще имаш сертификат не означава, че си здрав във всеки момент! Абсолютна малоумщина!
58.
57
20.10.2021 16:39:42
13
14
Затвор за тоя боклук, ръсещ fake news.
57.
!
20.10.2021 16:34:06
37
44
НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ,НЕ ВКАРВАЙТЕ АМЕРИКАСКАТА ОТРОВА В БЪЛАРСКА КРЪВ !
56.
Да
20.10.2021 16:30:35
11
41
Да ваксенират първо държавните и общинските служители задължително .
55.
ДОН ЧИЧО
20.10.2021 16:29:23
40
16
Абсолютно си прав.....44-и
И като протестират.....кво.......????
Ша го накривят на някой......хахаХАХА....
Е сега...яко глоби,за нарушаване на обществения ред,създаване на хаос.....и подобни......
А който не ще да си плати глобите,запор на сметките...и..точка
И щат не щат пак ша си ги платят,щото вървят лихви и се трупат........па после да одат да се оплакват на армЯнския поп ако искат.....
Щото Ганьо не разбира от со кротце...со благо и со не мало...ами МНОГО КЬОТЕК....
И тогава си сяда на газъ и мирясва,щото няма мърдане......
Гледах и репортаж за протестите в София.....
Протестърите реват като изоглавени и се бъзикат с полицаите и ония седят като женчовци и не смеят дума да продумат,мълчат като пукали ,само правят жива стена.....И от протестите...файда йок....
Това в друга държава да беше,щеше да има газ,водни оръдия и бой до насиране и никой копче нямаше да каже.....
54.
Хахах
20.10.2021 16:28:35
30
27
Пет глупака на протест , поредната пр акция .
53.
alo
20.10.2021 16:26:07
11
21
зализания ходи където е модерно само за да гласувате зА НЕГО и мая, ЗАЩО спряС РОСЕНЕЦ ТАМ НЕЩО ПРОМЕНИ ЛИ СЕ?
52.
Бургас
20.10.2021 16:17:47
37
34
Протестирате защото сте нямали близък в болница от ковид,това е ужас!!!!!
Спрете се,ако искате се ваксинирайте,ако искате недейте,след това да не се вайкате!
Погребват ги голи увити в найлон и фадромата чака да ги зарие,това е!
51.
*********
20.10.2021 16:14:32
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
50.
Ангел
20.10.2021 16:12:28
17
42
Флагман,вие нечестно манипулирате харесванията!Натискам червен палец на коментари срещу днешния протест,а излиза че съм ги харесал.
49.
Хахахаа
20.10.2021 16:11:35
12
43
Флагман, гниди долни продажни, толкова сте жалки, стига сте си писали сами коментари, гъзоблизци
48.
любопитен
20.10.2021 16:10:30
22
21
В тоя град полиция няма ли ?
47.
до 38
20.10.2021 16:07:12
34
40
Не проумяват, как може говеда да проумеят. Нация която сама се поставя в същото положение за трети път и сама се затрива, нищо не може да проумее за съжаление. До като в другите държави, вече ограничения няма, Бай Ганя, доказва че може, без ваксина, но с пълна болница.
46.
*********
20.10.2021 16:06:04
3
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
45.
Au
20.10.2021 16:04:20
33
33
Тези така наречи протестари, антиваксари показват единствено, че могат да ги манипулират, който и както иска и ги въвличат в политически спорове, но то на амеба как да обясниш
44.
А що ни заливаха 4м. с болни руснаци
20.10.2021 16:03:49
25
40
Първо Рубладжията напълни държавата с болни руски туристи, изпозаразиха всички, сега вече като си напълни джоба ще налага ограничения на българите.
43.
123
20.10.2021 16:03:26
29
30
Болниците са пълни,няма места ,огледайте се за ваши близки и познати
42.
наглец!!!
20.10.2021 15:56:20
40
53
Незабавно да си подаде оставката като зам.областен и да напусне кабинета!
Това е морала на протестърите! Да краднат колкото могат и после да се закачат на следващата хранилка.
Говедо, бъди мъж и си подай оставката!
41.
ЗАТВОР ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ
20.10.2021 15:53:31
61
54
МАМКА ВИ ДОЛНА АНАРХИСТИ, НАЙ-МЕКИТЕ МЕРКИ В ЕВРОПА И ПАК МИ РЕВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
40.
наглец!!!
20.10.2021 15:52:31
33
54
Този зам.областен, първо трябваше да си депозира оставката в деловодството, да излезе пред хората и да покаже входящия номер и тогава да вземе мегафона. Щом не си съгласен с работодателя си - това е процедурата. Всичко останало е демагогия!
Ако съм на мястото на Премиера - ще го изгоня дисциплинарно!
Това са новите политици - в момента му тече заплатата, а той протестира срещу работодателя си. Поредните крадци и измамници. Жалко, че не съм на протеста - лично бих го хванал за врата и да го разкарам. Нагъл до безобразност!
39.
До Ангел
20.10.2021 15:50:42
38
69
Кой те кара да се ваксинираш?!!!!
А вие всички ли сте толкава малоумни и такива олигофрени?! Имаш възмжонст, тестваш се с 5 лева допълнително и ходиш, където искаш......
Толкова ли не можете да проумеете, че с този темп, след точно две седмици в болницете ще се лекува само Ковид и е напълно възможно хората да умират по стълбите! А другите заболявания, те от лечение не се ли нуждаят?!
Няма такова овче племе
38.
До 34
20.10.2021 15:50:06
16
10
Маняк, доста по-голям е шансът да изчакам малко и ти да изчезнеш ;)
37.
Batman
20.10.2021 15:49:54
35
55
Ужас няма да ви пуснат в фитнеса . Протест до дупка ! Сега да не ви забранят анцузите и адидас ! Протес до дупка няма да се ходи в Мола !!! Няма да можем да гледаме лошо и тежко ! Няма да спрем 20 годишното БМВ пред мола и да слезнем като Чък Норис !!! Ужас каква дискриминация !!!
36.
Валя
20.10.2021 15:49:21
45
50
Незабавно уволнение на Бояджиев - той трябва да провежда държавната политика в Бургас, а той оглавил протест с насилствени и фашистки методи.
Никой никого не кара задължително да се ваксинира. Изборът е личен!
Как ще нападат РЗИ. Това е хулиганство, фашизъм. А друг от Възраждане нападнал действия министър на образованието, професор?!.Позор
35.
до 32
20.10.2021 15:49:12
11
16
слагай камъка и през моста! Спаси ни като се изчезнеш!
34.
не Бургас
20.10.2021 15:47:21
33
45
Хаосът е в цяла Европа. Време е да се изринат тези политици и истинската Държава да дойде на власт, защото народа е държавната.
33.
Тракийски
20.10.2021 15:47:09
58
71
1. Имаме по 5000 болни и почти по 200 загинали на ден. (едно малко българско село е 400 души);
2. Имаме най-слабо имунизараното население в ЕС с най-висок процент смъртност в съотношение с населението;
3. Имаме временни противоепидемични мерки мерки, които определят определен режим спрямо хората със "зелен сертификат" и хората без;
4. Имаме голям пропуск, че тези мерки не бяха въведени в началото на лятото;
6. Имаме "препарат на изпитателна фаза", дето половината хора на планетата го изпитват вече близо 10 месеца. По-голямо изпитване в историята на човечеството не е имало;
7.На протестиращите препоръчвам да се запознаят колко страни по света изискват задължителни ваксинации срещу редица болестити за да те пуснат на територията си.
Посолствата им са в София, може да отидете да си защитавате свободите там.

В заключение: С извинение към хората, които са прекалено разумни за да влязат в тази група.
АМА И АЗ ИСКАМ ДА СИ ЗАЩИТЯ ПРАВАТА ! ПИСНА МИ 2 ГОДИНИ ДА МЕ ОГРАНИЧАВАТ ЗАЩОТО СТЕ ТЪПАНАРИ !
32.
До Ангел
20.10.2021 15:45:30
31
37
Ангеле какъв ти е проблема ? Неможе да ходиш в Мола ли ? или на кино ? Като не искаш не искаш !!!
31.
Мнение
20.10.2021 15:45:13
73
52
В цяла Европа отдавна е въведен достъпа със зелени сертификати. В Турция също ви пускат на пазарите само със зелени сертификати нали? Само тук се мешим здрави и болни в моловете. Това не са протестиращи- това са потенциални убийци на които не им пука за другите хора!
30.
Joss
20.10.2021 15:44:17
19
32
Предизборните полюции на неудачниците от "Възраждане" и тъпоумните от ОЗБГ в действие. Очаквайте още провокации до 14 октомври. Да припомним само, че водачът на листата на ПП "Продължаваме промяната" е тясно свързан с нацистите от ОЗБГ, справка в google ще ви даде повече яснота по темата. В момента или нарочно, или не се усещат, но тези тук работят в полза на ГЕРБ.
29.
Ангел
20.10.2021 15:42:30
32
107
Уважаема редакция на Флагман,аз и повечето като мен,които бяхме на протеста срещу Здравния Фашизъм,който ни налагат от 0.00 часа полунощ не сме антиваксъри,нито лумпени.Ние сме срещу принудителното и дискриминационно отношение спрямо нас,които не желаем да бъдем третитерани с препарат,без надеждни изпитани,без ясна информация за съставките и свойствата му,а за който се подписваш,че освобождаваш от отговорност произвелите го и поставящите ти го.Това е нашата борба.Ние не възпираме никой да се третира с него,но нека не бъдем насилвани и дискриминирани по този фашистки начин.Това е все едно както са били означавани евреите със звездата на Давид през време на фашизма.Сега само цвета е различен,вече е зелен.Затова скандирахме Не на Зеления Фашизъм!
28.
Факт
20.10.2021 15:38:49
24
39
Гелосано момиче, замът какъв го дири на този протест, нямаше ли хората да го изгонят?
Все едно стачкува срещу себе си , на Радев правителството създава хаос и безредици в държавата, а Бонжака има големи заслуги Радевата банда да са на власт . Защо не се говори както казва колегата отдолу за високите цени на горивата, ток ,вода парно, стоки и услуги които удрят по джоба на всяко домакинство и Бонжев носи отговорност за това заедно със служебния кабинет.
27.
Бургазлия
20.10.2021 15:37:34
6
36
Който извадил извадил. Сайта за сертификатите се смарангяса, Ура!
26.
*********
20.10.2021 15:35:11
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
25.
Това не са антиваксъри!
20.10.2021 15:31:44
28
97
Тези хора имат всички ваксини и със сигурност не са против тях! Протетсите са срещу фашиското налагане на препарат, който все още е в изпитателна фаза! Протестират срещу отнемането на правото им да работят и да се движат свободно! Свободното предвижване е в основата на ценностите на ЕС! Ако ЕС ни ограничава , то е време да излизаме от тая клоака!
24.
Мол Галерия
20.10.2021 15:31:27
24
25
За Асен се носят слухове не искал ковид ваксина а кожена ваксина ;)
23.
_nib_
20.10.2021 15:24:44
33
86
И стига сте наричали хората антиваксъри...Експериментални течности не искат...
22.
Batman
20.10.2021 15:24:27
15
68
Тока ,газта ,водата ,храната ,горивата ибанковите такси 200% нагоре но никой не протестира ! Роба си заслужава камшика!!!
21.
до номер 6 за Паздеров
20.10.2021 15:24:22
3
21
Директор е от 2011 г. - първото на ГЕРБ, при Орешарски и т.н.
20.
До 14
20.10.2021 15:23:49
17
66
Не не е това проблема че не можем да ходим в мола а че не можем да отидем на работа
19.
*********
20.10.2021 15:23:41
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
потресен ама адски много
20.10.2021 15:22:13
19
41
хаха този гелосания пак облъчва олигофрените
17.
Съвестен гражданин
20.10.2021 15:21:45
32
57
Най накрая стана ясно, че Радев е поредния политик, който продава държавата на чужди интереси. По бързо и от Бойко кандиса на световното статукво. Дано повече хора го проумея.
16.
Batman
20.10.2021 15:21:01
15
41
Този от кога стана господин ? До вчера караше една дамска чайка и излизаше с 19 годишни момиченца! Когато майка му колеше и бесеше с големи нотариални такси не им пукаше ! Сега всички са народни будители !
15.
до всички випчета и властимащи
20.10.2021 15:19:33
17
26
Който се цепи от колектива респ.народа,колектива му го нацепва.Като не искат да се имунизират ,няма да се имунизират.
14.
kenrv
20.10.2021 15:19:06
52
86
Празна и безумна работа! Днес по улиците се разхождаха и вдигаха шум хора, на които им забраниха да ходят в МОЛ-а, защото нямат сертификат. Това ли ви е проблема? цената на тока, водата, хляба и всички хранителни продукти не ви е проблем, проблем ви е сертификата. Браво, явно в България вече всички са финансово обезпечени и скока в цените не им пречи, та останаха само сертификатите. БРАВО! Построихме комунизЪма!
13.
Burgas
20.10.2021 15:16:43
41
71
Бедни, болни и прости.
12.
бомджев наркомана
20.10.2021 15:15:14
10
33
и каква власт е имал..заместника..ако я имал какво напрви с нея?
11.
Радо
20.10.2021 15:15:06
47
59
Малоумните плоскоземци в действие
10.
Looper
20.10.2021 15:13:34
77
58
Властта не е завъртяла главата на Бонджев, адмирации! Ако всички управляващи имаха такава ценностна система, наистина щяхме да сме Швейцария на Балканите!
9.
xxaxa
20.10.2021 15:12:08
52
129
що антиваксъри бе нещастници? Това са хора които се борят за правата си. Утре ще ви наредят нещо друго, което не искате да правите и вие и тогава какво става? Идиотски вестник.Подкупни журналя завмащи позиция….
8.
IZRODI
20.10.2021 15:11:25
28
12
ZAKAVO PROTESTIRAT TEZI HORA NEMOJAH DA IDA NA KAFETO NA VREME A UTRE NQMALO DA MOJE MI KAZAHA
7.
bollywood
20.10.2021 15:10:38
20
80
Тази мишка асен мълча 3 месеца и сега като усети че мая няма да види повече парламент пак скочи да се прави на интересен
6.
Браво!
20.10.2021 15:10:24
5
39
5 правителства?
3 на Герб и 2 служебни ли?
5.
Селянин
20.10.2021 15:09:50
21
74
Празна работа. Ако протестите на двеста човека променяха нещо, то отдавна щяха да ги забранят.
Няма ли сериозна критична маса от няколко хиляди с камъни, коктейли молотов и тояги, нищо няма да се случи.
4.
Колко много говори това изречение
20.10.2021 15:09:44
9
68
"Дългогодишният държавен служител д-р Георги Паздеров, назначен още преди 5 правителства на тази длъжност"

Ей това е...
3.
Леля
20.10.2021 15:07:51
11
16
Къде е протестът сега?
2.
ххххх
20.10.2021 15:07:06
77
139
Това не са Анти ваксари,а нормални хора които държат на свободата си!Браво на зализания,веднъж да направи нещо правилно!
1.
да
20.10.2021 15:06:21
40
76
Това е началото. Краят на хунтата идва скоро. Както дойде на предната. Денков вече усети народната любов.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори