×
Избори 2021 Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Министерството на правосъдието предлага завишаване на контрола при получаването на българско гражданство срещу инвестиции
  • Синята зона ще е безплатна на Никулден
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жечо Станков: Правителството на Радев се проваля в помощта за бизнеса, хвърля прах в очите на гражданите


Жечо Станков: Правителството на Радев се проваля в помощта за бизнеса, хвърля прах в очите на гражданите
Станков и съпартийците му разкритикуваха остро служебния кабинет по повод внесения План за възстановяване и устойчивост и действията в енергийния сектор
18 Октомври 2021, Понеделник, 15:49 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

С промените в Плана за възстановяване и устойчивост българската енергетика става още по-зависима, смята бившият зам.-министър

Бившият зам.-министър на енергетиката и ексдепутат от ГЕРБ Жечо Станков разкритикува остро служебния кабинет по повод внасянето на Плана за възстановяване и устойчивост. Той участва в пресконференция в централата на партията в София заедно с Томислав Дончев и Красимир Вълчев.

В нея в един момент се включи и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов – първо като слушател, а след това и като участник.

Жечо Станков, който отново е кандидат-депутат от ГЕРБ от район Бургас, обяви: “Днес отново най-висока цена в енергетиката. 8 ч. сутринта - 599 лв. за мегаватчас, 8 ч. вечерта – 625 лв. Това е най-високата цена до момента в българската история, откакто българската енергетика съществува. И да сте чули нещо от страна на Министерството на енергетиката, въпреки че преди броени дни Европа прие стратегически документ, с който казва какви да са краткосрочните и дългосрочните мерки за справяне и поемане от страна на бизнеса на цената на енергията? Не. Всичко това, което предлагахме по време на актуализацията на бюджета в 46-ото Народно събрание, не се прие, а то беше да насочим средства към бизнеса за справяне с тази вълна, която ние виждахме, че се задава заради безобразното управление на българската енергетика в момента. Свидетели сме на провала на правителството на Радев в частта му помощ към, ако щете, от фризьорските салони, през пекарната за хляб до голямата индустрия. И ако те говорят в момента за 50 лв. на МВтч – средства, които да се върнат към бизнеса, то те са крайно недостатъчни. Сумите вече, които трябва да се насочат, са поне 150 лв. на МВтч. Няма мерки, не се и плануват такива.“

Станков попита: „Какво обаче се случва, след като изтърваха контрола върху енергетиката? С проектите, които залагат в момента с Плана за възстановяване и устойчивост, те по-скоро създават една допълнителна зависимост на българската енергетика, хвърлят прах в очите на българските граждани и, още по-важното, за първи път се споменава дата за извеждане от експлоатация на въглищните централи, която въобще не съответства и на истината.“

Бившият енергиен зам.-министър коментира Плана и от гледна точка на санирането: „Българските граждани, които живеят в еднофамилни къщи, трябва да го чуят много внимателно – те са зачеркнати от Плана за възстановяване и устойчивост. Пари за саниране за хората, живеещи в еднофамилни къщи, няма. Премахнати са. Зачеркнати са. Изкарани са от Плана. Третирани са като втора ръка хора. Всички останали, които в момента знаеха, че вече са подали документи и очакват след отделяне на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост да се случи санирането, им е казано – „Стартирате отначало! Трябва да подготвите документи и да ги подадете.“ Ако се справите бързо - до 30 септември догодина, имате шанс за 100% безвъзмездна помощ, която отново е измамна. Защо? Защото преди да подадете документи, всеки един от вас трябва да вложи лични средства – за енергийно обследване, за паспортизация на сградата и за какво ли още не.“

А след подаване на документите не било сигурно, че съответните средства ще бъдат възстановени, тъй като проектите можело да са повече от тези, за които има пари.

„А тези, които не могат да се справят в срока до септември догодина, даже ще бъдат наказани. Как ли? Ще трябва да платят отново тези разходи, като предните, но ще получат само 80% безвъзмездна помощ.

Европа ни казва с този стратегически документ, по който ни дава 6 милиарда - „не карайте хората, бизнесът и общините да правят двойни усилия за нещо, което вече са направили“. С други думи, всички граждани, които вече са си подали документите за саниране чрез етажната собственост и техните обединения, сега трябва да го направят отново. И то да го направят, като инжектират допълнително собствени финансови средства за това нещо. Абсолютно безумие“, изкоментира Жечо Станков.

По отношение средствата за улично осветление Станков изрази одобрение, че от служебния кабинет се съобразили поне частично с предложението на ГЕРБ.

„Средствата за улично осветление са частично възстановени – от 60 милиона на 180 милиона въпреки предложените от нас 350 милиона. И каква е генералната идея за средствата за улично осветление? В момента и общините се нуждаят от финансовата инжекция, защото и за тях високите цени на електроенергията не са поносими. Идеята е следната: с едни и същи средства да изпълним няколко задачи. Тези 180 милиона за улично осветление отиват първо при общините, като 50% от тази сума ще остане безвъзмездно в тяхната хазна, а останалите 50% от икономията на енергията от осветителните тела ще се възстановят отново към средствата, които ще се насочват към българските граждани за саниране на техните домове. С други думи, с едни средства, от една страна, ще спестим средства за ел. енергия на общините, а, от друга страна, ще ги насочим и към гражданите“, заяви Станков.

Още една тема не се повдига, макар че тя е изключително важна, смята той.

„В Регламента е записано, че държавите-членки имат право да получат аванс до 31 декември 2021 г. Това са над 1,5 млрд. лева, които могат да влязат по сметката на българския бюджет. Държеше се в актуализацията на бюджета тези средства да бъдат заложени. В момента обаче не съм чул нито премиерът, нито президентът да кажат, че това вече е загубена кауза. Защо ли? Защото след подаването на Плана Европейската комисия има два месеца да го разгледа и впоследствие един месец, за да го приеме на Европейски съвет. Като направите сметката, виждате, че най-ранната дата е средата на януари. С други думи, България губи възможността да получи по сметката на държавата милиард и половина, които да може веднага да ги инжектира в „кръвоносната система“ – бизнеса, гражданите, общините. Милиард и половина дефицит в бюджета, който беше предложен от правителството на Радев. Милиард и половина“, повтори възмутено бившият зам.-министър.

„Отделно - допълнително милиард и половина, от който един милиард за мегаголеми фотоволтаични проекти с батерии. С батерии – повтарям! Най-скъпата, неузряла технология към момента“, обясни Станков. „Ние ще наливаме пари в нещо, което точно докато се изплати, трябва да го хвърляме отново и да се погрижим после и да го рециклираме.“

В същото време министрите Кирил Петков и Атанас Пеканов вдигали палци на одобрение, когато на заседание на комисия в 46-ото Народно събрание ГЕРБ им предложили тези средства да се насочат към бизнеса.

„Написали сме такъв проект в Плана – до 200 000 евро, това е половин МВт мощност към малкия, средния, големия бизнес, за да могат те да произвеждат сами електроенергията си. За сметка на това, и ще го повторя, както казах и тогава – за мен прозира лобистки интерес пред това, вместо да насочим парите към българските предприятия, към българските граждани, да ги насочим към мегакомпании от чужбина, които да дойдат и да инвестират. Защото 75% от тези тези проекти са към големи фотоволтаични паркове със стойности десетки и стотици милиони, които българските предприятия не могат да си позволят да инвестират“, заяви Жечо Станков.

Прах в очите на миньорите бил и обявеният краен срок за затваряне на въглищните централи - 2038 г.

„Директно ще ви кажа датата – 23 октомври 2020 г. България е единствената държава, която гласува „въздържал се“ във връзка с първия законодателен пакет на Зелената сделка и това е климатичният закон. И ще ви кажа защо - тогава участвах в писането на становището. Защото Европа ни отказа плавния преход, защото ни отказаха газът да бъде като преходно гориво и защото ни отказаха държавната помощ към въглищните централи. За първи път в историята се посочва дата – 2038 г. за извеждане на въглищните централи, която също е фалшива новина, защото ако се загледате внимателно в проектите, като влезете на NextGeneration.bg – проекти, които са публикувани на 15 октомври, за проект Н1 е записано следното на втора страница – автоматично извеждане от експлоатация и без риск „от избягване на затварянето на съоръженията, базирани на въглища, след приключване на проекта“. Сиреч, правите проект за половин милиард за въвеждане в експлоатация на нови мощности, които ни правят още по-зависими от други държави, и извеждате 1,4 Гигавата, или почти цялата мощност на ТЕЦ „Марица Изток-2“. Това е истината“, обясни бившият зам.-енергиен министър.

Той обобщи, че това са милиард и половина загубени като аванс от Европа, милиард и половина налети за алтернативни технологии плюс огромни фотоволтаици, „които трябва да отидат за бизнеса, защото зелената енергия безспорно е част от бъдещето на енергийната ни система“.

„Общо 3 милиарда хаос“, заключи Жечо Станков.

Бившият вицепремиер от трите правителства на ГЕРБ Томислав Дончев каза все пак и някои хубави неща за Плана за възстановяване и устойчивост. Добре било, че най-сетне той е внесен. Планът се припокривал на 85% с версията, предложена от кабинета „Борисов 3“.

Спрямо първия вариант, разработен от служебното правителство, внесеният краен вариант бил подобрен. И това било в посока връщане към предложения от „Борисов 3“ проект на Плана.

 


В категории: Бизнес , Политика


48
Коментара
48
Коментара по темата
48.
ХХ
19.10.2021 12:58:56
1
0
"Виденовата зима ще е цвете в сравнение с Радевата зима,защото има какво да се краде!" - не знам за коя Радева зима пишеш, но настоящата ще е зима на Брюксел и Евроинтеграцията.
47.
БЕРЧЕВ
19.10.2021 11:54:28
3
2
И Станков, и ГЕРБ, и Радев и като цяло служебното правителство са слуги на Русия. Всички дружно години наред не само не направиха нищо за да сме по-енергонезависими, но напротив, направиха подаръци за милиарди за другаря Путин. Да не говорим за всички пари, които през сметки за ток, газ и отопление сме платили индиректно на руснаците прес енергийна зависимост.
Иначе се правят, че са врагове и се плюят по медиите.

Този пък Станков нали беше заместник министър по енергетиката, ние да не сме с дименция... Да каже той какво е направил, освен че е подменил крушките на няколко села и градчета (и видиш ли това се изтуква като постижение)
46.
Наси наглеците
19.10.2021 03:35:18
6
13
Ма скрийте се бе. Това което вие ни надробихте, дълго време ще го сърбаме. ГРОБаджии нещастни. Опропасрихте държавата, пък и имате очи да гледате, и уста да говорите.
И Бай Дончовото пък да се изказва по темата си е нонсенс отвсякъде.
45.
Проста червена рая
19.10.2021 00:28:05
5
7
..гладна,мързелива,крадлива! Прост,неграмотен народ-иначе всеки се напъва да си изсере малоумното,закостеняло,комунистическо мнение по "форумите".Цял живот сте били бедни и гладни и такива ще си умрете,а понеже сте и злобни сега пак връщате комунизма-обричате на глад и червените бацилчета дето сте изсрали ..
Айде честито ! Да си пукнете от глад и мизерия,но някой друг е виновен,нали...това е най-важното!
Толкова прост народ отдавна не се е въдил у нас.
44.
ЛЕШ! МИНИСТЪРКАТА НА РАДЕВ ОБЕЩАВA
18.10.2021 23:39:30
2
9
„НискоВЪГЛЕХИДРАТНИ“ инвестиции обещава министърката на икономиката. С една дума – ДИЕТА заради високите цени на тока. Повече в протеини ще инвестираме. После ще правим и нисковъглеводородните, с по-малко протеини.
Леш!Нямат спирка радевите малоумни неграмотници!
„Нисковъглехидратни“ емисии не щем, направо пасти искаме да ядем от министъра на икономиката!
43.
Умирайте спокойно!
18.10.2021 23:34:34
3
10
Правителството на Радев готви мерки!
42.
Кратък анализ 31
18.10.2021 23:06:17
6
12
След управлението на Радев :
1)България е на предпоследно място по доходи в света!
2)Първо място по смъртност в света!
3)Един от най-замърсените по качество на въздух райони на Земята!
4)Най-бързо стапяща се нация в света,благодарение на КацарОФФ!
5)Последно място в света по медийна свобода, благодарение на Прокопи!
6)Изключително неприятен корупционен имидж пред света,ръководен от Радев Узунов и компания.
7)Най-кратка средна продължителност на живот в света,пак благодарение на Радев и КацарОФФ,гинат военни в мирно време и невинни в биологичната война!
8)Последно място по привлечени външни инвестиции,благодарение на Великия Кормчия Радев 67% по-малко от преди метежа!
9)Най-ниското заплащане на труд -за час в света с тенденция до 1$=6000лв. благодарение финансовия гений на Радевото Кире и Кокоркото на Спецов!
И.Т.Н до пълно ликвидиране на местното,туземно население от новите харвардски крадливи варвари!
41.
служебното правителство
18.10.2021 22:43:22
2
14
И Радев са невинни!
Каква вина да им търсим,толкова им са възможностите!
Радев ги е назначил на служба да се облажат,а не да работят :)))
Самият Радев така е възпитан,цял живот на държавната ясла,как да знае цената на хляба и тока,като дори и кюлотите му са държавни!
Служебните на Радев са невинни и безгрешни,защото който не работи,той не греши, а те са си добре заплатени безделници,които гледат някаква далаверка да измайсторят, по примера на съветниците на Радев!
Не са виновни ни Радев,ни служебните му,за фалиране на България!
ГЕРБ и Бойко са виновни,защото им оставиха огромно наследство за "приватизиране", а Бойко договори едни много милиарди,които служебните на Радев не могат да си поделят .....
40.
до 34
18.10.2021 22:16:09
12
11
Ти ако мислиш, че парите не са усвоени от хора на толупа, значи си много наивен. Тя цялата схема е измислена преди служебното правителство. И общо взето във всички сектори е една и съща
39.
Димитъре от Бургас №6
18.10.2021 21:57:01
10
12
Какво очакваш бре?
От ГЕРБ да си мълчат,когато се фалира България ли?
Или да казват на черното бяло,защото Мунчо и Кирето имали големи мечти да командват България ли?
Крадци,мошеници,далавераджии,бъдещи пандисчии,които газят законите,защото не им харесват!
Това е Лигата на почИтените!!!
Гнус и гадост от всякъде!
Събуди се Народе!
38.
Ехо 2
18.10.2021 21:33:35
6
13
Незнам защо изтрихте коментар,който отразява публична "новина",а именно,че старото правителство е усвоили 8 млн от фиктивни почивки за ученици.
37.
До 7 ох олеле
18.10.2021 21:31:49
10
12
Гласувайте за ГЕРБ,защото протестерите от от паветата и измамниците от странство, ще ви разкажат играта!
Виденовата зима ще е цвете в сравнение с Радевата зима,защото има какво да се краде!
Каквото ГЕРБ построи,Радев и компания ще продадат, а парите в торби Узунов ще прибере!
Мислете,омразата е лош съветник,Радевите са лъжепророци,обикновени крадци и далавераджии!
36.
Ехо Радев 35
18.10.2021 21:20:28
9
12
Не преди 2 години,а преди 2 месеца,по времето на Канадския крадец и съдружниците му по далавери!
Крадеца вика,дръжте крадеца ))))
Днес токът у нас достигна цена с почти 1000% увеличение спрямо цената от началото на 2021-ва.
Споко и по-зле ще стане: Легни,стани,мирно,свободно,с Русия в сърцето и САЩ в дупето!
35.
*********
18.10.2021 21:08:50
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Do 33
18.10.2021 21:04:11
9
10
Като гледаш новините гледай внимателно! Значи първо да ти кажа, че това се случва при министър от сегашното временно правителство. Второ никъде по новините не казаха, че липсват платежни, които да бъдат проследени а казаха, че липсват документи примерно за регистрирани почиващи, за платен туристически данък и т.н....
Трето - ей така те манипулират и ми е много смешно, някой като тебе като го видя по улиците да се обяснява неподготвен но за сметка на това убеден.
33.
Усвояващите
18.10.2021 20:38:22
5
24
Много се забавлявам с "такива капацитети"
Видяхме каква я свършихте. Днес по новините гледах за 240 хил. нощувки на ученици, за които не може да се докаже, че са използвани. Обаче парите ги няма. Били почивали деца в лагери, които не работят от над 10 години...
32.
Енергото
18.10.2021 20:25:33
13
19
Енергетиката в България все още е в ръцете на енергийната мафия,разбирайте Герб-Дпс.
31.
Кратък анализ
18.10.2021 20:18:57
13
24
След управлението на герб :
1)България е на предпоследно място по доходи на Балканите(за Европа даже не мислим)
2)Първо място по смъртност в Европа.
3)Един от най-замърсените по качество на въздух райони в Европа.
4)Най-бързо стапяща се нация в Европа.
5)Последно място в Европа по медийна свобода
6)Изключително неприятен корупционен имидж пред света.
7)Най-кратка средна продължителност на живот в Европа.
8)Последно място по привлечени външни инвестиции.
9)Най-ниското заплащане на труд -за час в Европа.
10)Липса на газова връзка към Гърция ,вследствие,на което скъпа газ и зависимост от един източник.
11)Скъп ток от цели две години,чиято цена ескалира през последните месеци,поради сбор от последователни действия на лични,корпоративни и политическа интереси,които наричаме статукво ,и обективни причини ,породени от икономическата обстановка я Европа.
30.
И.Бакалов
18.10.2021 20:10:44
12
19
Борисов се изказва като изтърван от психиатрията в Курило.
29.
Аз
18.10.2021 19:48:24
7
21
Жека, само да попитам, понеже съм забравил. Колко университета в Германия се биха за теб? 5 или 6? Мерси!
28.
bat sali
18.10.2021 19:12:33
4
7
donco gekov diktator
27.
До 23 хахах
18.10.2021 18:51:09
5
23
Незная кои статистики гледате вие...явно тези които са ви удобни.България е на последно място по-всички възможни дисциплини хахаха вие казвате,че оценките от Европа са отлични редно е да се лекувате!Прекрасна България е с най-ниски пенсии,най-ниска минимална работна заплата,с най-лошото здравеопазване,с абсолютно никаква икономика...аз съм икономист по- образование повярвайте ми икономиката ни я няма.А вие си позволявате да напишете подобни безпочвени меко казано изречения!Етиката не трябва да ви позволява дори да мислите по-този начин камо ли да го напишете където и да било.
26.
ХХ
18.10.2021 18:48:45
8
17
"“Днес отново най-висока цена в енергетиката. 8 ч. сутринта - 599 лв. за мегаватчас, 8 ч. вечерта – 625 лв. Това е най-високата цена до момента в българската история, откакто българската енергетика съществува." - благодарение на евроинтеграцията и петата колона на Брюксел, която безпрекословно изпълнява каквото им наредят от там.
25.
Ами...
18.10.2021 18:47:33
9
5
До 23. Като гледам доста идиоти ти се накачиха! Хахахахахac
24.
ALF
18.10.2021 18:45:16
6
10
Спокойно.
Няма да вдигат тока.
Остава си 220V.
23.
Хахаха
18.10.2021 18:33:20
39
21
ГЕРБ довели държавата до фалит? Моля? Я проверете всички статистики и оценки от Европа за управлението на България през този период и пак говорете. Колапсът настъпи с фатмака Радев и "гениалните" му министри! Ама не, идиотите-фанатици пак си знаят тяхната. "Великият комбинатор" Борисов (дето е прочел 1 книга, уж!) е виновен за всичко, дори след половин година откакто не е на власт! Ама когато омразата е по-силна от мисленето, това е резултата - хаос и вярващ в лъжи електорат.
22.
До 21
18.10.2021 18:10:37
17
8
Простите комунисти от МЕ да не се обаждат моля.. ще дойде видов ден
21.
*********
18.10.2021 18:02:22
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
*********
18.10.2021 17:43:31
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Koko
18.10.2021 17:26:35
9
36
Жеко по галям съботаж от тоя нема вече е ясно че енергото е на гроб барабар с дружествата ама да изляш и да казваш че след 10 години управление немате нищу общу Жеко я те имах че си отнаще пък ти от така стори
18.
до zapoznat
18.10.2021 17:18:45
28
17
ако говорим за къса памет, а помниш ли Виденовата зима през 1997? Тези, дето ни управляват в момента и се бутат да ни управляват дълго време чрез така наречените партии на протеста, ще ни върнат 24 години назад. Ще си припомним много болезнено какво беше тогава. Слава Богу, че сме във валутен фонд и поне лева няма да се срине, но обедняването на народа е факт, правителството тегли заем след заем, но пари към народа не вървят. А се биеха по гърдите, че увеличили събираемостта... Тотална гнусна комунистическа демагогия!
17.
200000
18.10.2021 17:18:35
4
9
Давай още, не стигат...
16.
Майор-майор
18.10.2021 17:15:30
54
15
Няма значение , че е от ГЕРБ , но Жечо Станков е най-добре подготвеният кандидат за народен представител от Бургас във 2 - ри МИР.
15.
*********
18.10.2021 17:15:18
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
vv
18.10.2021 17:13:20
13
14
Cпасението ще дойде от братска Русия, която ще изгради АЕЦ-Белене, а Ф-16 ще я пазят от ....
13.
До 6
18.10.2021 17:12:38
30
15
Кандидат-президентът РР днес какво каза? Предишните управляващи са виновни? И какво, да си мълчат срещу лъжите му ли?
12.
До енергитика
18.10.2021 17:09:13
15
21
Колега, струва ми се, че си доста далече от темата енергетика... Не мога да отрека, че тенденцията за повишаване на цените на тока са в цяла Европа, но погледни какво става на европейския пазар. В момента с по-високи цени са само Гърция, Унгария, Хърватска и Словения. Какви ГЕРБ, какви 5 лева??? Айде да говорим истината, а не да повтаряме опорките...
Като говориш за въглищните централи, май си позабравил кой продаде Марица на американците... Дали не беше гуруто на ДБ г-н Костов?
След като цената в Белгия е 66% от нашата (без да коментирам покупателната способност на българина в сравнение с белгиеца), за каква виновност на бившите говорим???
И се пише "ЕнергЕтик"... поне си пиши името като хората...
11.
Zapoznat
18.10.2021 17:05:36
11
29
Късата памет не е чиста съвест !
Само това ще ви кажа гербери.
10.
*********
18.10.2021 16:50:11
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
*********
18.10.2021 16:33:23
7
39
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
Хайде
18.10.2021 16:32:46
10
43
Затворите тези плювалници! Знаят само да плюят,а не виждат собствените си грешки!
7.
ох
18.10.2021 16:31:00
6
30
Ми направете правителство бе!
6.
Димитър от Бургас
18.10.2021 16:29:29
13
55
Всички от ГЕРБ говорихте при откриването на кампанията че ше водите позитивна кампания.И от тук започнаха лъжите ви ,като чета какво казвате.Как да ви повярвам и да гласувам за вас.?Много ни лъгахте.
5.
Енергитик
18.10.2021 16:26:22
15
63
Направо се чудя как има хора който вярват на подобни елементи като този! Каква вина има служебното правителство за цената на тока и газа при положение, че това е в цяла Европа! Айде спрете да лъжете! А да ви припомня ли кой продаде последните дялове на ЕРП-тата, именно Герб! Много къса памет имате. А за въглищните централи трябва да се сърдят само и единствено на Герб!
4.
292
18.10.2021 16:25:47
7
48
Правилно Жечо. Ако беше ти, щеше да им покажеш как се управлява. Ама, пусто да остане, не ще нещо да ти се отвори парашутът.
3.
ХАЙДЕ СТИГА
18.10.2021 16:13:56
16
68
Гербави крадци!
За 12 години доведоха Държавата до фалит, а огромна част от населениито-до просешка тояга! За сметка на шепа олигарси.
2.
Burgas
18.10.2021 16:13:14
14
64
Тия лъжци и мошеници от герб срам нямат.
Де да нямаха главен прокурор, щях да ги питам ...
1.
Сикията
18.10.2021 16:06:22
7
67
Как станах специалист и аз незнам .Аааха с на тати парите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Много важна информация за студентите, които ще празнуват 8 декември Много важна информация за студентите, които ще празнуват 8 декември Не тръгвайте на път преди да сте сигурни, че в колата ви има следните артикули От Ботсвана: Няма случай на хоспитализиран с Омикрон От Ботсвана: Няма случай на хоспитализиран с Омикрон От 15-те регистирани с новия вариант на коронавируса, безсимптомни са били 12 човека Благотворителна инициатива помага на кучетата от общинския приют в Бургас, включете се! Благотворителна инициатива помага на кучетата от общинския приют в Бургас, включете се! Ето как да участвате Шампионът Андрей от "Игри на волята", който печели битки с по-малко думи и с повече действия Шампионът Андрей от "Игри на волята", който печели битки с по-малко думи и с повече действия „Спечелих състезанието с търпение и издръжливост“, сподели новият шампион в най-екстремното риалити Икономисти за държавния дълг: Няма основания да теглим заем за още 10-12 млрд. лева Икономисти за държавния дълг: Няма основания да теглим заем за още 10-12 млрд. лева Инфлационният натиск върху горивата и електроенергията помага на държавата да има много повече постъпления в бюджета Превърнаха „дома на батките“ в дом на книгата в Бургас Превърнаха „дома на батките“ в дом на книгата в Бургас Пазарът си каза думата – повече четене и по-малко пиене изглежда е нужно на града Удар: Разкриха оранжерия за отглеждане на марихуана във вилна зона Удар: Разкриха оранжерия за отглеждане на марихуана във вилна зона Иззети са 428 саксии със засадени растения в различен стадий на растеж Най-ценният дар: Спасиха с операция мъж и той успя да види новороденото си бебе Най-ценният дар: Спасиха с операция мъж и той успя да види новороденото си бебе В деня, в който се ражда детето му, Максим е транспортиран по спешност в лечебното заведение Климатолог разкри да очакваме ли сняг на Коледа Климатолог разкри да очакваме ли сняг на Коледа Сняг със сигурност ще има над 1500 м надморска височина в този период от годината Черната ковид статистика: 42-годишен мъж е сред жертвите, голяма част от тях - без придружаващи заболявания Черната ковид статистика: 42-годишен мъж е сред жертвите, голяма част от тях - без придружаващи заболявания 87, 61 % от тях не са били ваксинирани
Три съвета за това как да извличате максимума от ежедневното си кафе Три съвета за това как да извличате максимума от ежедневното си кафе Според проучването служителите, които работят дистанционно, пият повече повече кафе от колегите си в офиса, консумирайки 3.1 чаши на ден спрямо 2.5 чаши В последното си обръщение: Меркел предупреди германците да се отнасят сериозно към "коварния вирус" В последното си обръщение: Меркел предупреди германците да се отнасят сериозно към "коварния вирус" Меркел спомена "претъпкани отделения за интензивно лечение", тежко болни пациенти, които се налага да бъдат транспортирани със самолет, и "ужасно високия брой" хора, на които вирусът е отнел живота Учени: COVID-19 заплаха поне до 2026 г. Учени: COVID-19 заплаха поне до 2026 г. Според SAGE този период може да се увеличи, ако мерките за ваксинация и общото ограничаване на разпространението на болестта не са достатъчно ефективни Жестока атака към Кристиано Роналдо в Италия Жестока атака към Кристиано Роналдо в Италия Касано разкри, че си е писал скандални съобщения с португалския национал преди време От днес в Швейцария – само с PCR тест От днес в Швейцария – само с PCR тест Между 4-ия и 7-ия ден от влизането в Швейцария е нужно да бъде направен повторен тест Кървава драма: 17-годишно момче от Кърджали е убито при стрелба в Копенхаген Кървава драма: 17-годишно момче от Кърджали е убито при стрелба в Копенхаген Той се опитал да спаси шефа си и застанал пред дъжда от куршуми Трагедия! COVID-19 уби 24-годишния шампион Борислав Трагедия! COVID-19 уби 24-годишния шампион Борислав Младият мъж развил сепсис в болницата Българка стана заместник-министър в Азербайджан Българка стана заместник-министър в Азербайджан Нейната дъщеря беше част от ансамбъла на азерките От Южна Африка: Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница От Южна Африка: Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница Според доц. Владимир Григоров вариантът циркулира и в други държави, но не са го открили Папата пристига в Гърция, над 3500 полицаи ще следят за сигурността Папата пристига в Гърция, над 3500 полицаи ще следят за сигурността Планира се днес папа Франциск да се срещне с президента на Гърция Катерина Сакеларопулу, с премиера Кириакос Мицотакис, както и с Атинския архиепископ Йероним
Виолета Комитова, регионален министър: Виолета Комитова, регионален министър: Обесете ме, ако съм виновна за трагедията край Боснек Виц на деня Виц на деня Чест, Смелост и Мъжество - трите признака на алкохолното опиянение. Виц на деня Виц на деня Обаждане по телефона в офис. Секретарката отговоря:
- За съжаление шефът го няма, но ако е за нещо много спешно, ще го разбудя.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ракия - това е психотерапевт, чиито приемни часове са винаги в удобно за вас време.
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори