×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Детронираха Стоян Василев от Комисията по туризъм в Приморско, създавал интриги и скандали


Детронираха Стоян Василев от Комисията по туризъм в Приморско, създавал интриги и скандали
Предложението очаквано бе от Ваня Андонова, която води тежка битка със Стоян Василев, след като той я засегна и попита какви са отношенията й с Георги Зафиров
28 Септември 2021, Вторник, 10:39 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Поведението му е извън всякакви етични норми, заяви Ваня Андонова

Общинските съветници в Приморско детронираха колегата си Стоян Василев от председателското място в Постоянната комисия по туризъм, търговия и рекламна дейност. Предложението очаквано бе от Ваня Андонова, която на предишната сесия влезе в сериозен спор със Стоян Василев и го обяви за „проклятие за Приморско”,  заканвайки се да поиска оставката му и да направи всичко възможно никога да не стане кмет.

Трибуната на Общинския съвет за г-н Василев се превърна в постоянна предизборна кампания, насочена към почти всички колеги, започна речта в опит да аргументира предложението си Андонова.

 „Недопустимо е да се правят внушения на гражданите в неистини, подлагащи под съмнение авторитета на общинските съветници. Недопустимо е обикновени граждани, които не симпатизират на г-на Василев, да бъдат подлагани на репресии. Поведението му е извън всякакви етични норми, с което нарушава основни принципи на Общинския съвет още при полагането на клетва. За 2 години не забелязах поведение на политическа безпристрастност у г-н Василев нито към обикновените граждани, нито към колегите тук. Работата му се превърна в разчистване на лични сметки. Освен това бяхме свидетели с определени негови предложения на опити да бъдат прокарани олигархични интереси в ущърб на Общината. Общинският съветник не може да изнася лична информация, не може да нанася обиди и осмива в публичното пространство граждани, общинска администрация и общински съветници. Не може да упражнява правата си, като създава интриги и разделя обществото,  създава скандали в Съвета и отправя доноси.  

Г-н Василев демонстрира липса на етика и основни морални норми, които не могат да бъдат модел на поведение за общинските съветници и председатели на комисиите към местния парламент. Това подкопава авторитета на Общинския съвет.

Отправям предложение гласуваното доверие към Стоян Василев като председател на Постоянната комисия по туризъм, търговия и рекламна дейност да бъде свалено и Общинският съвет да избере нов председател, като бъде извършена корекция на цялата комисия. Предлагам промяна в състава на комисията и избор на нов председател”, заяви Андонова.

Проклятие ли е Стоян Василев за Приморско и какво свързва Ваня Андонова с Георги Зафиров

Видимо без да има с какво друго да се оправдае, Стоян Василев заяви: „Не бях чувал по-дълга характеристика за себе си в последните 47 години. Трогнат съм от вниманието, което ми е отделено. Виждам, че на г-жа Андонова й е мерак да стане председател на някоя комисия. Виждам, че най-после на всички стана ясно, че те (Ваня Андонова и Георги Зафиров от ВМРО, б. а.) не са били никога опозиция, а винаги са били рамо до рамо с управляващата партия, както бяха по времето на бившия министър-председател. Пожелавам им успешна бъдеща съвместна работа.”

Стоян Василев не само бе детрониран  от председателското място, но и нацяло отстранен от комисията. Така членове станаха Борислав Киров, Костадин Милев, Пенко Калудов, Дамян Петков, Ваня Андонова.

Ваня Андонова, Борислав Киров, Пенко Калудов и Костадин Милев бяха предложени за нов председател, но дамата си направи отвод и обясни, че към своите избиратели е поела други ангажименти. Същото направиха и Борислав Киров и Пенко Калудов.

Много страшна тази комисия, заключи председателят на Общинския съвет Златина Тюлиева. Така по метода на изключването Костадин Милев остана единствено предложение за председател на Постоянната комисия по туризъм в Общинския съвет на Приморско и бе подкрепен от колегите си.

 


В категории: Приморско


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
Об. съвет
10.10.2021 15:02:08
1
5
Ние сме елита нашия град и не сме от кол и въже.
37.
Позор
10.10.2021 12:23:53
1
3
Общински съвет е един селски пазар с алчни селяни от кол и въже.
36.
кмета до 35
07.10.2021 12:02:30
2
5
ми аз си взех тез пари штот мноо ми тряваха, купих си хубави раати, ходих насам натам, мноо е готино да имам толкуз пари, няма ли още в таз општина, дайте ми ги и тях да ги харча
35.
Аба.....
06.10.2021 19:45:55
2
2
Никой не е чул, ама на всички включително и ВАС е добре да се замислен едни около 240 милиона лева за 10 години управление как се похарчиха. Или АЛЕПУТО В ЧУЖДАТА ОБЩИНА Е ПО ВАЖНО.
34.
Абе...
05.10.2021 12:09:46
0
8
Има ли решение на ВАС за Алепу? Някой чувал ли е?
33.
Аз
04.10.2021 22:41:53
1
3
И тука има цензура, аз си мислех, че сме в демокрация и Европа. То излезе, че сме в АУШВИЦ.
32.
Я по сериозно
04.10.2021 10:24:25
0
8
Г-н Василев демонстрира липса на етика и основни морални норми, които не могат да бъдат модел на поведение за общинските съветници и председатели на комисиите към местния парламент. Това подкопава авторитета на Общинския съвет.
Каква етика от тоз измекяр.
31.
Орсов
03.10.2021 12:22:39
1
5
Днес се гледа нашето дело във Върховен административен съд. Призовавам всички приморци да дойдат в София пред ВАС и да защитят нашата кауза - присъединяване на
Алепу към община Приморско.
30.
Ямбол е града!
03.10.2021 11:57:47
1
3
Едно време ни пращаха квалифицирани кадри от София и Бургас да ни управляват, щот ние приморци за никъв ... не ставаме. Сега на тяхно място дойде тая паплач от Ямбол и Сливен... Докога бе, хора, ще търпим това чуждо робство!?
29.
До 20
03.10.2021 11:17:02
1
2
Васко, защо се излагаш така? Стоян е голям човек и няма нужда от твоите съвети. Второ, какъв минет си ти? Дошъл си от Зидарово и си свъртян, нямаш думата тук.
28.
Селсъвета
02.10.2021 21:32:10
0
4
Селсъвета е правилното да се чете а не общ.съвет.Така че коригирайте статията. Селсъвет.
27.
***********
01.10.2021 23:22:08
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото който плаща, той поръчва музиката.
26.
до 24
01.10.2021 22:37:07
1
5
Вярвай си! Той, Волен, така си раздава парите наляво и надясно!... Причината беше, че Сашо Дончев, който спонсорираше Атака, забрани на Волен да включва Зафиров в листата за изборите през 2009 г. Оттам дойде и разрива му с Атака.
25.
*********
01.10.2021 15:50:03
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Ямбол
01.10.2021 13:46:51
0
3
В Ямбол прякора на Г.З. е Гонзо.
И тук много години се опитваше да направи далавери но кмета го блокира.
След като излъга Сидеров с 200 000лв. онзи го махна от партията и обкръжението си
23.
Венци
30.09.2021 15:17:51
0
9
Нужни са честни,неподкупни Хора, които нямат никакви зависимости.
Такива, чийто интерес е развитие и просперитет на градчето ни. Не водени единствено от жаждата за лична облага! Точно така , нужни са .
Но не ги виждаме в Общински съвет Приморско.
22.
Симо
30.09.2021 12:51:38
6
9
Селото е пълно с ямболци и сливенци. Софиянци са в Лозенец и Царево. Село си беше и село си остана. Кой ще дойде в това село освен тоз контингент?
21.
Ядосахте майка му! Как не ви е срам?!
30.09.2021 11:15:35
9
8
И. В.:
"На война като на война!
Какъв успех постигнаха Общинските Съветници в Приморско само!
Браво!
Типично по герберски всички единодушно гласуваха за “детронирането” на председателят на комисията по туризъм Стоян Василев.
И предварително платената и уговорена статия излезе с гръмкото заглавие минута след приключването на сесията!
Поздравления- с какви мотиви!
Вносителите на предложението В.А. и Г.З., че ги засегна за някакви лични отношения. Не са ли такива и отношенията между приятелски семейства?
”Много ме заболя”-взехте му препитанието,взехте му дипломите от Английската Гимназия,Колежа по Туризъм или Софийски Университет със специалност Туризъм.
Дали става такъв човек местен,образован,цял живот занимаващ се с туризъм за председател на комисията по туризъм?
Поздравления!
Какво удовлетворение само видях у двамата “предлагачи”.
Използвам случая да се извиня на Г.З., че го обидих за “златния му кръст” - не знаех,че е сребърен- на бизнесмен от неговия калибър щеше да му отива златен, но явно не са му останали пари след покупката на къща и парцела на Пощата!
Дознайваме нещо за политическото му минало, което не е никак чисто.
Всички в нашето Приморско разбраха, че Г.З. е от хората, чийто мозък е блокиран от непрекъснато угодничество и стремеж да е близо до властта/която и да е тя/.
Знаем през колко партии е преминал и на колко партийни велможи е
слугувал .
Не Г.З., не В.А.,това че сте”свъртяни” е най-малкото зло. Дано сте угодили и почесали Его-то на Кмета - защото на всички е ясно,че не сте никаква опозиция!
Не такива като вас са нужни на Приморско!
Нужни са честни,неподкупни Хора, които нямат никакви зависимости.
Такива, чийто интерес е развитие и просперитет на градчето ни. Не водени единствено от жаждата за лична облага!
Мислете млади Хора, мислете всички от Приморско като гласувате на следващите избори!"
20.
васко минета
29.09.2021 22:58:44
2
5
върба ,върба

да беше полял градинката на кукерландката
щеше да е друга хавата

пък ти даваш маркуча на други да поливат
19.
Тъй де
29.09.2021 20:28:39
4
5
Малкия мук са коалира с тез понеже му движат цирка. Скоро няма да липсва на никой и ще бъде никой. Тежка депресия и силни лекарства след падане от власт. Болни амбиции от Ромео и Жулиета за власт подхвърляйки трошички на жалки душички. Няма буйни приморци в тва село като преди. Останаха само псевдо рибари ловджии и манекени.
18.
Хахахахахах
29.09.2021 20:13:35
0
9
Уж всичките имат много пари, а се натискат за съветници със заплата от около 1200 лв без данъците, а светна ми лампата те се натискат за общественото благо. Кой отива там за парите, апетитни имоти на безценица, под наем минимален или само фиктивен, апетитни обществени поръчки и малко повече власт да репресират обикновените хора.
17.
До 13
29.09.2021 17:18:26
0
7
Няма и да получиш отговори. На 04.10 е делото за Алепу,,,махнаха Василев ,уж че е в конфликт с герберастите ,да хвърлят прах в очите че не е техен човек. За да мине делото. На някой да не му е ясно.
16.
Не. Жишеф
29.09.2021 14:56:04
1
3
Абе нема кадри от подът надолу .нема бе ,нема.Затова пращам от Сливен Ямбол да ва управляват.
15.
Видяла жабата, че подковават коня...
29.09.2021 12:30:02
1
9
Това с Алепу си беше навиране между шамарите.
14.
Бай Петър
29.09.2021 10:25:04
5
9
Не знам как не стана Върбата да ги за пука тия двамата.
13.
Всичко е мираж
29.09.2021 10:12:20
1
9
„Не мисля, че получихме всички отговори, които търсехме от Задкулисието. Повечето въпроси, които си зададохме, бяха как Василев като опозиционер ,получи тази комисия с гласовете на ГЕРБ. Имал ли е среща с шефове в ГЕРБ , преди изборите и защо се е срещал с тях. Как се сдоби с "Алепу" , как този строеж от кръга Пеевси ,стана собственост на неизвестния никому общински съветник. Задаваме си въпроси и отговор няма “.
12.
Дончо
28.09.2021 22:49:21
1
11
На снимката този юнак е като е...бан кълвач.
11.
Уххаааа
28.09.2021 22:18:45
2
8
С такъв капацитет разполага съвета сега, че се пръска по шевове те и при морска община цъфти и връзва, ама само за тях. Не е казано, че като имате някой лев повече имате много мозък и ставате за тази работа.
10.
браво!
28.09.2021 21:56:39
6
11
Хърльо е много по-интелигентен и подготвен за тази длъжност. Нека да е той!
9.
хърльовист
28.09.2021 21:54:34
7
8
аз вярвам в хърльо, чака голямо бъдеще в тази община
8.
Дрехата
28.09.2021 17:07:49
2
4
Дрехата на гърба му е от битпазара.Такива дрехи не се произвеждат,продават,а и носят от хората в северните в европейски страни от поне 20 години,когато бега техно потребление и модел.
7.
Звезда
28.09.2021 13:13:23
11
33
Двамата с брат си Здравко са нагли,не образовани и зле възпитани. Време е други съграждани ги поставим на мястото им.
6.
Pep
28.09.2021 11:46:29
4
6
Аа имаше един по голям наглед.Валентин Николов дето беше и шеф на мед.център
5.
Така е
28.09.2021 11:45:09
6
39
Права е Ваня нищо не е направил като шеф на комисията.
4.
зоро
28.09.2021 11:10:58
4
27
Пуснахме ги в двора,те ни влязаха в къщите.Хайде сега оправяйте се.
3.
Тоз му го сложиха здраво !
28.09.2021 11:03:21
2
32
Тоз сега се чувства като булка в затвора !
2.
батка
28.09.2021 10:51:04
5
20
Приморско ми е ЯМБОЛ.
1.
Василев
28.09.2021 10:44:32
5
36
Мега нагъл с голяма глава.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори