×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проклятие ли е Стоян Василев за Приморско и какво свързва Ваня Андонова с Георги Зафиров


Проклятие ли е Стоян Василев за Приморско и какво свързва Ваня Андонова с Георги Зафиров
Ваня Андонова е много близка по партийна, доколкото разбирам и по друга линия с г-н Зафиров(на снимката горе), атакуват ме, защото поисках да вдигнат цената на земята под пощата, смята Стоян Василев(вдясно)
09 Септември 2021, Четвъртък, 15:19 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Не дай си Боже, един ден да станете кмет на тази община – не го пожелавам на никого, това ще е проклятие, категорична е Ваня Андонова

 

 

Размяна на обвинения и подмолни постове в социалните мрежи или пък очернящи репортажи в медиите белязаха последните дни в Приморско. В епицентъра на скандала са трима опозиционери в политическия живот, които буквално се изядоха на последното заседание на Общинския съвет. Причината – председателят на Комисията по туризъм в местния парламент Стоян Василев и негови „адютанти“ водели очерняща кампания за Приморско.

В рамките на последната точка Василев разбуни духовете с неудобни въпроси относно обектите в бившата поща, които се отдават от колегата му в ОбС Приморско и виден опозицонер Георги Зафиров, след което скандалът избухна в пълна сила.

„Г-н Василев си позволява и да прави коментари по мой адрес в социалните мрежи. Г-н Василев, кой е белият кукер, който запалил кошарите на Михал? Знаете ли кой ги е запалил? Ако сте вие белият кукер, предайте се, подайте сигнал в полицията“, изригна Зафиров.

„Много ти пука за пощата, а за бараката на брат ти не и за това, че ползва пристанището и не дава един лев, а за майка ти... Да заровим ли там? Само пред пощата ли има бараки? Много ми е хубаво да пиша за вас, вие сте особено колоритна личност, на високо ниво“, продължи да се заяжда общинският съветник.

„С това Ваше питане за пощата ни изпратихте пред Административен съд – София. Мислех да не ходя, но ще отидем да си изразим протеста там. Не ми говори, че съм морален стожер, ти се изживяваш като такъв и ми говориш за рушвети тук. Не се хили, само хиленето ти остана. Кмет ще ми ставал, ми, че ти за нищо не ставаш, бе. За кмет на село не ставаш“, кресна Зафиров и напусна залата на Общинския съвет пред смаяните погледи на колегите си, кметовете и администрацията.

Колеги, изяснете си личните отношения извън заседанието, призова председателят на Общинския съвет Златина Тюлиева.

Като истинска лъвица обаче колежката на Георги Зафиров – амбициозната и много устата брюнетка Ваня Андонова, се хвърли да го защитава и дори пред празната зала продължи да нанася удар след удар. Накрая дори поиска оставката му.

Ето цялата й емоционална пледоария, която вдъхновено редеше в края на заседанието на ОбС Приморско:

„Възмутена съм от цялата подривна дейност в социалните мрежи и с отвратителния репортаж по една телевизия. Не знам кой спретна този бълвоч за паркоместата и тубите. Разбрала съм всъщност, но все пак искам да изкажа възмущението си. Г-н Василев, виждам, че всичко, което правите, е целенасочено и не ви прави чест. Това е липса на елементарно уважение, етика, колегиалност и по никакъв начин не демонстрирате професионализъм, спрямо поста, който ви е поверен. За две години от Вашата работа като председател на Комисията по туризъм в Общинския съвет – никаква полза, нито едно стойностно предложение нямате като хората, а само интриги, скандали, доноси, разделяте обществото и обслужвате олигархични интереси. Кога сте искрен, г-н Василев – когато плюете собствените  си колеги и говорите лъжи за всички нас или когато се правите на морален стожер? Аз не мисля, че заслужавате това председателско място, не мисля, че трябва и да сте общински съветник. Най-отговорно Ви искам оставката от председателския пост. Ако вие не я депозирате. Вие всявате цялото това разделение в обществото с вашите изказвания, подстрекавания и адютантите, които пращате по телевизията, лично аз ще направя предложение на следващата сесия за корекция на тази комисия. Вие не заслужавате това място. А на нашите съграждани, които направиха всичко възможно да покажат в социалните мрежи много позитивен материал, искам да им благодаря. Сами се убедихме, че когато сме обединени, нещата се случват.

 Вие, г-н Василев, сте разделител. И казвам Ви, не дай си Боже, един ден да станете кмет на тази община – това не го пожелавам на нито един жител на Приморско, това ще е проклятие. Аз ще се боря за никога да не бъдете кмет.

За разлика от Вас, г-н "политик", днес ви го казах в очите, а не подмолно, както вие сте свикнали да правите зад гърба на всеки!

Поведението ви първо е липса на елементарно възпитание, етика и колегиалност. По никакъв начин не демонстрирате професионализъм , спрямо поста който ви е поверен …най-важния за нашия социум. За две години от вашата работа никаква полза, нито едно стойностно предложение или промяна в нормативната база,(каквато следва да е работата на всеки съветник), а сеете само интриги, скандали, доноси, разделяте обществото и обслужвате олигархични интереси! Не ви вълнуват нито туризма, нито кризата, нито жителите на общината! Напротив, работите срещу техния интерес! Вие сте разединител и обществото ни страда от такива като Вас!

 Ако във вас е останало мъничко срам, депозирайте я до следващата сесия, ако не лично ще предложа сваляне на доверието към вас по официален ред!

Уверявам Ви, че усилията които полагате за кметското място по този груб и недостоен начин, ще си останат само мераци и във вашите фантазии! И докато съм активно в обществения живот на община Приморско, ще положа усилия да не бъдете избран за кмет, защото не бих подложила гражданите на общината да изпитват унижение и да бъдат жертва на вашия лош характер и заложници на такива изкривени амбиции, разбира се и манталитет!“, обяви Андонова.

И за да бъде абсолютно убийствена атаката й – написа всичко това и в профила си във Фейсбук и гарантира, че на следващата сесия ще внесе искане за оставката на Василев, ако той сам не я подаде.

Флагман.бг потърси Стоян Василев за коментар относно твърденията на Ваня Андонова.

"Генезисът на конфликта се крие в това, че г-жа Андонова е много близка с г-н Зафиров, по партийна, доколкото разбирам и по друга линия", започна Стоян Василев, след което обясни, че се превърнал във враг на Зафиров, защото настоял да се вдигне цената на земята под бившата поща, която бизнесменът и общински съветник от ВМРО преди близо година закупи. Предложението му било бламирано, но Василев бил единственият, който се противопоставил на тази сделка, след което смята, че се превърнал в мишена на Зафиров и респективно вярната му Ваня Андонова. 

"Подадох питане до кмета, той ми отговори, че павлионите, които изглеждат като кокошкарници, нямат издадени документи. Т.е. - те са незаконни. Коментирах, че не е редно като общински съветници и законотворци да нарушаваме закона и да си правим каквото искаме. Даваме лош пример и хората коментират, което предизвика доста емоционално изказване на г-н Зафиров, че съм се занимавал само с него, да съм си гледал моите проблеми, моите далавери и съответно неговата колежка продължи монолога с размисли. Но нека да я ясно. Ще й отговоря - няма да подам оставка като председател на комисията по туризъм. Не смятам, че като съм задал един въпрос съм направиш нещо лошо", категоричен бе Стоян Василев. 

Стоян Василев е общински съветник от ПП МИР, а Георги Зафиров и Ваня Андонова - от ВМРО-БНД. 


В категории: Приморско


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
38
Коментара по темата
38.
Ново начало за града ни
24.09.2021 20:28:33
1
2
Този ямболия ще промени Приморско. Аз вярвам в него!
37.
Хайде ве, Гонзо!
22.09.2021 14:02:18
0
6
Кажи какво е направила майката на Стоян! Цяло село чакаме новината. Сигурно е било някакво голямо престъпление, а?
36.
Майка му...
22.09.2021 13:51:53
0
4
За кошарите на Михал знаем. Приказки, ала-бала. За бараката на Здравко и пристанището, и там е ясно. Ама това за майката не го разбрах. И тя ли има барака някъде?
35.
Проклятие - силно казано
22.09.2021 11:34:17
1
4
Този човек няма собствен облик. Ако не беше брат му, щеше ли да е толкова известен и тук да пишем за него?... Не че брат му е нещо кой знае какво, но все пак успя да направи нещо преди много години. А този все иска с нещо да блесне и не му се удава.
34.
до 33
21.09.2021 22:45:48
0
5
Те са плакали от радост, че са си напълнили гушите, ограбили каквото могли и избягали.
33.
До 32
21.09.2021 09:13:55
4
0
В Приморско саповете са от маждравка. Нека пробва да стъпа този г-н разтопен сладолед. Много като този вече плакаха.
32.
Съвет
18.09.2021 21:02:59
2
5
Гонзо, много си мил с тези селски пръчки! Запомни го, те не разбират от културни обноски и ще те уважават само ако им стъпиш на врата. Действай по-смело!
31.
Истината
15.09.2021 18:04:36
1
4
Госпожата я знаят селото като сливналийката. Никой не и знае истинското име. Кукера и той така.
30.
Несебър
11.09.2021 01:27:48
4
7
Те кюприйци голями кавали ве! Как са го оставили свъртяния да им вземе пощата за без пари и общински съветник го турили. Такива в Несебър не виреят!
29.
Чеч
10.09.2021 22:50:03
4
5
Първи кукер — Мързеланко —

е добър гайдар.

Втори кукер — Лапаланко —

днес е тъпанар.



Трети кукер — Цапаранко —

свири на кавал,

а четвърти — Неразбранко —

гъдулар е цял.



Де бре, дявол да ги вземе!

Думкат, свирят все

и разбудиха без време

село Спимисе.



Куп момичета, момчета

надойдоха там —

всичките от първа чета,

чета „Спя и ям“.



Тесен стана им мегдана

плеснаха с ръце,

всеки тупна с крак, захвана

весело хорце.



Мързелани, Цапарани

са един до друг.

Лапалани, Неразбрани —

всички те са тук.



Поспалани, Забравани

скачат, удрят с крак,

а Сърдитковци отбрани

викат:

„Хайде, пак!“



Хубаво хоро се вие.

Ох, хоро добро.

Но… не хващайте се вие

на това хоро!
28.
Ямбол
10.09.2021 22:28:49
1
9
Мерси че ни обрахте надъханите селтаци и амбициозни провинциалистки . Колкото до зафиров с прякор гонзо той е от село гранитово и е от ямбол толкова колкото някой от еркеч е от поморие или някой от сунгурларе е от бургас. Сполай ви батки градът ни става едно спокойно место. Приятна вечер.
27.
Trina
10.09.2021 22:26:15
2
11
Абсолютно падение. Как е възможно да допускате тези двама циркаджии които доказаха че съветник в Приморско с корен от джамбол или слиен е като едно мазно петно на шарени плочки. Шоуто което весели простите и отвръщава нормалните. Мутра да се вихри в общински съвет дънооо дънооо драги ми докторе!
26.
Блек кукер
10.09.2021 19:51:48
1
10
Ма той каносан мааааааааа хахахахахахахахахаха
25.
Мандрасване
10.09.2021 17:56:07
1
12
Всички ги знаят тез мякащите че са хласкат ама какво ни занимавате с тях. Колко още ще издържат някои хора само не ни е ясно. Обиждат приморци ама те приморци не останаха. Ако имаше приморци тез двамата щяха да са драни на центъра.
24.
Хахахахаха
09.09.2021 22:09:17
2
16
По лошо ще става,по добре не с тази чужда администрация,чужд кмет и чужди общински съветници и местните кланящи се предатели.
23.
*********
09.09.2021 20:19:12
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Денис
09.09.2021 20:10:05
1
3
Абе, да не Ви спряха турските сериали, че сте си заформили такъв..
21.
*********
09.09.2021 20:08:20
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
ВАСКО минета
09.09.2021 20:05:29
0
2
намирисва ми на

яки свирчоци

ква е таз защита
кой туй чудо
19.
Къв е тоя Фотата?
09.09.2021 19:57:15
1
2
На Стоян Василев лу му вика Фотата?
18.
Запознат
09.09.2021 19:54:52
7
9
Май Георги ви бърка в г*@! Ямбол, Сливен все някой ви е крив като е по напред от вас и нестава на ваща! Комплексари вий до оня ден бяхте с църулите днеска големи кореняци са изкарахте хахах€
17.
*********
09.09.2021 19:17:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Запознат
09.09.2021 18:48:42
1
8
към 9 Атака
Освен, че са инсталирали и поставили целенасочено по общински съвети и важни институции такива кювали, като тези двамата Ямболии за да веъткат далаверата и да гушат имоти и дивиденти от месните по южното Черноморие.
От няколко години се забелязва и друга тенденция пак от същото населени място ямболя, домъкват утрепки умрели от глад тук по Черноморието.Осигуряват им някаде да спът в някой гараж или някой кофтор, хвърлят им нещо за ядене и ги ползват за куриери на разни неща или други поръчки на пак такива като тези двамцата.
15.
Иван
09.09.2021 18:40:03
1
7
до 11 Стоян
Хакаш си го в уста ли бее, много хубаво правиш продължавай да си го хакаш в устата, но не забравяй и в гъзъ да си го хакаш за да не ти се губи вкусът.
14.
Бахур
09.09.2021 18:39:42
2
4
Кюприйски селяндури! Защо ни занимавате д тях ?!
13.
здравко
09.09.2021 18:17:05
0
8
Всички знаем какво свързва Ваня Андонова и Георги Василев - един голям ... :)
12.
До 8
09.09.2021 17:59:17
6
11
Иване Иване на Бургас не са му виновни хората от Ямбол и другите градове който идват те идват да работят или да правят бизнес. Най големия проблем са Странджанските нерези дето ги докараха едно време с камионите с чулове на главите да не се стряскат от колите та да има кой да работи в Нефтохим. И вече трето поколение не могат да се култивират . Дядовците им едно време с потури , дочени гащи и дисаги сега наследниците им шляпат с джапанки и анцузи из центъра препасани с паласки и чудещи се кой да забършат с половинка пико. А пък друга част от псевдо кореняците продадоха на дядо нивите и лозата купиха лъскава кола и гащи от 300 лева една две години ахо ихо и после приказки колко голяма работа сме били едно време и как някой друг е виновен за провала им Ето тези хора са проблема на Бургас Цървул Сунгурларски , Грудовски или какъвто там си
11.
Стоян до 8 ми
09.09.2021 17:55:21
4
4
Хакамти го в устата!!!
10.
*********
09.09.2021 17:49:44
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Атака
09.09.2021 17:45:13
1
12
Тоя Георги не е ли от Ямбол?Едно време се изживяваше като мутра там?
8.
Иван
09.09.2021 17:03:53
3
17
до 5 Местен
Навсякъде са налазили тези утрепки от Ямбол в Бургас е същото.Кадето отидат правят само мизерии и мръсотии.
Питайте ги що не си стоят в Ямбола града ланян.Щото е умрял град прокълнат и няма нищо за крадене вече.Бургас е заприличал на някво село от такива мазни ямболски измекяри.
7.
До Стоян
09.09.2021 17:01:09
5
10
Тръгнала кухата тиква кмет да става с интриги за личният живот на хората. Твоя работа ли е кой в коя дупка бърка? Като бъркаха в приближените ти дупки си мълчеше сега дрънчиш като празен варел.
6.
Здрсвко
09.09.2021 16:00:44
7
7
Прав е брат ми за тия. То това си е обществена тайна
5.
местен
09.09.2021 15:55:59
2
20
Бе този Георги Зафиров що ще в Приморско че и общински съветник Нали оглавяваше ППАтака в Ямбол където беше забъркал в някой злоупотреби Ми въпросната Ваня Андонова не е ли и тя от Ямбол Някогашна комсомолка на щат в комитета .Бе не ме учудва че тез хора са в Примоско То цялото южно черноморие се пренасели с хора от Ямболския регион .
4.
Ицака
09.09.2021 15:54:38
2
6
Кой ли топли леглото на супер Ванчето :)
3.
Петров
09.09.2021 15:47:13
5
19
Верно уж е опозиционер, уж против Гербаджии а те му подариха хотел Алепу. Мамата си джаска тази кочина,всички преплетени като свински черва.
2.
Ужас
09.09.2021 15:46:12
6
13
Василев намеква за интимни отношения или аз нещо не разбрах. Ако е така много жалко защото това си е клевета.
1.
Все такива са в политиката
09.09.2021 15:36:24
5
21
този ако наистина е от Мир и те дадат мандат на новата партия на Петков и Василев, трябва час по-скоро да го натирят, защото ще им подбие резултата. Единият брат играе с Табаков, другия и той се наврял в политиката, ама от друга партия. Затова няма да се оправим. Каква файда, че гласувахме за Слави? Вярно е че махнахме Бойко, но той Слъви е същия. Аз не намирам особена разлика
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори