×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любомир Симеонов искал да убие Левон Хампарцумян, но нямало как да стигне до него


Любомир Симеонов искал да убие Левон Хампарцумян, но нямало как да стигне до него
На този ден, точно преди 8 години, военният от запаса Любомир Симеонов застреля бургаската банкерка показно на улицата, ден по-късно близките й я погребаха
23 Септември 2021, Четвъртък, 21:00 ч.
Автор: Флагман

Това е признание на самия Любомир Симеонов, а близките на Павлинка са възмутени от поведението на убиеца, който продължава да петни името й

Семейството на банкерката Павлинка Йовчева е възмутено от думите на убиеца й Любомир Симеонов, който продължава да твърди, че тя го изнудвала. На днешния ден, точно преди 8 години, банковата служетелка бе езекутирана показно в центъра на Бургас от разярения билкар, който впоследствие хвърли цялата вина върху нея и не показа никакво разкаяние.

Но монетата има и друга страна. След дълго мълчание, вдовецът Йовчо Йовчев е изпратил писмо до колегите от вестник "Труд", с което посочва версията на семейството, както и интересни факти от процеса срещу Симеонов в Бургаския окръжен съд и Апелативния съд.

Както вече писахме, Симеонов издаде книга зад решетките, в която разви своите мисли за случилото се. Той дори се похвали, че скоро щял да иска да излезе предсрочно на свобода, нещо, което още повече потресе близките на Павлинка. 

Помните ли убиеца на банкерката Любомир Симеонов? Иска да излезе на свобода

"Всеки убиец си измисля защитна теория, с която да се опита да оправдае зверството и садизма си“, подчертава днес Йовчо.

„Съдът се е произнесъл, че съпругата ми не е изнудвала никого нито в свой, нито в чужд интерес, още по-малко убиеца Симеонов. Произнесъл се е, че Павлинка не е причина за фалита на фирмата му, не му е попречила с нищо, включително да смени банката и банковия офис, не му е обещавала отпускане на кредит по проекта за цеха“, е категоричен съпругът й.

Думите му са подкрепени от Бургаския окръжен съд: „Липсват каквито и да е доказателства пострадалата Йовчева да е оказала влияние на подсъдимия да бъде сменена строителната фирма - изпълнител на обекта, с друга, било в свой интерес, било в чужд интерес. Твърденията на подсъдимия, че му е поставено такова условие, за да бъде одобрен проектът му, освен че са недоказани, са и напълно неоснователни и неистинни, доколкото причините за получения отказ са били чисто финансови“, са категорични магистратите.

По-горната инстанция – Бургаския апелативен съд, подкрепя това: „Твърденията на подсъдимия, че пострадалата и нейните подчинени с неправомерното си поведение са го мотивирали да извърши убийството, са защитна версия и опит на подсъдимия да намали вината си и да претендира за значително по-ниско по размер наказание. От доказателствата по делото не се установяват данни, че преди извършване на деянието подсъдимият е бил провокиран“.

Съпругът на жертвата е възмутен, че се говори само за защитната теза на Симеонов: „Никой не говори за другата теза, а тя не е моя. Тя е на българската държава в лицето на прокуратурата и на българския съд, произнасящ присъдата и мотивиращ решението. Убиецът Любомир Симеонов с лъжите и клеветите си петни доброто име на съпругата ми Павлинка, стараейки се да прикрие факта, че не е върнал и е присвоил парите по отпуснатите му кредити от банките в размер на 1,250 млн. лв.“, казва Йовчев.

И добавя, че са излезли наяве и редица факти относно любимата строителна фирма на убиеца Симеонов. „Тя е една от малкото в България, осъдени за злоупотреби с пари от европейски фондове в размер на 490 хил. лв. Симеонов твърди, че са го изнудвали за 220 хил. лв. в края на май 2012 г. Тогава обаче такава случайна срещу между съпругата ми Павлинка и убиеца й Симеонов е била невъзможна. Тогава как му е поискала 220 хиляди пред банката в Карнобат? Симеонов хвърля това твърдение в публичното пространство едва след приключването на делата в Бургаския окръжен и Бургаския апелативен съд. При предварителното следствие и в съдебната зала обаче, на въпроса: „Искаха ли ви пари?“, убиецът отговаря : „Не“, категоричен е съпругът на Павлинка.

Въпреки че пред медиите твърди, че е бил изнудван, Симеонов не се е оплакал никъде. Ако е имало рекет от страна на служители на банката, той би могъл лесно да се докаже със специални разузнавателни средства и белязани пари.

„Още повече, че като началник на разузнавателна аналитична служба в армията и съдебен заседател във военния съд, би трябвало отлично да познава способите. А вместо това, след като твърди, че са го изнудвали и са му искали пари, той като някакъв мазохист продължава да виси пред вратата на Йовчева и пред централата на „Уникредит Булбанк“ и да настоява за срещи и съдействие по проекта си. 

Ето и интервюто с почернения съпруг:

Съпругът на жертвата Йовчо Йовчев: Тя беше най-високото ниво, до което можеше да стигне, той сам е казвал, че е искал Хампарцумян, но нямало как да го издебне

- Съпругата ви получавала ли е заплахи?
- В съда има документи, от които е ясно, че убиецът е написал имейл до банката: „Ние ще се срещаме или ще се стреляме?“. Заплаха обаче директно срещу съпругата ми не е имало. Електронното писмо е до Уникредит Булбанк.

- Някой сигнализирал ли е полицията за този имейл?
- Този въпрос не е към мене, а към тези, които са получили и прочели сигнала.

- Откъде дойдоха тези негови думи, че е бил изнудван от служители на банката?
- Те са само негови и са с цел да си намали наказанието. Такова изнудване въобще не е имало - нито от Павлинка, нито от другите служители.

- Тогава какъв е бил мотивът му?
- Мотивът е записан в съда - банката не му е дала кредит, защото той им е дължал 1 млн. лв., не е плащал заема си, плащал е само някакви мижави лихви.

- Защо именно по Павлинка стреля, а не по някой от по-висшите служители?
- Той сам казва: „Тя беше най-високото ниво, до което можех да стигна, аз не мога да стигна до Хампарцумян, но мога да стигна до Павлинка“.

- Тоест, ако можеше, щеше да застреля президента на банката?
- Разбира се, но там има охрана и няма как да стигне до него. Павлинка не е заплашвала с нищо неговия живот. Тя е била лесна мишена, защото има определени навици, отива на работа по един и същи маршрут.


В категории: Темида


28
Коментара по темата
28.
йовчев
20.11.2021 16:20:29
0
3
ето Ви оригинала на писмото
За лъжите клеветите и измислиците на един убиец
Категорично заявявам: Твърденията на убиецът Л.Симеонов, че е бил изнудван и рекетиран и са му искани пари от моята съпруга Павлинка Йовчева са най-гнусна клевета и отвратителна лъжа.

В броя на вестник „Труд“ приложението Уикенд страница №42 от събота 04 септември 2021 година е публикувана статия на Ирен Делчева , в която за пореден път се клевети мъртвата ми съпруга Павлинка преписвайки й неизвършени от нея действия като изнудване рекет и поискани пари. Отново ни прави достояние защитната измислица на един садист ,загубил всичко човешко в себе си извършвайки предумишлено убийство при това рекламирайки излязлата през 2017г. в минимален тираж негова книга. Тази откровена лъжа наранява невинни обикновени хора , семейство, близки и познати ,наранява и деформира обществото ,в което живеем. Разрушава безвъзвратно вярата ни в доброто и справедливостта, чрез поднесената откровено едностранна манипулираща общественото мнение информация.
Всеки убиец измисля защитна история, с която да се опита да оправдае зверството и садизма си .Така е и с убиеца Любомир Асенов Симеонов. Трябва обаче да вярваме на фактите, а те са Произнесената присъда за предумишлено убийство на невинен човек и мотивите към нея. Като общество не можем да си позволим да толерираме лъжите и клеветите на един хладнокръвен убиец. Ако го направим, значи всеки от нас е застрашен .Застрашен е човешкия ни морал и устоите на обществото. Затова аз ще използвам предимно цитати от мотивите на трите инстанции на българския съд , от писмените документи и свидетелски показания налични в кориците на дело 364 от 2013г.и мотивите по присъда №101 от19.06.2014 на БОС , на дело 116 от 2014г. и решение №126 от17.11.2014 на БАС , дело 64/15 и решение №120 на ВКС от 31.03.2015г.и други факти от граждански съдебни дела и произнесени присъди срещу убиеца Любомир Асенов Симеонов. Тук се налага да кажа нещо нелицеприятно за българската журналистическа гилдия. Как за изминалите седем години не се намери поне един журналист да представи успоредно с твърденията на убиеца и отсрещната гледна точка? Тя не е моя .Тя е на Българската държава в лицето на прокуратурата ,защото тя представлява държавното обвинение и на Българския съд произнасящ присъдата и мотивиращ решението .Срам и позор че до ден днешен нито едно печатно издание или електронна медия не направиха достояние мотивите на съда и позволяват на забравили за журналистическата етика и морал хора да представят едностранно събитията . Толкова ли е страшно и трудно да напишете –ето това твърди убиеца, а това е установил съда, че се налага аз да го напиша и предоставя на читателите.
Тези твърдения и измислици на убиеца са получили в съдебна зала от доказателствата , документите и свидетелски показания своя категоричен отговор ,своята присъда ,че това е защитна теза на убиеца Любомир Симеонов целяща намаляване на наказанието му на основание чл.55 от НПК ,че твърденията ,че е изнудван , рекетиран и фалиран са наречени „напълно неоснователни неистинни и недоказуеми „ измислици с които Симеонов се мъчи да прикрие извършеното жестоко убийство , да задоволи егото си ,както и чувството му за величие , непогрешимост и значимост само и само да стане известен да е в репортажите на телевизиите и първите страници на вестниците . Българския съд на всички инстанции се е произнесъл категорично ,че съпругата ми Павлинка не е изнудвала никого,нито в свой нито в чужд интерес ,още по-малко убиеца Л.Симеонов. Произнесъл се е ,че Павлинка не е причина за фалита на фирмата му, не му е попречила с нищо включително да смени банката и банковия офис, не му е обещавала отпускане на кредит по проекта за цеха . Произнесъл се е категорично ,че това са твърдения, лъжи и измислици на убиеца Симеонов целящи да прикрият умисъла за извършеното престъпление, убийство на длъжностно лице по повод изпълнението на службата му и да му послужат като смекчаващи вината му обстоятелства .
Ето какво е установил като изводи Българския съд относно твърденията на убиецът Л.Симеонов ,че е рекетиран и изнудван с искане да смени строителната фирма.
Бургаски окръжен съд: „Думите на пострадалата по време на срещата на 08.05.2012г. не могат да се интерпретират като въздействие за промяна изпълнителя на проекта. Липсват каквито и да са доказателства пострадалата П.Йовчева да е оказвала влияние на подсъдимия да бъде сменена строителната фирма изпълнител на проекта с друга, било в свой интерес, било в чужд интерес. Такива данни не са били установени и при направените вътрешнобанкова проверка, при проверката от „Банков надзор" към БНБ и при проверката, извършена по повод подадените от подсъдимия сигнали до ВКП…Твърденията на подсъдимия, че му е поставено такова условие, за да бъде одобрен проекта му, освен че са недоказани, са и напълно неоснователни и неистинни, доколкото причините за получения отказ са били чисто финансови“
Бургаски апелативен съд: „Анализът на събрания доказателствен материал установява хронологията на инкриминираните събития и авторството на деянията, предмет на обвинението и оборва защитната версия на подсъдимия, че неправомерното поведение на пострадалата и нейните подчинени по повод искания от него инвестиционен кредит, го е довело до решението да умъртви Йовчева. Твърденията на подсъдимия, че пострадалата и нейните подчинени с неправомерното си поведение са го мотивирали да извърши убийството, са защитна версия и опит на подсъдимия да намали вината си и да претендира значително по ниско по размер наказание при условията на чл.55 от НК, твърдейки наличие на изключителни и/или многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства..…От доказателствата по делото не се установяват данни, че преди извършване на деянието подсъдимият е бил провокиран от неправомерното поведение на пострадалата и нейните подчинени с думи или действия, както той е посочил в защитната си теза“.
Фактите и доказателствата за този извод ,които съда е видял:
1.Всички свидетели в съдебната зала включително и тези на защитата заявяват ,че Павлинка Йовчева никога и по никакъв повод не е искала смяна на строителната фирма, уточнила е само, че задължително ще я проверят.
2.Проектът е изработен от „ДСК-Булпроджект“ЕООД ,дружество 100% собственост на банка ДСК . Затова в договора №02/123/00607 от 04.05.12г на Ветоника ООД с Разплащателната Агенция на" фонд Земеделие", като обслужваща проекта е посочена банка ДСК. Безспорно е ,че първата банка отказала финансирането на проекта му е БДСК . Затова и БОС е направил логичното заключение ,че по този договор няма как служители от "Уникредит Булбанк"АД да са изнудвали и рекетирали подсъдимия Любомир Симеонов. В случая нека припомня ,че убиецът Любомир Симеонов и съпругата му Соня твърдяха най-нагло и рониха крокодилски сълзи пред камерите на телевизиите , че в договора не е можел да смени „Уникредит Булбанк“АД и не можел да се обърне към друга банка. Оказва се ,че цялата теза за изнудването и рекета е зачената с лъжа и измама .Явно убиецът Симеонов е забравил поговорката ,че „на лъжата краката са къси“ и един ден истината излиза наяве.
В този договор има и задължение на Симеонов при измама, рекет ,изнудване или корупция даже и при съмнение , да сигнализира незабавно на: –изпълнителния директор на РА: –Ръководителя на управляващия орган на „Програмата за развитие на селските райони: – ресорния зам . министър на земеделието и храните: – Председателя на съвета за координация и борба с правонарушенията засягащи финансовите интереси на Европейските общности: – до Европейската служба за борба с измамите“ ОЛАФ“ към Европейската комисия. На читателите предоставям възможността сами да познаят, дали убиеца Симеонов е писал там, където е бил длъжен да пише. Как ще пише? Та тогава опита за измама да се присвоят нови близо два милиона лева е щял незабавно да излезе наяве.А иначе писма е писал до президента, парламента и по думите му едва ли не до Светия синод.
Убиецът Любомир Симеонов с лъжите и клеветите си петни доброто име на съпругата ми Павлинка, стремейки се да прикрие факта ,че не e върнал и е присвоил парите по отпуснатите му кредити от банките в размер на 1,250/един милион двеста и петдесет хиляди/ лева. Това е безспорно установено и доказано по всички граждански дела на всички инстанции на съдопроизводството. Може би сега с тези пари плаща на определени журналисти да се прави достояние чрез медиите на лъжливата му защитна теза и добруването му като снабдител на хранителни продукти в затвора .
Излязоха наяве и редица факти относно любимата строителна фирма на убиеца Симеонов "Топстрой декор "ООД гр.Сливен Тя е една от.малкото в Република България осъдена за злоупотреби с пари от европейските фондове в размер на 490 хил.лв. с присъда на Ямболския окръжен съд от юли 2013г.потвърдена от БАС м.февруари 2014г. по иск на община Сливен за ремонт извършен през 2010г.на старческия дом. Излиза ,че строителната фирма е трябвало да бъде сменена два месеца преди убийството ,не защото е изнудван и рекетиран убиеца Любомир Симеонов ,а поради факта ,че „Топстрой -декор„ООД Сливен е нарушила правилата за финансиране от Евро-фондовете. Странно е и защо съгласно клаузите на договора №02/123/00607 от 04.05.12г още през септември 2012г. една година преди убийството служителите на РА на „фонд Земеделие“ и управителят й г-н. Порожанов не са го прекратили след като са установили ,че нищо по проекта не е изпълнено и защо са загубени 450хил.евро ? Явно е имало причина или стимул да се разсеят и забравят да прекратят договора ,но косвено са станали причина за убийството.
Симеонов твърди че са го изнудвали за 220 хиляди лева .За това твърдение няма да намерите нито ред в мотивите на съда. Защо ли е така? Много просто и при предварителното следствие и в съдебна зала на въпроса „искаха ли ви пари“? Убиеца отговаря кратко „НЕ“.Къде изчезна периода ? Напомням Симеонов твърди че това се е случило в края на месец май 2012 година. В края на м.май 2012г.обаче по налични в делото документи и свидетелски показания такава случайна среща между съпругата ми Павлинка и убиеца Симеонов е била невъзможна. Логичния въпрос след като е нямало среща как му е поискала пари пред банката в гр.Карнобат ? Убиеца Симеонов отново лъже.Той хвърли това твърдение в публичното пространство едва след приключване на делата в БОС и БАС гр.Бургас разчитайки именно на недобросъвестни журналисти, които не провериха фактите и доказателствата. За такова твърдение ,че са му искани пари веднага си спомняме за шумни арести и дела при които са използвани специални разузнавателни средства, подслушване на телефонните разговори и използването на белязани пари от полицията с разрешение на прокуратурата и съда .При чувството му на значимост и маниакалния стремеж за известност не е за вярване , че Симеонов е пропуснал да се прочуе. Още повече, че като един началник на разузнавателна аналитична служба в армията и съдебен заседател във военния съд ,би трябвало отлично да познава способите за това. А вместо това, след като твърди, че са го изнудвали да смени фирмата и са му искали пари той като някакъв мазохист е продължавал да виси пред вратата на Йовчева и пред централата на УКБ и да настоява за срещи и съдействие по проекта си. Факт е че адвокатката му в няколко интервюта на въпрос на репортерите „искали ли са му пари отговаря категорично „Абсолютно не цялата схема е била чрез строителната фирма“. А ако това твърдение беше истина това би било изключително смекчаващо вината обстоятелство и едва ли защитничката би пропуснала да го използва.
Когато Любомир Асенов Симеонов един убиец извършил жестоко предумишлено убийство ,лъжец и нагъл крадец присвоил един милион двеста и петдесет хиляди лева кредити „ убива заради държавата и хората“ една Българска майка на две деца , става герой и пример за подражание, по –добре е да закриваме държавата наречена България тежко и горко на хората.
27.
до 19 и 21
24.09.2021 17:44:06
1
3
Само дето шефовете БАНКЕРИ са все наследствени ЕВРЕИ -хазари а Хампарцуцата дълги години е работил за РУСКИ евреи заедно с Иван Костов и Мартин Заимов-ГОЛДСМИТ са предствили руски еврейски интереси в КАНАДА
Хампарцуцата и ГОЛДСМИ са били дълги години бизнес партньори .Голдсмит сега работи за полско-руски евреи от ЕБВР Лондон и е представителна кохезионите фондове с еврейски имена ''Джереми '' и ''Джесика''
Дядото на Хампарцуцата е бил дърто моше -дьонме продавал е фалшиви ментета парфюми в ИСТАНБУЛ а в Истанбул вирят мошета но не и арменци
ВИСОК Арменец със СИНИ ОЧИ НЯМА
26.
до 9
24.09.2021 14:51:09
1
0
Истина е, доста хора ще гласуват за него, ако се кандидатира.
25.
Ехее
24.09.2021 14:23:18
4
22
Откъде изпълзяхте толкова защитници на един убиец социопат,клеветник, мошеник, комарджия и крадец Любомир Симеонов.Прозират съучастниците му в кражбите и далаверите разни любовници, счетоводителки, помощнички, и другарчета в хазарта .Ако добре сте прочели това го е казал в мотивите си Българския съд .Толкова ли не разбирате че този страхливец може да бъде известен само чрез убийство и то на беззащитни с нищо не застрашаващи живота му хора .Та Любомир Симеонов е на практика един терорист скрит зад каузата борец и защитник от банките.Та той е откраднал от вашите спестявания един милион двеста и петдесет хиляди лева да се прави на велик бизнесмен , да задоволява хазартната си страст както и любовните си авантюри. Въпреки че е един пълен некадърник да се чувства велик бизнесмен. Странно е да викате че е герой този който ви е ограбил, а на една банкова служителка да приписвате всичките си свои проблеми с банките. Кой ли е нарушил божиите заповеди не убивай, не кради, не лъжи ,не прилюбодействай и ако наистина в този конкретен случай бог решава то Симеонов би трябвало отдавна да не е между живите.
24.
Ехее
24.09.2021 14:23:08
4
9
Откъде изпълзяхте толкова защитници на един убиец социопат,клеветник, мошеник, комарджия и крадец Любомир Симеонов.Прозират съучастниците му в кражбите и далаверите разни любовници, счетоводителки, помощнички, и другарчета в хазарта .Ако добре сте прочели това го е казал в мотивите си Българския съд .Толкова ли не разбирате че този страхливец може да бъде известен само чрез убийство и то на беззащитни с нищо не застрашаващи живота му хора .Та Любомир Симеонов е на практика един терорист скрит зад каузата борец и защитник от банките.Та той е откраднал от вашите спестявания един милион двеста и петдесет хиляди лева да се прави на велик бизнесмен , да задоволява хазартната си страст както и любовните си авантюри. Въпреки че е един пълен некадърник да се чувства велик бизнесмен. Странно е да викате че е герой този който ви е ограбил, а на една банкова служителка да приписвате всичките си свои проблеми с банките. Кой ли е нарушил божиите заповеди не убивай, не кради, не лъжи ,не прилюбодействай и ако наистина в този конкретен случай бог решава то Симеонов би трябвало отдавна да не е между живите.
23.
До 18 "някой"
24.09.2021 12:27:00
10
7
Харчи парите на покойната ти роднина-изнудвачка и не бери грижа кой е "социопат" и "хладнокръвен убиец"! Бог е решил, кой да живее и кой да умре. Алчността умнико е един от "седемте смъртни гряха", факт. Иди запали свещичка на могилката на "алчната" и гледай да я караш по-спокойно!
22.
шломо
24.09.2021 12:26:18
4
7
подкрепа за Офицер Симеонов
21.
и още
24.09.2021 11:34:12
3
1
Хампарцум на арменски значи Възнесение. А Левон е Лъв, Любителите на конспирациите да спрат със свободните съчинения.
20.
до 19
24.09.2021 11:23:22
3
2
Само дето той е арменец, а не евреин.
19.
малчуган банкстер
24.09.2021 11:18:02
2
2
ХАМПАРЦУМян-
на еврейски ХАМПАР-УДРЯМ,цапвам,ЗАГРАБВАМ
ЦУМ-ТцУМ-на еврейски СКОРОСТНО,БЪРЗО
ЛЕВОН-на еврейски КУКА тип ченгел,рибарска кука,кука за лед,крив нос тип кука
18.
Някой
24.09.2021 10:53:57
9
17
Не, Любо, ти си пълнен профан, комплексар и хладнокръвен убиец! Потресаващото в случая е, че има част от хората, които симпатизират на този социопат-убиец и одобряват убийството на друг човек.
17.
Даа
24.09.2021 10:46:25
5
8
С изключение на №13, всички останали сте пълни социопати. За това държавата ни е на това дередже. Защото масовият,т.нар. "обикновен" , "добрия" българин е с напълно деформирана и примитивна ценностна система. За това си избираме и боклуците, които ни управляват. Не други, вие си ги избирате, а после говорите за чест, морал, "достоен офицер", категории за които нямате ни най-малка представа ,
16.
До Уникредит
24.09.2021 10:12:59
0
8
Как свърши сагата с парите на Мартин Петров? Никаква гласност от Мисирките! Пълна мистерия! Това са банките в България!!!!
15.
Моем ли да
23.09.2021 23:47:44
18
8
И дриснем на гроба
14.
Пострадал
23.09.2021 23:33:30
7
45
Естествено, че за семейството на банкерката ще е неприятно да се "петни" името и. Но тя си беше замесена в доста схеми. Дали е обслужвала само личните си интереси или е била в група това няма как да се знае. Но по нейно време ставаха сериозни нарушения на реда в банковите клонове. Въпреки фактите, които и се предоставяха тя се правеше на много изненадана, проверки щяха да се правят. И накрая нищо. Включително не допусна редовно призован от съда неин служител като свидетел. По време на бума на продажба на имоти парите на имотната мафия минаваха през тази банка. Много пара мина от там. Така че крушка си има опашка. Никой не отива да убива без нищо освен ако е луд. А този човек не се оказа луд. Не е това начина да се разчистват сметки, но в България мафиите си имат държава и резултата е такъв. Никакъв контрол от никъде. Лакомията води до тук. Да беше мислила за себе си, за семейството си, за обикновените хора, а не само за пари.
13.
До 12
23.09.2021 22:49:23
27
22
Че то има такива във всеки град, наричат се кредитни милионери. Взимат заеми от банките, където са спестяванията на обикновените хора и не ги връщат. Това е направил и този.

Има такива във всеки град - пишман бизнесмени, които могат само да харчат готовите пари, но не и да създадат нещо работещо.

Има такива хора във всеки град - ненормалници с тежки психически проблеми, които трябва да бъдат лекувани докато е време, за да не пострадат невинни.

Има такива във всеки град - наричат се страхливци. Нямат смелост да се изправят срещу мъжете, затова нападат жени - дебнат ги, скрити, анонимни, уплашени, объркани, жалки.

Има такива във всеки град. За съжаление. Наричат се убийци.

Ако за теб това е чест и достойнство - да издебнеш и убиеш невинна жена, ако това е смелост - да трепериш с пищова, а после да бягаш, ако това ти е идола - отиди и се гръмни моментално!
12.
Оу
23.09.2021 22:41:27
5
37
Повече такива като този човек и банкиге ще сменят политиката, до един заслужават такова съдба, защото те обират хората и не само финансово хампарцумян живее за сметка та нашите лихви
11.
Не, беее, друго ни втълпяват!
23.09.2021 22:13:04
8
63
Че този човек, поредната жертва на банкерската мафия е трябвало да се самозапали, обеси или въобще да се самоубие, като много други ганьовски овци и роби. Обаче, офицера от запаса, единствен от всички полицаи и военни показа, че пагона наистина изисква чест и достойнство. Много интересно, какъв, тогава е мотива на убийството?
Любов, ревност, или военния е сериен убиец на жени. Обаче, други негови жертви няма. А, сега де, какво да внушим на раята, че, ако вземе да прогледнат, току виж вместо да мрът в мизерия,ядове и стрес, вземат че загърмят наред по крадливи политици, ченгета, корумпирани съдии, прокурори, въобще по цялата "сволач", която съсипва държавата и съдбите на народа.
Ами, ако има по още 10 Любо Симеоновци във всеки град, дали няма да се оправи положението?
Ей, това е панипулацията сглобена от обичайните върколаци-ченгета, банкери, прокурори, ородажни джурналя. Трябва да се очерни човека, който вместо да се самоубие заради наглото изнудване, реши да въздаде справедливост.
Да живееш 100 години, Любо! Ти не си овца, като другите. Да се заканваш на масата пред шишето с ракията, като хиляди други ганьовски роби. Да разминават всеки ден убийците на децата си, погалени с перце и наградени със смешна орисъда от някой алчен съдия, или пуснати под гаранция. Не, Любо, ти си мъж и достоен офицер!
10.
К
23.09.2021 22:04:59
3
54
Това е една от най-големите банки за частно кредитиране (мое мнение) и ужасни изнудвачи към бизнеси в определени сфери
9.
Бай Рунгел
23.09.2021 21:54:20
8
39
Браво на човека! Да се освободи от затвора и да се кандидатира за президент! Доста хора ще гласуват за него.
8.
ДРУГАРЯ ШИРМАНОВ
23.09.2021 21:50:33
5
7
МЪЖЕТЕ ПО ЦЕХОВЕТЕ И ПО ПОЛЕТО АРГАТИ, ЖЕНИТЕ ДОМАШНИ СЛУГИНИ И ДРУГИТЕ ТАМ УСЛУГИ :) НАЛИ СТЕ БАРОВЦИ ВЕЧЕ, СЕ У ДЖИПОВЕ СЕ ВОЗИТЕ БЕ :) ПУСКАЙТЕ ЗЕЛЕНИ КАРТИ ЗА УКРАИНСКИ/МОЛДОВСКИ БЪЛГАРИ :)
7.
ДРУГАРЯ ШИРМАНОВ
23.09.2021 21:46:24
5
9
ЕЙ ПСЕТА, КВО СТАВА СЕГА С УКРАИНСКИТЕ/МОЛДОВСКИТЕ БЪЛГАРИ? ЩО НЕ ГИ КАНИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ? Е КОЛКО ИЗОСТАВЕНИ КЪЩИ ИМА ПО СЕЛАТА :) ПА И ЩЕ РАБОТЯТ ПО ЦЕХОВЕ, ТАМ ФИРМИ, НАЛИ ВИ ТРЕБВАТ ЕВТИНИ БАЧКЕРИ :)
6.
пецата
23.09.2021 21:42:55
8
48
човека е отървал от големи проблеми доста хора които са щяли да страдат като него, спестил им е нерви и пари но те самите още не знаят за това че са щяли да станат потенциални жертви ако се бяха доверили на тази банка, щяли са да бъдат въртяни със същата схема и да им се отнеме бизнеса а колко бизнеса са били отнети преди този случай никой не казва и никой не разследва както и никой не дава думата на пострадали, банките са истинските мафиоти хищни и безпощадни
5.
ЧИНГИЗ ХАН
23.09.2021 21:23:08
16
5
И ТОВА НЕ Е ИЗОЛИРАН ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ ПСЕТА. АКО СЕ РАЗРОВИТЕ У НОВИНИТЕ, ЩЕ ВИДИТЕ, КОЛКО МНОГО СЛУЧАИ ИМА ПАЗВАНТИТЕ НА НЯКОЯ ГОВОРЕЩА СВИНЯ ДА СЕ ПРЕСТАРАЯТ И ДА ПРЕБИЯТ/УТРЕПАТ НЯКОЙ ДРУГ НЕЩАСТНИК, КОЙТО НЕЩО Е ИМАЛ ПРЕРЕКАНИЯ С ШЕФА ИМ :) ГЛУТНИЦА ТЪПИ, ЗЛОБНИ, ДОЛНИ ПСЕТА! БУЛГАРАЦИ. САМО СМЪРТ ЗА ВАС! МАЙКА ВИ ЖИВОТИНСКА ДА Е В А!
4.
Левон
23.09.2021 21:19:00
7
47
Никой не са набили,никой не са убили без причина.
3.
Мижави лихви
23.09.2021 21:17:22
2
20
На един милион?
2.
ЧИНГИЗ ХАН
23.09.2021 21:16:31
8
46
АЗ ЛИЧНО ПРИСЪСТВАХ, КОГАТО В ОФИСА НА ЕДНА БАНКА, СЛУЖИТЕЛКАТА, НАЛИТАШЕ, КАТО БЕСНА КУЧКА НА ЕДНО БАБЕ ЗА НЕКАКЪВ КРЕДИТ ДА ВРЪЩА :) ВСЕ ЕДНО БАНКАТА БЕШЕ НА БАЩА И. ДОСТА СЕ ПОКОЛЕБАХ ДАЛИ ДА НЕ НОКАУТИРАМ БУЛГАРАШКИЯ БЕСЕН СКОТ И ДА МУ СЧУПА ВРАТА :) ТАКИВА СТЕ СИ - ТЪПИ ПСЕТА/ЕНИЧАРИ И НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА ОТ ВАС. ДО КРАК, ЩЕ ВИ ИЗБИЯ :)
1.
Някой си
23.09.2021 21:04:05
6
66
Жалко, че не е стигнал!
Един кръволок по-малко!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори