×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова отговори на крайните привърженици


Президентът на "Нефтохимик" Анелия Златкова отговори на крайните привърженици
Атаките на феновете и постоянните конфликти, които създават вече изгониха спонсори, каза бизнесдамата Анелия Златкова
13 Септември 2021, Понеделник, 13:17 ч.
Автор: Флагман

Ако феновете искаха да покажат истинската си любов към клуба - да бяха платили глобите, наложени ни заради тях от мача със "Спартак" Варна, каза Златкова

 

Президентът на ПФК "Нефтохимик Бургас" Анелия Златкова продължава да е основна мишена на крайните привърженици на клуба. От няколко месеца ултрасите на всеки мач вадят плакати срещу бизнес дамата и зоват да се оттегли. 

Напрежението, което и без това тлееше месеци наред, ескалира след мача със "Спартак" Варна. Златкова обяви, че е готова да подари акциите си на феновете, но да предложат конкретен бизнес план за спасяването на клуба. Вече два месеца това не се е случило, а основният проблем на крайните ултраси е дали няма да им вдигнат цената на билета от 5 лева. 

Анелия Златкова мълча доста дълго, но днес реши да отговори на атаките. Мнозина биха казали, че води безмислена битка, която много хора, даващи парите си за футбол в Бургас, преди нея загубиха, но ако спечели ще е фундаментална победа за обикновения привърженик, който иска да отиде на стадиона, да заведе детето си, а не да се страхува, че лумпенизирана агитка ще прави зулуми, сякаш сме 90-те години. 

"Нека направим един паралел с феновете на "Левски", които спасиха клуба на няколко пъти от фалит през последните месеци. Проблемът, който тръгна между мен и феновете от ULTRA Nafta е след мача срещу "Спартак" Варна. Поздравявам феновете на "Спартак", че те поддържат клуба си и си събраха парите за глобата, а феновете от ULTRA Nafta продължиха да излизат само с плакати, а не показаха истинската си любов към клуба, като си съберат парите за глобите. До момента всички глоби, които ни се налагат, се поемат от клуба", обяви Златкова пред Novapress.

„За това ли съм виновна на феновете?! Преди няколко седмици обявих публично, че съм отворена, който има желание да дойде и да помага финансово. Обявих, че съм отворена да дам акциите на феновете, ако толкова ги искат, но само срещу гаранции, че клубът ще има финансиране и ще продължи да съществува в професионален статут. И знаете ли тогава какво се случи? Никой не се обади. Никой не прояви интерес! Ако в момента не е Анелия Златкова, "Нефтохимик" няма да го има на футболната карта. Общината ни помага в изключително малки размери, които не стигат за нищо и се справяме сами“., допълни президентът на клуба.

Тя е категорична, че усеща крайна враждебност от агитката още от момента, в който е дошла в клуба. Дава си парите, а среща само публични обиди и подмолни атаки.

„Знаете ли, че откакто съм дошла тук усещам, че феновете на Нефтохимик сякаш са предубедени спрямо мен.  Миналата година само за U19 общината отпусна 90 хиляди през август месец и при предаването на акциите ние бяхме задължени да поддържаме елитни групи. В момента отново имаме елитна U19, която е единствената елитна група в Бургас, което на нас ни струва около 10 хиляди лева на месец, но ние продължаваме да ги поддържаме", допълни президентът на "Нефтохимик".

Златкова подчерта, че клубът е под постоянен мониторинг, който показва, че всички плащания са циклични, няма закъснения и "Нефтохимик е изряден".

"В момента обаче ние сме повече от коректни. Подписали сме споразумение и с Петко Медвецки, който ни осъди за обезщетение и сме му изплатили 7 хиляди лева. Мога дори да кажа, че в момента "Нефтохимик" е един от коректните клубове във Втора лига спрямо изплащането на пари към играчите си. Отборът изплати и адски много стари задължения и продължава да го прави, като тези задължения са натрупани по време на управлението на Община Бургас и голяма част от споразуменията, които са били направени, не са били изпълнявани, за това сумите са били и увеличени. В рамките на година сме изплатили над 100 хиляди лева стари задължения. Клубът работи добре като организация, правим немалки инвестиции и в школата. Инвестираме в подрастващите. Людмил Киров се завърна като треньор на отбора и очакванията са ни нещата да потръгнат. Вчера не успяхме да победим "Септември" Симитли, но пък взехме точка с два късни гола, което пак е по-добре от загуба. Играта на отбора в този мач бе отлична. Сигурна съм, че нещата ще потръгнат. Освен това все още търсим футболисти с които да се подсилим. Селекцията не е приключила, но нещата стават трудно, защото няма свободни българи и трябва да се насочим към чуждестранния пазар", коментира още бизнесдамата. 

„Има доста фирми, които ни помагат и си мисля, че Община Бургас трябва да вземе пример и да помогне по-сериозно на отбора. Нели Беширова оказва сериозно съдействие на клуба с нейната фирма Риск Инженеринг АД, както и Бургасмед и 3D БГ Принт. Помагат ни и от СПА центъра на Хотел България в Бургас. Много благодаря на всички тези хора, защото в крайна сметка футболът е най-популярният спорт и в тези тежки за всички ни години ние си даваме парите за него. Искам да отбележа само, че много от фирмите с които преговаряме са резервирани и не искат да помагат, заради изкуствено създадените скандали между фенове-ръководство", каза на финал Анелия Златкова.

 


В категории: Спорт


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
15
Коментара по темата
15.
Митко-скина.
15.09.2021 08:41:15
0
4
Така, нека продължим. Всички бездарници са на линия и е време да им избодем очичките.
Характерна черта на българския полу-идиот е че никога не вижда по-далеч от носа си и за нищо на света не желае да погледне нещата в дълбочина.
С оглед на написаното, всички тези големи привъеженици като : Ултра-нафти, Грийн-файтъри, Млади шайки и прочие шматки, е крайно време да осъзнаят простата истина.
СНЦ (Ивайло Стаматов & Николай Тодоров) подариха клуба на Златкова, имайки ясното съзнание какво представлява тя. Естествено, първо разиграха цирк, че се дърпат, че имат изисквания, колебания и т.н.
Отказаха акциите, седнаха си на еб.н.те гъзове, и отново взеха да го играят опозиция.
Пълно мълчание. Нямаше Ултра Нафта, нямаше Джимита, нямаше надраскани със спрей чаршафи.
Нито думичка, кой и как натрупа задълженията.
Бошнаковците се скатаха партизанската.
За отговорност и дума не стана - кой ги прибираше тези с големите заплати, кой подписваше договорите, кой взимаше решенията,
кой им ръкопляскаше.....и т.н
Златкова е само поредния щрих в графиката. Просто марионетка, която балъците да плюят докато кервана си върви. Зад кулисите всички са заедно, прегърнати и щастливи, което може всеки да види ако по време на мач посети ВИП помещенията над ложата. Как си гукат големите противници и каква друга измет се е събрала около тях.
Но за това не се говори, няма окачени чаршафи.
14.
Семколюпител
14.09.2021 13:48:43
2
8
Искам да си вея потния шал на стадьона и да люпя семки! Не ме вълнуват скандали. САМО НАФТЕКС!
13.
Локи
14.09.2021 13:44:27
1
2
Ама как прехвърля изцяло личната си вина за мача със Спартах върху феновете!!! Кой направи некадърна организация на мача, не ангажира полиция, фиктивно нае сотче и затвори всички входове и каси за да се влуза само от едно място? Хайде поне веднъж си пфизнай ДА АЗ СЪМ ВИНОВНА ЧЕ НЕ ПОМИСЛУХ И ЗА СЕКУНДА КАКВА ПРОСТОТИВ ПРАВЯ!!!
12.
raptor
14.09.2021 13:39:49
0
2
И как ще го постигне нормалното отиване на публика и семейства на стадиона, след като НАЙ НЕКАДЪРНО И МАЛОУМНО ОРГАНИЗИРАНОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА МАЧ БЕШЕ НАПРАВЕНО ОТ НЕЯ И ЕКИПЪТ И? НАЕЛА ЗА ОХРАНА ПЕТ НЕВЗРАЧНИ СОТАДЖИЙЧЕТА ВМЕСТО ПОЛУЦИЯ, ОСТАВИЛА САМО ЕДИН ВХОД-ИЗХОД И ЕДНА КАСА. СЪЗДАДЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СТРУПВАНЕ НА ХОРА СМЕСВАНЕ НА ПУБЛИКИ НИКАКВА ОХРАНА МЕЖДУ ДОМАКИНИ ГОСТИ А ЗА КАПАК НА ВСИЧКО НАКРАЯ СЛЕД КАТО СЕ ПИЯВИ ПОЛИЦИЯ НА ЕДИНСТВЕНИЯТ ВХОД ИЗХОД ТЯ НЕ ДАВАШЕ НА ДОМАКИНСКАТА ПУБЛИКА ДА СИ ТЕЪГНЕ ЗАЩОРО ТАКЪВ БИЛ ПРЕДОСТАВЕНИЯТ ОТ НЕАДЕКВАТНОТО РЪКОВОДСТВО ПЛАН. ТАКА СЕ СКУПЧИХА ХОРА И СЕ СЪЗДАДЕ РИСК ОТ СТЪПКВАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА КОВИД. А ЧЕ ПРИБИРАХА ПАРИ И НЕ ИЗДАВАХА БИЛЕТИ Е ДРУГ ВЪПРОС КОЙТО Е МАЛОВАЖЕН. ВАЖНОТО Е КОЛКО НЕАДЕКВАТНО МИСЛЕНЕ ИМАТ ХОРАТА ОТ РЪКОВОДСТВОТО АЗ ЛИЧНО И БЕЗ ПАРИ НЯМА ДА СТЪПЯ НА СТАДИОНА ПРИ ПИДОБНО МАЛОУМНО ПЛАНИРАНЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ ИЗЦЯЛО НАСОЧЕНО КЪМ УНИЖЕНИЕ И ТЪПКАНЕ НА ДОМАКИНСЛАТА ПУБЛИКА КОЯТО ТРЯБВАЛО ДА СТОИ И ДА ЧАКА НЯКАКВО ГОДТИ ДА СЕ ИЗНЕСЕЛИ. АМИ НАЛИ ИМА ОТДЕЛЕН ВХОД ЗА ГОСТИТЕ МА ЗАЩО ПРАВИШ МАЛОУМИЯ И ПУСКАШ САМО ЕДИН ВХОД ИАНГАЖИРАШ НИКАКВА СОТАДЖИЙСКА ОХРАНА. ЗАПИМНИ СОТ ОХРАНА НИКОГА НЕ СЕ Е СПРАВЯЛА ДОРИ С 5 ФЕНА НИКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ. ТЕ НЯМАТ ОРАВОМОЩИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА И МОГАТ ДА БЪДАТ СМАЗАНИ ОТ БОЙ БЕЗ ПРОБЛЕМ А НЯМАТ ПРАВО ДА ПОЛЗВАТ ПОМОЩНО СТЕДСТВА. НИВОТО Е ЗА Щ ОКРЪЖНА!!!
11.
за Черноморските Акули големи риби няма
14.09.2021 10:48:58
2
6
Това селско заводско отборче затри футбола в Бургас
10.
Митко-скина.
14.09.2021 07:27:56
0
8
Истината е много проста.
Две групи некадърници се надлъгват и цакат със стари вестници.
Златкова е в първата група - там са закоравелите лъжци. Те само лъжат и мажат. Основната им дейност е просене на пари.
Втората гвупа е т.н. "Ултра Нафта" състояща се от десетина лапета с речников запас от по петдесетина думи, набор 2002г. , нямащи понятие от каквото и да било свързано с функционирането на един футболен клуб, и тъкмо заради това като малоумни повтарят едно и също - до откат. А имено " Вън Златкова"
Окачат разни надраскани чаршафи, дерат си гърлата напразно......и така, колкото да се занимават с нещо.
Изобщо, около този клуб от повече от двадесет години се въртят само непрокопсаници и лаладжии.
Направете от Флагман едно интервю с "Ултра Нафта" , хем имат и право на отговор заради бращолевенията на Златкова, а и ние да се посмеем малко.
Това е живота - палячовци на всеки милиметър.
9.
*********
13.09.2021 19:26:32
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
аха
13.09.2021 17:14:32
12
9
Нефтохим Бургас трябва да бъде задължен да инвестира футболният отбор...това е най-малкото което може да направи след като градът ни е подложен на постоянно тровене.Рафинерията генерира милиони месечна печалба от укриване на данъци и прочие трябва да бъдат задължени.
7.
*********
13.09.2021 14:48:50
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Златев
13.09.2021 14:34:34
2
12
Манолчо олигофренчето и онзи дебелия не му помня името но скоро ще ги направя работници в мойта автомивка.
5.
да
13.09.2021 14:15:06
1
16
Радвам се,че има кой да плаща тока и водата защото Нефтохимик без нефтозавода не може да съществува нормално.В Бургас бизнеса ни не е известен с даване на пари за спорта в частност футбола.С Анелия Златкова сме зле а без нея сме още по-зле.
4.
Гладиатор.
13.09.2021 12:26:47
8
28
Ти дал ли си един лев бе пън ? Живи - умрели бяхте без нея. Чудя ѝ се на акъла на тази жена. Абе зайби ги и още утре са с окъсани джобове и със СНЦ в областните групи, където им е и мястото де. Само Спартак.
3.
Х
13.09.2021 11:41:22
17
25
Какви пари инвестира тая скъсаната! Дължи пари на цял Кюстендил! С един фризьорски салон тръгнала с футбол да се занимава! Всичките и фирми със запори тя пари давала! Ходи взима пари на заем да отиде до София! Ай малко по сериозно!
2.
xx
13.09.2021 11:35:07
2
44
Крайните ултраси набор 99 ,които живеят на издръжка от родителите си. Доста крайно
1.
Akula
13.09.2021 11:12:41
6
24
Пак циркове!!Пак ревете за пари!Закривай
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори