×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойни кръчмари блокираха центъра на София, изгониха Мая Манолова и хората на Слави


Бойни кръчмари блокираха центъра на София, изгониха Мая Манолова и хората на Слави
Собственици на заведения, таксиметрови шофьори и превозвачи блокираха столичен булевард. Те протестират срещу новите противоепидемични мерки
08 Септември 2021, Сряда, 16:49 ч.
Автор: Флагман.БГ

Филип Станев, Тошко Йорданов, Арман Бабикян и техни колеги се опитали да яхнат протеста, но бунтуващите се ресторантьори набързо ги отпратили

Собственици на заведения, таксиметрови шофьори и превозвачи блокираха столичен булевард. 

Те излязоха на протест пред сградата на Народното събрание заради новите противоепидемични мерки. Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано, съобщава бТВ.

При протестиращите дойдоха депутати от "Има такъв народ" и Мая Манолова от „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Те обаче бяха изгонени от протеста.

"Длъжни сме да дойдем и да им покажем, че сме на тяхна страна", каза Станислав Балабанов от ИТН.

Протестът продължи с шествие до здравното министерство. 

Ресторантьори и хотелиери настояват ограниченията да бъдат еднакви за всички.

Още в началото на събитието се появиха известни политици като Филип Станев, Тошко Йорданов, Мая Манолова, Арман Бабикян и др., но те бяха изгонени от протестиращите, съобщава БЛИЦ. 

Протестиращите не са съгласни с това, че нощните клубове и дискотеките ще затворят, а заведенията и игралните зали ще работят с ограничено работно време от 7 до 23 часа. От Асоциацията на заведенията припомниха, че близо 50 хил. души не са получили компенсации от предишното затваряне.

Движението в центъра на София е затруднено, защото хората са се събрали пред парламента на бул. „Цар Освободител“, който е основна пътна артерия и в момента е затворен заради демонстрацията.

Искаме незабавната оставка на здравния министър Стойчо Кацаров и сезиране на прокурор за дискриминиране и геноцид, заявиха организаторите от импровизирана трибуна, след което се чуха скандирания "Кацаров - позор! Оставка и затвор!". 

Днес се случва едно истинско народно въстание. Днес целият бизнес се обедини против сатрапските мерки на този министър. Не може да се затварят бизнеси и да се оставят половин милион българи на улицата без една стотинка. Затварянето само на едни бизнеси е дискриминация, подчертаха организаторите на протеста.

Протестиращите запазиха и едноминутно мълчание за убийството на малкия и среден бизнес в България.
 

    


В категории: Животът


34
Коментара по темата
34.
Добре са направили
09.09.2021 09:47:41
0
8
Много добре са направили, че са ги разкарали. Не е редно политици да яхват протеста. Макар че всеки протест у нас по някакъв начин е политически мотивиран и отзад стоят кукловоди. Дано не е само защото Алибегов прикляка от време на време на Бойко.
33.
Време е целият народ да изгони тези измамници
09.09.2021 09:24:18
6
4
И без това преброителите ще занесат вируса във всеки дом, тъй че и да има някакви мерки, и да няма все тая.
А Мая и Тошко ако искат да направят нещо да поискат оставката на президента и правителството. Радев и Янев стоят зад мерките, а Мая, другите протестъри и Слави имат достатъчно гласове в парламента да катурнат Радев и Янев.
32.
грешка
09.09.2021 08:52:08
5
5
Не бойни, а долни кръчмари. Ненаядни, алчни, безскруполни. За тях човешкият живот е нищо. В цял свят има ред и се спазват мерки само българина е невъзпитан и нагъл.
31.
Олиго Френи
09.09.2021 08:16:20
1
10
Гражданско неподчинение от ...... търговци. Цените им като на Запад обслужването като в България. Намалиха им ДДС-то по сделка с Тиквата уж да свалят цените - Те ги вдигнаха!!!! За разлика от други бизнеси които получиха 0 лева тия си прибраха 60:40. Сега искат заведенията им да са пълни и въобще не ги интересува, че ако това стане в понеделник ще са пълни и болниците. За това първото което е направил Христос е да изгони търговците от храма. Докато обществото се управлява от самогъзници, които се интересуват единствено да им се увеличават печалбите нищо добро не ни чака.
30.
Batman
09.09.2021 00:13:47
0
9
Тока за бизнеса 70% нагоре , газта почти 100 % нагоре , горивата 10% !!! Добре де те не изчегърката Джипката ама ХОРАТА у сега говорят да вдигат пенсията без да имат пари АМИ НИЕ ДЕТО РАБОТИМ И ПЛАЩАМЕ ДАНАЦИ ТАКСИ И ЦИГАНСКАТА МАСА а Ние какво да правим да умираме ли !!! Не вдигнат икономиката ами ще наливаме пари в електората на БСП ! НЕ ЗУЕКА МИ СКОРО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЩЕ ЗАМИНЕ !!!
29.
Протестиращите
08.09.2021 22:35:31
1
9
Моат да ми пръднат на уя
28.
Защо?
08.09.2021 22:13:46
4
16
Защо не казвате, че и Николина Ангелкова от ГЕРБ беше там и, че нея също я изгониха протестиращите?
От БНР го казаха още следобед!
Не сте обективни, опитвате да манипулиране...
Жалко.
27.
Пешо кура
08.09.2021 21:37:22
9
10
Другата седмица ще се убедят че Ковид има но няма да има места в болниците за всички
26.
Лекар
08.09.2021 21:33:30
11
18
Ейй кръчмари без кръчма няма да умрете но от Ковид много е възможно. Отидете в Интензивното да видите какво става там колко е тежко. Някой от вас прекарал ли е Ковид да си с 40 градуса да гориш и да не можеш да си вземеш глътка въздух. Помислете за вас за децата си и за родителите си. Не го слушайте този Гербер Алигберов. Мошенник Герберски.
25.
!:
08.09.2021 21:30:20
9
22
Абсолютна некомпетентност и безхаберие от страна на много доброто служебно правителство! Цяло лято абсолютно нищо що се отнася за пандемията. И ония двамата поплювковци, където много говорят, щели да правят проект....Да се молят да оцелеят, защото чак толкова зле не е било. Бойко какъвто и да беше, намираше пари. Тия освен, че изчегъртаха ГЕРБ, пуснаха Ветко, Миньо, Митьо навън.....друго не са направили. А, да, оставиха и България разкопана и хиляди хора без пари!
24.
Вашингтон
08.09.2021 21:26:24
3
12
Цялата операция с коронавируса е каскада от цели – не само търсене на една, друга, трета проста цел – това е сложно, многоходово мероприятие, вече съм абсолютно убеден в неговия ръкотворен характер, преследват се цели на много нива, вече започва да изскристализира целената картина.Виждам, че коронавирусът дойде много добре за управниците от всички региони. Това, което те тайно мечтаеха, но публично не можеха да изкажат, в момента го реализират с „благата грижа“ за населението – в момента те ни гледат като животновъди, преди да вкарат стадото в кланицата – те казват, че е за наше добро. Тук ще има и чипиране, и ваксиниране, и „аранжиране“ на който не е съгласен с публичната „истина“. Тоест „1984“ на Оруел е пионерска приказка в сравнение на това, което се случва и ще се случи, за съжаление.
Това идва дюшеш и за българските управници – „където сите турци там и гол Асан“, каквато поговорка имаше. България е всъщност е една посттоталитарна, средиземноморска, авторитарна диктатура, която нито е по-лоша, нито по-добра от всичко, което ни заобикаля. Може би, единственото по-лошо е, че е с нейния елит – с тежък слугински манталитет, внимателно селектиран, за да бъде удобен на когото трябва. Ако перифразираме другаря Ленин – „вчера беше рано, утре ще е късно“, трябва сега, днес. Историята беше заспала, а изведнъж тръгна взривно, с шеметна бързина.
Затова виждам три варианта пред системата. Първият: да се върви към хипер капитализъм – тоест да се наложи тотална пазарна диктатура върху целия свят, целият свят е площадката за развитието на капитала. На този глобален характер на капитализма, обаче, не съответства локалната организация на политическата власт – държави, нации, етноси. Едното влиза в противоречие с другото. И има два варианта – или политическата форма ще съответства на икономическата, или икономическата ще се разруши – за да съответства на политическата. Но историята показва, че икономическата форма рано или късно продуцира политическата форма. В случая това ще мине през „трупа“ на националната държава. Тъй като структурите на национално организираните общества са тесни за разгръщането на пазара във всичките му измерения. Поради тази причина ще се премине към това, което Жак Атали /френски икономист и писател/ нарича Корпорацията – като адекватна политико-икономическа военна структура на световния капитализъм. Бъдещето ще принадлежи на един глобален хипер капитализъм, на който ще съответства клъстър от световни корпорации. И в момента имаме корпорации, чийто оборот е в трилиони, в сравнение с мизерни държави като България. Ето защо един шеф на една корпорация като Фейсбук или Туитър може директно да каже на американския президент shat up – млъкни. И му затвориха устата – буквално.Тези корпорации се чувстват достатъчно силни и сега смятат, че през ковид-истерията – събитието, отключващо тези процеси – ще влязат в силата си и ще разрушат, в рамките на няколко години до десетилетие съществуващата структура на националните държави, което им пречи, което ги задушава. Това ще премине през смазването на всякакви форми на съпротива, през смазването на национален, етнически и всякакъв друг суверенитет. Нов тип идентичности ще се родят. И те ще се базират преди всичко върху индивидуализацията на човешкото същество, неговата афилиация – принадлежност, ако щете във фейсбук-групи , контролирани през електронните платформи, или принадлежности най-вече към корпоративното членство – вие сте част от една компания и принадлежите на нея. Те ще имат, влючително, собствени платежни средства, които ще се движат в рамките на тези глобални икономически играчи. Не случайно вече се поставя хипер акцент върху расови, сексуални и всякакъв друг тип малцинства – тоест раздробяването, разгромяването на големите етничности, на големите политически общности и превръщането им в лесно управляеми и манипулируеми малцинства, базирани на съвършено други идентичности. Но не с познатите ни и свързани с дълга история религиозни, национални, етнически, които биха могли да бъдат огнища на някаква съпротива. Това е един от кошмарните сценарии и аз виждам, че той се развива с бясна скорост. Той се случва буквално пред очите ни. "Вторият вариант, който също е толкова мрачен, е вариантът на говорителя на новите тенденции Клаус Шваб /швейцарски икономист, създател и президент на Световния икономически форум в Давос/. Той описва вариант, в който капиталистите ще приключат капитализма. Шваб описва един свят, в който корпорациите няма да преследват основното , за което са създадени – печалбата. И казва: приключваме с неолибералните приказки за свободен пазар, и всъщност използвайки ковид- истерията, взимайки страха на огромна част от човечеството, ще се формира един Алианс от няколко корпорации на върха на една властова пирамида в света, икономическа пирамида и този Алианс ще направи, пак цитат от Жак Атали – Световно преразпределително правителство. Никакъв пазар. Капиталистите ще отменят капитализма и ще настъпи такъв комунизъм, че чудо ни се пише – в най-лошия смисъл на тази дума.
Централна преразпределителна икономика, с всички кошмари, които даже „1984“ на Оруел не може да си представи" И третият вариант, който, според мен, е най-реален – да се премине към един свят на макро региони. Грубо казано глобализацията, която избърза напред и погреба националната държава, сега ще трябва да направи крачка назад. Националната държава вече е тясна за капитала, но пък светът все още е твърде голям за капитала. Ще се стигне до някакви средни блокове – северноамерикански блок, евроазиатски блок, китайски, африкански и т.н. между тях ще настърят някакви отношения и ние седим на процепа между два блока. Ние ще влезем в поредица от кризи, но понякога една система рухва чрез поредица от кризи. Например, когато има резонанс, системата започва да се тресе от твърде много резонанси и накрая се срутва. Твърде дълго беше създавана тази Вавилонска кула на страха, наглостта, престъплението и на арогантността. Идва време да се срути обратно надолу.
23.
до Станко
08.09.2021 20:40:40
9
11
Кво им обясняваш на прости хора които или са правят на много принципни или са пълни олигофрени.Щом не са разбрали че най доброто за момента са ГЕРБ,Патриотите и чак сега ИТН дават индикация, че може би има някакъв шанс да излезе нещо добро от тях, ако това не е поза и някаква игра.
Аз лично се надявам Слави да разбере, че ако не смени посоката и отбора в политиката ще бъде употребен за разграбването и досъсипването на народа и държавата за пореден, а може би и за окончателен път.Което автоматично ще го превърне в изключително мразена и зла личност като поп Кръстьо и по зле дори.
22.
CTAHKO
08.09.2021 19:53:50
6
19
До :
Всички нормални хора и най вече до Чалгарите

Недейте да излизате да гласувате и се правете на отвратени от политиката и Ей тези хубосници от измислените уж нови партии с фатмака прецедент хубаво Ши ва управят като фалират държавата.Щото доста хора днес са добре и си викат абе Кво ма интересува за другите да мрът.ОБАЧЕ като фалират държавата всички измекяри и вие които уж днес сте добре като настъпи голямата инфлация ще разберете че сте обеднели за секунди като през 1992,1997
21.
Ямболини
08.09.2021 19:51:20
2
20
Колко им беше направил Бойко дедесето че не помня а трябваше да свалят през сезона цените..
20.
Yolo
08.09.2021 19:45:25
3
1
I bog Tangra e tam
19.
Браво
08.09.2021 18:54:10
16
25
Тия изнекяри искат пак да се присламчат към хората . Много хубаво ги изгониха тия микерета , време е и Радев да си ходи вече .
18.
локдауна
08.09.2021 18:48:01
9
8
се очертава към 16 септември заради дебилите в държавата

и пак ще им влезе

само ,че сух този път
17.
До 16
08.09.2021 18:43:11
8
17
А ще ми обясниш ли, тъпо парче, ти като си ваксинирана НАВСЯКЪДЕ, по коя точно логика ще можеш да имаш "достъп до всякъде", каквото и да означава това??
16.
Jaklin
08.09.2021 18:28:55
21
13
Супер!Стига с тия ограничения,никой нищо не спазва!
Затова оставете ги да измрат като пилци,който няма ваксина да се лекува сам!
Не може заради някои олигофрени които не си слагат ваксина,другите хора които имат по две ваксини да страдат и да спазваме всички мерки,а другите да се правят на много важни и да разнасят вируса!
Който не е ваксиниран,няма да има достъп до никъде ,както е в другите европейски държави!
Няма какво да реват и да пишат всеки ден колко са умрели от вируса!Щом нямат ваксина и то безплатна,няма какво да ни информирате всяка минута,не ни интересува!
Не може едни да спазват мерките,а други не!!!!
Заради такива хора които не спазват никакви правила в държавата страдат и други хора които сс вакдинирсни,но тия зарази след това ще се разкайват!!!!!
15.
България
08.09.2021 18:15:32
3
7
Не си седна на пилешкия мозък тая тъпа шматка,потрес,нямаш ли друга работа ,а си седнала политиката да оправяш????
Не ставаш,приличаш на пиле махай се от екрана повръщанк се от твоите превземки!
Какво ще оправиш ти в държавата????Коя си и кой ти вярва!!!!!
Хората не те искат,намери си друга работа която ти подхожда,политиката не е за всеки!!!!!
14.
_nib_
08.09.2021 18:14:11
5
16
Чааакай бе.Тя не става така тази работа бе-затваряте и толкова!Тая няма да я бъде.Хората си вадят хляба.Който е хипохондрик се самоизолира вкъщи ако ще и до живот...И всичкото тъп политик,барабар и африкански с мъжете,веднага се опитали да се прилиберчат....Тъпо,тъпо,тъпо....та чак вдлъбнато....Както им е прикипял булгура на хората...само търтеи им трябва да видят....
13.
Пиночет
08.09.2021 17:54:38
17
28
Oрганизирано от ГЕРБ!
Има лу гнусотия - ТЕ са там!
12.
Дълбокия Кладенец
08.09.2021 17:48:36
7
6
Спомням си една история ... В древен Китай кладенците бяха направени без никаква защитна стена около тях. Щеше да има голям панаир и един човек падна в кладенец, но имаше толкова шум, че макар да крещеше от кладенеца, никой не го чу.
По стечение на обстоятелствата будистки монах мина покрай кладенеца и тъй като беше свикнал да мълчи, той успя да чуе, дори в шума на панаира, че някой вика от кладенеца. Той се приближи и мъжът каза: „Моля те, спаси ме“.
Но будисткият монах каза: „Нашият господар Гаутам Буда е казал:„ Никога не се намесвай в ничий живот “. Така че извинете, не мога да направя нищо. Мога само да ви помогна, като ви дам истинското учение: в момента на смъртта, ако можете да бъдете тихи и спокойни, ще се родите в по - добър свят. "
Мъжът каза: "Просто искам да се измъкна от това добре! Не искам да се родя на по добър свят..."
Но будисткият монах продължи по пътя си.
Един конфуциански монах чу мъжа, погледна вътре. Човекът каза: „Ти не си будист“ ... и Конфуций е много прагматичен. Той не е просветлено същество и не е идеалист. Той е много моралистичен, реалистичен, практичен. Той не вярва в друг живот освен този. Той не вярва, че съзнанието има отделно съществуване. Така че човекът каза: "Добре е. Щастлив съм, че е дошъл конфуцианец, защото точно сега мина будистки монах, който ми даде съвет да се отпусна и да умра тихо и спокойно."
Монахът на Конфуций каза: "Не се притеснявай! Ще вляза в тълпата и веднага ще започна революция в страната."
Мъжът каза: "За какво?!"
Конфуцианът каза: "Нашият господар Конфуций е казал, че всеки кладенец трябва да има защитна стена около себе си. Това не е въпрос само за вашия живот; това е въпрос на живота на милиони хора. Не трябва да се притеснявате за себе си . Помислете за идните поколения и се чувствайте удовлетворени, че сте се натъкнали на мен. Ще създам голям сътресение в цялата страна, че всеки кладенец трябва да има стена! "
Човекът каза: "Това е добре, но какво ще кажете за мен? Докато революцията успее аз ще съм труп." Конфуцианът каза: "Съжалявам, но вярвам в социалните промени. Нашата грижа не е за отделните хора, а за обществото, за нацията , за държавата ..."
Точно зад него идва християнски мисионер с кофа и въже и преди човекът да каже нещо, той хвърля кофата и казва: „Ще обсъдим живота по -късно. Първо трябва да бъдеш спасен! Просто седни в кофата и Ще те извадя на бърза ръка. "
Мъжът излезе от кладенеца: „Ти си единственият добър човек. Този човек току -що отиде да пали революция - аз умирам тук! Другият искаше да се родя в по - добър свят!. "Но вие сте наистина разумен. Само един въпрос, защо носите тази кофа и въже?"
Християнският мисионер каза: „Винаги съм готов и подготвен за всяка извънредна ситуация, защото Исус Христос е казал:„ Ако спасявате хора, ако служите на хората, огромната ще бъде вашата награда в Божието царство “. Така че не мислете, че имам интерес да ви спася; моят интерес е да спечеля повече добродетел. Ще се боря с този конфуциан, защото неговата революция ще спре хората да пропадат в кладенци. Това означава, че в крайна сметка няма да можем да ги спасим , и без да ги спасявам, няма път към царството Божие. Аз съм те спасил, ти учиш децата си винаги да падат в кладенци ... и аз съм винаги тук. Можете да ми се обадите и аз винаги съм готов за всяка спешна ситуация, денонощно. Това е цялата ми служба към хората. "
11.
ТКЗС
08.09.2021 17:29:18
8
27
Да ходят да берат грозде и зарзават.Работа има да не се притесняват.
10.
Бай Тодор
08.09.2021 17:24:32
8
41
Баснословни цени в ресторанти и хотели, обслужване чирашко, а сега и сезона свършва.Следователно ще се затварят хотелите е ресторантит, както всеки сезон, но нали има държава, защо да не се бонтуваме и да вземем компенсации по повод заповедта на здравния министър.И парите пак ще отидат в собствениците, а работещите така и така ще бъдат съкратени.Това е и тезата на герберите да се създават бъркотии, начело на които стои приятеля на борисов с плитката и чеченската мутра.
9.
Bokluci
08.09.2021 17:20:04
11
49
Абсолютна измет ресторантьори и таксита. Алчни за пари но качество 0
8.
Я полицията да ги арестува всички!
08.09.2021 17:19:58
22
31
Какви са тези които се мислят за над закона?!
Значи обивлновнният Българин може да спазва закона Но Кръчмаря не може!
Кръчмаря е повече от човек, той е алчен, по богат, с по хубава кола, с по хубава къща, ходи повече на екскурзии!
Я Държавата да се задейства и да ги смаже тия нищожества!
Всички в затвора... Там бой и е...не...докато им дойде акъла в главата и разберат че законите са за всички и за това да се спазват!
7.
големи протести
08.09.2021 17:12:05
14
51
Сериозна вероятно и платена организация от председателя им онзи дългокосия Бойковец...Ричард Алибегов!Защо не каже как цените по-заведения и ресторанти бият и западноевропейските а качеството им нулево хаха циркаджии.Затваряйте им копторите!
6.
Тошко Африкански
08.09.2021 17:06:40
4
27
Не ма бийте, еевеетее маа.
5.
Айляче
08.09.2021 17:05:46
18
42
Тез тъпаци от новите измислени партии сега ще видят какво е истински протест.
Миналогодишните бяха платена пародия от наркомани безделници и психично болни.
За да могат да яхнат народа и власта и да докарат пореден фалит на държавата.
4.
Грипен Фатмака
08.09.2021 17:01:55
34
33
Десооооо донеси ми кафевите гащи че са насрах.......
Не не Десоооо донеси ми направо кафявата униформа че целият са омазах с лайнаааа
3.
мвр
08.09.2021 17:01:00
17
19
Пускайте ония с штитовете и палките
2.
До колегите
08.09.2021 17:00:04
3
54
Тези само с глупости се занимават. Защо не протестират че цените скачат много хляба от 1.10 лв стана 1.30.в горивата растът тока се покачва. Някой забелязва ли го това или ресторантьорите само дерат кожи. Идва глад и мизерия зимата. Мажем и без ресторанти да живеем.
1.
Роко
08.09.2021 16:57:18
4
22
Да свикват, първите 100 години ше е така, после по-гръб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори