×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Груб търкал в Алианса по туризъм за 1 500 лв.


Груб търкал в Алианса по туризъм за 1 500 лв.
Настоящата шефка на Алианса Мария Инджова и предшественикът й Димитър Байрактаров сега взаимно се обвиняват, а до вчера бяха екип
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Март 2011, Понеделник, 22:22 ч.

Байрактаров събаря Инджова върху стъклена маса, тя пък му връща шамар


Байрактаров събори Инджова върху стъклена маса, казва хотелиерката Диана Димитрова, свидетел на случката. Глупости – Инджова цепна дънките на Никола Тодоров от община Царево, на мен ми би шамари и ме заля с чаша вода, контрира журналистът от СКАТ ТВ Димитър Байрактаров. Това са само фрагменти от случващото се в авторитетна иначе неправителствена организация, ръководена от спецове по туризма в Бургас.

Скандал за злоупотреба с едни 1 500 лв. е прераснал в груб търкал по време на заседание на Общото събрание на Алианса по туризъм за Югоизточния регион, което се е провело в четвъртък в офиса на бургаската ул.“Морска“16. Това издаде източник от районната прокуратура, която е възложила проверка по постъпила жалба от Димитър Байрактаров – председател на авторитетното сдружение до юли м.г., когато се разбра, че е подал оставка. Байрактаров е водещ на предаването на „От упор“ по СКАТ ТВ и твърди, че благодарение на личния му публичен имидж е успял да създаде и придаде на организацията нужния международен авторитет. Така и не стана ясно защо през юли той подаде оставка, но оттогава в бранша се говори, че става въпрос за злоупотреба с дребна сума от порядъка на 1 500 лв. направени от него разходи, за които не е могъл да обясни къде са. От август начело на Алианса е хотелиерката Мария Инджова, която притежава почивни бази в Ахтопол и Слънчев бляг, но е известна повече като дизайнерка и собственичка на модната къща „Франц Мари“. Байрактаров бе  неин пиар от времето, когато Инджова бе кандидат за кмет от НДСВ през 2007 г. До онзи ден никой не предполагаше, че между тях зрее остър конфликт.

Събранието на „Морска“ 16 започнало спокойно, но по думите на свидетели, когато Димитър Байрактаров пристигнал изведнъж настъпило напрежение, защото той се държал заядливо и предизвикателно, апострофирал председателката и предупреждавал, че е в състояние да дискредитира всекиго, ако му опонира.

„Обсъждахме извършена счетоводна експертиза, която  се наложи да поискаме, тъй като бяха установени разходи, които предходният председател г-н Байрактаров бе извършил, но те не могат да му бъдат признати. Чуха се предложения той да бъде предаден на прокуратурата или да се поиска финансов одит, но при тези обсъждания Байрактаров показа поведение, което не му прави чест като мъж“, каза секретарят на Алианса Красимир Калудов, който е и шеф на регионалния офис на „Дарик радио“. По думите му тв водещият се държал непристойно за един мъж. „Не ме карайте да влизам в подробности, защото това, което стана, е крайно унизително за всички ни“, заключи Калудов.

Според думите на Байрактаров Инджова през цялото време го предизвиквала, но той се държал мъжкарски и не отговарял на заяждането. Тя изляла върху него чаша с вода, а после сцепила дънките на представителя на община Царево Никола Тодоров.Удряла и шамари на самия Байрактаров. Всичко това той описал в жалбата си до прокуратурата, която входирал днес предиобед. Според битият, по думите му, журналист, ставало въпрос за спор върху сума от порядъка на 1500 – 1 700 лв. „1000-та лева ми дължат на мене, не аз на тях, а други 700 лв. дължат на адвокат Ангел Динков, който не е случаен човек и наш член и ще си търси правата – той притежава хотел „Калифорния“ в Бургас, както и много апартхотели в Созопол, нека той ви каже каква работа е вършил и как му се отплатиха на него“, каза ни Байрактаров.

„Много ви моля да не петните името на Алианса с публикация по темата, не желая да говоря, защото ми е обидно, пишете каквото намерите за добре, аз ще отговоря тогава, когато сметна за необходимо“, беше лаконична настоящата председателка Инджова. Факт е, че откакто тя стои начело на сдружението, то придоби сериозен характер и популярност и с него се съобразяват всички държавни институции, ресорното министерство, както и енергоразпределителните дружества, чиито ръководства дойдоха на крака в Областна управа онзи ден, за да й рапортуват как ще се справят с енергийната криза това лято. Алиансът развива по-богата дейност дори и от стария Съюз на собствениците в Слънчев бряг.

Ето какво е видяла с очите си по време на Общото събрание г-жа Диана Димитрова, собственичка на хотел „Лагуна“ в Лозенец. Тя е нов член и е напълно непредубедена: „Беше ужасяващо – още с влизането си този господин Байрактаров, за когото узнах едва по-късно, че е телевизионен журналист, бе войнствено настроен, апострофираше всички, не само Инджова. Тя на няколко пъти се опита да го успокои, но безуспешно. Байрактаров избухна, когато г-н Симеон Симеонов – зам.кметът на община Созопол изрази мнение, че случаят с липсващите пари от времето на председателстването на Байрактаров трябва да бъде предаден на прокуратурата. Тогава Байрактаров скочи, но не се насочи към него, а към Инджова. Започна да я блъска грубо, докато един от ударите му се оказа фатален – събори я първо върху стъклената маса, а после тя се катурна и падна на пода. Чудо е, че не пострада сериозно, защото отзад имаше и стъклена врата. Как си представяте, че Инджова в това положение ще хвърля чаши с вода, ще бие шамари и ще къса дънките на Тодоров от Царево. А като ме питате за него, ще ви кажа, че той също се държа недостойно. След инцидента, вместо да остане и да обсъдим нещата, за да се вземе най-вярното решение, Никола Тодоров започна да нервничи и да вика, че трябва незабавно да си хваща автобуса за Царево, понеже закъснявал“.

Узнахме днес, че за поведението  на общинския служител Тодоров е бил информиран днес кметът на Царево Петко Арнаудов, който обещал да вземе отношение незабавно.

Димитър Байрактаров се замесва в подобен публичен скандал за втори път. Миналата есен той буквално побърка служителките от общинския Туристически център на Бургас, където също имаше солидни позиции, докато се изпокара с шефката му Диана Колчева, за което тя бе тихомълком помолена от кмета Димитър Николов да  освободи поста. После Байрактаров поиска да види цялата документация от новата началничка Силвия Несторова, но тя извика общинската полиция и така се стигна до насилственото му извеждане от офиса. Той я обвини, че всъщност бил посрещнат арогантно и просто защитавал честта си на журналист.


В категории: Бизнес


51
Коментара
51
Коментара по темата
51.
bau- bau
06.11.2011 13:05:59
1
0
BAIRAKTAR4ETO NIKOI TOZI PAT NE MOJE DA GO SPASI MAI 6TE MU LEPNAT GOLQMA PRISADA I KAKVO 6E PRAVI VALERKO KOI 6E GOVORI GLUPOSTI PO TV KASABOVA KAJI IMA LI DELO ILI NE ILI I TI IGRAE6 V TOZI OTBOR
50.
bau- bau
06.11.2011 13:05:56
1
0
BAIRAKTAR4ETO NIKOI TOZI PAT NE MOJE DA GO SPASI MAI 6TE MU LEPNAT GOLQMA PRISADA I KAKVO 6E PRAVI VALERKO KOI 6E GOVORI GLUPOSTI PO TV KASABOVA KAJI IMA LI DELO ILI NE ILI I TI IGRAE6 V TOZI OTBOR
49.
lalka
18.08.2011 18:42:55
2
0
tozi e palen kaput
48.
до Катя
28.06.2011 21:56:35
1
1
м ахни тези гадни коментари и престани да пишеш за побърканяци ЧАО
47.
*********
05.04.2011 16:16:50
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
*********
05.04.2011 15:57:53
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
чаршаф по велинградски
03.04.2011 09:05:46
7
1
Какво стана- затишие.Май този път нещата не са толкова лесни.СИМЕОНОВ подготвяше хора за избори,ама откъде да знае човека,че са такива побойници.Борци за свобода от тези натегачите.Като ги назначава да им изисква по едно медицинско.Да му провери следственото досие и да го връща във Велинград да носи чисти дрехи на баща си и там да продава чаршафи на пенсионерите.
44.
Николай
25.03.2011 08:33:41
1
14
Байрактаров е почтен човек и това го знае всеки,който е имал възможността да контактува с него.
43.
asen yor
22.03.2011 16:24:18
2
18
Мария Инджова е известна на цял Бургас като Мара Червото. Защо ли?! Ами защото между 1982 и 1989 г. работеше като проститутка, обслужваща арабите в двата елитни хотела на Бургас, които пък си обичат "задната част". Може да попитате и Пролетина Цонева какво знае по въпроса... Интересното е, че Мария е от т.нар. "държавни проститутки" - тоест, работи с благословията на Държавна сигурност, защото донася наученото в кревата на ДС. Агентурното й име е Красимира. Има и още много интересни неща за нея, но това си е тема за отделна статия...
42.
хип-хоп
16.03.2011 14:22:01
3
15
Всички знаят коя е Мария Инджова или по-известна като Мария червото
41.
свидетел
15.03.2011 15:27:59
4
9
Няма как да са писани тези неща от байрактаров,тъй като по това време лично аз го видях пред телевизията да говори с двама мъже,а при положение,че някой си пише името и посочва точни имена,нещо сайта издиша,а че си прави безплатна реклама на гърба на байрактара то е видно,че това е най-четения материал.
40.
До Байрактаров
15.03.2011 13:05:25
13
3
ти направи "весове4 по-полярен Колко ти е хонорара? Стига си ни занимавал със себе и си дръж си информацията за съда.
39.
зрител
15.03.2011 12:25:24
0
12
ТЕЖКО МУ НА ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ.ВСИЧКИ В БУРГАС ЗАНАЕМ КОЙ СТОИ ЗАД ГЪРБА НА МАРИЯ ИНДЖОВА.ТОВА Е НЕЙНИЯ БРАТОВЧЕД АПЕЛАТИВНИЯ ПРОКУРОР ЕМИЛ ХРИСТОВ.ТАКА ЧЕ КОЛКОТО И ДА Е ЧЕСТЕН БАЙРАКТАРОВ ТЕЖКО МУ!
38.
Валя
15.03.2011 12:04:11
3
11
Митко Байрактаров има диплома за више образование от УНСС от 1994г.научен ръководител по дипломната му работа е професор Лалко Дулевски.Казвам тези подробности защото дипломната работа на Митко Байрактаров е ползвана при изготвяне на стратегията за развитето на Велинград.
37.
Гана Бък
15.03.2011 11:56:34
2
10
Казвам се Гана Бък и живея в Созопол собственик съм на семеен хотел.Член съм на управителния съвет на АТЮР.Байрактаров е почтен и работлив човек.Няколко пъти управителния съвет се е събирал и е гласувал,че Байрактаров не дължи никакви пари и сме го освободили от материална отговорност.Мария Инджова непрекъснато му пращаше писма за които ние не знаехме.За това през февруари 2011 г. се събрахме управителния съвет и за пореден път гласувахме,че Димитър Байрактаров не дължи никакви пари на АТЮР предал е всички документи на Мария Инджова и го освобождаваме от материална отговорност за това решение гласувахме следните членове:Гана Бък-зам.председател,адв.Ангел Динков-член на УС,арх.Станислав Николов-член на УС,доц.Лина Анастасова-член на УС,Красимир Калудов-член на УС.Против решението гласува само Мария Инджова,след което каза,че не и излизали петдесет лева.Архитект Станислав Николов се бръкна в джоба си и извади петдесет лева и ги даде на Инджова с думите да му приеме и заявлението за напускане.Ако сте честен сайт офиса ви се намира в една и съща сграда с адвокат Ангел Динков и винаги можете да проверите верността на думите ми както и да се свържете с мен в Созопол- всички ме познават.Престанете да клеветите Димитър Байрактаров защото според мен той отдавна трябваше да се обърне към прокуратурата.
36.
Велинград
15.03.2011 11:17:05
2
9
Преди няколко месеца във Веленград беше дошъл журналиста Асен Йорданов и разпитваше за Митко Байрактаров.Казваше ни,че са първи приятели с Митко.Попитах го като сте първи приятели защо не питаш Митко по тези въпроси,но той ми отговори,че пишел книга за Митко и искал да го изненада.Велинград е малък град и всичко се знае.Митко Байрактаров има много голяма къща,но баща му е разведен с майка му и живее в дом в центъра на града.Мисля,че по същото време когато беше журналиста Асен Йорданов при бащата на Митко беше дошла една жена Мария от Бургас да го разпитва за Митко и брат му.Това,че бащата на Митко живее на друго място,Митко няма вина даже няколко пъти сме го виждали да му носи чисти дрехи.
35.
до Валя от Велинград
15.03.2011 10:39:11
12
5
Валя. с каква диплома той преподаваше ????!!!!То затова кадрите ни са на този хал.Вашият любимец нищо не разбира от туризъм.По скоро .ако имате възможност помогнете на ваща му.ако не знаете къде е питайте и ще разберете.Жалко много жалко
34.
Валя
15.03.2011 09:58:35
5
8
За първи път влизам в този сайт!Заемам висок пост във Велинград.Ще ви разкажа нещо за Митко Байрактаров.Той е един от създателите и преподавател на Техникум по икономика и туризъм в града.Днес в хотелите на СПА столицата на Балканите работят подотвени от него кадри.Големия проблем на Митко е,че когато направи нещо хубаво не иска да се шуми с неговото име.Например филма на СКАТ за Велинград е направен благодарение на Митко Байрактаров,не съм чула някъде той да е споменавал това,но вие от сайта можете да попитате СКАТ дали е така.Митко Байрактаров произхожда от сериозни РОДОВЕ и негови роднини заемат сериозни постове в България.Неговата скромност не му позволи да се възползва от тези въможности.И накрая във Велинград го чакаме с отворени обятия за него винаги ще намерим работа!Благодаря за вниманието.
33.
приятелка на мария
14.03.2011 20:51:08
3
7
ДНЕС РАЗГОВАРЯХ С МАРИЯ ИНДЖОВА И ТЯ МИ СПОДЕЛИ,ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО ОТ ТОВА,КОЕТО Е НАПИСАНО В ТОЗИ САЙТ.КАЗА МИ ОЩЕ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ КАТЯ КАСАБОВА Е ПРЕКАЛИЛА С ОПЛЮВАНЕТО.
32.
ДО АРХИТЕКТА
14.03.2011 20:37:25
7
2
Ти тоя от нашето общество ли го броиш.Той никога не може да бъде БУРГАЗЛИЯ.На Инджва май не можем да и простим ,че е красива, умна и богата от собствения и труд,но ще се научим.Този водещ ръка да и целува,че я познава.Можем да заложим кой ще победи в тази битка за Инджова и война за Байрактаров
31.
ПОЗНАТ
14.03.2011 20:03:09
6
3
ТОВА ,КОЕТО НЕ НИ УБИВА НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ .ИНДЖОВА ВИНАГИ Е БИЛА БОЕЦ - ВИСШ ПИЛОТАЖ , КАКВО НИ ОТРЕЖДА СЬДБАТА Е БОЖА РАБОТА.А БАЙРАКТАРОВ ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИ,ЧЕ Е ИМАЛ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я ПОЗНАВА,НО ТУКА ВЪПРОСА Е В ТОВА НА НЕЯ ЛИ ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ,ЧЕ ГО Е БИЛА ИЛИ ДА ГО АНАТЕМОСВАМЕ ЗАТОВА ,ЧЕ ТОЙ Я ХВЪРЛИЛ НА ЗЕМЯТА.ТЪЙ КАТО ПОЗНАВАМ И ДВАМАТА ТОВА МЪЖЛЕНЦЕ ДОСТА СЕ Е ПООБЪРКАЛО...НАМЕРИЛ С КОГО ДА СЕ МЕРИ
30.
drek
14.03.2011 14:07:34
6
4
stiga s tezi podpiski ,ne podpiski a avtomati vi tryabvat,skapani bulgari
29.
Arhitekt
14.03.2011 12:35:21
8
5
Предполагам, че Байрактаров ще направи още доста простотии и гадости, докато окончателно покаже какви хора ни пробутва Валери Симеонов като морален коректив по СКАТ! Заедно с Касабов и Дражев стават хубава тройка - т.е.четворка, заедно с мустакатия. Но Инджова също има голяма вина, заради това, че е "скъсявала дистанция" с подобни ненормалници. Явно са й слабост. Преди 10 г. едно от гаджетата й я гърмя с пистолет и й взриви Мерцедеса, който пък преди това й беше подарил. Така, че уважаеми съграждани - сами си правете изводите какви хора стоят на чело на обществото ни!
28.
стоян
13.03.2011 22:38:22
5
5
направете подписка с имена и егн-та, но да не се окажете само двама, трима, страхливци.
27.
DO PODPISKA
13.03.2011 20:54:44
6
4
ZADALJITELNO DO VALERI SIMEONOV, MISLIA OBA4E,4E TOVA MU E NOMER ,ZA DA STAVA ZENTAR NA VNIMANIE ZA6TOTO E KOMPLEKSAR,
26.
подписка
13.03.2011 20:47:10
7
4
ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА ,НО ДО КЪДЕ ДА Я АДРЕСИРАМЕ ДО ПРОКУРАТУРАТА ИЛИ ДО Д-Р САЯН ,
25.
ЖЕНА
13.03.2011 20:04:48
7
4
ВЯРВАМ, ЧЕ ТОЗИ ПОМИЯР БАЙРАКТАРОВ Е СКОЧИЛ ДА УДРЯ ЖЕНА....БИЛА СЪМ СВИДЕТЕЛ, КОГАТО Е НАПАДАЛ ВЕРБАЛНО ЖЕНИ,А ОТ ВЕРБАЛНОТО ДО ФИЗИЧЕСКОТО НАПАДЕНИЕ Е САМО КРАЧКА, ТЪЙ КАТО МОМЧЕТО Е ЗА ПСИХИАТРИЯ...ВАЛЕРКАТА СИМЕОНОВ ДА МУ ПОМОГНЕ
24.
валентин
13.03.2011 19:45:52
7
5
ПАК ЛИ ТОА ПОМИЯР ,КАВАЛ НЕЩАСТЕН
23.
slu4aen
13.03.2011 13:44:47
7
3
Na tazi jena traibva da i dadat medal za boini izkustva. Az sam ZA.
22.
психиатър
13.03.2011 08:06:59
8
6
KATE,не разбрах само защо този Байрактаров сам отива в прокуратурата ГРЕШКА трябваше да отиде в психиатрията
21.
информатор
13.03.2011 06:59:10
9
4
Браво на Инджова само така.Такава луда си беше и като малка и винаги беше командирка ТОЯ ЦЪРВУЛ какво разбира от туризъм с гледане работа не става Всъщност тоя какво работи Нино ,за твоя информация тя няма брат.
20.
nino nino danonino
13.03.2011 02:39:50
4
9
Оффф...агент Красимира ,светицата от арабския сектор. Преди две седмици пък арестуваха брат и.Херувимчe и той ,ангелче рецидивист - кражби с взлом.Какво я защитавате?А Байрактаров -завършен психопат !
19.
ГОВОРИТЬ МОСКВА
13.03.2011 01:10:48
9
7
ДО СИМЕОН КАКЪВ Станишев, какви 5лв. ТоЙ български не може да говори,бил завършил 2 висши .Пусто Чепеларе там само из баирите ДО Велинград и обратно.Валери да престане да ни го навира в телевизорите,че е лошо за децата като гледат без контрол пък и стряска бабите дето после ходи да им продава китаиски гривни и чаршафи и се прави доктор лека нощ
18.
Симеон
13.03.2011 00:52:53
8
5
Браво, Инджова! тоя простак това заслужава! Да му беше изсипала една кофа да се отрезви. Тая вечер Байрактаров се хвалел пред журналистите, че със Станишев били от една школа - Московската, само дето Байрактарчето Москва не е помирисвало ами е бачкало в Коми - питайте го диплома за нещо има ли. Ама то за пред Валери симеонов дипломите нямат значение
17.
тв зрител
13.03.2011 00:41:22
8
5
Абе тоя май наистина се е побъркал,да се кефи,че жена му е била шамари.Валери ,моля стига си ни тормозил с това недоразумение
16.
nemaznachenie
13.03.2011 00:17:03
8
5
Ebati tapaka, za treti pyt posqga na jena, kuha podloga na waleri simeonow sachto kato kasabov, i barza parwi da se jalva za da se zashtiti kompleksarcheto. Waleri, tolkova pari za dolni utrepki - pylen nechtastnik si.
SAMI SI DAVATE INTERWUTA- I SAMI SE KANITE NECHTASTNICI ,CIALA BYLGARIA WI SE SMEE.
15.
ВИЖ ИЗЛЪГАН САИТ
12.03.2011 19:56:31
9
5
Там пише,че за друг бои пак с жена този л...имал условна присъда,и сега маи става много напечено.В затворите най-много ги обичат тези дето бият безпомощни жени.
14.
КОЛЕГА
12.03.2011 19:30:32
9
5
ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ;ЖУРНАЛИСТЧЕТО; ТОЗИ ПЪТ СЕ Е НАДЦЕНИЛ.АКО Е ЯЛ ШАМАРИ ПОЗДРАВИ ЗА ИНДЖОВА.ТОЗИ МАЙ НАИСТИНА ИМА ПРОБЛЕМ
13.
До Байрактаров - помака
12.03.2011 17:32:21
11
5
За информацияна на арабите дали мнение изписано от Байрактаров - и да отслабнеш от злоба твоето имане материално и интелектуално не струва колкото един неин пръстен.
12.
veska albena
12.03.2011 15:47:29
5
10
tazi drugarka ni dalji dosta pari ,na modna agencia Albena binagi se izmakva
11.
doktora
12.03.2011 15:45:19
10
6
Mitko e nekompetenten tip ,vulgaren nahalnik,prosto e edin nervak,lekuval sam go ,daje pie6e togava mnogo
10.
kadafi
12.03.2011 15:39:49
7
8
az znam Mary sa6to koga bil tuk 82 god. predlojili prostitutka bila momi4eto Maria ot Burgas misli az be6e
9.
abe reza
12.03.2011 15:36:20
5
9
az Mari znam mnogo dobre, s neya pravil sex ,daval 2 000$
8.
Справедлив
12.03.2011 14:46:07
8
6
Байрактаров е изключително некомпетентен, комплексар и с докторска титла по дърварство придобита в горите на Коми.
Вярно до доказване на обратното!!!!!!
7.
ЖЕНИ
12.03.2011 14:25:13
9
4
ЖЕНИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ПРОТИВ ТОЗИ НАСИЛНИК. ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕ ХУБАВО ЗА НЕГО САМ СИ ГО ПИШЕ. ИНФОРМАЦИЯТА ЗА БАБИТЕ И ГРИВНИТЕ Е ВЯРНА
6.
Диана Йорданова
12.03.2011 13:06:25
8
5
Байрактаров, да разкажа ри на целия град какъв ммошеник си - че продаваш гривни против кръвно на бабите по селата и се представяш за доктор, ти не си добре, ама не знам защо Валери не иска да го проумее - нали си завършил и в Москва - от КГБ си бил, помияр долен, покажи си дипломата - да не си отваряме устата да кажем на цяла България защо избяга от Велинград - че там вски те знаят
5.
Жена
12.03.2011 12:05:30
5
13
Въйй...нещастници стига сте лъгали Барактаров е стахотен човек,а цял Бургас знае каква "хотелиерка" е Мария Инджова и за нейните подвизи в арабския сектор.
4.
Кроячка
12.03.2011 10:45:49
5
3
Бай-рак-таров, за информация и на "шивачка" споделено да се провери, а до "малеее" какъв "журналист" е Бай-рак-таров за твоя информация той е експерт-счетоводител,юрист,финансист и общественик, въпроса е "На кого?" може би този път ще трябва да попитаме неговия работодател г-н Валери Симеонов.
3.
шивачка
12.03.2011 09:41:17
5
10
не знам на кого дължи Байрактаров пари, но Мадам дължи много на такива като мен.Защо прокуратурата не се поразрови в нейните далавери и злоупотреби.Доколкото за авторитета и и умрелите си спомнят, че освен да си сложи червения фенер, за друго не става.
2.
шивачка
12.03.2011 09:41:16
7
12
не знам на кого дължи Байрактаров пари, но Мадам дължи много на такива като мен.Защо прокуратурата не се поразрови в нейните далавери и злоупотреби.Доколкото за авторитета и и умрелите си спомнят, че освен да си сложи червения фенер, за друго не става.
1.
малеее
12.03.2011 09:29:39
11
2
Ми то като видиш кои журналисти- Барактаров и Калудов- Тодоров са членове на този алианс ти става ясно за какво иде реч.
Ми те са най- големите помияри и просяци в бургаските медии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори