×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скулптурата на Боян Мага изчезна от Морска гара - поредният пърформанс на автора Георги Андонов


Скулптурата на Боян Мага изчезна от Морска гара - поредният пърформанс на автора Георги Андонов
От вчера постаментът в зоната за обществен достъп до бургаското пристанище е празен
03 Юли 2021, Събота, 12:15 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: Иван КОЛЕВ

Може да я върна отново на мястото й - Мага имал дарбата да изчезва и отново да се появява, каза той

Скулптурата на Боян Мага, която разбуни бургаската общественост, като предизвика и положителни, и негативни реакции, вече не се извисява в Морска гара. Вчера тя бе демонтирана лично от автора й - известния бургаски творец Георги Андонов.

"Решението ми е чисто творческо, това е поредният ми пърформанс. Не съм се повлиял нито от политически акции, нито от становището на сливенския митрополит. Винаги съм изповядвал принципа, че политиката няма място в моето изкуство. Аз съм свободен човек", каза пред Флагман.Бг Георги Андонов.

Той припомни, че Боян Мага имал дарбата да изчезва внезапно и отново да се появява, за него са казвали, че е тъмна рожба на тъмни дни.

Скулптура на Боян Мага се извисява на Морска гара в Бургас
 

"Не виждаше го никой денем, а нощем се бояха от него. Дълги дни се носеха мътни мълви: душата си на Сатаната продал, страшни тайни знаел, нямала граница вълшебната му сила".

"Боян Мага е тайна", каза Георги Андонов. Той още не е решил дали след време да върне скулптурата на мястото й. "Има трима желаещи от различни краища на България да я купя за частните си колекции", разкри той.

Паметникът на Боян Мага в Бургас бе монтиран в началото на януари тази година, но появата му не бе приета еднозначно. Едни веднага се обявиха за премахването му, други му се възхищаваха и смятаха, че именно тук е неговото място и той създава артистична атмосфера в едно от най-красивите нови места на града. Сред противниците бе и църквата. Негово високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий излезе с изявление, адресирано до тогавашния областен управител на Бургас Вълчо Чолаков, в което настояваше скулптурата да бъде демонтирана.

Сливенският митрополит Иоаникий иска скулптурата на Боян Мага в Бургас да се премахне
 

Художникът Георги Андонов е познат на ценителите в целия свят. Както Флагман.Бг писа, в централния офис на "Джак Даниелс" – едно от най-продаваните американски уиските в света – е окачена картината му "Залез", маслена живопис с размери 2,5/1,3 метра. Тя е продадена на алкохолния гигант от William Merrill Gallery, с която Георги Андонов има договор да го представлява в САЩ и Канада. Същата галерия е продала друга творба на художника на не по-малко знаменит купувач - световноизвестния хотел в Лас Вегас "Mandalay bay". Картината се нарича „Залез“ и е от цикъла “Чадъри”.

В момента той работи върху голям проект - четири 2,5-метрови скулптори за мулионер в Дубай.






53
Коментара по темата
53.
Нищо не знам
08.02.2024 20:27:52
0
1
"Трещи! Плющи! Боян напред върви,
клин си върти, път прави, Златна врата гледа!
Семо гърци троши, над глава му орле фърчи!
та уплаши мегкушави гърци, тии назад бягат!
Ей, Семо! Семо! Български царю! (Раковски 1984б: 76).
52.
*********
06.07.2021 08:18:33
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
*********
06.07.2021 08:14:11
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
Бекъм
05.07.2021 22:05:47
4
6
Да се сложи статуя в чест на медиците ,пожарникарите ,полицаите които умряха в това тегаво време спасявайки човешки животи!
49.
до 45 OпИ
05.07.2021 14:17:46
0
4
Твоят коментар ще изчезне, защото ползваш директно непозволени думички, но да ти кажа, защото явно не знаеш. Имаше си плочка на основата със символа на баш "зидарчетата", но тъй като той е най-популярен, тази плочка и една друга бяха изчегъртани тихомълком след предишното брожение на тази тема. Не съм ходила тези дни нататък, но изглежда основата си е още там. Можеш да видиш 2-те останали плочки откъм улицата и 2-те изчезнали отзад. Личи си къде бяха.
48.
Царевската кариатида
05.07.2021 11:31:17
1
4
и тя какво общо има с града и морето.
Да не говорим колко е мегаломанска. Тя е нещо като реплика на кариатидите от Свещари, но в кое време живеем?!
Това неоезичество особено се харесва на гербаджиите, но "Бог поруган не бива". Колкото и да ходи батко им
по манастири, се вижда друго. Нека си припомнят от партията, къде лежи фарът на Александрия.
И се чудим на македонците, защо превърнаха Скопие в бутафорно място на техния интедитет. Следващият кмет на Царево, дано има повече мисъл в главата си. Че не е важно на плакатите да го докарваш на римски патриций, а да оставиш нещо смислено и достойно след себе си.
47.
Разкараха недоразумението
05.07.2021 09:58:56
0
7
Единственото, което е известно за митичния Боян, е че е можел да се превръща от човек на животно (сиреч нещо като върколак). Ще рече, че статуята няма нищо общо с героя от легендата. Изобщо няма такова нещо, че изчезвал и се появявал. Тъй че да се надяваме това недоразумение след като изчезна повече да не се появява.
46.
дфждсбдсц
05.07.2021 00:00:35
1
2
фг жфцсдь
45.
OпИ
04.07.2021 13:41:27
0
16
1. Как се вдига статуя, без съгласието на общината? Ми то това своеволие си е подсъдимо тогава, те бабките дето продават цветя на улицата дето не си плащат тротоарно право, куките ги раздигат на балон, ами тоз олигофрен решил 4м. статуя да вдигне без да попита за разрешение никой.

2. Бахти грозната сатанинска статуя.

По думите на скулптора " Боян Мага имало слухове,че бил си продал душата на дявола и че имал чудотворни сили" ....... Ми за какво тогава аджеба вдигате статуя на някъв окултист и сатанист???

Да не говорим,че той е измислен герой и изобщо не е живял.

Не можахте ли да вдигнете статуя на нещо ПОЗИТИВНО??????? Ми на някъв САТАНИСТ ли решихте да вдигнете статуя? Та нали в България сме християни бе ,ей ш ало? Ми утре ще вдигнат статуя на ЛУЦИФЕР директно някъде??????!!?!

3.Според мен едни от спонсорите са именно ГЕРБ и РОТАРИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ.

4. Ротари клуб България са масонски клуб. Влиза се само с покана. И целта им е да се подкрепят един друг хехехехе и правят по някоя друга добра кауза, а иначе спонсорират такива скулптори и други извращения си правят,ама задкулисно.

5. Очаквайте още много такива статуии и други монументи и масонски(сатаниски) знаци да никнат все по-често ,защото на тях това им е плана ... Яко окултизъм брат ми и нищо свързано с християнството. Осъзнайте се вие християни ли сте или ще почитате БОЯН МАГА ,дето имало слухове че си продал душата на дявола??????????
44.
Милена Дойчева
04.07.2021 12:40:41
0
13
Слава Богу, че тая бесовщина вече я няма!
43.
+IC+XC+NI+KA+
04.07.2021 12:37:29
0
11
В НАШАТА ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА ТАКИВА ДЕМОНИЗМИ! БЕЗУМИЕ Е ДА СЕ ИЗБИРА ПРОКЛЯТИЕТО ПРЕД БЛАГОСЛОВЕНИЕТО! АКО ГЕРБ ИСКА НОРМАЛНОСТ, ТО НЕКА БЪДАТ ПО-СМЕЛИ В ПОЧИСТВАНЕТО НА ТАКИВА КАПИЩА! ИЗ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, НА ПРИСТАНИЩЕТО НА ЦАРЕВО, ВАРНА МОРСКАТА ГРАДИНА ЧАКАТ НИКАК НЕ МАЛКИ ЕЗИЧЕСКИ СТАТУИ И КОЙТО ПРОЯВИ ДОБЛЕСТ И СМЕЛОСТ ДА ГИ ПРЕМАХНЕ ЩЕ БЪДЕ ТРИЖДИ БЛАГОСЛОВЕН! ДА БЪДЕ!
42.
точните думички
03.07.2021 19:07:42
0
1
Да почива в мир и #36. И той/тя използва неподходящите точни думички...
41.
baihui
03.07.2021 19:01:16
1
8
В момента се провежда киноложка изложба до конната база в Бургас . Има няколко маси на които се предлага старинни оръжия и т.н. Обаче на една от тях се предлагат тениски с лика на Тиквата с послание което горе-долу звучеше: Хората ме мислят за лош, но аз съм добър! Изроди!
40.
Както се очакваше
03.07.2021 18:52:07
0
0
#35, на който отговорих в #36 (сега #35, което изяснява нещата; не си говоря сама засега), е изчезнал безследно... Така става като употребяваш точните думички...
39.
Херо
03.07.2021 18:51:00
3
9
Дано и Царевския кмет се опомни и да махне езическото изчадие от пристанището!Безобразно е!
38.
Ако авторът
03.07.2021 18:46:53
3
13
маха статуята на Мага, това означава, че тя е негова собственост и той я е дарил на Бургас, поставяйки я незаконно без всякакво съгласуване с Закона за културното наследство. Общинарите и кмета като пилатовци си измиват ръцете, въпреки, че са с двата крака в нарушение. А масоните се скриват зад тази група глупаци!
37.
до 35
03.07.2021 18:29:29
1
5
Приятелю, те не са приключили откак свят светува... Какво по дяволите те кара да мислиш, че ще приключат, особено СЕГА когато вече осъществиха сатанинския си план окончателно, с активното съдействие на безмозъчното мнозинство навсякъде?!
36.
Пгзпхдпхдпхьпхьпьх
03.07.2021 18:23:09
0
5
МОРМОНЧЕТАТА И. МАСОН ЧЕТАТА...... ПРИКЛЮЧИХА...... ЖАЛКО ЗА. МИТКО ОТ БАНЕВО И. ФЛЕГМАНКАТА С РУСКОТО ИМЕ...... РОЗЕНКРОЙЦЕРИТЕ СА В ТРАУР....
35.
Най-после
03.07.2021 17:31:42
4
12
една добра новина, въпреки че наистина е или ПР, или свързана с изборите, или наистина е бил "посъветван"!

На господата които я издигнаха (знае се кои са) наглостта по принцип край няма и нищо няма да се промени, но може би дори и те са се усетили че вече съвсем се оливат! Но от друга страна, вчера бяха изтипосали буквалния превод на мотото на Новия си Световен Ред, т.е. "новото НЕнормално", т.е. гнусният ред на Вавилон, който оттогава се опитват пак да пресъздадат, Ред в Хаоса = Ordo Ab Chao, така че най-вероятно няма смисъл да се заблуждавам че това може да е причината.
34.
*********
03.07.2021 17:03:16
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
33.
Ьох, шж, шхьшхьпхьпхьохьоьг
03.07.2021 16:56:49
0
3
ОБИКНОВЕНИЯ. ЧОВЕК..... ТОЕСТ.... МОЯ. МИЛОСТ..... ПОБЕДИ..... МАСОНИТЕ. И. МОРМОНИТЕ..... НА. ВЛАСТ...... ДА. ВИДИМ. ДОКОГА........ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА. МЕН...... С. БЮЛЕТИНА. НОМЕР....... И. ПРЕФЕРЕНТЕН НОМЕР........... АЗ ВСЕ ПАК СЪМ. СЪМ. МАСОНЧЕ. С. ДЪЛБОКИ. КОРЕНИ. В. МИНАЛОТО...... И...... ОБСЛУЖВА..... АНГЛО САКСИТЕ...... НЕ БЕЗВЪЗМЕЗДНО...... КАЗВАМ. ДЕ..... ТАЙНО.......... ПО МАСОНСКИ..............
32.
Делян и Боко
03.07.2021 15:47:19
0
9
Да сложат на мястото статуя на ДС агент каракачанов от лъжепатриотите, само да подсилят преди това постамента, да не рухне.
31.
Αθήνα Όλα
03.07.2021 15:46:11
5
18
Нямам нищо против автора на това недоразумение, но, хайде да не си вярва толкова, че публично и обществено място може да му бъде сцена и упражнения по стил на особени, сектантски и естетични гърчове. Да не забравяме, че покровител на града е св. Николай Мирликийски Чудотворец! Нека добре да се осмисля всяка проява и инициатива за подобни съмнителни с авторитет и заслуги човеци, които някой иска да почете на обществено място, демонстрирайки, че всичко в тази държава е тяхно. Община Бургас е първа в списъка, на която се вменява тази отговорност. Но някак си остава неприятното усещане от това, че толкова месеци, тя нямаше смелостта открито да изрази своето мнение. Не мога да не напомня, че в Бургас се провежда Пясъчен фестивал. Нека всеки, който иска да остане във времето с култ към фалшиви "герои", първо да се пробва с пясъка.
30.
Изида
03.07.2021 15:21:41
5
7
Още ще лъжите ли пе со глави предатели слущежти на змията
29.
*********
03.07.2021 14:51:22
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
baihui
03.07.2021 14:50:30
1
10
А кога ще се премахне паметната плоча на световно неизвестния Иван Славов пред театър " Адриана Будевска" ?!
27.
Слава Богу
03.07.2021 14:47:40
4
19
Сега ГЕРБ ако си махнат и кариатидата от пристанището в Царево...
Каква подигравка символ на мрака да поставят за фар на пристанище
26.
ПАВЛИКЯНСКА БУГАРИJA
03.07.2021 14:15:33
2
13
Помаци масони махат статуя на богомил павликянин техен идеен прадядо манихеец.
25.
*********
03.07.2021 13:58:52
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Запознат
03.07.2021 13:36:15
5
40
Бил е посъветван да махне тази незаконно поставена скулптура. Работата стана дебела и я демонтира.
23.
До 19
03.07.2021 13:17:53
4
0
Ис компа трудно се оправяш. доста време ти отне да направиш справка!!!! Нещастник!!!
22.
Бургас
03.07.2021 13:16:59
7
40
Георги Андонов в качеството си на какъв демонтира незаконно поставен паметник на държавна земя? Това, че е автор на тази нелепа скулптура не ме дава право да се разпорежда с нея. Много евтин ПИАР ход.
21.
CTAHKO
03.07.2021 13:05:39
2
4
Ейииии мръсници да върнете паметника на Табака това не е Баян Магесника това е Табачето борчето с корупцииката.
20.
Смешна история
03.07.2021 12:54:48
15
51
Боян Мага изчезнал. Глупости. Махнаха я, защото Възраждане сезира компетентните органи за тази незаконно поставена скулптура. Явно новите министри зачитат законите повече от старите.
19.
До №4
03.07.2021 12:44:35
5
11
И ти се упражнявай, след няколко урока ще научиш, че се пише "резултатът е видим", а не "резултата е видим"-
18.
Хммм
03.07.2021 12:36:42
4
18
Чудесна новина за бургазлии.Само че този" творец" да върне държавните пари и да я продава където си иска по света.Правилно са му подшушнали, че след 11.07 мистично ще изчезне.Да махнат и другата грозотия на Вежди.Бургазлии са естети и не понасят грозните неща. Искаме кмет, който е роден в Бургас.
17.
Тъпотии разни
03.07.2021 12:35:44
10
42
Поредната глупост в Бургас я няма !
Браво !
Да си я заврът някъде на тъмно !
16.
Ангел Куцаров
03.07.2021 12:33:07
5
34
Слава Богу!Добра новина.
15.
до 11 ми те всички """ИДЕИ"&qu
03.07.2021 12:30:34
3
21
ГИ ПЛАЩАМЕ НИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКО НИ СТРУВАШЕ ""ИДЕЯТА""НАКИЧАТ ДА МОСТА С ОТВРАТИТЕЛНА ЗАСЛЕПЯВАЩИ ГРАЖДАНИТЕ ПРОЖЕКТОРИ !!!!!!!!!!!!!ОТВРАТИТЕЛЕН БЕЗСМИСЛЕН КИЧ ПРИ НАЛИЧИЕТО НА КРАСИВОТО ПРЕДИШНО ОСВЕНЛЕНИЕ ХАХА !!!!!!!!!!!!!!!""УВОЯВАТ ""ГРОБАРИТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.
Me
03.07.2021 12:28:33
9
41
Махай го тоя боклук, и си го дръж в мазето!
13.
leonardo
03.07.2021 12:27:25
2
9
da, gei e
12.
Сива
03.07.2021 12:26:46
9
29
А сега да им продаде на хамериканците ,,МАГА''!!! ДА СИ Я СЛАГА В ХОЛА КОГА СИ ИСКА, И ДА Я МАХА КОГА СИ ИСКА!! Бургас не иска МАГА!
11.
КороноТъпак
03.07.2021 12:20:48
4
42
Идея : Страхотен пърформанс ще е да обесиш Боян Мага на Соларното дърво. Приемственост между глупостта на миналото и глупостта на настоящето с обединяваща идея корупцията. Дарявам ти идеята безплатно. А ти вземи за нея парички от общината.
10.
Колю Фичето
03.07.2021 12:19:39
4
15
Много жалка история... Този път аз му срах в гащите, той не беше.
9.
*********
03.07.2021 12:17:49
1
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
292
03.07.2021 12:17:16
0
8
До 4. Резултатът, пич, резултатът. Иначе е похвално, че си радетел за грамотно писане.
7.
Сива
03.07.2021 12:15:57
6
28
А сега да им продаде на хамериканците ,,МАГА''!!! ДА СИ Я СЛАГА В ХОЛА КОГА СИ ИСКА, И ДА Я МАХА КОГА СИ ИСКА!! Бургас не иска МАГА!
6.
plaja
03.07.2021 12:15:52
1
12
to toz ne e li gei ve?
5.
292
03.07.2021 12:13:18
3
21
То хубаво, че е поредният ти пър - едикакво си, ама що не си се цепиш вкъщи, ами на място, пълно с народ.
4.
До Емел
03.07.2021 12:12:36
1
14
Нямате много правописни грешки този път ! Упражнявайте се още, резултата е вече видим!
3.
msp
03.07.2021 12:06:24
4
26
Може ли, и измисления водопад, да изчезне?
2.
Вениамин
03.07.2021 12:04:44
17
30
Най-интересно е че е изчезнала преди изборите. сигурно Герб се страхуват да не ги разкостят и по тая тема. Че то май няма нещо за което да ги похвалим
1.
info
03.07.2021 12:03:38
34
12
maika im da eba virnete statuqta
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори