×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стига драма! Ето какво да очаква всяка зодия в сезона на Рака


22 Юни 2021, Вторник, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте какво очаква всяка зодия през този период

Лятото е тук, а с него и сезонът на Рака! Слънцето ще остане в този кардинален воден знак до 22 юли.

С отминаването на периода, в който властваха Близнаците, е нормално да се почувстваме по-интровертни, емоционални и отпуснати, разказват от Cosmopolitan.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват по време на сезона на Рака, докато кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог може да имат проблеми с това да се задържат на повърхността.

Отминалият сезон (в главната роля: зодия Близнаци) беше натоварващ, особено с всички затъмнения и ретрограден Меркурий (който приключва на 22 юни), предизвикващи драма. Сега е моментът да си отдъхнем от нея, за което позволяват сдържаните емоции на Рака – възползвайте се от този период, за да ударите пауза и охладите страстите. Поемете дълбоко въздух, защото вместо да се стресирате за настоящето или да се притеснявате за бъдещето, е време да си починете и да осмислите миналото.

Сега е най-доброто време от годината, за да постоите в черупката си, ако ви се иска! В случай че имате желание да ремонтирате, моментът е чудесен за обновяване на дома или офиса. Ако имате да наваксвате със свои близки, планирайте среща с тях. Не е лоша идея да се обадите и на стар приятел, който ви липсва.

Недостатъкът на този период е честата смяна на настроението. Тъй като Ракът е деликатен и предпочита да се оттегли от драмата, вместо да се изправи лице в лице с нея, ще сте склонни да потискате емоциите си, докато не в един момент не избухнете! Работете върху това да излизате от черупката си и да бъдете по-отворени към другите, защото сезонът на Рака е страхотно време за изграждане на дълбоки и смислени отношения.

Вижте какво очаква всяка зодия през този период.

Овен

Най-големият ви фокус е върху семейството и вашите корени - възпитание, минало и кръг на подкрепа. Често си спомняте отминали събития, сближавате се отново със своето семейство и преразглеждате миналото. Важно е този месец да си починете и да се отпуснете, защото лесно можете да се изчерпите емоционално. Отделете това време, за да презаредите батериите си, защото сезона на Лъва е точно зад ъгъла и за вашия знак се очертава едномесечно парти.

Телец

През този сезон се научавате да общувате по-добре - както да говорите, така и да слушате, да споделяте чувствата си и да разбирате другите. Макар за вас да е характерна логика и стабилност, този месец се фокусирате върху своите емоции и неизказани жестове. Ако успеете да се ориентирате успешно в ретроградната драма на Меркурий, това е чудесен момент за изпращане на всякакви съобщения - текстове, имейли, телефонни обаждания, давате име - просто проверявайте всичко преди да натиснете „изпрати“!

Близнаци

Две области от живота ви се осветяват от Слънцето в Рак: вашите материални и духовни ценности. Ще прекарате месеца в усилена работа (надяваме се, стига ретроградния Меркурий да не ви пречи твърде много) и проследяване на финансите си. Що се отнася до духовното, вие развивате чувството си за правилно и грешно, като оценявате собствената си стойност. Направете всичко възможно да останете посрещате отговорностите си и може да забележите напредък в кариерата и повишаване на самочувствието си.

Рак

Докато Слънцето е във вашия знак, Раци, всичко е свързано с вас! Сезонът на Близнаците беше тежък, а ретроградната Венера (до 25 юни) прави живота ненужно сложен, но новият период ви носи толкова необходимата глътка свеж въздух. Просто бъдете себе си. Звездите са на ваша страна, така че правете каквото ви се иска - прекарайте време с приятели, започнете да постигате повече на работа или да преследвате лична цел - направете план и го изпълнявайте. Това е вашият месец, Раци, затова се възползвайте максимално от него!

Лъв

Когато Слънцето ви потопи във водния обхват на Рака, той осветява Дванадесетия дом на вашата астрологична таблица, която управлява изолацията и завършването на циклите. Очаквайте голямо количество, прекарано насаме - опитайте се да го използвате за почивка, медитация и отдих. Свързвате се със своите чувства (което може да е малко некомфортно), научавате повече за себе си на много по-дълбоко ниво и разсъждавате върху миналото си, затова вероятно ще се чувствате доста изтощени емоционално. Благодарение на ретрогадния Меркурий може също да очаквате поява на един-двама бивши партньори. Това е вашата възможност да се свържете отново с миналото си (включително бивши партньори или приятели), да сложите край и да се освободите от емоционалния багаж. По този начин, след като стартира сезонът на Лъва, вие ще бъдете напълно готови да вършите своите неща.

Дева

Винаги се грижите за приятелите си и намирате разрешение за техните проблеми, независимо дали изпитват трудности на работното място, преминават през раздяла, или просто се разстройват заради лоша прическа. Този месец вашата компания ви оценява подобаващо, а социалният ви живот процъфтява... стига ретроградният Меркурий да не прецака нещата. Укрепвате връзките си със своите най-близките си приятели и осъществявате нови връзки (включително чрез приложения за запознанства). Това може да означава да се разделите с някои приятели, но тъй като ги замествате с по-добри, няма да бъде голяма загуба!

Везни

Кариерата е основен приоритет за вас в момента. Това не само означава, че работите повече, но и вършите по-важна работа - работа, която може да подобри вашата репутация. В момента сте в светлината на прожекторите, затова правете всичко възможно! Ако се отпускате, 100% ще ви бъде показано, но ако вършите работата си, бихте могли да поставите основите, с които да сбъднете професионалните си мечти. Това е критичен момент, Везни, така че не го губете. Можете да накарате големи неща да се случат през сезона на Рака.

Скорпион

През това време от годината обикновено пътувате, но резервирането на полети едва ли е разумно в момента. И все пак, целият смисъл на този месец е да разширите по някакъв начин хоризонта си - така че хапнете – затова гледайте документална поредица, потопете се в някоя книга, започнете да изучавате нов език или практикувайте хоби, с което бихте искали да се усъвършенствате. Вероятно ще установите нови връзки с хора, които имат напълно различен произход от вас - например, следващото ви съвпадение в Tinder може да е някой, който е израснал далеч (и има секси акцент). Не се стресирайте с опити да напълните мозъка си с информация, Скорпион, но дръжте ума си отворен. В момента всичко е натрупване на опит и ваша задача е да го направите добър!

Стрелец

Колкото и да обичате да правите своето нещо 25/8, през този период вие се научавате да приемате нещата бавно и да се отдавате. Ако търсите небрежен флирт, помислете отново, защото развиването на чувства на практика е гарантирано. Сега сексът е по-чувствен и романтичен от всякога. Този месец вие се свързвате с миналото си и докато правите това, останалият ви живот е на пауза, докато го правите. Ще бъде ли най-удобното преживяване? Вероятно не, тъй като вие и Ракът сте напълно различни знаци. Но когато започне сезонът на Лъва, вие ще сте завършили вътрешна трансформация и ще знаете и стойността на това да бъдеш отдаден на някого.

Козирог

Взаимоотношенията ви на четири очи ще са вашият фокус през следващия месец – било от с вашата най-добра приятелка, половинка, бизнес партньор или конкурент. В най-добрия случай сезонът на Рака всъщност може да бъде моментът на уседнете - лесно е да превърнете сегашната ситуация в нещо по-сериозно или да издигнете вече съществуваща връзка на следващо ниво. Ако се интересувате от бизнес начинания, точно сега не подписвайте никакви договори, а прекарайте това време в планиране и подготовка - този месец е свързан с сътрудничество и работа в екип. А тъй като ретроградният Меркурий се случва в Рак, бъдете готови за появата на бивши. Но оставяйки това настрана, месецът не би трябвало да бъде прекалено бурен!

Водолей

Емоционалните и грижовни настроения през сезона на Рака ви помагат да се съсредоточите върху създаването на ежедневие, което ви кара да се чувствате стабилни и сигурни. Установявате по-добър работен процес, разбирате се с колеги и се развивате на работа, като едновременно практикувате и ежедневни навици, които помагат на вашето психическо и физическо здраве. Този следващ месец е чудесен за реорганизация на целия ви живот. Започнете да планиране храненията си, намерете начин да бъдете по-активни, медитирайте, правете каквото можете, за да създадете по-щастлив, по-здрав и продуктивен живот. Вибрациите през този период ще помогнат на тези навици да се задържат.


 


В категории: Хороскоп


1
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
1
Коментара по темата
1.
Tqni
22.06.2021 21:46:39
0
2
E ribi kade
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори