×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте церемонията по връчването на статуетката „Флагман” за „Личност на годината 2020”


Вижте церемонията по връчването на статуетката „Флагман” за „Личност на годината 2020”
Областният управител проф. д.н. Мария Нейкова връчи приза на победителя
Тема в развитие
Последен срок за гласуване в класацията „Личност на годината 2020“ Започна онлайн гласуването за Личност на годината 2020 Бачийски: Оттеглям номинацията си в полза на достойните мъже, изградили безвъзмездно животоспасяващата инсталация в УМБАЛ-Бургас Личност на годината 2020: Емил Янев за дарителската кампания, с която зарадва десетки семейства по Коледа Личност на годината 2020: Д-р Васил Костадинов – за приноса и неуморния труд в борбата с Ковид-19 в Бургаско Личност на годината 2020: Д-р Иван Йотов – лекарят от Бургас, който поема най-голямата тежест в борбата с Ковид-19 "Личност на годината 2020": Адв.Димитър Вълчев за безкористната мисия за спасяването на моряка Румен Денев Личност на годината 2020: Ахмед, който осигури топъл хляб на бедни пенсионери от Руенско Личност на годината 2020: Бургаската гордост Тони Димитрова – за неуморния й труд като доброволец Личност на годината 2020: Ст. инспектор Антон Спасов, който скочи в ледените води на Бъдни вечер, за да спаси бургазлийка Личност на годината 2020: Иван Кузманов – човекът, който загуби всичко, но не и желанието да прави добро Личност на годината 2020: Флагман.бг започва приема на номинации Личност на годината 2020: Георги Иванов – инспекторът, който с риск за собствения си живот спаси давещ се бургазлия
виж още
скрий
10 Юни 2021, Четвъртък, 19:20 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Галя ПАСКАЛЕВА видео: Давид СУКНАРОВ

Тази година вотът от онлайн гласуването и този на журито съвпаднаха на 100%

Областният управител проф. д.н. Мария Нейкова връчи статуетката „Флагман” на победителя в класацията „Личност на годината Флагман 2020”. Тържествената церемония по награждаването се проведе в Експозиционен център „Флора“ в Бургас. Вотът от онлайн гласуването и този на журито съвпаднаха на 100% и това донесе победа на инспектора от Дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност" (УКОРС) към Община Бургас Георги Иванов в конкуренцията на още осем достойни кандидати с каузи. /ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Председателят на експертното жури Михаил Хаджиянев, който е и председател на Районната избирателна комисия в мандат, разясни регламента по излъчването на победителя. „Единственото съжаление, което мога да изкажа, е, че в златния плик има само едно име. Всеки един от деветимата зад мен трябва да бъде „Личност на годината Флагман 2020“, каза Хаджиянев. В журито влизат още зам.-областният управител Асен Бонджев, внукът на легендарният бургаски кмет Атанас Сиреков, разследващият журналист Божидар Божков и победителят в класацията от миналата година – спасителят-водолаз Валентин Иванов.

Към думите на Хаджиянев се присъедини и губернаторът на Бургас, когато се качи на сцената, за да връчи статуетката. „Тази вечер всички Вие сте личност на годината. В трудното време, в което живеем, Вие сте се посветили на различни каузи по спасяване на човешки животи. В моите очи всички присъстващи сте победители. Няма нищо по-трудно от това да върнеш усмивката на човека, да върнеш надеждата на слабия и да го накараш да повярва в себе си и да продължи да побеждава. Всички вие сте добрия пример тази вечер“, обърна се областният управител проф. д. н. Мария Нейкова към номинираните.

Инспектор Георги Иванов получи приза заради храбростта, съобразителността и високия професионализъм при изпълнение на служебния дълг като патрул по сигурността, предотвратил смъртта на човек рискувайки собствения си живот в тежки метеорологични условия. Той бе номиниран още и за това, че изключително бързо е помогнал на родители да открият изгубеното си дете в Морската градина в Бургас. Наградата на получи Веселин Василев, директор на Дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“ към Община Бургас.

Останалите номинирани бяха ст. инспектор Антон Спасов – полицаят, който скочи в ледените води на Черно море на Бъдни вечер, за да спаси давеща се жена, Ахмед Мехмед – собственик на фурна, осигурил 27 хил. хляба за бедни пенсионери по време на извънредното положение, д-р Васил Костадинов - основател на най-голямата верига лаборатории - за съществения му принос и неуморен труд в борбата с Ковид-19 в Бургаско, адв. Димитър Вълчев - юристът, който спаси моряка Румен Денев - изкупителната жертва на кокаинова афера "Св. Николай“,  Емил Янев и неговото семейство - пчеларите, които развиха благотворителна кампания и зарадваха десетки семейства по Коледа, д-р Иван Йотов - лекарят от Бургас, който поема най-голямата тежест в борбата с Ковид-19, Иван Кузманов - благодетелят, който се превърна в един от най-големите дарители за бургаското здравеопазване, Тони Димитрова - изпълнителката, която се посвети на мисията да помага на Бургас в пандемията.

Почетен диплом за  изключителен принос към бургаското здравеопазване по време на безпрецедентната извънредна ситуация, предизвикана от пандемията от Ковид-19 получи д-р Венелина Милева – изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Церемонията се проведе под патронажа на областния управител на Бургас проф. д. н. Мария Нейкова, а идеен съосновател на приза и почетен патрон на събитието е Вълчо Чолаков – областен управител на Бургас в мандат 2014-2021 г., който прегърна инициативата от самото й начало.  „Благодаря на Флагман.бг, че показваме на обществото какви сме и какви цели трябва да поставяме за нас, за децата си и за бъдещите поколения – да бъдем смели, самоотвержени и отговорни не само към семействата си, но и към хората, с които живеем на едно място. Още в началото казах, че за мен номинирани трябва да бъдат хора, които са направили нещо повече от това да са много добри професионалисти в своята сфера, а трябва да са отделили от сърцето, душата и средствата си, за да помагат на други хора, да са загърбили уюта, спокойствието и  страха си, за да бъдат човеколюбиви. Всеки един зад мен отговаря на тези критерии. Знам, че в Бургаска област е пълно с такива хора. Не всеки е номиниран, но ние ги срещаме всеки ден между нас“, каза Вълчо Чолаков.

На събитието присъстваха още кметът на Бургас Димитър Николов и заместниците му Красимир Стойчев, Весна Балтина и Диана Саватева, заместник областните управители Асен Бонджев и Божан Божанов, председателят на Общинския съвет в Бургас проф. Севдалина Турманова и местни парламентаристи, административният ръководител на Окръжна прокуратура в Бургас Георги Чинев, директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ проф. Магдалена Миткова, зам.-ректорът на Бургаския свободен университет проф. Милен Балтов, директорът по персонала и административните въпроси в "Лукойл Нефтохим Бургас" Росен Григоров, ръководители на държавни и общински институции, кметове на общини в Бургаска област, представители на бизнеса, колеги и приятели на Флагман.бг.

За резултата от благотворителната кауза на редакционния екип, който по традиция организира церемонията за пета година, очаквайте след малко - в публикацията ни за 10-годишния рожден ден на Флагман.БГ!




В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори