×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Фокс нюз“: Новият расизъм е на черни срещу бели


„Фокс нюз“: Новият расизъм е на черни срещу бели
Такър Карлсън директно нарича кметицата на Чикаго Лори Лайтфут расистка и мракобеска
23 Май 2021, Неделя, 18:45 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

В името на „справедливостта“ тъмнокожата кметица на Чикаго провежда мракобесие срещу бялото население, твърди Такър Карлсън

Кметицата на Чикаго Лори Лайтфут стана печално известна тази седмица с решението си да не дава интервюта на белокожи журналисти. Тя публикува манифест по повод две години от встъпването си в длъжност, в който обявява, че достъп до нея ще имат вече само репортери с тъмна кожа, включително и такива с латиноамерикански произход. Освен дописки, в които само се цитираше текста на манифеста, нейното решение не предизвика никаква друга реакция – нито в самата Америка, нито по света.

„Фокс нюз“: Как китайска шпионка бе закачена за сина на Байдън

Случващото се в Чикаго ни касае пряко, защото неслучайно го наричаме „най-българския град“. От десетилетия там живее огромна българска колония. Мнозина от нас имат там деца, внуци, родственици или просто приятели. Немалка част от тях, които са успели да се снабдят с американски паспорти – тоест, клели са се пред американското знаме, макар пред българското никой да не ги е задължавал да го правят, гласуваха на последните кметски избори преди две години. Мнозина се и похвалиха във Фейсбук и Туитър, че са дали вота си именно за демократката Лори Лайтфут, понеже я възприемат като прогресивен човек. Освен че е тъмнокожа и глобалистка, тя сама е заявявала многократно, че е лесбийка и участва в различни организации за правата на ЛГБТ населението.

„Фокс нюз“: Глобалистите подменят населението, за да са вечно на власт

Сред българите в Чикаго има и много журналисти. Някои от тях също писаха из социалните мрежи, че са гласували за Лайтфут. В Чикаго има три български вестника, две български радиостанции, доскоро имаше и българска телевизия. Вижда се, че българската репортерската общност там е особено многобройна. Решението на Лайтфут да низвергне белокожите се отнася с пълна сила и за тях. Тоест, те вече няма да могат да си вършат работата, щом няма да са в състояние директно да зададат въпросите си на госпожа кметицата.

„Фокс нюз“: Защо Бил Гейтс си вярва, че Земята е негова?

Българите сме особено чувствителни към подобни неща, не на последно място и защото – първо пет века, а после и още 45 години – сме живели в подтисничество и цензура. Цяла седмица очаквахме реакция на българските журналисти в Чикаго. Такава не последва. Едно, само по себе си, расистко решение на американски глобалистки кмет от левицата се оказва безпроблемно за такава огромна маса от българи. Много от тях са емигрирали, за да търсят повече справелдивост и по-добър живот. Би било интересно да научим дали откриват справедливост в най-новите разпоредби на чикагското кметство.

„Фокс нюз“: Ако САЩ нападнат Русия…

И докато чакаме, нека видим каква дефиниция дава на думата „справедливост“ в контекста на случващото се в Чикаго, а и в цяла Америка при Байдън, известната звезда на „Фокс нюз“ Такър Карлсън. Той не е нито мълчалив, нито щадящ в поредния си седмичен коментар.

 

Читателите с IP адрес извън територията на България могат да гледат видеото с български субтитри в канадската платформа „Рамбъл“: https://rumble.com/vhi07p-29393557.html

Всяка неделя „Флагман“ публикува най-новия седмичен коментар на един от последните смели и обективни журналисти в Америка Такър Карлсън. Неговото оставане на екран е постоянно под въпрос, но докато се появява в ефир, той ще бъде част и от неделния новинарски поток тук.

„Фокс нюз“: Някои съображения около ваксините
 


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
12
Коментара по темата
12.
Шива
24.05.2021 08:08:57
0
0
,,..Мнозина(българи) се и похвалиха във Фейсбук и Туитър, че са дали вота си именно за демократката Лори Лайтфут, понеже я възприемат като прогресивен човек. Освен че е тъмнокожа и глобалистка, тя сама е заявявала многократно, че е лесбийка и участва в различни организации за правата на ЛГБТ населението...'' -- Това май не е много гот,а??
11.
Шива
24.05.2021 08:08:22
0
0
,,..Мнозина(българи) се и похвалиха във Фейсбук и Туитър, че са дали вота си именно за демократката Лори Лайтфут, понеже я възприемат като прогресивен човек. Освен че е тъмнокожа и глобалистка, тя сама е заявявала многократно, че е лесбийка и участва в различни организации за правата на ЛГБТ населението...'' -- Това май не е много гот,а??
10.
Кукуруку
23.05.2021 23:38:40
5
0
Black Lives Matter ✊
9.
До 8
23.05.2021 22:00:51
0
8
Да пушиш наргиле на кашмир и пиеш хел класик и да караш тройка бмв , не те поставя в позиция да критикуваш Фокс нюз и тъкър Карлсън . Не виждаш ли в каква посока в тласкана Америка , оттам и света! Маргинални малцинства се представят като сакрални жертви, за да се разбие нормалността и на малкото останали ценности. Даже полицията на Чикаго свали доверието си в декларация от тази кметица с 47 убийства средно за уийкенд- заради измислени политкоректно реформи. ама да правиш дюнери на слънчев бряг, не. Е като да живееш в а Чикаго нали
8.
Странно
23.05.2021 20:26:52
2
4
Флагман пуска тази статия, понеже е расистка, но "с обратен знак", а когато призовеш всеки да си ходи там , където му е расата,трие коментарите!
Ами продължавайте да си криете главите в задниците, такива като тази кметица ще започнат и да ви затварят!
7.
Я
23.05.2021 20:21:44
2
11
всеки да си отива на континента, от където е произлязла расата му!
Така е най-справедливо!
6.
*********
23.05.2021 20:04:50
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Шино
23.05.2021 19:53:35
2
21
Аааа таз маймуна кметицата много грозно беее.
Направо е като дъщерята на Сатаната толкова е грозна.
4.
CTAHKO
23.05.2021 19:34:29
3
21
Да бе той Хитлер добре е правил човека....!!!!
Ама нали населението просто.
3.
Имам лопата
23.05.2021 19:31:15
3
33
Ще ни липсва чичко Хитлер❤️Все повече хора ще го разбират и уважават.
2.
Имам човек
23.05.2021 19:03:25
19
4
Тръмпанаря пак се влачи по корем...
1.
Шоп
23.05.2021 18:57:17
3
33
Че тук да не е по-различно - пребиват, насилват и убиват бели защото "имали права"?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори