×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Фокс нюз“: Ако САЩ нападнат Русия…


„Фокс нюз“: Ако САЩ нападнат Русия…
Kакво би станало със самата Америка, ако демократите решат да я вкарат във война с Русия, се пита водещият Такър Карлсън
25 Април 2021, Неделя, 16:44 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Всяка неделя „Флагман“ ви предлага седмичните коментари на почти единственият трезв глас в американския ефир, превзет от либерали и глобалисти

Войнствени елементи от администрацията на Джо Байдън много биха искали в Европа да пламне война. Особено сега, когато напрежението между Украйна и Русия се намира в най-връхната си точка от много години. Но какво би станало със самата Америка, ако демократите решат да я вкарат във война с Русия, се пита водещият от „Фокс нюз“ Такър Карлсън.

„Фокс нюз“: Някои съображения около ваксините
 

 

Всяка неделя „Флагман“ ви предлага седмичните коментари на почти единственият трезв глас в американския ефир, превзет от либерали и глобалисти. Такър Карлсън говори неполиткоректно и коментира теми, които в щатския ефир отдавна са пречупени през глобалистката политика на идентичностите и либералното говорене.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ Уволниха ергенката Виктория от БФС Уволниха ергенката Виктория от БФС 28/03/2024, Четвъртък 17:20 4
Флагман.БГ Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" Зрители бесни след гавра с хляб в "Хелс Китчън" 28/03/2024, Четвъртък 17:00 2
18
Коментара по темата
18.
111
26.04.2021 07:50:28
1
0
Номинация в категория Грим и перуки , късометражен анимационен филм печели късата клечка Славчо виолата , татуирания якудза. Интерактивно учебно помагало за кандидат чалгари. Известни бюрократи след потопа Маямата от околовръстното допълнителни доходи , невероятните приключения на кучката която все още е разгонена. Като две капки вода с Танка изкуфялата, душевното им спокойствие е изчезнало както е казал арменския драматург. Околовръстно традиционна арена през ерата на жълтите павета за интригантски и сексуални сюжети.
17.
zakos
26.04.2021 02:02:54
4
2
"Във Щатите никой не мисли за Русия по различно отколкото за Иран" Нещо да не си съувал в клипа ясно се вижда как мислят и би трябвало защото досегашните им войни ги водят от разтояние с русия няма да има такова ще валят бомби като майска градушка ;) И има едно голямо но в русия всеички мразят сащ и са готови на война не така стой въпроса в там ...байдън само докато каже с кой ще има война са го свалили с граждански преврат ....байдан е за сащ както боко тиквоко за нас ... има го но никой не го иска ... в нато ще остане само сащ ако се заговори за война с русия а от сега мога да ти кажа руските саюзници китай иран турция северна корея полвината от бившия блок ...нз какво са санувакли полвината коментиращи...сащ премина възхода си с тази система на управление чака я само упадък то се вижда вече не е лидер в нито една сфера а и по зле ще става ....
16.
ako САЩ напанат руШия
25.04.2021 23:28:22
12
6
ako САЩ напанат руШия,няма да остане камък върху камък от осраната им държава.Справака Сирия,за няколко часа САЩ и Израел направиха диви и щастливи частната армия на путин...200 ковчега за няколко часа,като се има предвид че ги предупредиха...от там е и лафа ,,их там нет,,
15.
Ха ха!
25.04.2021 23:13:16
2
5
Божката е номер едно странджанец. Има си потури, има и ибрик! Давай, дълбай!
14.
Гражданин
25.04.2021 22:25:57
2
2
Един глупак , 10 коментара. Ц ц ц мъка
13.
мама Божка
25.04.2021 20:30:22
3
9
"Ако САЩ нападнат Русия…"
авторЪ Божката

Божка стига с тия фантасмагории
Такова заглавие съчетано с твоето име като автор прави статията аутсайдер. Кой нормален ще чете такива пасквили изсмукани от пръстите ти?
12.
Миии
25.04.2021 19:54:11
10
7
Това и у нас го гледаме често. Пука му на тъпия плужек Тъкър за Европа или Украйна важното да плюе демократите и президента Байдън. Трудно му е на горкия Тъкър. Все пак след недоразумението Тръмп всичко изглежда приемливо. Дори Байдън.
11.
до 9
25.04.2021 19:53:46
2
8
Fox News може да е контролирана "опозиция", ако изобщо може да се брои за опозиция, но все пак те, и особено Tucker, са все пак едно стъпало над тоталното извращение CommunistNN, което за щастие вече няма да дразни хората по летищата. Няма нормален мислещ човек който да ги гледа вкъщи.

То е цяло чудо, че изобщо се допуска нещо дори леко противоречащо на глобалистката партийна линия в този продажен парцал!
10.
Коко
25.04.2021 19:46:18
2
12
Война не може да стане.
Конфликт,да, но война,не.
Най много хохлите да изядат някой шамар и до там.
Разчети са правени и от двете страни. Резултатите,ясни. Пълно самоунищожение. И за това дървене има, но война е изключено.
9.
Асен
25.04.2021 18:10:23
5
14
"Всяка неделя „Флагман“ ви предлага седмичните коментари на почти единственият трезв глас в американския ефир, превзет от либерали и глобалисти."

По-забавно нещо не бях чел тази седмица :D Мерси, Божо, че ме размя добре.
8.
Цецо Елвиса
25.04.2021 18:05:26
4
12
България, държавата в която всеки е експерт по всичко, включително по международни отношения и политика.
Бахти коментарите, деее*а и откачалките ви деее* хахахахаха
7.
Карчев
25.04.2021 18:04:15
3
14
Горещо препоръчвам на американските баща и майка да прочетат книгата на Иван Вазов - Иде ли? Пък после да мислят за война.
6.
Няма безплатно нищо
25.04.2021 17:59:04
20
4
Във Щатите никой не мисли за Русия по различно отколкото за Иран.
Сега чрез санкциите на Путин ще му стане доста тясно около врата.
Има много олигарси които искат да му теглят нож. Не е лесно да си диктатор.
Добре че е добър човечец.
Абсурдно е да се говори за война.
Във момента държавите ще падат поради липса на икономическо развитие и вътрешни конфликти. Навалин ще нанесе смъртна рана на Путин до 10 години.
5.
Шайка
25.04.2021 17:39:02
21
4
Най големите заплахи за света са три:
Ердоган,
Китайската комунистическа партия и Иранската Ислямистка партия.
Ердоган се е възпроизвежда във Османски императорче и популацията му е тройно по голяма. Това значи че Турците ще може да произвеждат всичко по евтино от нас.
На нас ни трябва план от Америка как да оцелеем срещу Китай и Турция.
Трябва ни стратегия и консултанти иначе губим този край наречен България.
Не може все на субсидии да живеем.
Не е на кмета и на Бургас тези пари за библиотека и морска градина ами на Америка и Европа. Не са наши. Дават ни ги като на бедни. Ние НИЩО не вършим. Виж какви убити училища имаме още са държавни.
4.
Всички
25.04.2021 17:34:20
1
7
работят за един и същ господар - (((глобалистите)))!
3.
Лина
25.04.2021 17:31:37
17
6
Путин работи за Америка - във всяко интервю той ги нарича ‘нашите партньори’.
Обаче пред нас се прави на сила.
Всеки знае те му плащат да ни пази от терористи в Сирия.
Америка ще остави Украйна и Русия да се разберат. Война няма да има освен всички срещу Ердоган Иран и Саудитска Арабия скоро. Войната ще бъде между демокрациите и тоталитарни държави.
Затова е вредно Борисов да остане на власт защото ставаме подозрителни че нямаме демокрация ами сме същите като Ердоган.
2.
Широк Хълм
25.04.2021 17:22:42
28
10
Виж във всяко интервю Путин нарича САЩ нашите партньори. САЩ произвежда $20 трилиона повече от Русия и е нейния командир. Путин прави пропаганда че е важен, дрънка оръжия но истоната е че една Италия произвежда $200 милиарда повече от Русия а има територията на две три Българии.
Русия в момента има само един начин да прави пари - чрез нефт и военна индустрия.
Това е всичко което Путин има.
Затова той се в хванал на икономическа война със нас - той не може да си позволи да не ни краде и подкупва — затова Лукойл и МИГ са на война във България и Румъния защото Русия няма производство.
Европа може да счупи Русия като влезе в Източна Европа и спре кранчето на Путин.
Явно Европа разбира че Путин всъщност е добър администратор за такава изкуствена държава от области които нямат нищо общо.
Путин обещава борба против тероризма и води войната на Сирия, а Европа го търпи със скъпия газ и краденето във Източна Европа.
Който както си го подреди.
Затова Бойко прави услуги на Путин чрез всякакви поточета защото гледаме Русия все пак да не падне напълно защото това е зле за тероризма.
Америка подържа демокрациите но няма да влезе във никаква война срещу нейния изпълнител Путин. Тя ще остави на Путин и Украйна да си начертаят бъдещето.
Много мъдра империя всъщност.
От нас се иска да пресираме Лукойл и всеки руски проект - да си гледаме интереса и да имаме азерски и африкански петрол.
В момента Русия прави пари от нас а ние нищо не може да и продадем заради санкциите. Вдигнете се вземете пристанището на Лукойл, накарайте ги да плащат Европейски заплати като ни продават на Европейски цени.
Живял съм 30 години в Щатите и по света, много по ясен ми е света отколкото на Fox News и Tucker.
И да добавя в първото изречение той не каза нищо за полови отношения превода бе грешен. Америка е на свободнота държава за гейове и хора. Само консерви и ислямисти в България правят въпрос това собствените граждани да са под някаква заплахи и натиск.
1.
_nib_
25.04.2021 17:00:13
10
34
Ко да стане....една кока-кола ще е 30 копейки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев
Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори