×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандалният Илчовски - борец срещу корупцията или актьор в опасна постановка


Скандалният Илчовски - борец срещу корупцията или актьор в опасна постановка
Светослав Илчовски говори пред временната комисия, макар че не е включен в официалния й дневен ред, снимка Епицентър
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Май 2021, Четвъртък, 12:21 ч.
Автор: Флагман.БГ

Дали неочакваната поява на Илчовски пред парламентарната комисия, ръководена от Мая Манолова, е проява на гражданска позиция на потискан бизнесмен, или пореден епизод от компроматна битка, предстои да разберем

 

Кампанията за новите парламентарни избори през юли вече започна, а началото й показва, че тя вероятно ще бъде мръсна и ожесточена, гарнирана с компромати и удари под кръста. Стартът неофициално бе даден вчера, когато земеделският бизнесмен от Северна България Светослав Илчовски неочаквано се яви на заседанието на временната комисия за ревизия на кабинета "Борисов 3" и изстреля цяла канонада от обвинения в корупция и натиск.

В пристигането на Илчовски имаше елемент на конспиративност, тъй като дневният ред на комисията бе доста безобиден и съдържаше само две точки - информация за получени сигнали и информация от регионалния министър Петя Аврамова за саниране, магистрали и ВиК холдинга.

След представянето на списъка от 75 сигнала обаче изведнъж се оказа, че един от хората, подали данни, е в залата и е готов да говори. И думата веднага му бе дадена.

В самия сигнал Илчовски твърди, че през 2019 г. бил помолен от Иван Ангелов - един от собствениците на фирма "Градус", да реализира фиктивен оборот за неговото дружество, което чрез продажба на акции на Българска стокова борса да получи солидни средства от частни пенсионни фондове.

През същата и следващата година агробизнесмзенът бил на няколко срещи в бившата резиденция на Тодор Живков в село Студена, на които присъствал и премиерът. Там му бил показан запис как се издевателства над собственика на "Сис индустрийс" Миню Стайков в ареста като послание какво се случва с бизнесмени, които не са подчинени.

От 2014 г. Илчовски продалал на дружества на Иван Ангелов зърно на занижени цени, а през 2020 г., когато отказал, му се стоварили проблеми, които го принудили да обяви фирмата си за продажба.

Когато вчера взе думата пред временната комисия, Илчовски обаче не се ограничи само до фактите, изложени в сигнала му, а изненадващо започна да разказва с недомлъвки за златните кюлчета и Мата Хари, появили се в публичното пространство, случайно или не, след като прокуратурата повдигна обвинения на Васил Божков. Според Илчовски Мата Хари била известна плейметка, която за 5 000 лева изпълнила поставените й от възложителя задачи. Той обаче не искал да каже името й, защото имала дете.

Така заседанието на комисията, съставена от представители на всички парламентарни групи и натоварена с разглеждане на сериозни въпроси, бе превърнато в евтин цирк за клюки и пикантерии.

Представлението бе прекъснато от депутата Маноил Манев, който обвини Манолова, че комисията е свикана нередовно и ГЕРБ не са били надлежно уведомени. След дълги спорове заседанието бе прекъснато и ще продължи в петък.

Междувременно стана ясно, че Светослав Илчовски често попада в медиите. В началото на година той наистина е обявил в сайта  Agri.bg, че продава стопанство от 100 000 дка, от които 55 000 дка в Плевенско и 45 000 дка във Врачанско, заедно със зърнобаза за 200 000 тона, като годишната печалба е 15 милиона лева. Илчовски бе дал телефон за връзка и цена – 1400 лв/дка, т.е. 140 милиона лева и твърдеше, че е капарирал земя в Небраска и Северна Дакота. Доколко обаче това е реална оферта, или просто блъф, не е ясно.

Агробизнесменът стана известен в далечната 2012 г. като основен свидетел по наказателно дело срещу бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, който бе арестуван по обвинения за търговия с влияние. След над 8 години разследвания и съдебни процедури Аврамов бе оправдан от съда, а в момента е депутат втори мандат от ДПС.

През 2016 г. bTV излъчи репортаж, от който се вижда, че Илчовски се е явил на търг за земеделска земя в Кнежа, обграден от множество мутри, тъй като бил заплашван да не участва. Според телевизията, бизнесменът тогава имал конфликт с чичо си, който проявявал апетити към същата земя.

През юни 2018 година двамата братя Иван и Веселин Петрови от село Драшан, Видинско, се оплакват, че са пребити посред бял ден от хора на фирма „Тера Гард“, която пази земите на Илчовски. Според братята с тях бил и служител на бизнесмена. След като ги налагали с тръби, бухалки и лопати, нападателите натрошили и реното им.

Как ще продължи утре прекъснатото заседание, предстои да разберем. Но отсега е ясно, че между ГЕРБ и Мая Манолова е избухнала война и тя няма да затихне до самите избори.

Преди няколко дни Флагман.Бг съобщи пръв, че братът на Здравко Василев от Приморско, който бе трети в листата на „Изправи се! Мутри вън“ на миналите избори, е купил т.нар. подпорна стена-хотел на Алепу. Това бе огромен конфуз за Манолова, тъй като тази стена бе основен рефрен в предизборната й кампания и тя ходи там лично, за да я посочва като символ на корупцията, срещу която ще се бори. На 30 април в 18,11 ч партийният пресцентър съобщи, че в 18, 40 ч тя ще даде пресконференция на плажа „Алепу“, което някои разтълкуваха по-скоро като кризисен PR, отколкото като брифинг, защото за половин час редакциите трудно биха могли да се организират и да изпратят свои журналисти там.

На 4 май активисти на ГЕРБ, сред които кметовете на Бургас и Стара Загора Димитър Николов и Живко Тодоров, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други се събраха на протест пред спорния строеж и попитаха това ли е новият морал в политиката.

Дали неочакваната поява на Илчовски и скандалните му изявления срещу ГЕРБ точно пред парламентарната комисия, ръководена от Мая Манолова, е проява на гражданска позиция на потискан бизнесмен, или пореден епизод от компроматна битка, зад която прозира сянката на Васил Божков, предстои да разберем.


В категории: Политика


Автор
49
Коментара
49
Коментара по темата
49.
Долно ниво
09.05.2021 00:11:30
1
3
Флегми зле сте, добре, че у Уамбол ви четат
48.
Позор на национално ниво
08.05.2021 11:01:13
0
15
Вярвам на всяка една дума на Илчовски! Сега всички рекетирани бизнесмени трябва да излязат с документи и факти и да говорят, да го подкрепят! Те не са прости хора! Това е самата истина от години и моделът се вижда по всички етажи на властта до последната пионка! Сезирайте всички в Европейския съд и ЕС! Това повече не трябва да се търпи и е чиста мутрафония и диктатура! Отвратен съм и от издевателството над Миньо Стайков- да излезе и да говори! Да не се страхува! Мутри- ВЪН! Позор!
47.
Ужас!
07.05.2021 16:00:57
0
11
И сега бизнеса при следващите избори , ако пазари гласове за ГЕРБ , както се случи в Карнобат , много жалко за тях. Всички в затвора да ги оправят....
46.
иВан
07.05.2021 13:10:09
4
6
Той бил там като давали парите на плейметката да обслужи ББ. Те може и подарък да са му правили за рожденния ден .Кой бягя от такива подаръци. Нещо се уплете тоя, Мая ще го употреби и айде чао, ще го остави на зверовете
45.
Не бързайте да го плюете! Може да даде доказателст
07.05.2021 01:40:42
3
13
Тоя на който звънна репортера беше Иван Пилето. Ти какво очакваш да каже?
44.
Милен
07.05.2021 00:24:52
4
11
Преди около час по новините ,един репортер звънна на някой от нарочените от този зърнопроизводител.Човека се оказа в чужбина но все пак каза няколко бързи изречения.Вие вярвате ли на този наркоман и пияница
43.
ГолЕм е тоя
06.05.2021 23:45:55
2
17
Много ги разказва, пича. Кефи ме.
Малко се обърква кога е бил там и кога някой му бил казал, че било така, ама е готин.
Впрочем не знам дали е от най-големите зърнари, щото нещо не му излиза и сметката на рекета даже.Вика, че вади 40 млн на година. Те му искали 800 хиляди на година и той ги давал...Нещо ми се чини, че ако изкарва толкова, щяха да му искат повече...
Има вариант да лъже за печалбите, като му видях манталитета на селски бек, ама чак пък толкова да е прост, не вярвам.
Въпреки, че родните "бизнесмени" повечето приличат на него - от където и да го погледенеш - див селендур с пари. Ще се котира и по Бургас, да заповяда в Приморско
42.
милионерчето послъгва
06.05.2021 23:36:20
2
9
Абе ей, млад милионере, блажил си се от това да си близък с властта, сега ревеш. И ти си за бой, то е ясно.
Понеже си направих труда да го изслушам.
Тоя каза, че никога не е пипал никакви държавни пари...
ТИ ДА НЕ СИ ПЪРВИЯТ ЗЪРНАР БЕЗ СУБСИДИИ БЕ, МУШМОРОК?!

Тоя за ебати тъпаците ни има.
41.
Бургас
06.05.2021 22:13:47
8
18
Доло мафията герб
40.
Моряка
06.05.2021 21:32:06
14
12
Този мухльо бизнесмен ,както повечето у нас за съжаление не знае какво го чака.Опитва се да рита паднал човек ама това му се трупа и скоро ще му се случи на идиота!
39.
Е...и цирка
06.05.2021 21:31:54
13
15
Днес станахме свидетели на върха на кретенизма. Ама тоя, свидетел, ама той не може да си върже обувките. Ебати простак. Елементарен. Поне да му бяха написали текста. И това в българския парламент. Жалко за децата.
38.
Гражданин
06.05.2021 21:09:59
12
14
Много ми е интересно този мушморок къде беше до сега, защо до сега не излезе и да каже, че е изнудван. А сега започва да обеснява уж за изнудвания. Ако пак дойде Герб на власт страната ще му се види тясна
37.
x
06.05.2021 20:35:28
3
8
Видял си на баба си старите гащи
36.
356
06.05.2021 20:31:52
18
14
Тая Мая Костинбродска и сестра Галева няма спиране, Толкова е обсебена от Борисов че вече е психясала и пак търси нещо с което да го злепостави ама нещо не й се получава, И как този дето има 15 милиона доходи на година платил ли си е данъците, Я да го подхванат НАП, Фидосова е нотариус и ако го е съдила то евентуално е било за клевета, Абе Майче къде ги изкопаваш такива недорасляци умствено, Тоя пък как знае коя е направила снимките от спалнята на Борисов, Да не е бил с нея, А за тези снимки Йончева щеше да дава доказателства от Америка ама нещо забрави за тях, Ей Майче ще откачиш напълно заради Борисов, Я си гледай старините и мъжа че скоро може да попаднеш не в Парламента а в едно друго заведение,
35.
Бургазлия
06.05.2021 20:20:36
8
32
На Бойко проблемите му започват другата с едмица ако е истина кои стават нови министри. Днес видях един уплашен човек по телевизията.
34.
Самотна старост го очаква ако оцелее
06.05.2021 19:55:48
8
17
Това ако е вярно и може да се докаже се чудя какво чакат службите а не го почват тоя толуп? А ако няма доказателства ще висим какво ще се случи, защото някои от тия цаканите бизнесмени има ресурса да му поръчат ръченицата на Боко. съвсем скоро няма да го пазят от ДАНС и ще се види какви врагове има. Най-големият майтап ще бъде, когато го изритат от политиката завинаги как ще го изоставят тия дето сега му ближат да не казвам какво
33.
Отвъдния
06.05.2021 19:23:07
6
4
Ма то за мяза на турски сериал мале чудо мъже български ако още живее Духът на хилядите години кръвнина и робството станете и си вземете всичко то е ваше принадлежи ви платили сте с лихвите Последните дни са това
32.
Изцъклен педофил
06.05.2021 19:14:38
2
6
Майко мила Ко стана в таз държава бе.Възмездие ли дойде. Добре че ми зашиха дупката на дупника че и аз щях така да пострадам.
31.
Адвокат
06.05.2021 19:10:19
9
17
Свидетеля вдъхва страхотно доверие с визия и най вече с репутация.
30.
Бат Бойко
06.05.2021 19:07:38
9
11
Това квазимодо съм го дънил с 200
29.
Боцмана
06.05.2021 18:49:16
19
17
Ааааха ха ха ха
Лудата Мая-ма извади свидетел тип една жена каза, че била чула, че някой бил видял нещо някаде Ама не било сигурно този някой кой точно е и какво е видял.
Ашколсун машала
28.
Qqqqq
06.05.2021 18:46:11
11
10
Айде котарака го няма и мишките излязоха.
27.
Моряка
06.05.2021 18:43:44
16
17
Тази мутра на снимката колко ли душички е изгорил като им е окрал земите на хорицата. Сега се оплаква гада .............!Малко им е това което е станало в ареста на такива като него ако е вярно разбира се.
26.
ббб888
06.05.2021 17:18:49
14
8
България ще се оправи
скоро
НАЦОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО
25.
Р.Овч.
06.05.2021 16:57:00
4
12
А моята лимонка фекалната принцеса пострадала ли е или и предстои тепърва да пострада?
24.
CTAHKO
06.05.2021 16:53:31
29
21
Абе къв е този ром на снимката бе....???
Кой ще му повярва на тоз на глупостите?
Има личен мотив да топи и да клевети Премиера.
Фидоската направо го убила от дела за клевета и го осъдила.
23.
МВнР
06.05.2021 16:51:31
4
10
Гледайки със завист клипа от ареста, Джорджо Джорджи е останал малко обиден и възмутен от постъпката на Премиера, че не е спретнал и на него такъв пърформънс?!
22.
До Баце
06.05.2021 16:49:44
12
11
Баце само Минчо ли бе ми другите оръфляци Кво ги бавиш тез измекяри.
21.
Gang bang
06.05.2021 16:46:34
14
12
Браво баце такива изнасилвачи точно така се лекуват само бой и извращения.Обади се на най големия мъжкар и манияк в държавата чичко Трактор да та научи на майсторлъка с голямата лопата.Като изяде главанака една терапия с лопатито и после над десет години като са сети и са изпуска.
20.
Rincewind
06.05.2021 16:16:26
19
44
Скандалът е нещо за Борисов, което всички знаят. Още от изтеклите разговори стана ясно, че си имаме за мин председател арогантен простак и селяк, само като му чуеш псувните и дънещата покрай него чалга. Жалко е, колко много хора смятат, че тази безпросветна мутра, която 10 години управлява стабилния застой на страната, е единствения възможен автократ. Ще му дойде края и на него, никой не живее вечно слава Богу, но това, което причини на демокрацията ще го надживее и децата ни ще страдат дори.
19.
тони
06.05.2021 16:12:36
26
20
Този да си припомни какво се случи с Мишо Бирата! И да си затвори устата веднага!
18.
689
06.05.2021 15:53:28
29
29
Този как е събрал 100 хил .дка, като видиш на колко години е , все едно от детската градина е почнал на окрупнява семейните ниви. А до колкото издевателствата над баневи и сие в затвора , МАЛКО ИМ Е !!!!!
17.
Буци манафа от Флагман
06.05.2021 15:51:10
17
46
Има хора които до последно ще вярват че Буци Винету е чист като момина сълза,такива са и Флагманите,нали дърпат мангизи ,ще защитават Буци манафа до последно,нищо че краде като бесен и си поръчва курвета по 5 бона с нашите пари,кюлчета злато и заедно с охраната си правят порно клипове.
16.
Въпрос..
06.05.2021 15:39:00
8
3
Текирдаг българско пристанище ли е?
15.
Мишо Бирата ли казахте?
06.05.2021 15:28:57
9
23
Или Вано Танов? Бе нещо много бързо взе да ги хваща инфаркта.
14.
.
06.05.2021 15:16:36
22
44
Това го няма и в Африка ! Да вкарваш в ареста бизнесмени. Да ги даваш на циганите да ги чукат докато надзирателите правят клипове за кефа на Банкянският Диктатор ! Горкият Миньо Стайков ! Проклет да си Борисов !
13.
Херо
06.05.2021 15:08:58
21
48
Човека казва цялата Истина!!! Сега искат да го изкарат какъв ли не!!! Истината боли!!! Манев е слуга!!!
12.
*********
06.05.2021 14:53:45
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Моряка
06.05.2021 14:21:14
40
25
Този е апаш още като го видиш........простака! Оправят си отношенията между различните клонове в българската мафия със съдействието на Мая общата разбира се.
10.
намглаФ
06.05.2021 14:09:34
5
35
Със сигурност има достатъчно поводи да бъде разследван, но в България ситуацията е такава, че се разчита една мутра мултимилионер да накове друга мутра публично.
Прокуратур, полицията и службите са услужливи и дълбоко компрометирани.
9.
Кака Мара
06.05.2021 13:46:11
19
71
Според Флагман най-големият проблем е, че дали думата на човека! А за хотела на Алепу тъпанарите от Герб станаха за смях, като протестираха срещу собствените си решения, ама друго си е и флагманките да надуят по една свирка!
8.
Гнила ябълка
06.05.2021 13:34:37
9
67
Френският посланик преди време пръв разкри меко казано скандалната схема за присвояване на чужди фирми и посочи кои са гнилите ябълки.Именно затова са нужни съдебни реформи.Това,на което станахме свидетели при тази временна комусия е един от многото случаи на рекет и злоупитреби с господстващо положение.
7.
До 6
06.05.2021 13:31:24
7
57
Не се казва кУшаревски свидетел, ама този определено няма как да бъде такъв. Заради Флагман и Пик се чудя защо изобщо слагат България в разни списъцибза свобода на словото
6.
CTAHKO
06.05.2021 13:13:31
50
20
Тоз е кушаревски свидетел от най кушаревските дето все бягат от кошарата.
5.
Това е твоят
06.05.2021 13:11:10
29
7
Край бе серсем ще ходиш при умрелата си рода стягай са.
4.
пич с москвич
06.05.2021 13:04:16
11
77
Начина на рекет и взимане на бизнес много ми прилича на схемата описана от Васил Божков. Чакаме да видим какво ще стане имаме си прокуратура, ДАНС, КОМПИ, Компири и други служби и институции
Питам се кога ли съвпаденията стават факти ?
Случаеност не мисла ....
3.
Флегмотрол
06.05.2021 12:55:24
21
85
Флегманските тролски псета си бранят явката с цената на разпорените си сфинктери и омазани в кафяво усти. Това е краят на убиеца на България ве ибрикчии.
2.
Чочо
06.05.2021 12:49:51
52
28
Как си го представяте това - крупен мафиот, олигарх, корумпиран бизнесмен да се бори срещу корупцията. Както навремето в Дупница мафиотите бяха организирали протест под наслов "Долу мафията". Оказва се че качеството наглост следва плътно завистта при българите.
1.
ГЕРБ трол
06.05.2021 12:46:45
43
91
Браво на Флагман за обективната статия!
Разобличавайте всички противници на ГЕРБ и нека мая Манолова да отиде в затвора, а не Бойко Борисов и Дилян пеевски! Те двамат са единствените честни политици в България, но всички медии са настроени срещу тях, с изключение на обективни медии като Флагман, Пик, Блиц, Канал 3, Нова тв, БНТ, БТВ, които все още са независими и обективни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори