×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Илчовски 2“ в парламента: Мая Манолова вика НСО на помощ, пристига и шефът на „Градус“


„Илчовски 2“ в парламента: Мая Манолова вика НСО на помощ, пристига и шефът на „Градус“
Иван Ангелов (вляво) от "Градус" седна до Светослав Илчовски, Маноил Манев от ГЕРБ (долу) отново бе сред най-активните депутати
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Май 2021, Петък, 18:52 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Своебразният свидетел вкара и нови имена в оборот

Депутатите си спретнаха втори скандал в парламентарната комисия „Манолова“ заради свидетеля Светослав Илчовски. В сряда заседанието на органа се провали, след като депутати от ГЕРБ нахлуха и не спряха да говорят.

Днес ситуацията е подобна. Този път в зала „Изток“ се събраха много повече журналисти. Пристигна обаче и почти цялата група на ГЕРБ.

Около час бяха разправиите за дневния ред и процедурите. Най-активни от ГЕРБ бяха Маноил Манев, Дани Каназирева, Димитър Главчев, Тома Биков. На заседанието обаче днес пристигна и собственикът на фирма „Градус“ Иван Ангелов. Той е сочен от Светослав Илчовски като „ковчежник“ на премиера Бойко Борисов и помагач за пране на пари.

Ангелов дори седна до Илчовски. Последният обаче обясни, че това не го притеснява.

Димитър Главчев настояваше бурно да се даде думата на Иван Ангелов. Други депутати от ГЕРБ също недоволстваха. В залата настана невероятен хаос. От ГЕРБ имаха претенции, че "циркът е пълен", че Мая Манолова си прави кампания, че в комисията не са постъпили доказателствени документи. Освен това сигнали можело да има срещу всички политици, включително и срещу Манолова, но в случая се действало избирателно. От ГЕРБ постоянно искаха думата, за да се изкажат.

Мая Манолова в един момент реши да повика квесторите на парламента, за да се въведе ред. След това призова да се явят и служители на Националната служба за охрана (НСО) за помощ.

Все пак в суматохата Светослав Илчовски успя да отговори на няколко депутатски въпроса.

60-70 млн. лв. била стойността на фиктивните обороти, с които бил помолен да услужи от Иван Ангелов. 

Клипчето с насилен бизнесмен в затвора му било показано от човек от Стара Загора на име Боян Марков. Това станало на празненство на Ивановден на 7 януари 2017 г. Тогава Иван Ангелов празнувал имен ден в Студена. Бойко Борисов пристигнал на купона към 8 ч. вечерта. Там били певиците Теди Кацарова и Анелия, както и Веско Гъската.

Светослав Илчовски се оплака, че е бил рекетиран и по линия на напояването да плаща рушвети по 200 хиляди лв. на поливка. Това станало през служител, който казал, че е бил назначен от Пламен Тачев (депутат от ГЕРБ) и Анатоли Иванов. Последните двама били хора на Бойко Борисов. 

"При нас командват Пламен Тачев и Анатоли Иванов", отсече Илчовски. 

В надвикванията се включиха и репортери. 

Думата взе и Иван Ангелов. Той отхвърли обвиненията, че водил Светослав Илчовски в Монако, за да го навива да правят фиктивни сделки в полза на премиера. 

95% от казаното от Илчовски било лъжа. 

Все пак стана ясно, че двамата са правили сделки. Ангелов давал и пари назаем на Илчовски. 

Шефът на "Градус" фактически призна, че е в близки отношения с Бойко Борисов. Премиерът му помагал при експорт на стоки. 

Не било вярно, че Ангелов платил 5000 лв. за плеймейтка, която да "обслужва" премиера. Това било много евтино за Борисов. Той бил човек с достойнство и можел да си поръча много по-скъпи жени. Но не се занимавал с такива неща. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
60
Коментара по темата
60.
{?
08.05.2021 21:44:13
4
6
Все сме гледали сценарии, но чак толкова тъпо скалъпени като от евтин филм?? Много за тъп го имате този народ бе, мекерета!?
59.
Мистър сенко
08.05.2021 21:12:27
2
6
Какъв срам и какво падение за министър председател.далавери и корупциони схеми,никакъв морал..
Докога..
Бягай с 200 и се скрии,че да не се явяваш вече пред очите ни
58.
Мистър сенко
08.05.2021 21:12:24
1
5
Какъв срам и какво падение за министър председател.далавери и корупциони схеми,никакъв морал..
Докога..
Бягай с 200 и се скрии,че да не се явяваш вече пред очите ни
57.
Лъв автобус бе
08.05.2021 19:17:24
9
3
Той е само един олигофрен с би полярно разстройство изврякал от тежкия си и нещастен живот.
В реалността никой не го ебава за нищо и тука са изживява на морален стожер и голям разбирач.Мисли си че като плюе по ГЕРБ и Бойко и е голямата работа.На живо само гледа лошо и не смее да каже на никой нищо.
56.
я
08.05.2021 17:57:34
12
4
Пишете плюете Бойко и като погледна повече от един автобус хора не се събирате, Малии страшна опозиция ще изчегъртате всички,
55.
Бургазлийка
08.05.2021 16:26:51
4
13
Много е трудно да паднеш от високо. Този път и купените гласове няма да ви помогнат!!! (Едно уточнение - на последните избори всички гласове в кв. Комлука са за Герб.Всички знаем кога отива циганин да гласува. Само ако му е платено)
54.
Всичко съ вързва
08.05.2021 15:01:34
2
12
През Август 2020г Божков в интервю казва че фурмите от ОАЕ са купени от българска фирма
53.
Scrooge McDuck
08.05.2021 14:22:14
4
15
Премиер за пример. Обикаля с джипка, играе карти в несвяст (естествено печели), рита мачлета, играеше тенис, докато Бекер не го наказа, защото нашия си повярва, че ще му се пусне като Тръбата Харизанов. Пишат му статуси, поръчват му девойки, носят му злато, пачки, уиски. Говори по зле от Илчовски, който си призна, че си е селянче и се гордее с това. В школите по таекуондо и карате му викали Прани гащи и Борсука. И това е върха. Проклет да си Бригадире Аспарухов - наричащ се Бриго, че го лансира този комплексар. С толкова врагове ще те видим докъде ще стигнеш.
52.
Batman
08.05.2021 13:05:24
5
13
Време е за справедливост истина и кураж от други бизнесмени да кажат истината за да се промени нещо в тази скапана държава!!! Но хора не сменяйте мафия с друга мафия , всички статукови партии са обвързани с корупция рекет и може би убиства. Герб силова групировка, Бсп банда за социална измама , Слави марионетка на стари олигарси, Дпс икономическа мафия , Дб бандата на Прокопиев и последните Мая Галева, Дончева-Ванко 1 , Отровното трио на Божков . Татко Румен не е по различен с празните приказки и залучени фрази написани от генерал Решението. НЯМА ДА ИМА ПРОМЯНА С ТЕЗИ!!!
51.
Кьовеши
08.05.2021 12:46:55
2
14
То такова квичене да запушат устата на свидетелите не е имало и по фашистко. Вместо да ги изслушат и изпратят материалите в прокуратурата, те не им дават да говорят. Виж по делото КТБ съда само дето некозирува на свидетеля Лазов и безкрайните му лакърдии. По други дела срещу определени хора свидетелите се обгрижват като писани яйца. Но щом казва неизгодни неща срещу ББ и Герб на свидетеля трябва да му с запуши устата.
50.
Разбира се
08.05.2021 12:39:33
3
15
че Боко е човек със достойнство...
За 5000 лв някоя мисирка може само да й се разреши да му ГО погледне , нищо повече !
Той може да си поръча много по-скъпи жени, убеден е солташака му,но солташака не казва от къде би взел парите за тези скъпи жени?
От премиерската заплата едва ли ?!
И разбира се , че ТОЙ няма да се занимава с тези работи...Занимават се ей такива като пилешкия!
Очевидно изказването на този , пилешкия мозък е нещо като мечешка услуга !
49.
на амбразурата
08.05.2021 11:51:39
3
22
Герберастите се хвърлят на барикадата да пазят с телата си вожда слънце
48.
До Фикуса
08.05.2021 11:30:31
8
3
Ти коя лъжа познаваш?
Да не би тази лъжа, която ти е казала майка ти че познава баща ти.
Така е.....лъжа е изобщо хабер си няма кой е той,щото било голям калабалък у кабасакала.
47.
wc
08.05.2021 11:07:38
16
5
Замислено е нещо но изпълнението еП на самодеен тетър от някое село, Мая знаем какво прави и колко лъже, Ако това беше направено от друг по сериозен човек може би щеше да не е такъв цирк, И какво правите комисия за ревизия сума ти хора там Мая предава па фейсбук , После аз няма да дам на комисията доказателствате ще ги пращам в Европа, Доста просташко и пак самоинсценировка на Мая, Това е против всякакви правила, Тогава само Мая да беше определена да прави ревизия, Много ме съмнва че всичката тая цигания е замислена с помощта на един човек от Дубай само че артистите му са много кофти, Основния свидетел не доказа нищо, Първия ден видял втория чул не видял Обяви едно име ама не била тя, Видял как дават кюлчета на Бойко ама после не видял а чул, Първо Бойко ако реши да вземе нещо пред теб ли ще го вземе, От тук умния човек може да разбере колко лъже, Явно са му обещали много пари и закрила дали са му някакви опорки ама циганина е с много малко акъл и провали акцията,
46.
Маги Бадер
08.05.2021 10:47:35
13
4
Ейииии тоз Пилчовски как ми са наниза на уйя сега ще го убия от дела.Добре че е имотен балък, а не някой скъсан мишок от който да не мога да взема нищо и само да чакам.
45.
Боко е пътник
08.05.2021 10:42:06
5
23
Убеден съм че скоро ще се заговори и за записите, които със сигурност са изследвани в чужди лаборатории на разузнавателни служби и накрая ще се даде гласност че са истински. Тогава Гешев не знам какви ще ги обяснява. Най-много да излезе и да каже че нарочно така са казали, за да продължат да разследват без Боко да се усети. Само дето на Кьовеши тия не и минават и ще се наложи Гешев да си оди
44.
Читател
08.05.2021 10:41:36
3
3
Каква журналистическа статия! Какво литературно ниво!
Коментар от селски панаир със снимки в официални дрехи. Четеш и чакаш борбите да започнат.
43.
до Фикуса
08.05.2021 10:40:03
5
11
Толупа най-невероятно не се страхува от Илчовски, но се е досетил че има сериозна подкрепа зад гърба си и това което се казва ще се докаже, защото в подобни случаи излизат срс-та от западни служби. Вие да не си мислите, че чуждите посолства не са го записвали нашийо, който не се пази щото се мисли за недосегаем?
42.
До 38 иван
08.05.2021 10:34:41
1
8
Виж сега, ОЛИГОФРЕН!! Не знам СТАНКО ли си, Иван или Драган, но знам как се нарича човек, който пише коментари под дадено име и после под друго си отговаря сам!! Нарича се кух, като заешка хралупа, ГЛУПЕНДЕР!!! Хубаво е да си проверяваш простотиите, които пишеш, защото и на двете места си написал "маангал"!! Точно такива кухи комплексари като теб пълнят с простотии коментарите тук от сутрин до вечер и се мислят за велики комбинатори! Не, просто сте едни безполезни дебили! Айде, че много време ти отделих....
41.
Тц, тц...
08.05.2021 10:31:11
12
3
Tочно защото този Илчовския си "украсява" историиите, както се изразяават във форума ще провали цялата работа.
Това са много сериозни неща и да си добавяш свободни съчинения, в които "еди кой си ми каза, че е така" не минават.
"Еди кой си ми показа ми показа на клип на телефона, в който имаше еди какво си" не минава нито в прокуратура, нито в съд.

А ""този ме по-помоли да му вдигна оборота на фирмата и аз го вдигнах и затова нося документи..." Ама това за съжаление не е незаконно бе, Илчовски.

Отделно за рекета вече сам се уби с простотия как правил 40 милиоа на година, а те завалийките му вземали седемстотин хиляди лева годишно. Щяха да му вземат много повече според мене или тоя откровен селтак послъгва. че е по-богат отколкото е...
Е ти за това, ако лъжеш, а за другото нямаш доказателства или не е незаконно, както оборотните сделки, къде си тръгнал, бе човек?
40.
Смях в залата
08.05.2021 10:11:16
2
20
Не виждам какво от това,което говори Илчовски за рекета на мутрите от ГРОБ не е вярно.Няма нормален човек в БГ да не го знае това.Герберугите цвилят на умряло!
39.
До Иван
08.05.2021 10:10:51
2
18
Иване,ти може да не даваш пари на мангалите,ама твоите хора го правят,особено по избори.Ако не вярваш питай в Кумлука или, в Карнобат.Как се става първа политическа сила иначе?
38.
Иван
08.05.2021 09:55:44
9
6
Станко аз за тва на маангали пари не давам.Защото на маангал като му дадеш пари той вместо да ти е благодарен, че си му услужил и помогнал той започва да мисли как да не ти ги върне.Така само проблеми си създаваш и вместо да изпиташ удовлетворение, че си помогнал ставаш пишман.
Затова нямам бате гитти и тва е...
37.
Jis
08.05.2021 09:55:43
0
21
Пълна ревизия на правителството в оставка !После пълна проверка на всички общини под контрола на герб.Берза реформа на съдбната система.Тогава вече доказано виновните в затвора.Иначе няма да се оправим никога!
36.
Mechoto
08.05.2021 09:48:54
4
2
Am na Maicheto zashto ne i dadohte edin test za PSIHOTO. VSICHKI NA DETEKTORA I SHTE SE RAZBERE CIALATA ISTINA. IMA NIANA 3 CHASA. EBATI I CIRKADJIETE TE TEZ SHTE VZEMAT OSKAR AKO GI NOMINIRAT V AMERIKANO.
HAIDE SEGA GESHEV DA GI ZAPOCHVA
35.
До Фикуса
08.05.2021 09:47:31
16
3
Фикус хвърли са от някаде ве батевото няма смисъл да се напъваш то вече всичко е ясно.
Първо Магито била Мата Хари после не бил казал името все още след като чу че ще го съди.
То трябва да си много прост за да се вържиш също като гласоподавател на Славчото Маямата и Пинокиото
34.
CTAHKO
08.05.2021 09:41:49
24
5
То вече е ясно, че тоз мангасар пилчовски освен лъжи и празни заплахи друго няма.
Ами как така човека Иван Ангелов шефът на Градус ти дава заем от 5милиона с договор??? И ти понеже си мръсен и неблагодарен маангал и нямаш намерение да му ги връщаш, и почваш да го клеветиш че те изнудвал.
Значи който даде на някой заем и си го поиска съвсем законно в правото си това вече ще се води престъпление тип изнудване.
Айде да са ви честити новите закони.
Нали си ги избрахте новите здконотворци!!!
33.
Фикуса
08.05.2021 09:36:47
1
27
Познавам лъжата и съм абсолютно убеден, че Илчовски не лъже!! Може да си украсява някои факти, но основното е истина!! Трябва да си абсолютен кретени, за да твърдиш неверни неща, които са лесно проверяеми! Това едно! Второ- ако всичко това беше абсолютна измислица, досега ТОЛУПА щеше поне 5 пъти да се е заклел във внуците си, че това е лъжа, а той мълчи като мушната гайда!! Това не е присъщо за него. Какво и как ще се установи не знам, но знам че тази история в основата си е истина! Реакцията на "набедената" плеймейтка също не е нормална- един невинен и набеден човек ще крещи и подскача от гняв, а тя само съобщи, че това не е вярно и ще съди някой!! Айде бе, ще ти кажа в лицето че си курва и то пред цяла България и ти ще пуснеш едно обрано постче във Фейсбук!!! Да бе, да!!
32.
бай Оня
08.05.2021 08:41:01
0
21
Има нещо сбъркано в тази нашата демокрация. Бизнесмените и милионерите ни са тъпаци и простаци с ниво на общи работници. Ако това е нормално за демокрацията, да ти таковам и демокрацията
31.
Кую
08.05.2021 06:54:47
0
21
Да бяха извикали и к. увето. Тогава цирка щеше да е пълен.
30.
Не излизат сметките
08.05.2021 00:35:20
13
26
Вчера го гледах. Днес пак.
Циркът е пълен. Много ме кефи пичът.
И все пак той е зърнар, а твърди, че не е пипал държавни или европейски пари.
В смисъл твърде плоско лъже, НЯМА ЗЪРНАР БЕЗ СУБСИДИИ, камо ли със 150 хил дка земя по негови думи. Демек лъже.

Отделно чиста сметка. Твърди, че има 40 млн печалба годишно. А те му искали 7-800 хил на година. Това е около 2% от годишната му печалба според негови думи. Т.е. на цялата тая схема където описва - да са му искали 2% от годишната печалба, някак си е смешно. Поизмисля си ги нещата. Не казвам, че не е тормозен. Но не е честен определено.
29.
Имам човек
07.05.2021 23:19:32
7
49
Стана ясно и за великата на ГРОб, където пратиха един министър да кара пилета към емирствата и да връща дарения фурми. После се оказа, че фурмите били дарение, ама пилето ги продал. И сам си призна, че бил приятел с Борисов, плющяли белот и Борисов му е помагал за експорт на месо към Турция прескачайхи БАХ, а търговията с влияние в най-чист вид е криминално престъпление. Но най ми хареса дебеловратата мутра от ГРОБ с бръснатата глава, някакъв емемеец, дето речниковия му запас от 10тина думи ги въртя във всякакви комбинации да губи време и протака.
28.
до 27
07.05.2021 22:55:20
8
30
Сама Кьовиши ще ни управи.
27.
Факт
07.05.2021 22:51:33
38
15
Токсични боклуци новините партии и протестърите от жълтите павета. Мястото на отпадъците е в кофата за боклук. Отпадъчен продукт, който трови въздуха с миризмата си, фекална материя.
Иличовското цигане е долно ляво педалче, малоумно , имал пари много ,бил жичкаджия без образование , а някой от журналистите не се ли сетиха да го попитат ,как се печелят с честен труд тези пари и капитала дали не е натрупан по престъпен начин от цигането глупаво . Къде са следствие, прокуратурата и съда да го разследва за незаконните сделки?
26.
Сантяго де Чили
07.05.2021 22:47:21
12
32
Долу ГЕРБ
25.
Marinero
07.05.2021 22:39:59
3
57
Това за съжаление е самата истина, това е "нормалното" положение в тази територия. Огледайте се. Навсякъде цари простащина, шуробаджанащина, алчност, търгашество и преклонение пред хора с ниски чакри. Жалко е, че болшинството приема това за нормално.
24.
до ............
07.05.2021 22:30:04
2
31
Mного станаха от Кметството ...за бай Ставри.
23.
Баси Маняка
07.05.2021 22:19:58
10
49
Герберастите са го натиснали обаче са объркали човека. На тоя въобще не му пука, готов е да ги размаже.
22.
до 12
07.05.2021 22:13:04
2
24
Колега,
какво се учудвам, всичко в България е възможно и се помни з дни.
21.
Бургас
07.05.2021 21:05:05
16
53
Доло мафията герб
20.
хаха
07.05.2021 21:04:00
48
18
Тоя сюжет вероятно го е измислила Маяма, докато гледа някоя индийска сапунка.
19.
Бре! Ти да видиш
07.05.2021 21:00:06
7
50
Тоя дядка без зъбите ли е Иван Пилето?
Ако е толкова важен и мангизлия що не инвестира някой лев в усмивката като Лили Иванова?
18.
тито
07.05.2021 20:59:45
19
12
До#16 За съжаление ти цал живот ще си мухльо
17.
До Истрадалос ли си Мустрадамус ли си
07.05.2021 20:48:41
33
17
Той свидетеля пък пращи от знания, които се опитва да каже та чак не могат да му запушат устата.
Ти вярваш ли си на тези глупости изобщо?
16.
Х
07.05.2021 20:34:31
22
55
Жалко, че за 10 години в политиката пожарникарчето си остана пожарникарче,... хахаха смешник
15.
Nostradamus
07.05.2021 20:34:02
18
75
От ГЕРБ се гърчат и квичат.
На Амбразурата се хвърлят Гербер, след Гербер...
От ГЕРБ правят всичко възможно да провалят изслушването на бизнесмена Илчовски, който разказва за Престъпленията на Дебила премиер борисоФФФ.
14.
камен
07.05.2021 20:31:31
61
34
Тая Мая е пълна откачалка, Откъде изкопа този циганин дето имал 300 млн лева пък колко рушвети дал, Като го слушах човека не знаеше какво говори много неадекватно се изказваше, Имал видео ама било през 2017 год, бил казал за оная девойка ама после не била тя, И не разбирал защото бил прост селянин, Боже боже пълен цирк и излагация, Е те това до сега не се беше случвало, В парламента пълни цигански истории, Къде е мъжа на тази Мая да дойде да си я прибере че задмина и циганите по простотии,
13.
pitek
07.05.2021 20:18:40
12
60
Мен пък изобщо не ме учудва, че такива лайнари ни управляват от падането на комунизма до сега. Все пак знаем, че "това не е народ, а мърша".Просто тиквата и хората около него много си повярваха и сега ще ги застигне кармата пред очите на цяла Европа.
12.
Билян
07.05.2021 20:10:08
24
90
Иван Пилето видяхте ли го? Сега стана ли ви ясно, че всичко което Илчовски казва е истина!
Изнудване, рекет, убийства, изнасилвания...целия арсенал от методи на мафията, приложени от ГЕРБ!
Ума ми не го побира как е възможно тази мутра Борисов да ни е управлявал над 10 години. Как е възможно???
11.
един нормален
07.05.2021 20:02:06
19
80
ГЕРБерастите направиха всичко възможно изслушване да няма! По начина по който действаха, си вадя изводите че са страшно притеснени от разрастването на скандала и верижната реакция, която следва от него!
Да заглушаваш свидетеля през цялото време показва, че те е доста страх от това, което ще каже!
10.
Бургазлия
07.05.2021 19:52:56
25
64
Гледайте продължението на цирка, когато вземе властта новия кабинет. Като чух кои ще са министрите, лошо му се пише на Б.йко. Интестно ще е да видим докъде ще стигнат разследванията и дали ще докажат нещо.
9.
Зрител
07.05.2021 19:46:05
26
92
Герберастите вият като за последно. Разбутаха им рахатлъка. Вийте, отпадъци!
8.
.
07.05.2021 19:35:46
22
80
Цветан Цветанов ще побърка Боко ! Как го сварява, бавно и методично.
Този земеделец е от хората на Върбанов а те са здраво зад Цецо. Какви ли още изненадки му е приготвил Мистър Апартамент за своя бивш Вожд ? Ще видим. Но докато не оглозга Мутрата, Цецо няма да го остави.
7.
Десо Радев (траверса)
07.05.2021 19:35:05
70
28
Радко приготви грипена да бягаме при Ким Чен там поне си има готов Ко монизъм.
6.
ОСТАВКА НА РАДЕВ фуражката
07.05.2021 19:26:38
99
36
Ех, Мая сега след събранието ще работиш това което умееш много добре порно звезда. А в другото събрание ще бъдеш отвън, да се махате и отивате в гората луди калинки ненормални. Кога ще започне проверка за психичното състояние на Маямата, Танка изкуфялата, Корни Кобилкина ,Капи свинчето, Слафчу педала , Хаджигейов, Армен негъра, Христо тъпото, Тошку касапина, психаря , кога?
5.
Земеделец.
07.05.2021 19:25:07
15
105
Харизанов от герб и с часовник за 36 хил. $ защо не е в затвора за крупна кражба от напоителни системи?
4.
Браво
07.05.2021 19:19:59
28
111
Герберастите полудяха. Тоя баровец ги лопа в главите и въобще не му пука.
3.
Тоз
07.05.2021 19:13:14
42
36
Пишман свидетел с колко пари изгоре даже неможе да ги сметне.Ако си го представи и ще получи инсулт.
2.
Сарая
07.05.2021 19:00:31
8
55
Циркове на всеки километър !!!
1.
IT
07.05.2021 19:00:03
13
69
Смъртни присъди!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори