×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът връчи мандата на ГЕРБ, ето за какво призова кандидата за премиер Даниел Митов


Президентът връчи мандата на ГЕРБ, ето за какво призова кандидата за премиер Даниел Митов
Румен Радев предаде мандата на кандидата за премиер Даниел Митов и му заръча да изведе България от кризата
20 Април 2021, Вторник, 13:16 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

В 7-дневен срок ГЕРБ-СДС трябва да предложат състава на новия кабинет

Държавният глава Румен Радев възложи на ГЕРБ-СДС мандат да съставят правителство. Това стана на среща с представители на първата политическа сила в парламента в президенството.

На събитието присъстваха издигнатият от Коалиция ГЕРБ-СДС за министър-председател Даниел Митов, Томислав Дончев, както и председателят на ПГ Десислава Атанасова. 

С решение на ПГ на ГЕРБ за министър-председател е номиниран Даниел Митов, който да получи мандат за съставяне на правителство от най-голямата парламентарна група.

"Г-н Митов, възлагам ви да съставите правителство и очаквам в 7-дневен срок да предложите Министерски съвет, който да отговори на очакванията на обществото за справедливост, социална ангажираност и икономически растеж. Правителство, което да ръководи ефективно страната и да я изведе от днешната криза", обърна се Румен Радев към кандидата за премиер на ГЕРБ.

Очаквайте подробности! 
 


В категории: Политика


10
Коментара по темата
10.
Пук
20.04.2021 18:21:36
0
0
Ей, лудия с ГЛАВНИТЕ букви! Не усещаш ли, че вече ставаш досаден? Сереш простотии под всяка статия. Ако те знаех кой си, щях да те избавя от проблемите ти с целия свят и конкретно с наложената ти "цензура" от медиите! Фактът, че Флагман още те търпи и не те е баннал, трябва да ти говори все пак нещо! Идиот!
9.
до 7 гербаджииска подлого!!!!!!!!
20.04.2021 14:18:45
6
1
ПЪЛЕН ИДИОТ СИ КЪВ УСПЕХ БЕ МЕЧТИИ МЕЧТИИ НО ВЪВ ФЛАГМАН НЕ СА БЕЗПЛАТНИ !!!!!!!!!!!!ПЛАЩАШ И ВЕДНАГА ТИ ГИ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ЧРЕЗ НЯКОЯ ЛЪЖА ХАХА
8.
ДО 5 ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА !!!!!!!!!!!!!!
20.04.2021 14:13:13
8
2
ПИТАМ ЗАЩО Я ПРЕМАХНАХА ОТ ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ИЗВЕДНЪЖ !!!!!!!!!!!!!!ТОВА ПИТАМ !!!!!!!!!!!И АКА МОЖЕШ ТИ ИДИОТА КАЖИ ЗАЩО БЕ???????????????КАКВА Е ПРИЧИНАТА АААААА ЩОТО НЕ МУ ХАРЕСАХА НА ПОРЪЧИТЕЛЯ /платил я/КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛО КОИТО ОПРОВЕРГАВАТ ЛЪЖИТЕ В СТАТИЯТА ЧЕ ДПС НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!lА ВИЕ ВИДИМО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ОБСЛУЖВАТЕ ГЕРБ И ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
ПОЖЕЛАВАМ
20.04.2021 14:04:54
0
5
УСПЕХ
6.
АЛО ПОДЛОГИ
20.04.2021 14:01:28
9
4
ТУК САМО СТАТИИ ЗА ГЕРБАДЖИИСКАТА МУТРА ГЛЕДАМ !!!!!!!!!!НЕ МУ ЛИ СВЪРШИ ТУЙ ""ЧИКМИДЖЕ""""ИЛИ И ОНАЗИ МЕБЕЛ Е БИЛА НАПЪЛНЕНА ЧЕ ДА СТИГНЕ ДО ЧИКМИДЖЕТО ПОРАДИ ЛИПСА НА МЯСТО ХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
Сайта има търсачка
20.04.2021 13:59:09
1
3
Ей чичка, стига рева!!! Ето ти я статията https://www.flagman.bg/article/239163
4.
АЛО ПОДЛОГИ
20.04.2021 13:56:45
6
2
ЩО МАНИПУЛИРАТЕ////лъжете///чрез ВОТА БЕ ЛЪЖЦИ РЕГИСТРИРАМ ПОЛОЖИТЕЛЕН ИЗЛИЗА ОТРИЦАТЕЛЕН ХАХА
3.
ЩО ПРЕМАХНАХТЕ СТАТИЯТА????????????????
20.04.2021 13:53:20
7
4
ПИТАМ НО ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ !!!!!!!!!!!ЩОТО БЕШЕ ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА И ЯВНО НЕ МУ ХАРЕСА РЕЗУЛТАТА НА ПОРЪЧИТЕЛЯ И ВИ НАРЕДИ ДА Я ПРЕМАХНЕТЕ ААААА???????????????????????КВИ ЖУРНАЛИСТИ СТЕ ВИИ БЕ !!!!!!!!!!КВА Е ТАЯ МЕНТЕ МЕДИЯ !!!!!!!!!!!ЗАРАДИ ВАС ДНЕС НОВ РЕКОРД 112 МЯСТО В СВЕТА СПОРЕД ""РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ"!!!!!!!!!!
2.
Axaxaxaxaxa тиквооо
20.04.2021 13:43:19
15
7
Шъ омра. Работи на изключен компютър и носи патерица на здравия крак.

Вържете го някъде, бе.

Да спре малко да му личи колко тъпо лъже.

Богомил Бонев
1.
АЛО ПОДЛОГИ ФЛАГМАН
20.04.2021 13:40:15
11
7
ЗАЩО ПРЕМАХНАХТЕ СТАТИЯТА"""ДПС разкрива кой изпратил момчетата с бомбички край морския сарай на Доган"""ЗАЩО БЕ?????????????????????ЗА ДА НЕ СЕ РАЗКРИЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ МАФИИ ПРИКРИВАЩИ СЕ КАТО ПАРТИИ НА ПРИНЦИПА ""интереса клати феса"" А НАРОДА ДА ГО ДУХА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!МИ ТО ПО ГОЛЯМ ФАКТ ОТ ТОВА ЧЕ ГЕРБАДЖИИСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СИ ЗАТВАРЯШЕ ОЧИТЕ ЗА БЕЗЗАКОНИЯТА В САРАИТЕ !!!!!!!!!!!!!А НАЙ ГОЛЯМАТА НАГЛОСТ НА ГРОБАРСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ БЕ ОПИТА ДА МУ ПОДАРЯТ ПЪТЯ В РОСЕНЕЦ СОБСТВЕННОСТ НА БУРГАЗЛИИ !!!!!!!!!!!!!АЙ СИКТИР БЕ МАФИОТИ !!!!!!!!!!!СЕГА ТРЪГНАЛИ ДА СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ КАТО БАНДИТИ СКАРАЛИ СЕ ЗА ПЛЯЧКАТА ХАХА!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори