×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави бил като Тръмп? Това е смешно


Слави бил като Тръмп? Това е смешно
Единствената пречка пред четиримата е, че Все още на власт е ГЕРБ
05 Април 2021, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Има цели три партии и четвърта в задкулисието, готови да се гушнат за ново правителство. Дори и да не са го осъзнали още
 

От няколко часа навсякъде може да се срещне едно и също сравнение – шоуменът Слави Трифонов, по подобие на други едни шоумени, но обикновено се цитира Тръмп, също влиза в политиката. А гласувалите за Тръмп и Слави се подтавят под общ знаменател. Много е тъжно да се четат подобни съпоставки. Разбираемо е да ги правят редови хора, които боравят само с крайната информация и - по обясними причини - не следят развитието на дадено събитие, а единствено самият му финал. За тях появата на Тръмп може би наистина беше нещо странно, необяснимо, смешно, като, едва ли не, обикновено продължение на шоуто в политиката. Това е твърде погрешно разбиране. За обикновен човек е разбираемо да го каже или напише в социалните медии, но за журналист или политически анализатор е неоправдано. Журналистите и професионалните коментатори – това им е работата – са длъжни да следят събитията от техния зародиш.

Тръмп се появи в политиката с ясна и стройна програма. Той дойде в момент, когато глобалистите вече бяха победили в почти целия свят и диктуваха дневния му ред, в който основна точка бе разрушаването на националните държави, за да се премахне най-голямата пречка пред  наднационалните корпорации. Те управляваха даже в Китай в лицето на т. нар. комсомолци. Управляваха дори в Русия, където във финансовото и икономическото министерства са несменяеми и до днес. Даже клетвите на Путин, че е държавник, който е против либерал-глобалистите, не успяват да ги изместят от там и да променят глобалистката, по същността си, монетарна и икономическа политика в Русия.

Защо глобалистите държат със зъби и нокти на масовата миграция?

Тръмп бе против всичко това и го бе заявил много преди изобщо да се кандидатира за президент. Той знаеше какво иска да прави - да изземе властта от глобалистите, да върне американските производства, изнесени в чужбина - основно в Мексико и Китай, обратно в родината, с което да увеличи заетостта и да подсили икономиката. Крайната му цел бе да възвърне националната държава, която глобалистите повсеместно в момента разглобяват навсякъде. Това че не успя да го направи изцяло и накрая се предаде, е вече плод на други причини и обяснения, за които няма време и място сега. Тръмп бе написал достатъчно ясна програма и милиони отговорни, работещи и мислещи традиционно американци я бяха разбрали много добре. Затова гласуваха за него. Мнозина от тях дори не бяха гледали шоупрограмите му, понеже работят до късно за парите си и нямат време. Но бяха съзрели в него човека, който ще ги избави от  масовата и безконтролна миграция (която в момента е превърнала южната американска граница в катастрофално място) и джендър наглостта, която отдавна вече не е просто и само пропаганда, а дневен ред, особено в такива щати, като Калифорния.

Слави е точно обратното на всичко това. Той няма ясна програма, затова и в предизборните седмици отсъстваше. Когато не знаеш какво да предложиш, по-добре наистина да мълчиш и да оставиш чалгата да говори вместо теб. В различни периоди от време Слави е подавал различни сигнали за собствените си политически виждания. Когато на гости в шоуто му е бил американец, Слави е бил американофил, готов да даде мило и драго на държавата зад Океана. Когато в студиото му се е появявал покойния Йосиф Кобзон, човек оставаше с усещането, че водещият страда истински по загубените съветски времена. Пред Соломон Паси е развивал теорията, че е най-добре България да се закрие като държава, а територията й да се влее в аморфни Съединени Европейски Щати. В отговор Паси тогава пожела на България да получи един ден точно такъв министър председател. Като желанието на Тодор Живков да я превърне в 16 съветска република. Но не може да се каже със сигурност, че Слави иска точно това. Като водещ на шоуто си, той винаги искаше единствено да се хареса на госта. Колкото по-високопоставен бе гостът, толкова повече Трифонов напасваше възгледите си към неговите. Това обаче не е политическа програма. Това е манталитет.

Сега, когато ритмите на „Кук у бенд“ издуха процентите на неговата партия, този манталитет – очаквано – може би ще играе главна роля в политическото му поведение. Той ще се напасва в политиката ден за ден, по обичайния от шоуто му начин - в зависимост от това с кого политиката ще го срещне, пред кой ще реши, че трябва да благоговее.

И точно тук е възможно да катастрофират изводите на политическите коментатори от последните часове – че в този парламент е невъзможно да се състави правителство.

Че защо пък да е невъзможно? Напротив – напълно е възможно. Има цели три партии, които с удоволствие биха се разбрали да управляват.

Слави и Мая Манолова са отдавнашни дружки. Тя е един от най-често гостувалите в предаването му. Още когато бе омбудсман, тя даваше приятелско рамо на неговия референдум. Техните отношения, основани на сътрудничеството, са непокътнати и  днес. Мая Манолова, независимо с кого от „Отровните” е , е най-естественият съюзник на Слави Трифонов. От своя страна миналото лято Манолова, и „Отровното трио” около нея, успяха да постигнат много добро другарство с протестърите, чийто моментен вожд и учител е Христо Иванов. Колкото и сценаристите да обичаха да попържат Иванов и хората му, задаващата се възможност за власт действаше лечебно срещу минали леки закачки. 

Насред същите скечови забавления сценаристите  успяха в последните години да разсеят публиката и от голямата лична дружба на Слави с Ахмед Доган. Говорим за лично приятелство, което никакъв Пеевски не е в състояние да разруши. Доган има десетилетна традиция как тайно се подкрепя правителство, което на пръв поглед уж е диаметрално противоположно на партията ти. На втори поглед обаче всичко е точно. Най-проамериканската и най-либерално-глобалистичната партия у нас в момента е именно ДПС. Точно ДПС е в Либералния интернационал и депутатите на ДПС в европарламента гласуват всички декларации от джендърския дневен ред. Тази идеология е естественият контейнер, където да се съберат и Мая Манолова, и Христо Иванов, и в крайна сметка Слави, който иначе няма своя идеология. А и извън либерал-глобалистичната спойка, която би събрала тези формации, дори чисто математически, цифрата е внушителна и им е напълно достатъчна, за да управляват. 
Разбира се, Слави би могъл да откаже в очакване, че при следващи избори може да получи още по-голям резултат. Но човек като него, който живее в пълно доволство – и парично, и откъм слава, и който – понеже умира от скука – е решил да влезе в политиката, за да си разнообрази времето, едва ли ще има такова търпение да чака още месеци.

Единствената пречка пред такъв сценарий е, че на власт все още е ГЕРБ, в чиито ръце са всички лостове на управление. И най-вече – информацията. ГЕРБ и лично Бойко Борисов имат огромен опит в това как да ползват различни, получени от специалните служби, данни, когато трябва да обработват неудобни депутати и партии. При неясните критерии, по които Слави подбираше избраниците си, а и следствие от неопитността им, вероятността те да станат лесна мишена за тайно изнудване с компромати е огромна. Позабравеният Яне Янев най-добре знае това.




93
Коментара по темата
93.
Жокера
08.04.2021 01:14:29
0
2
Слави вис 1'срещата в кристал и бум бум бенг бенг василлл...после се пласира при вторият кокаиновият лебед ....мда явно ни памет имате нито мозък?ма кво се чудя мъже пендели лапат на всички вече 1000години кви избори кви тъпотии тирания и това е бой ебан и циганско няма никой празно пространство дори и на Дявола не,сте интересни вакси
92.
Доктора
07.04.2021 09:24:48
1
19
Много правилно, Слави Трифонов си избра това име за партията си "Има такъв народ" само, че пропусна, трябваше да пише "Има такъв овчи народ, че да ме избере" Всички в тази партия са аполитично настроени, като никой от тях не осъзнава, че това е партия еднодневка. Самия Слави Трифонов обиколи СДС, БСП, НДСВ и ГЕРБ то на концерти ли не им пя, то с тях ли не се снима във времето, а сега си направи и партия и е против всички. Виждате ли до къде сме стигнали, като нация не до дъното, а под дъното в долната земя. Дано утре да не се сети Хасан от Комлука и той да прави партия или леля Пена чистачката от улицата, че то тогава пак ще се гласува за "промяната". И като пусна шилото и погледна към небето, той Извика
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!
И пак се загледа подир каруцата.” Тъй рече Моканина
91.
Ne haresvam boiko
07.04.2021 01:47:45
2
3
No ne si predstavqm kak samo s mahaneto na boiko vsichko shte se opravi s magicheska pruchka. Tva sa godini na izmekqrstvane, ograbvane, prestupleniq...vie hora ste mnogo optimisti evala
90.
zritel
06.04.2021 19:09:19
8
6
Борисов е свършен, той не е интересен вече. Освен да се наблюдава как залязва. Интереса към Слави е огромен съвсем нормално, защото той е новата водеща политическа фигура в страната. Народа посочи него. Той е незаобиколимият фактор в новата политическа ситуация. Хората са нетърпеливи да разберат какво следва. Аз в това число също.
89.
Емигрант до 84
06.04.2021 11:05:43
6
4
Българската икономика има по-голям интерес от мен да работя в чужбина от колкото в България! Тъй като аз все още плащам данъци в България и също така внасям по-голям капитал от този, който внасях преди да емигрирам в чужбина!
Не си длъжен да зачиташ моето мнение, но имам/ш право на такова. И нещо дооточнително: Вече споменах какво да правиш със пръстчетата, айде.... дерзай и действай!
88.
*********
06.04.2021 08:21:05
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
87.
*********
06.04.2021 00:57:44
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
86.
Готиния
06.04.2021 00:34:34
8
20
Ей тия глупаци горе на снимката ще управляват България боже господи,то само на снимката като ги видиш и си личи че ламтят за власт и пари и оная червена пачавара Нинова пълна трагедия ,Славчо клоуна ,Христо Иванов дръвника ,И Мая овцата
85.
Слава богу!
06.04.2021 00:19:54
4
6
Никой не може да e като Тръмп - идолът на Божката. И слава богу, че още един Тръмп няма да мога да понеса... както и безмислените писаници на Божката
84.
Против емигрантите
05.04.2021 23:56:05
7
13
Новото лице е педал и не е на първо място ,а емигрантите да се връщат в Б Г и да работят тук не от вън да ръсят бисери. Не ме интересува тяхното мнение боли ме снайпера може да ми го лапне емигранта а сега си вземи пръстчето и си го намери в миризливия задник лайно нямаш право на мнение ела и се гърчи като всички останали. От престъпна клика като Божков престъпника мнение не ме вълнува
83.
Емигрант
05.04.2021 23:41:51
9
2
Народа подреди партиите по този начин! Явно е че няма добри лидери, които да спечелят тълпата но и също така, партиите не предоставиха на гражданите това, което предлагат като политическа програма! Фокусът беше насочен изцяло и само върху свалянето на ГРОБ и Бай Боче! Този агресивен “език” не показа всъщност кой, какво предлага? И тъй като Бат Славчо е тотално най-новата фигура в БГ политика, народа избра ново лице, сигурно, може би на база лични вярвания: “той е нов и неопетнен” . Но факт!
Така, че и да го храните, ИТН е вътре в играта и нека видим дали ще гледаме Шоу в парламента.
Аре сега си наплюнче те пръстчетата и знаете къде да си ги....
82.
до 80
05.04.2021 23:33:59
5
0
Относно последното ти изречение - от твоята уста, в божиите уши! Не че ще се случи, но ако все пак, по някаква незнайна причина, се случи, ще се абстрахирам от мутренското му минало и настояще и от всичките му простотии и ще му направя личен олтар вкъщи! До такава степен не мога да дишам вече тази противна лъжа!
81.
До 79
05.04.2021 23:31:48
0
3
Ще управляваме, затова сме на първо място, на теб какъв ти е проблема да ревеш и имаш претенции за нещо което не са те поставили хората, а ви поставиха на мястото което заслужавате на опашката
80.
Питам се
05.04.2021 23:23:42
3
10
Новата демокрация дето изгря на хоризонта ми е много странна. Значи няма да говорим пред медиите, който иска да ни гледа брифингите да гледа нашата телевизия, готови пак за избори, че пари ще се харчат това сега не е важно. Слави бе първи другар с баш мутрите, сега мутри вън. Единственото, което им е ясно и важно е да свалят Боко, ако ще и да се срине държавата, но то по принцип Боко е виновен за всичко.От сега се държат като богопомазани. Времето ще покаже кой за какво се бори, а ние да затягане коланите. И да знаете пандемия та за България приключва щом Слави направи правителство.
79.
до 78
05.04.2021 23:22:03
2
2
Ами като си на първо място управлявай-какъв ти е проблема ,че само ревеш.
78.
*********
05.04.2021 23:17:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
77.
Не е за вярване
05.04.2021 23:14:25
1
5
че това недоразумение на природата дори се е приближило до някаква политика, камо ли че някой е гласувал за него... Не че има някакъв избор между всичките мутри, кретени, избягали мошеници в чужбина и прочие дегенерати, слуги на световните психопати. Затова и по-умните хора не виждат смисъл в губенето на време с "избори".
76.
до Факт
05.04.2021 23:13:19
0
3
Прав си-затова си строят хасента в Барцелона без да бягат от Родината.
75.
Хахаха
05.04.2021 23:12:36
4
11
Тръмп ли!? Какъв Тръмп може да е този БАСТУН? Най-обикновен български Ганьо чалгаджия.
74.
Факт
05.04.2021 23:10:42
5
10
Да си стоят в държавата и да не бягат ако е кадърен и образован човек и тук може да се реализира. Аз съм против хора които са в чужбина да гласуват защото няма да ми решава Сульо и пульо бъдещето да стоят тук и да се опитват да развиват държавата. Като е много кадърен няма да бяга а кой избяга от държавата престъпниците преследвани от закона братя Галеви , Божков, в ЮАР една червена баронеса и все стволач престъпна
73.
Перчема на Тръмп
05.04.2021 23:08:09
3
5
Божка спри се бе човек.Дори в Gab не благоговеят така пред Тръмп.Даже наскоро го критикуваха,че е опростил присъдите на черни отрепки вместо на негови подръжници или пък на Сноудън и Асандж.Отделно,за да не се излагаш провери кои са и с какво са се занимавали Уилбър Рос и Стив Мнучин.Първият никога не е крил,че е подръжник на американските комунисти,докато вторият продължава да финансира и продуцира либералната холивудска пропаганда.Не се заблуждавай,че при Тръмп и около него всичко е чисто и неопетнено.
72.
до 70
05.04.2021 23:05:35
5
7
Първото място нещо заседна на гърлото на ГЕРБ.
71.
до ФАКТ
05.04.2021 23:03:43
6
5
От неговите победи 2,5 млн. българи избягаха от РОДИНАТА.
70.
?
05.04.2021 23:02:36
6
10
Мая нали щеше да уволнява Борисов хората е поставиха на последно място, Христо тъпото и той се пречеше че ще става министър председател защо не е на първо място за едни педали протестъри питам
69.
до ЕЙ
05.04.2021 22:59:38
0
4
Пикает газ, направо да заредят "Балкански поток".
68.
Флагнсю
05.04.2021 22:59:14
7
8
Иронично е простите гербаджии да ми говорят за чалга. Вашия лидер кво слуша в джипката? Чалгарите по душа в политиката са именно ГРОБ, Каракачаноф, Симеоноф, Барекоф и тн. Това са прости елементарни мутромилиционери консуматори. Слави прави чалга но правителството и многобройни друга музика. Правенето на музика, дори чалга е доста интелектуална дейност която изисква компетентност поне в няколко области. Експерти по какво са политиците на ГРОБ и обединените идиоти? Олицетворението на опростащването на нацията са именно те. Сравните чалгата която беше преди Борисово време и по време на неговото управление. Днес чалгата, не на Слави, а на мутро-управленческия елит е ЗАВЛАДЯЛА държавата. Преди 15г чалгата беше ниша, в никакъв случай не беше час от всекидневието на нацията в което всички са зомбрани. Пред чалгата на Фики, Галин и всички измислени герои приближение на статуквото, чалгата на Славо е като класичесла музика. Троловете на Гроб и симеоноф раздават квалификации но те превърнаха чалгата в основна поп културата на нацията която деградира и пропада всеки един ден по ТЯХНО ВРЕМЕ! Нивото на културата пропадна главоломно именно последните 12г.Герб насърчават чалгата защото тя поставя хората в първичен транс. Зомбита който мислят само за поверени мазен дюнер, кафене да се зарибяват малките кифлички и батките простаци кандидат мутрички и неква чалготека накрая. Преди 15 думата чалготека не съществуваше, правете си сметката!
67.
Факт
05.04.2021 22:58:55
9
9
Много ми е чудно защо се правят на важни неграмотниците педалите от има такива педали на Славчо виолата педала все едно са победили . Борисов побеждава вече 15 години винаги е на първо място. Смешници когато ви поставят хората на първо място тогава имайте претенции за нещо.
66.
Ей,
05.04.2021 22:57:10
11
11
Ама много газ пикаете всички ГРОБАРИ! Леко,че ще се пръснете от злоба...вие сте политически трупове, приемете го! Довиждане! Довиждане!
П.С. Божков, колко взе?
65.
до 62
05.04.2021 22:56:32
1
1
Сигурно говориш от опит-това си е твой проблем, ама много си прост.
64.
до 1111
05.04.2021 22:54:10
2
1
Чуждите медии писаха , в това число и нашите, че популиста Зеленски е Президент на Украйна и какво от това.
63.
1111
05.04.2021 22:51:50
0
8
Чуждите медии вече писаха че на второ място е популиста слави
62.
До 61
05.04.2021 22:51:17
4
2
Боко дава маркуча да го лапат педалите като теб и ви шиба с 500
61.
до 57
05.04.2021 22:47:50
2
0
Споко, Боко може да пръска с маркуч с една дупка.
60.
до 57
05.04.2021 22:45:19
4
2
Сега ми кажи с какво образование е Боко, Цв.Цв, Цецка Ц.-рабфаг и т.н.
59.
Do51
05.04.2021 22:43:01
1
0
Разбира се че става но вероятноста е малка
58.
Хахаха
05.04.2021 22:40:38
4
3
Слави е по-скоро като Байдън, по отношение на здравословното им състояние
57.
До 55
05.04.2021 22:40:17
9
5
Тъп си като вашия началник Слави педала, с какво образование е Слави клоуна, може да свири на кавал с една дупка малоумник
56.
*********
05.04.2021 22:34:41
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
до 54
05.04.2021 22:32:09
2
2
Ум не се набива-много си прост.
54.
До 52
05.04.2021 22:28:48
5
5
Сценаристите са педали а Славчо педитито го шибаха в Нерон тъпо малоумно педалче!
Сега гълтай и надувай виолата че само за свирки ви бива като вашия началник манго
53.
ИТН
05.04.2021 22:27:29
8
6
Слави ви го намъкна с 200!!! Нищо, ще боли, ще боли пък ще ви мине! Така е винаги при анален секс....
52.
до 50
05.04.2021 22:24:40
10
3
Мангалите са елита на ГЕРБ- ама много си прост.
51.
до 49
05.04.2021 22:22:54
0
1
Бре, ами проста аритметика- и без Слави става кабинет.
50.
До 48
05.04.2021 22:21:51
0
0
Педалчета смотани на Слави педала от Долно Езерово мангали миризливи дето освен да лапат сперма и свирят на виола, беж към магистралата дето ви шибат тираджиите. Това в ухото ли ти го каза педи че не може Славка да чете и пише от селата мангалите са така
49.
Do 40
05.04.2021 22:18:05
1
5
Днес някои от неговите цървули каза че коалиция с герб бсп и дпс няма да има Това с прости думи означава че дават властта на националния предател Кауня
48.
до 46
05.04.2021 22:15:35
0
0
Значи си от Кумлука-ляв педал долен.
47.
до 42
05.04.2021 22:13:40
0
0
Сега разбирам че живееш на 5 километър-джендър смотан.
46.
До 42
05.04.2021 22:09:08
1
0
Гей ходи на околовръстното да те шибат тираджиите педали смотани от имт, шебека смотан
45.
Ян Бибиян
05.04.2021 22:07:59
1
7
Славчо даи нишан на твоите поклоници че си добре Къде си? Още малко ще чакам и пращам погребална агенция Мутреса Галева с попа и черните баиряци
44.
до Хм
05.04.2021 21:56:04
3
2
Зад ГЕРБ кой стоеше-фондация "Аденауер".
43.
Хм
05.04.2021 21:52:53
0
9
Интересно кой стои зад партията на Слави? Преди бяха Овергаз, сега кой ли? Дано не е само някакъв руски проект като тези на Сидеров и Копейкин, че яка ни душа!
42.
до 41
05.04.2021 21:49:45
1
1
Ти да не си в схемата.
41.
До 39
05.04.2021 21:39:19
1
5
За Славка от учиндол говоря дето прави свирчоци на Жоро в Нерон
40.
до Мм
05.04.2021 21:39:17
7
1
Слави ще направи редовно правителство.
39.
до ............
05.04.2021 21:36:51
1
4
Все едно ми говориш за Любен -Дилов дъщеря.
38.
до ............
05.04.2021 21:36:46
1
4
Все едно ми говориш за Любен -Дилов дъщеря.
37.
Мм
05.04.2021 21:35:28
7
11
Мутрата наркоман от Учиндол ще даде на гражданина от село Славяново да прави служебно правителство защото тои на следващите избори щял да е първи Този руски казачок където се готвиш да го играеш ще ти изиграе лоша шега Спирай я тая кока че си заприлича на вампир
36.
...……..
05.04.2021 21:34:48
4
6
Гълтай Славчо спермолина , педалите са радостни, гей дружинката на учиндолския бек
35.
xx
05.04.2021 21:27:47
11
10
ГЕРБ са в нервна криза .....само така Слави, още ЖЕГА.
34.
ВИС
05.04.2021 20:44:33
5
9
Славчо е нашата кучка , стара мастия и нея сме е ебали, едно време прави свирчоци на Жоро в дискотека Нерон
33.
Ихааа
05.04.2021 20:28:14
7
7
Кучката Славчо пидала кауна , тъпата кратуна , мекере смотан, флейтата , я надуйте Славчо виолата лапай шпека
32.
Ха ха
05.04.2021 20:27:34
7
11
Снощи се е нашмъркал със сушени ковид заедно със сценаристите и днес няма кой да чете или да повтаря думите от слушалката...
31.
Запознат
05.04.2021 20:21:06
6
22
Вкарахте си най-голямата мутра в парламента .
30.
Чичо ковид
05.04.2021 20:19:51
8
26
Славчо къде си бе мамин сладък ,що се криеш бе страхливец ,нали една година твърдиш ,че няма вирус . До всички с мозък колкото дете във втори клас, ЧЕСТИТО !!!!!!
29.
Str
05.04.2021 20:18:57
7
13
Славчо от има такъв цървул, смотаняк, паляк, охлюв мърша педал може да свири на кавал, кларинет, виола и е известен с прякора Слави Дудука, неграмотния селяк!
Как е с крачето Славун за един пидал питам?
28.
Добър ден
05.04.2021 20:16:54
6
24
Радвайте се ден два ,три и после като изтрезнеете ще разберете каква глупост направихте тъпаци , но както се казва късно либе за котка . Колкото по скоро има избори толкова по-добре да си поправите грешките защото в противен случай се стягайте за глад и мизери и то много ама много тежка .
27.
Муахахаха
05.04.2021 20:13:40
4
10
Куку куку къде е кукувицата дебютен трилър на държавната попара, Слави от има такъв цървул и Мая от мършите са голяма гейска коалиция, поправката Ванеса паради главната проститутката на републиката
26.
_nib_
05.04.2021 20:11:30
2
22
Лесно е дасе блещиш от тАлавизора и да критикуваш.А сега да ви видя като сте толкова кадърни каква ще я свършите.Това е политика,не е писане на чалга парчета.
25.
*********
05.04.2021 20:06:20
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Ш.байте се бе хлебарки
05.04.2021 20:01:58
16
19
Гербавите мърши си правиха пас до днес, надявайки се батко им пак да състави кабинет с минетчиите си и шефа дпс, но като удариха много сериозна греда, рязко се активизираха. Колко сте жалки душички дребни!
23.
Изправете се мутри
05.04.2021 19:55:52
16
29
Този педофил Славуца се разхождаше с три джипа охрана В сегашната ситуацията охраната му ще е по голяма от Тръмп Наи добре ще е да облече с черния кожен панталон черното манто калайджииските ботуши синджира обиците черните очилата са задължителни да отиде в Брюксел да се представи като новия премиер на България С целия наличен ескорт на нсо разбира се
22.
трифон славев
05.04.2021 19:51:16
8
38
неговата програма за управление ще я гледате по тв 7,8 чалга плюене на опунент и ние сме велики да помогнем без да знаме как на бедния народ !!
21.
Marinero
05.04.2021 19:50:06
18
24
Не гласувах са ИТН, но ме кефи как се разпениха гербиджите и ще последват съдбата на НДСВ
20.
до 16
05.04.2021 19:44:28
0
3
Е как къде , при народа..плачат заедно!
19.
кехлибар вихренски
05.04.2021 19:44:13
10
34
C избирaнeтo и гoлeмия прoцeнт нa гoлoглaвия рaдeтeл нa пaтриoтизъм и пoпулизъм бългaринa дoкaзa зa пoрeдeн път чe e прocт чoвeк и зacлужaвa прocти упрaвници.Прocт нaрoд бeднa държaвa бoгaти упрaвници :) зaтвърдихтe eдин чoвeк кoйтo 20 гoдини тoрмoзи и чaлгaлизирa държaвaтa!!Изкриви cъзнaниeтo нa цялo eднo млaдo пoкoлeниe,нaкрaя и тoи рaзбрa cлeд 20 гoдини ж БТВ чe нямaлo cвoбoдa нe ли твурдe къcнo и нe ce ли рaзбрa вcъщнocт чe cлугувa зa oпрeдeлeни интeрecи!!!!!????????
18.
Божков
05.04.2021 19:43:58
2
5
Пий хапа, бате, излизаш извън контрол отдавна.
17.
Да бе, да бе
05.04.2021 19:43:01
5
16
Вие и за герб такива неща пишехте ама последните годинки козирувахте и им лизахте г@@@вете. Че и със Славчо ще е така скоро време.

П.с. ах колко е жалко да си журналист...
16.
НФСБ
05.04.2021 19:42:22
2
19
Абе къде е Валерката???
15.
CTAHKO
05.04.2021 19:38:29
4
21
Бате Славчо Що в твоето село си чак на четвърто място бе.Бива ли такава излагация.Илк там май знаят нещо което ние не го знаем ааа??????
14.
ъ
05.04.2021 19:37:05
2
10
За изборите в САЩ Божката възхалява Тръмп и плюе Байдън, той загуби президентската надпревара.
За парламентарните избори Божката възхалява "патреотите" и плюе Хр. Иванов и Слави - и двамата печелят, патреотарите го издухаха.
"Флагман", горещо ви съветвам за следващите избори да внимавате с Божката...
13.
Болни мозъци
05.04.2021 19:36:46
25
33
никоя от партиите освен ГЕРБ нямат потенциала да управляват!
То не е като да правиш протести, иска се ДУПЕ! Слави за това се покри снощи, беше изненадан от резултата, не очакваше и сега не е наясно, как ще управлява!
12.
Хахах
05.04.2021 19:33:42
12
28
Чалгарите си избраха управляващи , ся храним ще е министър на халтурата . Да са ви честити новите депутати , само да си знаете ,че пак ще сте си просто и бедни .
11.
Юда българоубиеца
05.04.2021 19:33:24
13
16
Факт е, че тиквата е купувал цели групи с нашите пари, и на капута (барека) както и на волен. Този път ще му трябват доста, но какъвто е насран и опикан, нищо чудно да вложи някой и друг милион откраднат от нас. А и доган го държи на къса каишка, така, че няма кой знае какъв избор.
10.
До7
05.04.2021 19:30:40
0
4
Кога почвате да събирате интензивно, аз не дължа Ама за един прЕател питам да му купя успокоителни да не са гътне.
9.
Новото име на България
05.04.2021 19:27:45
8
19
ще бъде Чалгария, а новият химн на страната - песента на Емил Димитров "Моя страна, моя Чалгария"...
И Емил ще се обърне в гроба!
8.
Ес
05.04.2021 19:27:35
5
20
Ако Слави стане премиер ония в Евро съюза ще се изцъклят ще кажат малко ни беше Боко ами сега и тоя поне ще им изпее нека ме боли, голяма веселба настана, но мисля че има нужда от промяна така че, ще поживеем ще видим ама всичките дето влизат са огън и жупел, Бойко, Корнелия, Слави, оня от ДПС дето не знае български леля Мая, Ицака изглежда най нормален ама от къде събра пари за да си финансира партията ми е интересно, успех на всички да се събират и да работят защото народът иска прогрес, развитие и силни държавници
7.
Лихварче-коледарче
05.04.2021 19:26:38
7
15
Айде бе бате Славчо от кога та чакам да вземеш властта, че не мога да си събирам дълговете на спокойствие от Баце.
Искаме нови правила за всеки бит длъжник държавна субсидия.
Всеки вкаран в болница процент от здравната каса.
6.
00
05.04.2021 19:25:03
7
7
До по долните Първо вижте вашите Странджански Качури и тогава обсъждайте другите
5.
Гербаджия
05.04.2021 19:22:20
2
13
На кого сега ще лижете хахаха до последно кръв повръщат пари не връщат... Иначе свободни и НЕПОДКУПНИ медии да да ама НЕ
4.
Руско
05.04.2021 19:13:43
11
31
Не знам кой Кво Ама да се подготвим за висока престъпност, инфлация и все такива хубави работи.
3.
Итн
05.04.2021 19:13:29
10
18
Нерези на другите избори дали ще има по 100 лв. Мутрата ме съмнява да вкара още пачки за нищо.
2.
ОСВ
05.04.2021 19:11:32
18
35
Тези които гласуваха за чалгаря, ще бъдат най потърпевши от неговото рандеву в политиката.
Може би пък така е по добре да разчисти малко лош генетичен материал.
1.
vv
05.04.2021 19:02:54
10
15
Cлави е като Зеленски в Украйна-това е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори