Рецепта за пържен черен дроб с лук
Ще си оближите пръстите
Вижте как се приготвя тази много вкусна рецепта. Ако обичате черен дроб, със сигурност ще ви хареса.
Необходими продукти:
750 гр черен дроб
3 глави кромид лук
2 кафени чашки олио
1/2 връзка магданоз
2 кафени чашки брашно
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистеният от големите кръвоносни съдове дроб се нарязва на филийки, които се поръсват със сол и черен пипер, овалват се в брашното и се изпържват в загрятата мазнина. Поставят се в тавичка с капак. Лукът се нарязва и се задушава в прецедената мазнина от пърженето на дроба. Разбърква се с дребно нарязания магданоз и сол на вкус. След това се поставя върху изпържения дроб. Ястието се похлупва с капак и се поднася със съда, в който е приготвено.
Стоичков и Златната топка: Българският триумф, който покори света на футбола
8-часова блокада на ГКПП „Илинден-Ексохи“ заради протести
ЦСКА ще плати 800 000 евро за крилото Лео Перейра
Трагедия в Благоевград: 24-годишно момиче издъхна по време на младежки купон
Актьорите във Великобритания се надигат срещу ИИ по модела на Холивуд
Орбан: Спряхме Европа на ръба на война с Русия
Уиз Калифа осъден на 9 месеца затвор в Румъния за притежание на наркотици
18 декември премина под знака на музиката и театъра в Царево
ПП „Величие“ последна влиза при Радев, идва ред на мандатите
Карлос Насар подкрепи Златев, но обжалванията го тласкат към Бахрейн
Астрономическата зима настъпва на 21 декември в 17:03 ч. - поздрав от Берлин с българска зимна приказка
Разнобой във федерацията: Шамил Мамедов ще се състезава за България въпреки Станка Златева
