×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно: Хванаха група шпиони в МО и Народното събрание - давали секретна информация на Русия


Извънредно: Хванаха група шпиони в МО и Народното събрание - давали секретна информация на Русия
Шефът на групата е бивш ръководен кадър от военното ни разузнаване. Съпругата му пък била посредник с посолството на Русия у нас, обясни Сийка Милева
19 Март 2021, Петък, 12:14 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Обвиняемите към момента са шестима

Двама военнослужещи от Министерството на отбраната (МО) са задържани за 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор от Военно-окръжна прокуратура–София по подозрение за изнасяне на класифицирана информация в полза на чужда държава. Задържането е станало в резултат на проведени оперативно-следствени действия на службите за сигурност. По случая е образувано досъдебно производство. Това обявиха днес от Министерството на отбраната.

От прокуратурата пък след това дадоха брифинг в Съдебната палата в София по случая. На него стана ясно, че информацията е била предавана в полза на Русия.

Говорителят на прокуратурата Сийка Милева обяви, че за първи път в новата ни история е разкрита група за шпионаж.

На руснаците била предавана информация, класифицирана като държавна тайна. В групата имало служители, които имали достъп до чувствителни данни на НАТО и Европейския съюз. 

Сред българските шпиони са действащи и бивши служители на военното разузнаване. 

За залавянето на предателите са използвани специални разузнавателни средства (СРС). Част от материалите от тях дори бяха показани на брифинга - диалози, снимки и видеа, добити със СРС (вж. долу). 

От кадрите се виждало как единият от шпионите снима екрана на служебния си компютър в продължение на четири часа. 

Ръководителят на групата бил бивш ръководен кадър от военното ни разузнаване. Съпругата му пък била посредник с посолството на Русия у нас. Тя е заснета как влиза там. Жената имала българско и руско гражданство. 

Шефът на групата завършил разузнавателна школа в Москва към ГРУ. Впоследствие той станал "преподавател по дисциплини с оперативна насоченост в служба "Военно разузнаване" към министъра на отбраната". 

Неговата задача в случая била да изгради нелегална агентурна мрежа. За целта вербувал служебни лица, които имат достъп до информация на България, НАТО и ЕС, която е квалифицирана като държавна тайна. 

Шпионите са били мотивирани с пари. Те се предавали в пликове. Заснет е и как единият от предателите обменя съответна валута в чейндж бюро. 

"Първият участник в групата е ръководен кадър от системата на Министерството на отбраната, като неговите основни задължения са свързани с планиране и бюджет на ведомството. Вторият участник в групата е действащ служител на служба "Военно разузнаване". Професионалните му задължения са свързани с изготвянето на информация по линия на противодействие на хибридните заплахи и рискове, включително от Руската федерация. Третият участник е също действащ служител от служба "Военно разузнаване", който във военната си кариера неколкократно е бил изпращан на мисии в състава на българските военни контингенти зад граница. Четвъртият участник в групата е бивш служител в служба "Военно разузнаване", като в това си качество е бил командирован зад граница като секретар, военно аташе и аташе по отбраната. Към настоящия момент същият е директор на регистратура за класифицирана информация към Народното събрание (НС) на Република България", заяви Сийка Милева.

Към момента обвиняемите са шестима, обяви ръководителят на Военно-апелативната прокуратура полк. Елин Алексов. Единият се е опитал да избяга. 

Показателно било, че той е заловен в близост до сградата на руското посолство в София. 

Обвинените ги грозят тежки наказания, които стигат и доживотен затвор без право на замяна. 

По думите на Алексов престъпната група е действала дълго време. 

"На 18 март, след като във Военно-окръжна прокуратура-София е била получена достатъчно по обем и категоричност информация, бяха извършени редица действия по разследването с висок интензитет и изключително координирано на много места в София. Събраните до този момент доказателства са категорични, че дейността на групата е увредила сериозно държавния интерес. Разследването по това дело продължава", заяви Елин Алексов. 

Петима били задържани за 72 часа. Предстоят искания за постоянни мерки за неотклонение "задържане под стража" в съда. 

На брифинга присъства и главният прокурор Иван Гешев. 

Според него случаят е без аналог в новата ни история и дори след 1944 г. Той касаел партньорите ни в НАТО и ЕС, както и конкретно Съединените американски щати. 

Гешев обяви, че българите могат да се гордеят със службите си за сигурност. Той посочи конкретно ДАНС и военното разузнаване. Главният прокурор специално подчерта приноса на двама човека - министъра на отбраната Красимир Каракачанов и ръководителя на „Военно разузнаване“ Велко Атанасов.

Иван Гешев изрази надежда случаят да не допринесе за разделението на българската нация. 

Не мразим никоя чужда държава, но трябва да защитим България, обяви главният прокурор. 

На брифинга не бяха позволени въпроси, тъй като случаят бил свързан със застрашаване на националната сигурност. Досъдебното производство е за тежки умишлени престъпления против Републиката. 


В категории: Крими


62
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
62
Коментара по темата
62.
Горски дух
23.03.2021 16:48:59
0
1
До 60-тия червен руски гъзоблиз. Ти не влизаш в спор с мен, тъй като, както е видно, ти имаш нулеви познания за история, политика и всички онези неща, за които иде реч от случая отразен в статията. Предлагам ти да се преселиш в Русия, Куба, Венецуела или Сърбия, където ще усетиш истинско благоденствие и просперитет. Между другото, не отива на на една червена п..а, какъвто си ти, да се прави на мАж. Всеизвестбо е, че всичките видове джендаризми, гей паради и т.н. извращения, законодателно се официализират в Съветска Русия още през 1917 г. А, че вие, червените тъпаци, сте едни меки китки, освен, че сте тъпи като руски задници, е доказан факт! Благодаря за пожеланията, убеден съм, че тъпкано ще ти се върнат, но с тях доказваш единствено мизерната си циганоидна душичка. :) Не за друго, а щото кълнеш като чист циганин, какъвто си.
61.
Крис
21.03.2021 09:12:38
0
0
А Щирлиц, сказали утки
60.
До горската фея
21.03.2021 02:55:29
3
0
Признавам, прав си!! РЯЗКО осъзнах, че именно членството ни в НАТО и ЕС са този мощен катапулт към така очевадното благоденствие и просперитет на нормалният български гражданин!!! Мен лично най ме радва РЯЗКОТО увеличение на междинните звена между мъжа и жената в обществото и искрено ти желая децата или внуците ти да могат свободно да избират кой точно от 59- те пола да бъдат като пораснат!! Между другото, рядко влизам в спор с форумни олигофрени като теб, така че спокойно можеш да се гордееш със себе си, горски дух, фея или каквото там си избереш!!!
59.
до 57
20.03.2021 22:23:57
3
4
Духалка, много си се разпенил, ама що не ни кажеш за какъв чеп ББ прекопа цяла България та похарчи едни 3 милиарда лева ли, евро ли бяха и сега си имаме чисто нов руско-турски балкански банкянски поток?!
58.
Филм за баламурници
20.03.2021 22:13:06
2
5
Предизборен лов на шпиони и балъци по гешевски!
57.
Горски дух
20.03.2021 22:01:25
3
5
Много обичам, когато тъпи каскет-русофилски лешпери ми дават указания, какво и колко да пиша. Другарю под номер 51, ами да вземеш да ми "обясниш" по кое точно не съм подготвен, а аз директно да те размажа с факти - и злободневни, и исторически, в подкрепа на думите си от предния ми коментар, а? Апропо, убеден съм, че ще се измъкнеш с тъпанарско, безсмислено коментарче от три-четири думи, без фактология, доказателства и изложение на факти, включително исторически! Толкова сте прости, необразовани, но за сметка на това нагли и продажни русофил-комунягите, че няма и накъде. Сега, да повторя: Русия е обявила България за враг; официални руски лица са заплашвали България открито. Русия за последните няколко години е извършила редица провокации по въздушната ни граница над Черно Море. Русия води открита агресивна политика срещу България, както и срещу страните-членки на ЕС и НАТО и срещу самите организации. Тука няма да споменавам за корупционни схеми като АЕЦ-Белене, "Южен поток", петролопровода "Бургас-Александруполис", ремонтите на руските летящи Москвичи, иженарицаеми МиГ-29 и Су - пълен шкарт и отпадък и т.н., и т.н., чрез които се източват милиарди евро от България и отиват в Русия. Или пък, че руският ЛукОил не плаща данъци... Руската агресия срещу България не е спирала от 140 години. Вземи поне се пообразовай, та прочети какво казва Раковски, Ботев, Стамболов, че даже и русофил като Драган Цанков за руската политика към България. И за финал, да бръкна в здравенцето на конустическите передатели: България е член на НАТО и на ЕС и на руските кагебисти няма да им се получат работите, чупенето на русофилски кости започна и още много рев ще има.
56.
До 52
20.03.2021 10:01:01
3
3
Пик, Блиц, Пръц и Дрис не са един вагон книги, Срахиле!! Или Страхилке, ако си решил друго!
55.
До 54
20.03.2021 09:53:17
2
4
Нали затова сме били 500 г. Под робство,защото сме предатели .
54.
Иванов
20.03.2021 09:48:14
0
7
Докато има комунисти в държавната администрация ще сме подлоги на чужди сили. Срам и Позор
53.
КАСКЕТНЯТА В ТРАУР
20.03.2021 09:23:54
0
6
По ,,Хъшове,,..

А бре байно ле Петреску( Ганьо)..
А бре пиле българеску говедо русофилско)
Гарга ли си или чучулига,че продаде свойта рода ,зарад топла мамалига (рубли).......
52.
Страхил
20.03.2021 07:27:24
3
3
Ти надали си чел нещо "дълго"въобще, а от горския дух те делят един вагон книги!
51.
До горската фея под мен
20.03.2021 04:35:02
7
4
Отдавна не бях чел толкова дълго НИЩО!! Друг път не се напъвай да пишеш на тема, по която и грам не си подготвен!!
50.
Горски дух
19.03.2021 16:23:39
7
14
Голям смях - русофилските тукашници ще се скъсат от напъване и вой: ама имало ли какво да се шпионира; що не сме ловяли американски шпиони хо-хо-хо; във война ли сме с Русия. Вижте сега, другари, добре известно е, че сте прости като налъми, освен, че сте продажни и безродни като улични проститутки, че дори и повече; но не е необходимо да го демонстрирате постоянно. По въпросите за шпионажа е излишно да ви с еказва, каквото и да било, защото тъпащи, възпитани и отгледани с илюзията за "могъщата братска Русия", е доказано, че са неспособни да мислят - тоест, вие можете само да ядете и да крадете, както и да приказвате постоянно едни и същи тъпотии. Дали Русия е във война с България - Да! Русия е обявила съвсем официално ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ НАТО за врагове и съвсем официално води всякакви вражески действия. Тъй наречената хибридна война! Да не говорим, че вископоставени държавни лица обясняваха как ще направят България и Румъния на ядрен прах; после казваха, че същото ще сполети САЩ. Сега, ясно е, че тукашните поклонници на Русия и СССР не са и никога не са били българи, та затова всякакви руски закани, хули и действия срещу България са напълно нормални и не са нищо особено, нали така?
Обаче Русия е във война с България от много отдавна.
49.
xx
19.03.2021 15:42:08
2
0
...аз пък си спомням за паметната плоча в село Трънак....жалка картина ....
48.
Невежите говорещи каскети,
19.03.2021 15:40:22
4
10
според които: "случаят е без аналог в новата ни история и дори след 1944 г", поне за американския шпион Иван-Асен (Георгиев) не са ли чували, да им се не види и на безаналоговите касети.
47.
Просто питам
19.03.2021 15:35:42
12
14
Хаха, поредна смехотворна акция за пред по-простите гласоподаватели!
Единия обменял валута в чейнчбюро о това било доказателство, че е шпионин! Немам думи!
От Гешев и Борисов по-прости са само техните избиратели!
46.
кьорфишек
19.03.2021 15:29:04
5
12
"Сийка Милева обяви, че за първи път в новата ни история е разкрита група за шпионаж."

Това че за първи път в новата ни история е разкрита група за шпионаж говори много лошо за т.нар. "органи", които получават заплати от нашите данъци!
Публична тайна е (дори не е тайна), че в България безнаказано действат ръководени от Русия групи за шпионаж, диверсия и саботаж.
Спомнете си случая с паравоенните формирования (с руско знаме на ръкавите), нанесли побой на граждани, протестиращи против руската пропагандна рокерска шайка "Вълците на Путин". Случаят бе заметен под килима като битова свада!
Спомнете си случая с кражбата на демонтирания в Бургас паметник на главатаря на Червената армия, окупирала България през 1944 г., и пренасянето и монтажа му в руската база на р. Камчия. Прокуратурата и до днес СРАМЕЖЛИВО мълчи! Защо ли?
Спомнете си случая с надстрояването (почти двойно) на паметника на самоотровилите се с откраднат метилов алкохол пияници-мародери от Червената армия в Бургас през 1944 г. Прокуратурата и до днес СРАМЕЖЛИВО мълчи! Защо ли?
От много време насам в страната тече кампания на (забележете) ПОДАРЯВАНЕ на паметници на всякакви руснаци - на руския цар, на маршал Жуков и т.н.
И накрая - имали някакви РЕАЛНИ (а не PR) резултати? Колко руски шпиони са вкарани в затвора?
45.
На Малинов рубладжиите
19.03.2021 15:22:34
6
10
Този боклук рубли ли брой под бюрото . мамка му и продажник!
44.
Ти не си нормален
19.03.2021 15:20:30
8
2
Ти си жертва на стратегията алкашка-разделяй и владей.Патриотизмът и верността към Родината нямат политическа окраска.
43.
Един нормален
19.03.2021 14:46:06
9
10
Още едни арестувани, които ще осъдят България след време за стотици хиляди левове!
PR акциите на Гешев, ще ги плащаме ние след време!
Ама карай, ние сме богата държава, може да си позволим и Гешев, и Борисов, че даже и Пеевски!
И пак за тях да гласувате, идиоти!
42.
Васил Иванов Кунчев
19.03.2021 14:45:12
7
15
Каква секретна информация, та ние сме си свалили гащите и сме се надупили ПРЕД ВСИЧКИ
41.
ЗАЩО
19.03.2021 14:38:44
8
18
ЗАЩО няма хванат турски ,македонски сръбски та даже и гръцки шпиони? Да не би да няма такива в България.Пълно е ! Излиза ,че руските са най прости шпиони , а македонците например са най добрите.
40.
?
19.03.2021 14:30:12
4
13
Мюсюлманите от ЕТНИЧЕСКАТА групировка ДПС/ДОСТ дали снасят информация на турците ... едва ли.
39.
xx
19.03.2021 14:23:01
6
8
...ЕС е в жестока рецесия....считай фалит....Англия го каза с референдум...
38.
Бай Вълчо
19.03.2021 14:21:17
4
13
Гешеф се раздвижи тия дни. Да не стане като с фалшификаторите дето ги пуснаха вече. А и интересно какви тайни имаме от когото и да било? Американците са ни сегашните господари и е ясно че от тях нищо не крием. Руснаците са бившите господари, повечето техника ни е от тях, а обектите са строени с тяхно участие. Никакви суверенни решения не се взимат тук, така че какво може да се научи от нащо МО? НАТО-вски тайни? "Партньорите" ни нито ни имат доверие, нито ни бръснат за нещо, че да ни дават достъп до "тайни".
37.
двоен стандарт
19.03.2021 14:19:25
5
11
Подкрепям, но при условие, че изловят и всички американски шпиони в БГ.
36.
До Кондьо и другите мангали и съвеЦки партизани и
19.03.2021 14:17:01
15
24
Русия е във война с ЕС и НАТО и респективно с нас.Желае фалита на ЕС и разпадането на НАТО ЗА ДА ПОЛУЧИ РЕВАНШ за погрома на СССР и загубата на влияние в Европа .Уви след 2014 и слепите прозряха пъкления план.
35.
Ганев
19.03.2021 14:00:39
4
16
А турските шпиони кога ще хваните,или те не са опасни???
34.
Кондйо
19.03.2021 14:00:37
17
12
Аз да питам ний с руснаците във война лисме и ако не кво толкова скрито са изкарали хората че била застрашена нац.сигурност дане би да има план некакъв де народа не знае щото и бай дон вчера заплаши путин и наште кукони хоп и шпиони изкараха.не шпиони а истински партизани ни искара Гешев виж джуджетата са друга работа и еврото си е евро
33.
xx
19.03.2021 13:42:04
1
15
...най-умни и хитри са ТУРСКИТЕ шниони....нито един не можем да хваним...имат си и ДПС...
32.
Дернев
19.03.2021 13:37:17
20
8
Ако "конкретно Съединените американски щати." са засегнсти оснивно, трябва да си отговорим първо чий интетеси зашитавст те тука. Техните или европейските и тогаеа да правим сериозните заключения за предателство. Цялосност и сигурнодт на Европа не минават през защитата на американските интереси. Тоеа, че Франция и Германия се лутат в пагубна нерешителнист ги прави много по-опасни за нас и цяла Европа от тези които обвинявате сега. Стига пиар активност тука. В Брюксел натискайте за единна Европа. Там трябва да се раьреши проблема. Иначе нив Вършавски договор не ни мърда и е мниго по&добре от настоящата европейска безтегловност.
31.
Pino
19.03.2021 13:26:51
1
4
Военно контраразузнаване, а не разузнаване, другари и другарки
30.
?
19.03.2021 13:25:02
6
8
Поредно откланяне на вниманието. То наистина много стана-Ковид, Ковид, Ковид,...избори, избори,... и нищо съществено!
29.
Чужди интереси
19.03.2021 13:19:38
2
18
Подобни арести се случват изключително по чуждо нареждане и предоставена информация от чужфи разузнавателни служби. Склонен съм да вярвам, че истината в такъв случай не важна, а по-скоро намеренията и какво се цели
28.
Предизборно
19.03.2021 13:11:54
11
21
На руснаците сме снасяли секретна информация, а на американците не? Вие на балами ли ни правите?
27.
европеец
19.03.2021 13:08:46
14
27
Докато България следва Русия и използва стари руски подходи да управлява държавата, няма да има Оправия. Ще става по-зле и по-зле, кактл е и в Русия където живота не се е променил, хората в по-малките населенк места умират от глад и са още с каруците
26.
Tctc
19.03.2021 13:04:27
2
1
И ко ще ги погалят с перце
25.
ЕООД Паспорти и Огради
19.03.2021 13:01:32
1
8
Имаме теч
24.
ЕРДУГАН ОТ КГБ
19.03.2021 12:57:38
3
5
ЧОК ДАЛАВЕРА.ОТ 20 ГОДИНИ ЧАК СЯ ГИ ФАНАХА
23.
_nib_
19.03.2021 12:57:20
15
21
На всички продажници и некадърници само Русия им е виновна.На Орбан защо не му е виновна?Защо и Китай не му е виновен?
22.
RF
19.03.2021 12:57:03
0
8
Така ще е докато ДАНС не измете трактори ,комбайни,чизели и лястовици и техните посредници от антуража на агенцията и бъдещите им последователите не бъдат пресяти чрез конкурси провеждащи се като в РФ.
21.
titi
19.03.2021 12:54:17
11
11
Голям цирк.Ловим шпионските групи като по време на война. Много стари методи на каскета и ДАНС. Е може да получат похвала от братската ЦРУ и Херо.
20.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.03.2021 12:53:19
14
17
Ганьо така и не разбра, че от 20 години сме съюзници с НАТО И ЕС.Участваме в едни съюзи с общи цели и интереси, Ганьо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.
F
19.03.2021 12:52:09
1
8
Пак като реквизита ще е :)
18.
Гербаджия
19.03.2021 12:51:54
7
13
А тези които докладва на американското или Брюксел... Подлоги и лизачи да се харесат на големия бял господар те трябва да се разстрелват и на прасетата за храна..
17.
Дъвка за балончета
19.03.2021 12:48:19
4
10
Каквито са невижданите резултати на НОЩ в борбата с пандемията такива са и успехите на Прокуратурата в борбата с икономическата и политическа престъпност. Медийни измислици ! Пропаганда в удобен момент Да има дъвка за джавакане. Сакъс. Да честитим внучката на Другаря Аамет Доан !.
16.
!!!!!!!!!!!!!!!!
19.03.2021 12:46:24
4
19
Ако хванете и американските и тези на ЕС, трябва да се разстреля целия парламент с президента ви НАТОвец начело
15.
Стоян
19.03.2021 12:38:54
15
14
Ей туй дансаджиите...усмихват ти се, ти си мислиш, че само пият кафета по цял ден ...и накрая те надупят. Ама евала, тея руски подлоги трябва да се изринат.
14.
Цирк ''Гешев''
19.03.2021 12:38:53
4
16
2та зам.председатели на ПП ГЕРБ са учили студенти в МОСКВА .След 2курс всички чуждестранни студенти биват вербовани от руските служби.Кмета на Варна от ГЕРБ до 2018 е бил с РУСКИ паспорт и гражданин РФ и носи чудно руска фамилия която в превод от руски на бг значи Шивачев
Не много отдавана имаше едно Опретвина разработка делото''ЧЕРВЕИ'' там един бивш шеф на Полиция от един голем черноморски град (-родом от Горна Оряховица човек на ЦВ.ЦВ) през компове на Полиция в Шумен и Бургас точел данни включително секрети на НАТО и ги препращал към сървари в ПодМОСКОВИЕТО
13.
Ко Не
19.03.2021 12:37:05
4
10
Ади ва, верно ли ва?
12.
ot afera
19.03.2021 12:35:56
3
15
„ПРИХВАНАЛИ“ СПРАВКА ОТ МО ЗА НОВИТЕ БОЙНИ КОРАБИ, СПРАВКАТА ПРОДАДЕНА НА ЗАПАДНА ОРЪЖЕЙНА КОМПАНИЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛ РУСКИ ГРАЖДАНИН. ЗАДЪРЖАНИТЕ СА ОТ „ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ“ С ШЕФ ОНЯ С ГОЛАТА ПИШКА!
п.п. Комиците !
11.
бай Пешоq
19.03.2021 12:35:11
10
9
реванш търсят ватниците, ти може да си фалирал, щото си неграмотен и мързелив, но мнозинството не са!!
10.
gradski
19.03.2021 12:34:29
4
20
След "хакнатата пръскачка", "парти доларите", "записите на Божков".... как да им вярва човек
9.
Шафьорът на айроплана
19.03.2021 12:33:43
17
11
Мама ви Путинска да ева
8.
do 4
19.03.2021 12:33:32
7
18
А колко по знаковите дела има влезли в сила поне някакви присъди ? Освен пресконференции пред медии резултати НУЛА ! Най- неадекватният Прокурор на МВР. Нищо общо с правото. Дебелянска им работа. Осмото джудже.
7.
RMX
19.03.2021 12:32:07
8
33
С КТБ какво стана?
С Шиши?
Сийке, 4,5 милиарда ги няма! Тях разследвай, не смешки за шпиони!
6.
.
19.03.2021 12:31:24
11
26
Наистина някой вярва ли още на брътвежите на Иван Гешев ? Резидентурата е носила неизмита рукола в мрежичка от пазар Ситнякво !
5.
Бай Пешо
19.03.2021 12:30:56
13
36
To държава няма, отбрана няма, какви шпиони?
Рашките отдавна знаят всичко за нас. Дреме им за фалиралите българчета, подметките на ЕС и НАТО.
4.
Каунь
19.03.2021 12:30:31
6
16
Прокурорът не съди, било той и главен......
3.
питанка
19.03.2021 12:28:43
25
33
КОМИЦИТЕ с Иван Гешев и Сийка ! Няма такъв филм ! Готов е да арестува лично убиеца Путин само и само Бойко И Шиши да останат вечно на власт ! Няма нощни шкафчета, Мата Харит, записи и милиони от Божков има пари за сватби и погребения и един ПРОСТ, ТЪП МИЛИЦИОНЕР ИВАН ГЕШЕВ ! Хайде ОСЪДИ ПОНЕ ЕДИН ! ЕДИН ОСЪДЕН БЕ ! Избери си някой и го осъди бре ! Карнобатският, Очите, Банев или Арабаджиев а може и шпионина Малинов. ЕДИН ПОНЕ дА ПОЛУЧИ ПРИСЪДА ?
2.
Браво г-н Гешев
19.03.2021 12:26:11
26
54
За пореден път ми се издигнахте в очите. Мачкайте ги тези бoклуци с цялата строгост на закона. Докато има такива руски мекерета, държавата ни няма да прокопса. Само шутoве по кухите манерки за ватниците!
1.
Страхил
19.03.2021 12:25:37
25
54
Руските подлоги да бъдат публично линчувани,.Аман от путински слуги и лизачи на руски задници!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори