×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пускат сериал за живота на покойните босове на ВИС Васил и Георги Илиеви


05 Февруари 2021, Петък, 11:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Пресъздават и култовата сватба на Главния в любимия на ъндърграунда ресторант “Мираж”

Животът на босове на ВИС Васил и Георги Илиеви ще бъде показан на публиката във филм. Популярните в ъндърграунд средите братя влизат в новия сериал “Белези”, където ще бъде пресъздадена дори култовата сватба на Главния, става ясно от публикация в социалните мрежи. "В момента тече кастинг за избор на новите Васил и Жоро Илиеви, които ще бъдат одобрени от филмовите продуценти.

За снимки в епоха търсим масовка, хора с визия от 90-те години за пресъздаване на събитията от снимките", посочват от популярна кастинг агенция. Те прилагат фотоси от събитието на 1994 година – венчавката на Георги Илиев в любимия на ъндърграунда ресторант “Мираж”.

От публикацията в социалните мрежи не става ясно дали са избрани актьорите за главните действащи роли, или се търсят само “гостите”. Сред присъствалите на истинското тържество са Филип Найденов-Фатик, Димитър ДимитровМаймуняка, Злати Златев-Златистия, Милчо Бонев – Бай Миле, Боян Петракиев-Барона, Гриша Ганчев, Николай Цветин – част от които вече не са между живите.

Остава загадка дали кастът е открил двойници на гостите на събитието. Продуцентите не издават каква е връзката между родените в Кюстендил босове на ВИС и сюжета на “Белези”.

Драматичният сериал тръгва на 22 февруари в ефира на bTV.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара по темата
14.
Стоимена
05.02.2021 16:46:15
1
0
Номер 2,
Много си е подходящо! 10-20години след това по служебните компютри си разпространяват проекциите на хотела в Бургаските солници- небостъргачи в Атанасовското езеро.
Защо не им проверихте служебните компютри, тъй както проверявате личните на някои?
13.
...……..
05.02.2021 16:07:10
0
0
Васо и Герги тъпото ,братя пехливани , олимпийски надежди, герои на новата демокрация. Всеки келеш се изживява на ганстер Митьо Пищова, Хамстера, Крокодила Гена , Маргини , Милчо Бонбонев и др. знайни и незнайни герои. Кръстника и кръстницата от Марио Пузо -Дон Корлеоне на българската мафия.
12.
Чекмедже войвода
05.02.2021 14:59:02
5
2
А а а познайте КОЙ е един от тях
11.
МВР
05.02.2021 14:04:58
0
11
Скапана държава,бандитите щом са ни Героите на времето...
ПОЗОР
10.
Вие в час ли сте ве????
05.02.2021 13:27:52
7
0
Истории за изгаряща любов, амбиции, сложни семейни отношения, страшни и дълбоко пазени тайни и трудни житейски избори - от съвремието ни и живия живот, ще пресъздаде новият български сериал “Белези“. Съвременната семейна драма, която зрителите на bTV ще проследят тази пролет, е заснета по всички световни кино стандарти, с най-високо качество. Сериалът ще вълнува и провокира широката аудитория с уникалната си история, визуална среда и завладяващo aктьорско присъствие на талантливи актьори, доказани у нас и по света.
9.
Мавродафни
05.02.2021 13:26:26
1
5
ВИС-2 са били по контрола на управниците от СДС -Съюз на Демократичните Сили с ръководител Иван Костов-Драгалевсkия мавър
Основната им дейност е била контрол на канали контрбандата на БЕЛО,ДДСизмами ,контрабанда горива със Сърбия,кражба и продажба на скъпи автомобили,пране на пари в имоти ,строителство,,продаба на наркотици в дискотеки и чалготеки,хотелиерство в Сл.Бряг,Златни пясъци,Приморско и ДОМИНИКАНСКА република
8.
оченик с ''Хеклер и Кох''
05.02.2021 13:19:23
0
11
За бат Митко Очите филм кога
7.
До 4ти заблудения!
05.02.2021 13:10:19
0
17
Какъв паралел направи бе, напушен ли си?
Ел Чапо и Ескобар са световни бандити и босове с които се бори най-силната наказателна система в света, тази на САЩ. А политиците и полицаите в Колумбия и Мексико са подчинени, убивани или купувани. А тези селски борчета са продукт на комунягите и ченгетата и цял живот слушкаха и се навеждаха в буквалния и преносния смисъл на думата. Да сравняваш създадените бг смешници с Ел Чапо и Пабло е все едно да сравняваш Ямбол и Истанбул. Ескобар и Чапо воюват със собствената си държава и вербуват бедните, а бг палячовците гърбят народа и слугуват на Ченгета и Монтерейци и тем подобни.
6.
BB garanted
05.02.2021 12:45:39
0
13
А кога ще направят филмче за днешните мутри? Мисля, че холивудските филми ряпа ще ядът.
5.
Драгиев
05.02.2021 12:34:35
3
16
Браво на продуцентите, отлично!Самите герои за подражание на младото поколение, направете ги светци посмъртно, да им се кланят!
4.
До 1
05.02.2021 12:03:49
37
7
Естествено, че затова ще бъде. Това са съвременни неща. В САЩ направиха сериали за Пабло Ескобар и Ел Чапо. Руснаците направиха "Бригада" и още подобни, които показват тяхната действителност. И до ден днешен още има телефони с мелодия на "Бригада". Хората обичат екшън сериали. Кой ще ти гледа сериал за царе?
3.
обективно
05.02.2021 11:48:52
2
13
Темата е свързана с нашата близка история на мътните годините на прехода от планова в пазарна икономика. Тогава се разпределяха материалните активи на Държавата и как успяха хора от борческите среди да станат милионери?
Явно такива са правилата на прехода в бившите соц. страни да забогатяват бивши спортисти не с акъл, а с мускули. Този морал „посяха те, а ние жънем плодовете им“
Както казваха в казармата – „по добре 10 години като лъв отколкото 100 като овца“.
2.
Затова ли кръстиха хотел Мираж така?
05.02.2021 11:32:50
3
13
ресторант “Мираж”

Затова ли кръстиха хотел Мираж така? А уж имаше конкурс за име :-) Имаше толкова подходящи, включително и хотел Бургас (тогава още нямаше такъв хотел в Бургас), но избраха името Мираж, което беше крайно неподходящо за мястото на което се намира...
1.
А така
05.02.2021 11:22:14
3
50
Нямаме сериали за Калоян, Симеон І, Самуил, Ботев, българските изобретатели, български писатели, спортисти или пътешественици. За това път имаме изобилие от сериали за мутри, престъпници и убийци. Превръщаме ги в любими филмови герои и правим децата си техни фенове. За пари и без мисъл за последиците...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори