×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутално: Тийнейджъри комплексари от Поморийско ритат по главата момче, трети снима „геройството им“


Брутално: Тийнейджъри комплексари от Поморийско ритат по главата момче, трети снима „геройството им“
Те повалят детето от колелото, то ридае и ги моли да спрат, но нападателите стават още по-агресивни
03 Февруари 2021, Сряда, 19:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Нападнатото дете е в шок, не може да се отърси от ужаса

Малолетно момче е пребито по брутален начин от двама тийнейджъри край поморийското село Страцин. Нападението е от 31 януари и е извършено без да е имало някаква причина, научи Флагман.бг.

Докато двамата ритат, псуват и обиждат уплашеното до смърт момче, на хоризонта се появява трети, който снима с телефона си видео на „геройството“ на аверите му. А после те дори ги разпространяват из социалните мрежи, за да хвалят. За щастие видеото попада в неподходящи за тях ръце и така до полицията.  

Флагман.бг разполага с кадрите от жестокото нападение, но поради съображения те няма да бъдат публикувани.

Ето какво точно се е случило в неделя следобед

Две момчета – на възраст около 14-15 г., от село Гълъбец, са излезли да карат колело. Те са решили да отскочат до село Страцин по черния път, чието разстояние е 3 км. Малко преди да стигнат крайната точка, децата внезапно са били връхлетени от трима младежи от Страцин – на 10,14 и 17 години. Едното момче успяло да избяга, а другото останало само. Когато 17-годишният бабаит стига до него, аверът му вади камерата, за да снима. На кадрите се вижда, че нападателят поваля от колелото детето и почва да го налага по цялото тяло. Псува, заплашва го и го предупреждава да не вясва повече в Страцин. Появява се и вторият бияч, който почва да блъска по главата момчето. Уплашеното до смърт момче обещава да изпълнява всичко и ги моли да спрат.

В последните секунди от видеото се чува единият да крещи „изкарай ножа“. Все още не е ясно как момчето е успяло да се измъкне от лапите им. То в момента е шок от случилото се, травмирано – както психически, така и физически. 

Сигнал в полицията за нападението е подаден на 1 февруари и още същия ден двамата са арестувани за 24 часа. Районната прокуратура в Бургас тече досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда. Предстои на двамата да им бъдат повдигнати обвинения, но тъй като са непълнолетни, максималното наказание, което могат да получат, е до 1 година лишаване от свобода.

В село Страцин момчетата са известни с проблемното си поведение, разказаха запознати.

„Малки комплексари, които се правят на тежкари, но само като са заедно и само пред по-слаби деца. Горкото момче, в шок е, ще му трябва дълго време да се възстанови от травмата. Аз често ги виждах да идват до Страцин с колелата, тъй като по черния път е близо, а и е разнообразие за децата. Но сега едва ли ще посмее даже да излезе от вкъщи сам“, каза пред Флагман.бг местен.
 


В категории: Поморие


14
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
14
Коментара по темата
14.
trqbva
04.02.2021 10:43:46
0
2
ne samo man g a l qt a a i vsi4ki nepulnoletni deca koito pravqt problemi nau4ili6te i kudeto i dae trqbva da se zaravqt jivi i poosle dase pikae na groba im, samo taka 6te se iz4isti durjavata ni ot malkite o t r e p k i
13.
eeeee
04.02.2021 09:28:02
0
0
Другите медии пуснаха записа вие изоставате нещо.
12.
До 1
04.02.2021 09:13:31
2
1
Ти психически не си добре! Как деца да не са шумни?! Събери повече от две деца на едно място и няма как да не са шумни ако не си им привлякъл някак си вниманието им. Личи си колко имаш деца. Хубаво е психопати като теб си остават само с коментарите а не да имат власт и да мачкат хората. ТВУ ,бой , наказания, това всичко е само университет как , когато пораснат да са по-големи изроди от теб. И ако в Европа ти вземат детето , което е част от теб самия то това е комунизъм и фашизъм в едно . Обществата отдавна са намерили начин за справяне с проблема , когато родителите не могат да се грижат адекватно . Помисли малко и може да се сетиш кое е .
11.
До 10
04.02.2021 07:16:32
0
4
Еби се в гъза ве, мангал.
10.
.......
04.02.2021 06:46:45
7
3
Пак за цигани говорите ...... Съжалявам защо съм изобщо в тая красива държава но пълна с помияри расисти ..... Няма значение какво е момчето .... Българчетата много ли са възпитани те не го правят това майка ви проста да еба .... Ей такива ще си останете трамвай в Европа ..... Българи юнаци ето това сме ние ...... Бай Ганьовци
9.
Кошаренския
04.02.2021 06:11:27
2
2
Циганска работа!
8.
Боби
04.02.2021 04:44:52
0
4
Кадрите не се побликуват от Флагман, защото момчето е цигане, което е крало в това село и тези пикльовци са искали да му дадат урок, да не краде. Не оправдавам постъпката на малоумните пубери, но историята е друга, а не тази, която се представя от Флагман.
7.
Пахама дъртия швестър
04.02.2021 02:36:09
1
0
Не одобрявам.
6.
МУТРИ от СТРАЦИН
04.02.2021 00:14:54
1
4
Е само за 17 годишни мутри в село Страцин не бях чувал?хаххаха Ако има някой да каже къде живеят тези мутри и семействата им да ги публикуват във Флагмам,убеден съм че доста хора ще искат да им гостуват...Пропадналия говнар гледа филмчета из нета и мисли че е мутра ,мухъла,а той просто е някакво същество създадено явно погрешка и самоотгледало се без никаква любов,жалко за пропиления му живот и пагубно за обществото..
5.
...
03.02.2021 23:42:09
5
5
Спокойно бе, цигане е пребитото
4.
Ник
03.02.2021 21:58:28
1
10
Ако ги набарам и осакатя от бой кеф ли ще е?Обличам се като клошар и ги измитам.
3.
Една майка
03.02.2021 21:34:21
0
9
Ще ги открия и ще ги размажа. Изродчета!

Милото дете!
2.
*********
03.02.2021 20:42:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Аз
03.02.2021 19:41:52
1
45
Съм на мнение, че задължително трябва да се въведе ТВУ "системата", или нейн достоен еквивалент....
.... Това е просто един случай, който е публикуван... А има хиляди на ден, за които Ви е бедна фантазията... 100% Ви го гарантирам!... Познайте?!... Извършени от непълнолетни/малолетни и "деца"...
.... Казвайки "деца" това съвсем не е остарялото понятие.... Това е една нова тенденция на масово неграмотни, нагли, неуважителни, незаинтересовани, често дрогирани, с повече "бройки" от много 40-годишни Индивиди... Тези индивиди, съгласете се, моля, не са това, което едно време наричахме "деца"...!!!!!!!!!!
!!!!!!!
Връщане на ТВУ , иначе няма оправия!!
Тези индивиди ли ще ви заработват пенсиите, те ли ще ни управляват след 20-30 години , те ли са Ви наследниците ?!?!?!
..... Мили родители, масово сте : " Да Ви бъркат в джоба, заради Вашите синове/дъщери!"...
.... Не се сърдете на мен ....
Хората казват: " Крушата не пада по-далеч от дървото"... Разхождам се из България виждам!... И във Виена има деца, ама е тихо и спокойно, защото ако "детето" Ви създава шум = 500 евро глоба ... Второ-трето нарушение и Ви го отнемат завинаги, без повече някога да го видите... И другаде "на запад" е почти същото...
В Русия има техни ТВУ-та...
.... Ефективни глоби , отнемане, ТВУ = Решение!
.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори