Вкусотия: Фетучини с три съставки
Уникален италиански вкус
Продукти:
5 филии хляб, може и да не е съвсем пресен
2-3 скилидки чесън
зехтин
Приготвяне:
На грил тиган или скара запечете леко хляба от двете страни. За тази рецепта наистина е важно да ползвате хубав, качествен хляб. Запечените филийки, още докато са топли, се натриват със скилидки чесън, разрязани наполовина. След това на всяка филийка се капва зехтин – количеството зависи от вашия вкус. За финал поръсете с малко сол. Тези брускети са много вкусни и така, но може да ги сервирате със сирена, колбаси.ю
Селин Дион е готова за нова глава в живота си
През 2026 г. ни очакват две пълни слънчеви затъмнения
Фалшиви петдесетолевки заляха сергиите в Одрин, търговците скочиха срещу нашенците
БАБХ изтегли бебешка каша заради наличие на неорганичен арсен
От утре токът за бизнеса поскъпва с 22%
Мариета Георгиева - 110 километра лед, пълна изолация и български флаг на най-южната точка на Земята
Колко струва охраната на Пеевски? ДПС „Ново начало“ извади сметката
Две близо 90 годишни италианки превърнаха хляба и Instagram в туристическа сензация
Какво се случва със сметки, кредити, депозити, лизингови вноски и инвестиции с въвеждане на еврото
Кристен Стюарт разказа за брака си: "Вече не съм сама срещу света!"
ЕК с първи решителен ход срещу скъпите жилища в Европа
Сланината - древна храна за лечение на всички болести
