×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Плутон управлява вирусите, но ограниченията са от Сатурн и няма да отпаднат през 2021-ва


Плутон управлява вирусите, но ограниченията са от Сатурн и няма да отпаднат през 2021-ва
„Семето“ на коронавируса бе посято при съюза Сатурн-Плутон в Козирог. В това има голям символизъм, каза астрологът Ивелина Пенчева
03 Януари 2021, Неделя, 16:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Някои от мерките срещу ковид ще останат до март 2023-та, прогнозира авторът на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

Част от ограниченията, които ни бяха наложени заради пандемията, няма да отпаднат през 2021 година. Още две години ще се наложи да спазваме мерките, докато Сатурн е във Водолей, прогнозира астрологът Ивелина Пенчева. 
Сатурн е планета на ограниченията, а Водолей – знакът на свободата. Едва след март 2023 година ще го напусне. Тогава ще отпаднат ограниченията върху свободата, обясни авторът на „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“.

-„Отровното трио“, Плутон и Мутафчийски бяха главните действащи „лица“ на 2020-та, а ключовите думи бяха промяна и COVID-19. През 2021-ва ще се освободим ли от вирусите и ограниченията или ще се наложи да се приспособим към този по-различен свят и към новия световен ред? 

-Сатурн ще бъде във Водолей в продължение на 2 години до март 2023 г. и е много вероятно много от ограниченията, които са въведени и продължават да се въвеждат сега, да са характерни за това време от престоя му в знака. Това не означава, че строгата карантина ще остане непроменена през цялото това време. Някои от ограниченията ще бъдат премахнати, други облекчени, а някои ще бъдат затегнати отново, но това ще продължава да ни тормози през тези две години. Трябва да се научим да оцеляваме, да се пазим, да сме дисциплинирани.

-И това го дължим на Сатурн ли?

-Не само, но тази планета се свързва с ограниченията и още от февруари започна да оказва влияние върху най-важните сфери на Водолея - свободата и колективността. Тогава в Китай въведоха първите мерки срещу ковид. През март пък в цял свят наложиха ограничения на свободата на движение. Сатурн влезе в знак Водолей на 22 март 2020 година, а през май стана ретрограден и на 2 юли се върна обратно в Козирог. На 17 декември отново и окончателно влезе в знак Водолей, където ще остане до март 2023 година. Вече знаете, че мерките, въведени през март, бяха разхлабени през май, когато Сатурн стана ретрограден и бяха премахнати през лятото, когато планетата се завърна в Козирог. Нептун също влияе на ограниченията. От 29 септември, тази планета от ретроградно отново се обърна в пряко движение и започна нова вълна от мерки поради втората вълна на коронавируса. Но това не са единствените планети играчи.

Не считайте партньора си за своя собственост, а го уважавайте искрено и търсете хубавите му черти!

-А кои са другите планети, които имат най-голяма „заслуга“ за болезнените промени в света?

-Преди няколко дни излезе моя статия в tribune.bg как „семето“ на коронавируса бе посято при съюза Сатурн-Плутон в Козирог. В това има голям символизъм. Учените са открили, че вирусът идва от прилеп, изяден от змия. И двете животни обаче са управлявани от Плутон. Прилепът представлява смъртта, а змията е древен символ на възраждането и трансформацията. Заедно те са в смъртоносна комбинация. Сатурн и Плутон обаче не са единствените виновници. За преминаването на този вирус на следващото ниво е отговорен също Марс, който образува аспект с Южния лунен възел през февруари в Козирог. Планетата, която носи името на Бога на войната, управлява енергията, а Южният лунен възел е точка на енергийно освобождаване. Те се свързват също с кармата. Не по-малка роля имаше тандемът Юпитер-Плутон в Козирог. Плутон управлява пандемиите и основните цикли на живота и смъртта, докато Юпитер управлява обществените, социалните проблеми и има качеството за разширение и разпространение. И Юпитер и Плутон имат усилващо качество и когато се обединят, те взривяват нещата пропорционално.

-Любителите на конспиративните теории веднага биха ви опонирали. Очевидно е, че трябва да се приспособим към новите условия, но кой, ако не определена група от хора, наричащи себе си световен елит, ни ги налагат?

-Сатурн, Плутон и Юпитер, които бяха заедно цялата година в Козирог и имаха съвпади една с друга планетите и трите са бавно движещи се, също така са социални планети, така че е напълно логично, че техният комбиниран ефект засегна цялото общество. Докато Сатурн налага правила, ограничения и граници, Плутон управлява вирусите и смъртта, а Юпитер като най-голямата планета в Слънчевата система разширява всичко, до което се докосне. По-висшият смисъл на Плутон е да ни направи по-устойчиви, така че да можем да имаме по-голям шанс за оцеляване в дългосрочен план. Всички ние трябва да поемем отговорност за това, което се случва в света.

-Явно доста планети са замесени в този своеобразен заговор срещу човечеството, но защо смятате, че едва през 2023-та ще си върнем правото на свободен живот, без някой да ни глобява, че не сме маскирани като престъпници, или че се прегръщаме, защото се обичаме?

-Планетите в заговори не участват, но пък последствията от тяхното влияние са видими. Казах вече, че вероятно някои от ограниченията ще останат още две години, защото Сатурн ще бъде във Водолей дотогава. Такива са и прогнозите на вирусолозите, например от Германския институт по вирусология Робърт Кох, които смятат че пандемията ще продължи около две години, докато се нормализират нещата. Ще мине време, докато се нормализират нещата. Това обаче не означава, че строгата карантина ще остане непроменена през цялото това време. Някои от противоепидемичните мерки ще бъдат облекчени, а други ще бъдат затегнати. Този тормоз вероятно ще продължи поне две години. Най-важното нещо, което трябва да се разбере в условията на новата реалност: тези ограничения са необходими на света, за да се възстанови и да започне да живее според нов модел, нови правила. Може би Вселената просто иска да ни каже по този начин, че трябва да си вземем почивка, да работим по-малко, да прекарваме повече време у дома с близките си или в уединение, за да можем да се обърнем към себе си. Да не правим нищо, и така да открием по-важните неща в живота.

-Ограниченията вероятно ще спасят живота на някои хора, но пък други ще загубят работата си и накрая може да се окаже прав президентът, който още при първия локдаун предупреди, че когато гладът надделее над страха, ще започнат бунтове...

-Не искам да коментирам думите на Румен Радев, защото при тези планетарни комбинации ограниченията са някак естествени. От друга страна промените не са свързани с определена политическа сила, а колкото до това какво може да научим, когато планетата на ограниченията (б.а. Сатурн) е в знака на свободата (Водолей), може и сами да си отговорите. Въведени бяха нови дигитални програми, които позволяват да се учи от домовете ни. Колко са ефективни, е друг въпрос. Обстоятелствата ни принуждават да се нагаждаме към новите условия. Много хора започнаха да работят от къщи по Интернет. Светът бързо се променя, а ние сме длъжни да се приспособим. „Ролята“ на Плутон е да ни направи по-устойчиви и отговорни. Заслуга за това, което се случва, има и тандемът Юпитер-Плутон в Козирог. Плутон управлява пандемиите и основните цикли на живота и смъртта, а Юпитер-обществените, социалните проблеми и има качеството за разширение и разпространение. 

-Излиза, че Сатурн е господарят на ограниченията, а Юпитер е като лупа. Така ли е наистина?

-Едната планета е свързана с налагането на правила, а другата разширява всичко, до което се докосне. Когато се обединят, пораждат големи промени. Връзката става в Козирог, а това е знак, свързан с възрастта. Може би и затова по-възрастното население е по-засегнато от вируса.

-А какво бихте пожелала на хората, които са останали в най-бедната държава от ЕС с надеждата, че ни очакват по-хубави дни?

-Да не спират да вярват и да се борят за своето щастие! Да са здрави и силни, да могат да оцеляват. Да се гордеят с това, което носят в гените си, да обичат този земен рай, наречен България и да си помагат! Не се отчайвайте! Приемайте това, което се случва, като урок от съдбата, прощавайте си грешките и не се предавайте пред трудностите!


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
8
Коментара по темата
8.
*********
04.01.2021 09:18:30
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Защо няма вече в Китай
03.01.2021 20:46:14
0
3
Китайски генерал официално е казал,че от както са забранили прелитането на американски самолети над тяхна територия вирусът е изчезнал ,а някои много са забогатели от ваксини. А сега де кое е вярно?
6.
Жокера
03.01.2021 19:29:13
1
2
Ню ейдж пето измерение всичко старо рухва има много скрити неща пазете си душите Който разбрал разбрал Повече Няма да ви помагам Сами сте
5.
цяла година ще продължи ваксинацията
03.01.2021 18:54:36
1
4
За съжаление прогнозата ще се окаже права. Здравният министър каза, че едва през май ще почне масовата имунизация, а докато народът се ваксинира, сигурно ще мине повече от година, ако васкинацията продължава с тези темпове. Няма как да преборим вируса през тази година. Бог да ни е на помощ!
4.
оченик с Адидас
03.01.2021 18:26:27
0
5
Според мен не Плутон а БИЛ ГЕЙТС ,Сорос и техните аверчета от Китайската ком.партия УПРАВЛЯВАТ вирусите
3.
ХАХА
03.01.2021 18:21:00
1
2
Абе, Михаиле, звездите ли пак ти говорят? Само глупости са ти в главата.
2.
*********
03.01.2021 17:19:13
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Плутон управлява вирусите :)
03.01.2021 16:38:50
1
15
Аз смятах,че ги управляват калинките от НОЩ и им пригласят мисирките от Бтв,Нова,БНТ и т.н.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори