×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Треньорът на Нефтохимик: Лъжи и пародия! Нямаме доктор и домакин, играчите не са зидаро-мазачи


11 Декември 2020, Петък, 17:14 ч.
Автор: Флагман.БГ

Не ядем доматите с колците, това всичко пречи на треньорите. Знаем, че в момента е пандемия, но кажи, че нямаш, а не да лъжеш, гневен е Николай Кръстев

 

 

Николай Кръстев, който водеше Нефтохимик при загубата с 2:4 от Спортист Своге, направи емоционално изказване след срещата. Той обяви, че в понеделник ще подаде молба за напускане и обвини ръководството за тежката криза.

"Доволен съм от моите момчета на фона на терена, условия и противника. Раздадоха се. Нашият треньор на вратарите претърпя тежка операция, от тези нерви с ръководителите стигна дотук. Евгени Русев се казва. Футболът днес - пародия! Особено в Бургас. В този град сме гледали големи мачове, евротурнири. Всичко тук потъва в лъжи, този бил виновен, онзи не взел акциите, нямаме домакин, теренът е лош, доктор нямаме, медикаменти.

Всичко това се струпва върху отбора и треньорския щаб. Футболистите не трябва да се превръщат в общи работници, не са зидаро-мазачи - викаш го и почва да гради. Срамно е това, което стана в Разград, но футболистите са футболисти 10-15 години, не са общи работници, не трябва да лъжеш хората. Днес не сме правили разбор, излязохме в последния момент, казах им да излезем и да спасим този мач.

А тези отгоре все ги няма, кой при министъра на културата, кой пътува някъде. Още понеделник си подавам молба за напускане. Иначе виждам, че има момчета, които искат да се развиват. Ото Рехагел, Моуриньо да дойде тук, с това ръководно тяло не може да успее. Не знам хората над нас какво искат да правят. Преди години се казваше, че нямаме пет лева и играехме за чест, не трябва като нямаш пет лева, да казваш, че имаш 50.

Преди няколко седмици гонихме хора по квартирите им, защото не можеха да си позволят да стоят в града. Викторио Павлов ако ме гледа, той знае за какво става въпрос. Не съм магьосник да ги карам всеки път момчетата да излизат за чест и слава. Няма доверие в хората над нас. Нишката е скъсана, няма условия за професионален футбол, тогава няма да правиш.

Не ядем доматите с колците, това всичко пречи на треньорите. Знаем, че в момента е пандемия, но кажи, че нямаш. А не да лъжеш - първо пето число, после десето, после на 14-о. Момчетата днес излязоха да не опетним името на клуба, тези над нас само говорят. Ако нямаме възможност, да кажем "баста" и да не правим футбол.

Нещата няма да се получат, ако наистина няма кардинални решения. Трябват хора, които милеят за града и клуба. Трябва адекватно да се управлява. Всичко миналия сезон, готов отбор, се разби за една пуста премия. Искаше се концепция, трябва да се знае как искаме да развиваме футбола в Бургас", заяви Николай Кръстев.


В категории: Спорт


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
23
Коментара по темата
23.
Зизи
14.12.2020 06:59:17
0
5
Какво става СНЦ ? Къде сте бе "спасители" на Нефтохимик?
Вече ги няма Бошнаков, Рунчев(Общината), Кръстев и Джамбазов.
Кои останаха?
Лимонадата ( Дето не го искахте обаче пак за него гласувахте ) и Златкова ( И нея не я искахте обаче и подарихте акциите )
С две думи - вие подкрепяте всичко което е вредно за Нефтохимик.
Така излиза.
Дължите отговори.
Защото аз правя следното уравнение
"СНЦ = КИРЯКОВ+СЪБЕВ"
ДЪЛЖИТЕ ОТГОВОРИ.
22.
Бургас
13.12.2020 12:23:00
2
2
Докато обществеността в Бургас си трае, футбол няма да има. Борисов сам е казал,че на Бс футбол не му трябва. Да обвиняваме играчи и треньори е безсмислено. Всеки работи за пари и ще отиде там където се плаща по- добре. Футбол в Бургас,само когато се обединим като общество без значение сини,зелени,червени и т.н
21.
До 5
12.12.2020 17:10:08
1
7
И кво стана през 2009 е ? Атлетик 2007 променя името си на нефтохимик 1986,това стана. След като го унищожихте и това клубче, после сменихте името на Мастер/ Ф.К. Бургас на нефтохимик. А сега може би на Звезденбург ще смените името на нефтохимик. Хахахаха хааааа хахахааа
20.
Az
12.12.2020 16:01:15
0
7
Не знам зидаро- мазачи ли са но за арматуристи стават.
19.
Ники
12.12.2020 13:18:56
1
16
Най-големия ревльо в Бургаския футбол.Парите са без значение .Кръстев върни филма малко назад.Ето от такива като тебе няма нужда футбола в Бургас.
18.
Анти снц
12.12.2020 10:45:18
0
12
Всеки от тези които последните десет години са в управлението доведоха до това положение.един от тях е и ревящия кръстев.той заедно с Тодоров и Джамбазов съсипват школата.нищо не правят и налагаха само деца като на Пламен синчето и на жени от които си искат.подкрепят само нашите платени фенове и техни приятелчета.всички далеч от стадиона.интересчии сте всички.това не е вашия клуб а наш,на истинските фенове колкото и малко да сме вече.
17.
666
12.12.2020 08:58:08
0
15
Какви сравнения само?!? С какво са повече едни никому неизвестни футболисти от едни зидаро мазачи, арматуристи и прочие. Едните чупят стойки наляво и надясно, един път на седмица за 90 минути имат задължението да играят футбол, а през другото уж тренират нещо. Другите поне градят нещо, което остава за поколенията. И сега малко по сериозно. Срамно е това, което се случва с бургаския футбол, виновниците са много, грешките също, най-големият виновник е Община Бургас. Тя допусна да се случи всичко това с отборите и спортните бази и на Нефтохимик и на Черноморец. Като мажоритарен собственик и основен спонсор именно общината допусна някакви некадърници да управляват футбола и да си правят схемите. За схемите с базите не ми се говори.
16.
Зизи
12.12.2020 07:11:07
0
16
Така......до тук беше позора. Сега започва цирка.
Тая Златкова навярно ще се окаже най големия помияр който някога е акостирал в бургас. Това да станеш мажоритарен акционер и да не можеш за по една заплата пари да извадиш......не знам как да го нарека. И изтъркани лъжи от първия ден. Такова чудо не е било. Бас държа че парите на играчите изобщо няма да бъдат дадени. Вчера изобщо не трябваше да излизате на терена. Така е в тази държава - мошеник до мошеника.
Друго обаче е по интересно. СНЦто все едно се изпариха във въздуха. Друг път интервюта, студиа, подписки а сега гробно мълчание. Изобщо всички хитретци се покрихте и се услушвате.
Най накрая истината лъсна и аз ще я напиша. Около Нефтохимик сте се събрали само закоравели мошеници и постояно гледате да се цакате един друг. Това е причината и общината и големите предприятия да не искат да дават пари - просто знаят че всичко ще бъде откраднато. Помня го преди Лимонадата с дрипавия анцуг как мънкаше, а сега прическата, брадата, сакото, обувките ..... баровец, гледа от високо и говори с полвин уста, шефче. Как ли забогатя?
Всички сте такива.
15.
Таеикати
11.12.2020 22:24:01
3
22
Точно Кръстев да се обяснява и да се прави на моралист и професионалист, ха ха ха ха ха ха еййй ,ей ...че ще ми изстрият коментара. Ти ли бе дърво...където си в схемите,кво са правиш на луд,"актьор" ха ха ха ха. Гониш парата ти ,сменяш клубовете като си искаш А сега " ревеш" на всички си ясен правеж. И ти си от тези ,който са виновни ,а сега искаш да си измиеш ръчичките калпави. До сега плюскайте всички като тебе. А сега като кораба потъва ...ама тва ,а ма онова... Още когато се издуха от Черноморец зарад кинтите беше ясен ,като бял ден,но кой да ти потърси сметка ,че не е професионално, но на кой му пукаше,нали има далавера,нищо ,че не си коректен .като не си коректен на едното място ,едва ли ще си коректен и на другото...за тва че не реви
14.
*********
11.12.2020 20:07:49
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Нафта
11.12.2020 19:39:50
4
22
Тоя е от измекярите които ни съсипаха клуба.как се прави на ударен.разкарай се кръстеееев.
12.
Журналист
11.12.2020 19:34:54
4
20
Аве тоя на къв са прай.за една заплата със закъснение от 10 дена и една премия ще бойкотират.аре в джаза.управлението в което и той е участвал е виновно.гато яде не рева.вън всички от храма.
11.
Пак Неее
11.12.2020 19:27:24
0
12
До 8
Нали не си мислиш че като предател е бащата, сина ще играе в Черноморец. Колкото и " къдърен" да е. Да беше си останал ,щеше до го държат резерва, пак заради баща му, и в Нефтохимик щяха да се учат на любов към футбола децата. Сега ще търсим кадърни нооо няма ги.
10.
Център
11.12.2020 19:24:00
0
18
Спокойно, зная как ще се оправят нещата. Терена без това вече за футбол не става. Той си е разкопан ще засеем картофи, рапица или други култури. Ще създадем ТКЗС,, Нефтохимик''. Успех другари!
9.
Ко
11.12.2020 19:22:30
5
8
До 6 Като си почнал да казваш , посочи и другите връзкари, или освен на Пламен сина, други не познаваш.
8.
Минотавъра
11.12.2020 19:07:42
7
11
6-ти,сърди се на Николай Тодоров,който принуди Кръстев да прехвърли Димо в Нефтохимик.Димо не искаше да се мести,но Кръстев го премести въпреки ревовете и драмите,за да угажда на Тодоров.И не е станал футболист в Нефтохимик,беше си изграден такъв още в Черноморец.
7.
До всички
11.12.2020 18:24:47
2
16
Казано е : не искай много не можеш да му платиш цената. А ти за пари предаде децата в Черноморец, за пари се пребоядиса , ха сега плащай. Ти и само ти си виновен. А за чистач на Черноморец не си го и помисляй. Не ставаш, не СТАВАШ.
6.
А неееее
11.12.2020 18:14:29
2
33
Помниш ли Кръстев питах те защо детето ми е извън отбора и не го допускат до тренировки, ти каза незнам ,треньора така реши.А трябваше да играе сина ти, че и сина на Пламен , че и сина на другите връзкари ,можешеда имате много добри момчета които да носят достойно името на отбора, но вие ги прокудихте. А сега извикай сина ти да играе за славния отбор, защото тук стана футболист, а можеше да стане добър зидар.
5.
Жеков
11.12.2020 18:04:51
9
8
Ей Кокъл вие май така си мислехте и през 2009 като се нанесохте на Лазур че Нефтохимик ще тъне в забвение ама криви сметки браааат. И тези ще дойдат криви.
4.
До Кокалчето
11.12.2020 18:02:27
10
6
В акаЦиииитИ ще се играе само аматьорски футбол както през повечето от времето.
Тоя го взимайте за чистач иначе подарък.
3.
възмутен теляк
11.12.2020 17:57:15
3
22
"Той обяви, че в понеделник ще подаде молба за напускане "
Учудвам се, че още не е подал молба за напускане при положение, че има назначен нов треньор.
2.
Кокала
11.12.2020 17:42:49
12
19
На този стадионнможе и да са се играли големи мачове, но отдавна и никой не се сеща даже за тях .
Големите мачове скоро ще се играят на стдиона в кв. Акациите докато вие тънете в забвение!
А за тебе Кръстев ще запазим парцала с кофата и метлата за да чистиш съблекалните. Само като хигиенист си добре дошъл отново в Черноморц !
1.
UDOJI
11.12.2020 17:38:32
2
27
господин треньор не обиждай зидарите и мазачите ,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори