×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Една красива жена лесно може да преодолее защитата ми


Една красива жена лесно може да преодолее защитата ми
Враговете ми вкараха златото в спалнята ми чрез жена, заявява министър-председателят пред Франкфуртер Алгемайне Цайтунг
29 Ноември 2020, Неделя, 11:43 ч.
Автор: Флагман.бг

Никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й - казва премиерът

Министър-председателят Бойко Борисов публикува превод на интервюто си за германското издание "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". То е публикувано в днешния брой на вестника.

Политикът, пистолетът и парите

Личният живот на българския министър-председател Бойко Борисов се превърна в тема от политическо значение. Причината: снимки от спалнята му. В интервюто той обяснява как са се появили тези снимки.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА НЕМСКИ ЕЗИК - ЧЕТЕТЕ ТУК.

- Г-н министър-председател, едно интервю с правителствен ръководител не би трябвало да се занимава с неговата спалня, защото това не засяга обществеността – но незаконно направените снимки и видеоклипове от дома Ви превърнаха личния Ви живот в политически въпрос и в чуждите медии. Казвате, че тези снимки имат политически контекст – бихте ли искали да го обясните?

- Имам много обяснения за това и някои от тях достигат до 20 години назад във времето. През последните десет години ние осъществихме тук множество реформи, които са уникални за региона. Те включват реформиране на банковата система. Тя междувременно е толкова стабилна, че България бе приета във валутния механизъм ERM II, който е известен като чакалнята на Еврозоната, и едновременно с това и в Банковия съюз, който представлява общият банков надзор на ЕС. Едва преди няколко месеца някои олигарси осъзнаха какво им причиних с това. Те успяваха да преодолеят в миналото националния ни банков надзор, но на европейско ниво това бе невъзможно за тях. Банковата ни система междувременно е толкова стабилизирана, че престъпните машинации и фалитите на банки, които преживяхме след прехода и когато социалистите бяха на власт в България, са невъзможни. Времето, когато в българските банки можеше да се перат пари, отмина. Банковата ни система е изцяло под контрола на Европейската централна банка и Европейския банков орган.

- С други думи: Българските банки са толкова сигурни, че на хората вече не се налага да трупат пачки с пари и златни кюлчета в нощните шкафчета, както се вижда на снимките от Вашата спалня?

- Ще стигнем и дотам. Това, което имам предвид е, че българските банки понастоящем са толкова стабилни и внимателно наблюдавани, че вече няма да има нужда да ги спасяваме с парите на данъкоплатците. Освен това се борихме с контрабандата на цигари и с това нанесохме щети в размер на стотици милиони евро на организираната престъпност на Балканите. Тъкмо разбихме нелегална фабрика за производство на цигари Marlboro в село до Пловдив. Освен това предприехме действия срещу незаконното производство на горива, алкохол и други продукти. Така нелегалните структури загубиха стотици милиони евро приходи. Същото важи за хазартния бизнес, който национализирахме, защото държавният бюджет бе ощетен с много пари чрез укриване на данъци в тази област. Никой преди дори не би се осмелил да мисли, че това би било възможно в България, защото е в разрез с интересите на влиятелни структури в България.

- Значи казвате, че имате много врагове, които искат да Ви компрометират, включително със снимките от личните Ви пространства?

- Бързате ли? Ще стигнем и дотам. Важно е също така решението ни да закупим американски бойни самолети F-16 за почти 1,3 милиарда долара, за да сменим старите съветски МиГ-ове. Вече сме ги платили на 100%, така че едно бъдещо правителство не може да развали сделката. Така сега военновъздушните ни сили съответстват на стандартите на НАТО и могат за първи път да участват заедно със съседите ни във въздушното наблюдение, което досега не беше възможно. Правителството ми понася в момента много удари и заради това, че диверсифицирахме доставките си на природен газ. Сега участваме с 20% в гръцкия терминал за течен газ в Александруполис, който се изгражда в момента. Това ще ни позволи да внасяме допълнително втечнен газ - от САЩ, от Катар и откъдето и да е. Така че вече няма да има едностранна зависимост от Русия за доставките на газ. Освен това междувременно обявихме шестима замаскирани като дипломати служители на руската служба за военно разузнаване за „персона нон грата“ и ги експулсирахме от страната. И сега към снимките: при циркулиращите от спалнята ми снимки става въпрос за снимки аранжирани като по учебник на КГБ, където се дава насока унищожаването на един човек да бъде постигнато, като се вземат известни за човека истини, които обаче да бъдат инструментализирани за целта.

- И кой е аранжирал тези снимки според Вас?

- За да разберем това, първо трябва да знаем, че моята партия „Граждани за европейско развитие на България“, съкратено ГЕРБ, от години печели всички избори. Миналата година спечелихме както европейските избори, така и местния вот, а социологическите агенции, независимо от политическия им контекст, продължават да ни виждат като най-силната политическа сила в страната. И така как може една личност като мен или една популярна партия като моята да бъдат спрени? В учебниците на КГБ е записано: Трябва да се създаде „компромат“, т.е. компрометиращ материал - и то от такъв вид, че човекът, който трябва да бъде засегнат, да се отврати от себе си, когато види материала. Този план се подготвя от години и всичките ми реформи само подтикнаха още повече враговете ми. И така, преди две или три години, най-вероятно през 2017 г., съм сниман как спя. Някой е успял да отвори вратата на спалнята ми и да направи снимката. Но на нея виждате само как спя. Това все още не разгръща предвидения от извършителите ефект. Трябваше да се добави нещо, което да отврати хората. Затова сложиха златни кюлчета, пачки пари и пистолет в нощното ми шкафче и след това снимаха тази аранжировка.

- Каквито и да са скритите причини, не трябва ли да се притесняваме за състоянието на една държава-членка на ЕС и НАТО, в която правителственият ръководител може да бъде шпиониран в леглото?

- Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности.

- Не бихме Ви питали за това никога.

- Можете спокойно да го направите. Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й.

- Не е ли това невероятно безразсъдно?

- Вероятно е било безразсъдно. Именно заради това на извършителите вероятно им е било лесно. Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми. Така враговете ми вкараха златото и пачките пари в къщата ми. Снимаха ме, докато спя и в други моменти направиха снимки на нощното ми шкафче с пари и злато в него. И след това има един видеозапис, който разкрива извършителите. Можете да видите как някой минава през къщата ми. Показана е банята, гардеробното помещение и накрая спалнята ми. Там има няколко шкафа, но човекът, който е правил видеото, целенасочено отива към нощното шкафче и отваря едно чекмедже, в което се виждат пари и златни кюлчета.

- Значи казвате, че жена, с която сте имал връзка, е вкарала това в къщата Ви?

- (Борисов се изправя, взима дамската чанта на седящата до него шефка на кабинета му). Погледнете тази дамска чанта: Вътре има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари. И тогава ми се обажда дамата и казва: „Идваш ли? Чакам те.“. Аз й казвам: „Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути“. Охраната има указания да я допусне в къщата ми, и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари.

- Посрещате ли още жени с непроверени дамски чанти?

- Сега дори не искам да виждам жени. Виждате ли, аз съм успешен политик, но личният ми живот е провал. Работя по 20 часа на ден, цялото ми време е посветено на работата, докато враговете ми се опитват да ми пришият скандали. Какво ли не е имало. Твърдят, че притежавам къща в Барселона, имот в Лос Анджелис или гръцки остров, където дори уж трябва да съм убил манекенка. Когато хората погледнат отблизо, никога не остава нищо от тези обвинения. В допълнение трябва да знаете, че в България отдавна съществува черен пазар за компромати.

- Сигурен съм, че добре познавате този пазар.

- Да, познавам този пазар. Не за първи път се случва някой да подготви компромати срещу мен. Преди всички избори опонентите ми се опитват да ме компрометират с измислени истории. Въпреки всичко се удивлявам в този случай на извършителите за това колко добре са го натъкмили. Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тази среда или деца на големи шпиони, офицери на руската военноразузнавателна служба. И основното правило на тези служби е, че ако вашата мишена е смятана за честен човек, трябва да създадете противоположно впечатление. Ако някой е известен като честен полицай, го представяте като корумпиран. Ако живее скромно, покажете го с пари и злато в охолство. И който гледа снимките и видеото от моята къща, ще признае: живея в обикновени условия. Почти като в казарма. Освен това във видеото се вижда за кратко, че в стаята пред спалнята ми има сейф. Той е монтиран здраво там отпреди много време. Така че, ако някой трупаше пари и злато вкъщи, дали наистина би ги сложил в чекмеджето на нощното си шкафче - или по-скоро в сейфа?

- Г-н Министър-председател, благодаря Ви много, че бяхте готов да говорите за съмнителните снимки. Позволете ми обаче и въпроси относно външния имидж на правителството Ви. Неотдавна Европейският парламент изрази в своя резолюция относно състоянието на върховенството на закона в България загриженост относно злоупотребата с европейски фондове във Вашата страна.

- Защото политическите ни опоненти с техните политически групи се погрижиха в Европейския парламент да се твърди нещо подобно за нас. Евродепутатите от Европейската народна партия гласуваха против. Институциите в Брюксел, които се занимават с въпроса не от политическа гледна точка, а професионално и обективно, като Комисията и службите, не са открили грешки при изразходването на средства.

- В резолюцията на Европейския парламент също така се говори за „систематичен отказ“ от страна на България да съблюдава основните ценности на ЕС и европейските договори. Това просто пропаганда на Вашите опоненти ли е?

- Да, това е пропаганда. Има доклад на Европейската комисия, който е обективен. Подготвен е от най-добрите специалисти в Европа. Когато те отправят препоръки, ние ги прилагаме.

- Агенцията за борба с корупцията в Румъния, под ръководството на бившата си шефка Лаура Кьовеши, издейства десетки присъди срещу влиятелни обвиняеми и дори постави зад решетките тогавашния най-влиятелен човек в страната. В България няма нито една сравнима присъда. Това допуска два извода: Или Румъния е силно корумпирана държава, докато България е пример за върховенство на закона; или в България просто няма борба с корупцията, както в Румъния.

- Г-жа Кьовеши свърши работа, която се оценява от всички нас, поради което тя бе номинирана за европейски прокурор с категоричната подкрепа на България. Но и в България междувременно има много разследвания, в това число срещу министри или техни заместници, срещу депутати, кметове и различни олигарси.

- Разследвания – но окончателни присъди?

- Министърът на околната среда и водите беше в ареста три месеца. Процесът срещу него ще започне скоро. Вие на Запад винаги казвате, че съдебната система трябва да бъде независима. И ние казваме това. Тогава с какъв инструмент трябва аз, като правителствен ръководител, да се погрижа за повече процеси и присъди?

- Нека го разгледаме икономически: Имаме например добре документирания случай „Осемте джуджета“, при който на собственик на българска компания е било отнето имуществото от корумпирана съдебна система. Ако средно голяма германска компания научи за подобни процеси, това може да бъде разбрано единствено като предупреждение за инвестиция в България.

- За щастие германските инвестиции в България се развиват много добре. Има над 250 фабрики и предприятия само в така наречения автомобилен клъстер. Сътрудничеството между българските институции и Германската външнотърговска камара функционира по най-добрия начин. Мисля, че в момента няма нито един проблем с германските инвеститори в България. Ако някой се включи в незаконна дейност, разбира се не мога да коментирам, защото не знам нищо за това. Но знам, че има инвеститори, които след отварянето на първата фабрика в България са построили и втора, трета, четвърта и пета. Защото са били доволни.

- Това лято България преживя вълна от протести срещу Вашето правителство. Казвате, че избягалият в Дубай олигарх Васил Божков стои зад тях. Не е ли обида за множеството хиляди хора по улиците, да ги окачествявате като дистанционно управлявани инструменти на един изгонен олигарх?

- Това, че той стои зад тях, го каза самият олигарх, не аз. Това се доказва от записите на телефонните му разговори. Самият той казва в тях, че управлява протестиращите. Тези разговори са били законно подслушвани, по заповед на прокурора. Затова честните и спонтанно протестиращи с течение на времето в по-голямата си част се оттеглиха от протестите. Винаги съм говорил с уважение за протестиращите. През всичките години, през които съм министър-председател, винаги съм се срещал с демонстранти, независимо дали са учители, лекари, болничен персонал, превозвачи или синдикати. Също така винаги сме намирали решение. И това лято многократно казах, че уважавам протестиращите, защото правото на протест е част от демокрацията. Но тези хора нямаха друго искане освен моята оставка, въпреки че още през март следващата година ще има парламентарни избори. Тогава ще бъде взето решението.

- Да се върнем отново към външната политика. Германия иска по време на нейното председателство на Съвета на ЕС да започне преговори за присъединяване към ЕС със Северна Македония, но се твърди, че София може да наложи вето, и то заради спор за историческата идентичност на македонците. Няма ли изход от тази безизходица?

- Единствената държава, която би искала започване на преговори за присъединяване към ЕС със съседната ни страна дори повече от Германия, е България. Но за мен бе голяма изненада, че неотдавнашната резолюция на Европейския парламент за България повдигна въпроса за предполагаемо македонско малцинство в България. В България няма македонско малцинство. Какво македонско малцинство трябва да има в България? Не познавам такова. Едва от резолюцията научих, че уж има такова. И тъй като българските социалисти в Европейския парламент подкрепиха резолюцията, очевидно те също считат, че такова малцинство живее при нас. Вместо да водим позитивен дебат за европейския път на Република Северна Македония, сега се насочваме към съвсем различен дебат. Трябва да кажа, че това развитие наистина ме тревожи.

- Но нито министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев, нито заместникът му Никола Димитров или други важни политици в Скопие излизат и твърдят, че в България има македонско малцинство. Това просто не се случва.

- Компромис е възможен. Но също така трябва да се познава историята. Българските комунисти и Комунистическият интернационал, контролиран от Сталинистка Москва, искаха по идеологически причини след Втората световна война да превърнат насилствено българите в Македония в македонци. Българите там бяха принудени да се наричат македонци. Ако сега в процеса на присъединяване към ЕС се появят определени погрешни твърдения и аз не реагирам, политическите ми опоненти ще кажат: Борисов продава българската история и се огъва под натиска от европейските партньори.

Въпросите зададе Михаел Мартенс.




В категории: Политика


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
84
Коментара по темата
84.
Пожарникар
01.12.2020 18:44:37
1
10
Коя ще е тая жена ,която ще легне при тоя бивол бе,тя трябва да си е намразила п...а.На кой ги разправя тия работи тоя,може да е сънувал,тоя човек е болен,вържете го и го лекувайте-Карлуково,Раднево и т.н.
83.
Бай Харалан
01.12.2020 16:01:16
0
4
Бах му майката маняци. Днес без да искам пръднах в асансьора добре че не се чу че щях да умра от срам. Бай Пешо от 7 ия етаж са побърка човека. Чуди се къде да върти очите да не ме погледне. Като слязох на етажа избухнах в смях и няма начин да ме ме е чул. Според вас кво ли си е помислил. Той е скромен човек с мустаци и беше слязъл в мазата да преточи зелето. Така ми каза и като замириса изгуби ума и дума и се чудя дали не е пръднал и той в същото време. Ебаси съвпадението. Възможно ли е според вас?
82.
Големо увъртане
01.12.2020 13:30:57
0
11
А къщата в Барселона масова халюцинация ли е? И защо е това дълго увъртане? В Бояна има охранителни камери, записват се дамите които влизат? Кога най-накрая ще се сподели коя е дамата и тя да даде няколко интервюта по въпросът. А и пистолетът (който също би трябвало да е касата) има номер !
81.
Емигрант
01.12.2020 13:27:40
0
7
Бочее така и не се научи, че има ли жена в строя, разваля дисциплината! Питай Валери Божинов, Чарли Шийн и Пъф Дедди! Те вече са делкали пари, имущество и всякакъв вид имоти със бившите си!
А теб те нашиха със компромати!
Балък.
80.
ХХ
01.12.2020 12:31:43
0
15
Искам да опиша кошмарния си живот преди Баце да ни стане премиер:
Наистина учехме в землянки и пишехме формулите по геометрия с пръст върху голата влажна земя, докато мама и тате бутаха плуга с Белчо и Сивушка да изкарат оскъдната ми прехрана. След дълъг работен ден всички се прибирахме с каруцата вкъщи по разбити пътища без капка асфалт. Когато пристигахме вкъщи, мама ни завиваше с кожите от саблезъб тигър, който тате беше уловил с томаховката си и всички се събирахме до огнището в пещерата да ядем варени корени и да си мечтаем за спасителя, който един ден ще се появи и ще ни освободи от тази мъка. Доживяхме!
79.
жалко
01.12.2020 07:57:20
1
12
Тоя човек съвсем се побърка. Няма ли близки роднини или приятели, които да му помогнат да се прегледа при психиатър?
78.
Глас от НАТФИЗ
30.11.2020 23:08:44
1
16
Бойко,Бойко с тоя талант холивуд щеше да е в краката ти
77.
ХХ
30.11.2020 16:13:25
1
17
боко е егати психопата... а оня чието име не може да се споменава е наместника му в Бургас.
Но всичко е наред, защото това е волята на матряла.
76.
======
30.11.2020 14:32:11
1
20
Под вещото ръководство на Мафия ЕООД България стана богата държава. Не сте съгласни - Изнасяме злато а внасяме боклук. Е догодина май ще внасяме и вода ама това е бонус.
75.
искрено и лично
30.11.2020 09:29:37
1
15
виждаме го в най - скоро време,като гост в предаването
74.
Питай ме некое друго въпросче
30.11.2020 09:12:13
1
19
Откъде знаете,какво е записано в
учебниците на КГБ и какви са методите им ??? Не бъдете толкова елементарен,сам да издавате школата през която сте преминал.
73.
Буревестников
30.11.2020 08:57:50
2
21
----Куче-касичка. Къща-касичка----Лошо, Седларов, лошо.Мирише ми на командировка....От мен един съвет...При бай Ставри… , ще излезете запазен.
72.
Тримата от запаса
30.11.2020 08:48:19
1
14
стар казармен лаф - не ми се обяснявай,който се обяснява,значи е виновен.И интерпретацията му в сферата на Баце - "Когато актьорът се обяснява, значи се оправдава, а щом се оправдава, значи се чувства виновен, а вината е доказателство за осъзната грешка
71.
2 500 000 българи извън България
30.11.2020 08:42:04
13
8
до 70 Сталин.Как да му отречем,че успя за няма и 20 години да направи това ,което цяла империя не успя за пет века !!!....p.s.товарищ Сталин, пожалуйста обратите внимание грамматические характеристики болгарского языка
70.
Сталин
30.11.2020 08:24:45
32
7
Евала Борисов
Национален герой
Жалко че е заобиколен от много злоба и предатели.Неможе да му се отрече че свърши много работа по време на мандатите.
69.
режисьор на "mission impossible" p.s..
30.11.2020 07:25:21
24
14
Уважаеми г-н Борисов,пропуснахме да ви уведомим,че ролята на лошия във филма ще бъде поверена на бивш военен пилот,който преследва вас и джипа ви с дрон !Ще имате и мистериозен ментор,който ви приема и напътства в добре пазено имение на морския бряг !Музиката към филма ще се композира от "Ку-ку бенд", като водеща саундтрака песен ще е "Студио Хъ"!Снимките и премиерата на филма ще са в Д....не не в Дания ,а Дубай!Съветваме ви,въпреки гореизложените условия да приемете ролята ,понеже след март месец очевидно ще сте свободен за ангажиране.
68.
режисьор на "mission impossible"
30.11.2020 07:02:09
21
12
Уважаеми г-н Борисов,колко искате за авторско право на този блестящ сценарий ?Гарантираме ви повече от това в чекмеджето+ роля във филма - да играете себе си,разбира се срещу подобаващ хонорар за такъв изтъкнат представител на актьорското майсторство,като вас.
67.
лека нощ деца
30.11.2020 06:43:50
21
13
педя човек лакът брада - оригинал
: Аз съм мъничко човече,
На децата мил другар,
Имам шарено елече,
А в торбата скъп товар!

Зная приказки и песни,
Що съм слушал по Света,
Зная хитрости чудесни,
Те помагат ми в беда!
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Бойков вариант - :аз съм ваш строител (магистрален) на народа наш спасител(нереален)
имам пълно чекмедже (с евро) и чифте (на моето шкембе)!

Зная приказки и песни, Що измислям си ги сам,
Зная хитрости чудесни,(интервюта давам лесни) , Те помагат ми в беда! Тра-ла-ла,хи-хи-хи Тра-ла-ла,евра,евра,хи-хи-хи,Евра,евра ,хи-хи-хи.......
66.
*********
30.11.2020 00:05:14
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
65.
Жоро
29.11.2020 23:59:50
20
15
С показността на пари, пистолет и злато ясно искаш да потиснеш комплекса за малоценост. Мъжкарско е така да впечатлиш. В сейфа може и бяло да има.
Скоро от ЕНП ще заповядат смяна на караула. Утре пак ще се опитат да замажат положението дежурните лекета.
64.
Бай Ларион
29.11.2020 23:47:46
23
24
Значи тази въпросната жена е вкарала златните кюлчета, пачки с по 500 евро, пистолет, снимала е пак ги прибрала докато Б.Б. спинка сладко. Ха ха ха ха ха Бойко ти вече верно тотално си изтрещял, говориш едно към гьотеря. Бойко Борисов герой, най великият приемиер на всички времена само че отзад на пред, а не отпред назад. Тъй тъй те снимала да беше ти оставила една пачка. Ха ха ха ха ха ха
63.
Ланс Линк, тайният агент
29.11.2020 23:22:26
0
10
Може да не е Мата Хари, а Мата Космата
62.
Мими
29.11.2020 22:29:18
0
14
Флагман, много манипулирано бе!
Няма ли в България лекари, психиатри?
Айде със здраве!
61.
Ишкембе войвода
29.11.2020 21:05:04
3
22
Още ли има кой да му вярва на тоа
60.
Иво
29.11.2020 20:49:31
34
8
Привърженик съм на ВМРО, но трябва да призная, че Бойко е сред най-успешните български политици в най-новата история на България, т. е от 1878 г. до днес. Истински държавник...
59.
Sunday vibes
29.11.2020 20:42:22
27
27
Вие хубаво си приказвате и заканвате, ама... Март месец идва. Аз още не виждам някаква алтернатива, за която евентуааално да гласувам. Вие за кого? За кУрнелия ли? Или Майчето? Не, мерси съм! Тез психясали кокошки мене ми не трябват. Така като гледам.. пак Бойко ще да е..:)
58.
Рsychiatrist
29.11.2020 20:01:05
7
23
Борисов е БОЛЕН от Шизофрения и Hарцистичното личностно разстройство.
Те са психически заболявания, които се характеризират с раздвояване на личността, нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции. Заболяването най-често се проявява с фантасмагории, налудничевост, честа промяна на мнението, дезорганизираност на мисленето и значителна социална дисфункция.
Според библейските представи у всеки човек живее ангел и дявол, които го подтикват да върши добро или зло, докато в борисоФ живее само сатаната!
57.
Името на жената?
29.11.2020 19:47:58
4
22
Нито дума коя е жената и как са се запознали. Поръчково интервю!!!! Който не може да пере пари в банките и сейфа му е пълен догоре, ползва шкафчетата за да слага многото пачки. Нищо лично Борисов, но ГЕРБ са най-корумпираната партия с най-корумпираните чиновници, полицаи, прокурори, съдии и прочие!
56.
А бе КГБ МАГЕБЕ
29.11.2020 19:47:10
13
8
Комурунгелите и прочие расафилска паплач не могат да се примирят с все по силната евро атлантическа позиция на страната ни.Не щат ЕС , искат си СъвеЦкия Союз и толкоз.Рядко долна сган от раболепни руски слуги и национални предатели!
55.
Емигрант
29.11.2020 19:33:35
4
18
Боче стар репертоар пред чужда медия не върви! Лъжеш и пак не можеш да излъжеш като хората! То по-простите ти структорирани изречения става свръх ясно, че се оплиташ в лъжите си.
КГБ-МГБ напълни памперса.
54.
Профайлър по неволя
29.11.2020 19:28:55
2
11
Има нещо вярно с тази версия за Мата Хари, ама аз си мисля, че е по-вероятно да е Кета Хари. Абе много бързо забравихте за масовото убийство в Нови Искър! Тогава Цацаров излезе с три различни версии по случая в рамките на пет дни. Б. Сарафов и той направи необходимото за да внесе хумор в сюжета с несъществуващи герои. За прокурорките с червени гърбове на черни точици пък хич не ми се коментира. Обаче милостивият към народа премиер, любвеобилен към старите хора и сърцераздирателен към всички на "първа линия" тогава неясно защо изчезна от екран. Абе нямаше го значи никакъв и то цели два месеца. Обикаляше Европата по покана на разни външни министри, зам-министри, трудови колективи от побратимени държави, но по случая Нови Искър той не каза нищо. Сега, аз като скромен профайлър тогава забелязах, че щерката Нанси много си приличат с Бойковата щерка.
Кетито пък изкарала факултет "Национална сигурност" и чистила правителствени и др. резиденции. Това са все количествени факти и натрупвания. Айде качеството го оставям за другите.
53.
До 46 АДМИНИСТРАТОРА на ФлеГман:
29.11.2020 19:16:53
2
3
Мислете така, все едно всяка Ваша буква е изписана с огнени червени букви и всеки я вижда!!!
Говорете така, все едно всяка Ваша дума се чува от всеки !!!
И това е така!
52.
Страхил
29.11.2020 19:03:39
12
4
Комурунгелите и прочие расафилска паплач не могат да се примирят с все по силната евро атлантическа позиция на страната ни.Не щат ЕС , искат си СъвеЦкия Союз и толкоз.Рядко долна сган от раболепни руски слуги и национални предатели!
51.
444
29.11.2020 18:42:57
8
23
Бойко,отдаааавна е време да си ходиш.
ТЕ те сложиха за малко,но ти доооста дълго се задържа,Вече не подхождаш на обстановката,времето,ситуацията. Март и адиос.
50.
00
29.11.2020 18:20:32
8
24
Патологичен лъжец...само дето не обясни как в дамска чанта се събраха толкова пари и злато...да не е била с чувал. Тая жена ще да е щангистка за да ти носи. Може би случайно си е избрал либерално-десен вестник. За това че външния дълг е 38 млрд. евро, а през 1990г е 10 млрд. долара - мълчи..
49.
Махай се ве психар
29.11.2020 18:18:12
5
19
Отчетохме нива на омраза към Бойко Борисов, които са чудовищни. Моделът на управление на правителството минава през идеята за оцеляване. Отлагането на датата на изборите е политически авантюризъм и това ще има висока цена. Не трябва да се мисли за подобен сценарий.
48.
Твоите хора
29.11.2020 17:58:23
3
19
Някой от твоите те е гледал в очите и ти е забил ножа. Това те изумява, как смее. Може би са кръговете, който те държат. След изборите 1. Съд за теб и Севда Арнаудова. Сметки в чужди банки и т.н. За Меркел си тъмен субект, освен неграмотен и отмъстителен.
47.
Гарантирано от Хунтата ГЕРБ
29.11.2020 17:49:56
30
21
Ченгеджийската машина на Борисов и ГЕРБ отново работи безотказно. Безброй са арсеналите на Боросов и Цветанов да манипулират обществото използвайки КУПЕНИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ МЕДИИ БУХАЛКИ( 24ch.PIK ). Цялата управленска тактика на Борисов е МЕНТЕ, МАНКЬОРСТВО и шменти-капели, което доста хора смятат за забавно, но това забавление ни излиза на нас – данъкоплатците много скъпо. В политиката това е НАЙ-СКЪПОТО, защото зрителите, ние - плащаме, а манкьорите – ГЕРБ КРАДАТ. За реалитито „Борисов” вече ПРЕДСТОИ ДА ПЛАЩАТ И ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС 30те МИЛИАРДА .
46.
ГАРАНТИРАНО ОТ НА МАЙКАТИ ХРАЛУПАТА!!!!!!!!!!!!!
29.11.2020 17:33:51
8
1
ФЕЙК НЮЗ!!!!!!!!!!!!!!РАЗБРАЛИ БЕ??????????ЛЪЖЕЦО ИДИОТ//////
45.
Гарантирано от Huntata ГЕРБ
29.11.2020 17:29:02
24
27
ВЕЦ "Камчия" източи язовир Камчия!!
Сега рискът е за Бургас, скоро и за други градове!
През периода 2017-2019 е източван много повече ресурс от необходимото.
По вина на държавата - ГЕРБ и борисоФФ, разбира се, тя дава разрешителните.
С две думи : Бургазлии плащат, за да ги поставят под риск от воден режим.!!!
44.
Диабетично
29.11.2020 17:25:04
0
18
Личен живот в държавна резиденция - мечтата на Бай Ганьо.
43.
*********
29.11.2020 17:01:08
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
Ботьо Ботев
29.11.2020 16:28:48
0
2
https://blitz.bg/obshtestvo/grmna-golyam-skandal-zamesikha-boyko-borisov-v-ubiystvo-na-krasiva-ruskinya-snimki_news767915.html
41.
възмутен теляк
29.11.2020 16:18:44
3
21
Баце отрича като маке българска история.
40.
ХАХА ВСИЧКО Е ЯСНО НО !!!!!!!!!!
29.11.2020 16:13:57
23
20
УПОРИТО СЕ КРИЕ !!!ЩОТО ТЕЗИ БАНКНОТИ ИМАТ НОМЕРА !!!!И НОМЕРАТА МОЖЕ ДА СЪВПАДАТ С ТЕЗИ НА ""ЧЕРЕПА""!!!!!!ЯСНО Е ЧЕ ТОЙ Е ОБЕЗВЪЗМЕЗДЕН И ЩЕ МЪЛЧИ!
39.
Иван Димов
29.11.2020 16:11:13
7
17
От '97 до сега след Виденов Борисов е втори по поразии.
38.
ДО 35 ЗА ДЪРЖАВАТА СТАВА ВЪПРОС!!!!!!!!!!!!!
29.11.2020 16:07:26
27
12
БЕ ИДИОТ !!!!!ТИ СИ СЕДНАЛ ДА НИ ОТВЛИЧАШ ВНИМАНИЕТО С КУРВЕНСКИ ИСТОРИИ !!АЙ СИКТИР БЕ /ченгесарски номера/
37.
Бедност Глупост Робство
29.11.2020 16:05:17
2
25
68 процента от домакинствата в страната или две трети от всички живеят с доход на човек под необходимия за издръжката на живот. Това сочат данните на Института за социални и синдикални изследвания към КНСБ.
36.
До 35
29.11.2020 15:54:02
4
15
Не се прави на Червената шапчица и че не разбираш за какво точно става въпрос!!!!
35.
Снеж
29.11.2020 15:45:42
24
12
И въпреки всичко е достойно, че си признава, че в личния живот не му е провървяло, колкото и пари и постове да има човек на тоя Свят. Колко от Вас биха го казали това?! Точно николко. Човека си казва: да имал съм чувства, но ме наиграха. Хайде сега си седнете на дътата, от камбанарията на Бойко и си помислете, колко от вас ще го кажат това Ей така директно?!
34.
Стела
29.11.2020 15:34:58
7
25
Абсолютно повреден човек!Комплексиран лъжец!
33.
Бай Дечо
29.11.2020 15:31:11
17
34
Всички пропускате НАЙ-ВАЖНОТО!!! А то е, че снимките са реални и всичко е истинско!!! Кой, какво и защо няма никакво значение! Защото първоначално всички твърдяха, че записи и снимки са фалшификат!! Даже и лайненцата тука цял ден подскачаха, че било фотошоп!! Е да, ама се оказа че не е! И кво прайм ся?!! Борисов може да казва каквото си ще, аз питам къде е главният Прокурор и защо не се самосезира???
32.
Много е прост
29.11.2020 15:26:43
27
32
Той директно признава че снимките са истински !От което произтича ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ПЪРВО:По закон е длъжен да декларира тези СРЕДСТВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВТОРО: Много лесно може да бъде установена МАТА ХАРИ и да и се потърси сметка от де има тя тези кюлчета и пачки ЗА МИЛИОНИ дето ги разнася насам нанам!!!!!!!!!!ДО МОМЕНТА НИЩО!!!КАСКЕТА Е ЗАЕТ ДА ТЪРСИ ОТКРАДНАТИТЕ КОКОШКИ НА БАБА ТИ ГЮРГА!!!!!!!!!!""ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ"""
31.
А стига
29.11.2020 14:53:41
5
14
с тоа тъпанар,бе
30.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
29.11.2020 14:53:29
21
4
ИМА ЗА ТРИЕНЕ ДВА КОМЕНТАРА №19 И №27 / с мотива че са с вулгарни намеци//НО ТЪЙ КАТО ТИ СИ АВТОРА И ДАЖЕ СИ РЕГИСТРИРАЛ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ 20 ВЕРОЯТНО НЯМА ДА БЪДЪТ ИЗТРИТИ/ хаха те читателите разбират/
29.
Статията е за ?
29.11.2020 14:44:55
1
14
""И аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме"""! ТЕ ЩЕ ГО РАЗБЕРЪТ
28.
.
29.11.2020 14:41:57
4
17
Мръсникът пистолетът и парите.
27.
хахаха ПАК ВИ ЗАЛОВИХ ФЛАГМАН!!!!!!!!!!!!!
29.11.2020 14:36:57
25
2
ЗАЩО НАБУХАХТЕ МИНУСИ НА КОМЕНТАРИ 6,7,11,14,17,18,23,24 И НАЙ-ВЕЧЕ НА 19???????????????????""ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЖАЛБА ДО КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ И ДО ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!!!!!!!!"""АЗ СЪЩО СЪМ ЧОВЕК""НЕЗАВИСИМО ЧЕ СЪМ ОБРАТЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ БОРЯ ЗА ПРАВАТА СИ!!!!!!!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ!!!!!!БЕ
26.
.
29.11.2020 14:36:06
9
25
Това не е интервю на премиер–това е интервю на примат.
25.
Зара
29.11.2020 14:35:50
4
23
Пинокио от Банкя май и си вярва!
24.
хаха НЕ Е ИСТИНА !!!!!!!!
29.11.2020 14:16:45
23
3
ГОЛЯМ СМЯХ СЛОЖИЛ СИ 15 ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ НА СОБСТВЕНИЯ СИ КОМЕНТАР??????????????ПЪЛНА ПЕРВЕРЗИЯ !!!!!!!!!!!ТРЯБВА ЗА ИМАШ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗВРАТЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ ЗА ДА СЕ ОПИТВАШ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ЗАБЛУДИШ ЧИТАТЕЛИТЕ!!!!!!!!
23.
до 21 ВЕРНО
29.11.2020 14:05:23
26
17
НЯМА МАТА ХАРИ КГБ И БЛА БЛА ПРОСТОТИИ !!!!!!!!!!!!ТОЙ ПРОБЛЕМА МУ Е БИЛ ЧЕ ГАРДЕРОБИ КАСИ И ВСИЧКАТА МЕБЕЛ Е БИЛА ФУЛ И Е ПРЕБЕГНАЛ ДО ""ЧИКМИДЖЕТО""КАТО ПОСЛЕДНА ОПЦИЯ!!!!!!!!!!!КАКТО КАЗВА НАРОДА –СКРИТОТО МЛЯКО КОТКИТЕ НЕ ГО ЛОЧАТ!!!!!!!!!!А МА НА РАЗПИЩОЛИЛ СЕ Е И МАЦКАТА ХОП!!!!!!!!
22.
Борисов, смешка си!
29.11.2020 13:58:11
7
31
#Оставка, гробаджии! На пролет ще ви видим сметката!
21.
План
29.11.2020 13:54:44
4
31
Да приемем, че наистина някоя жена го е направила. Тя носи хиляди евро в чантата си плюс кюлчета злато. Нима за прокуратурата би било трудно да намери такава хипотетична личност? И нима Гешев нямаше вече да се хвали в туитър, инстаграм и тик ток, че е намерил жената компрометирала премиера и лично изпратена от Радев?
20.
Бастиона на ГРОБ
29.11.2020 13:53:17
2
18
Корона чао чао чао
19.
ФЛАГМАН!!!!!!!!
29.11.2020 13:49:44
31
3
АЗ ДА ПОПИТАМ???????????
""КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОСТАВИТЕ ВЪПРОСА ЗА ГЕЙ ОБЩНОСТТА В БУРГАС?????????????????????""В ЦЯЛА ЕВРОПА ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВОТО//////////////////ИМАТ РАВНИ ПРАВА И НИКОЙ НЕ ГИ ПРЕЗИРА!!!!!!!!!!!!"""НИЕ СЪЩО СМЕ ХОРА И ИСКАМЕ РАВНИ ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!РАЗБРА ЛИ БЕ???????????????????????
18.
ХАХА АГЕНТИ КГБ И МАТА ХАРИ
29.11.2020 13:37:59
22
17
ТОВА Е ПЕРСОНАЖ ЗА"" ВЕСЕЛАТА"" БОЛНИЦА!!!!!!!!АДИ БЕ ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО ТОЯ ""НАПОЛЕОНЧО""!!!!!!!САЯН КЪДЕ БЛЕЙШ ГОТОВ АРТИСТ ЗА ""ТРУПАТА""
17.
ГОСПОДИН 15
29.11.2020 13:31:42
22
13
НАЛИ НЕ СЕ МИСЛИШ ЧЕ ХОРАТА СА ТОЛКОВА ПРОСТИ ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЪТ ЧЕ ЧРЕЗ ТЕЗИ СИ ""ПИСАНИЯ""СЕ СТРЕМИШ ДА ИМ ОТВЛЕЧЕШ ВНИМАНИЕТО ОТ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА????????????????
16.
Роузи
29.11.2020 13:25:07
5
16
Бойчев, Бойчев, като те слуша някой има чувството, че сме вързали и втасали! Бойчев на планетата земя живеят най ниско развитите хора в Галактиката. На нас войни не ни трябват, ние се унищожаваме чрез други методи толкова сме напреднали.
15.
Хроника на една предизвестена смърт
29.11.2020 13:14:52
8
10
Дистанцията е патогенна. Ние живеем в нещо, което отдавна предвиждаше-теория за управление на терора. Теория за овладяване на ужаса. Това каза д-р Пламен Димитров по ТВ 7/8.
Напомня се, че човек е смъртен, че нещо може да го погуби, когато неговите ценности се отменят.Това води до промени. Изследване между март и октомври показва ,че хората са променили рязко своите невротични преживявания и реакции. Те са се увеличили двойно.
При 1984 човека ние имаме 67 процента невероятно поведение. Половината са агресивно защитни. Това води до вълна на негативизъм, отричане в междуличностните отношения. Има и масов конформизъм, да се харесаш на тези, които искат да упражняват власт.
При изолацията има тежка картина. Психичното състояние на нацията трябва да е приоритет. Ние сме под всякакви линии в Европа. България е на първо място от всички  най-ниски нива - най вече за това какво  мислят хората за начина по който се управлява кризата.
Всеки който има статус, мачка хората. Така се пренася агресивната защита към по-слабите. Очакваме радикализация и екстремизъм в много форми. България е единствената страна в Европа, където здравният осигурен българин няма достъп до психотерапевт.  2 млрд. човека имат травматичен развой, който ще изисква мерки десетилетия, след като преодолеем медицинската тревога. Трябва да научим урока си и да хванем метлата.
14.
ДО 12 ТОВА Е ИСТИНАТА
29.11.2020 13:11:25
26
25
ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ТОЙ СИ ЗНАЕ АВОАРИТЕ В БАНКОВИТЕ СМЕТКИ И СВЕТА И БЪЛГАРИЯ СА НЕГОВИ!!!!!!!!!!!!ЕДИНСТВЕНИЯ МУ ПРОБЛЕМ Е БАЙ СТАВРИ И ЗОРА МУ Е КАК ДА СИ ГО РАЗРЕШИ!!
13.
До 12
29.11.2020 13:08:22
10
33
Курвата ги е вкарала всички тези неща в стаята му не разбрахте ли? Била е с раница тип дамска чанта побираща към 10 кг. Също така в гаража на резиденцията му е вкарала едно Бентлей, Ролс Ройс, Ферари и едно Ламбо. Тях също искала да снима, но не е успяла. Избягала е и кюлчета, парите, пистолета и колите ги оставила там.
Е сега какво да направи човека, това си е чист компромат така де. Вилата в Барселона и тя е компромат. На спортистие който раздаваше по 10.000 евро и те бяха компромат. Абе всички стотици милиони евро който уж си откраднал и те са компромат.
12.
Палячото
29.11.2020 13:00:12
9
41
Бойко, тези КГБ-та не можаха ли да измислят по евтин компромат, че чак кюлчета злато, пачки с по 500 евро, а и пистолет. Пистолет на кой е, твой ли е?
Или пистолета и той на КГБ. Господин примиер (примат), по добре да бяхте си останали на версията, че снимките са монтаж. Монтажните снимки щяха да издържат това, че курвата е влязла с дамската си чанта пълна с всичко това няма да издържи бъди сигурен Бойковски.
Какво ти пука милиардер човек като тебе, боли те оная работа, можеш да си бръщолевиш каквото искаш.
11.
ДО 5 ЖЕКО
29.11.2020 12:50:59
33
17
МЮНХАУЗЕН Е ФАНТАСТИЧЕН ПЕРСОНАЖ ПОКАВАШ РЕАЛНИЯ ""ГАНЬОС""!ДОКАТО МЮНХАУЗЕН ПРЕДИВИКВА ВЕСЕЛИЕ НАШИЯ ""ГАНЬОС""ОТВЪЩЕНИЕ
10.
До Бойко Борисов
29.11.2020 12:48:46
14
68
Бойко, само питам не се заяждам. Ти въобще вярвяш ли си на тези глупости, че някаква си компанюнка или проститутка избрана от каталог ще и напълнят дамската чата с кюлчета злато и пачки с по 500 евро копюри и това ама хич не се вижда от дамската чанта, че е пълна? А пистолета, за него нищо не каза, явно пистолета е бил там или и него го в вкарала за да изглежда по ефектно. Пистолет, пачки с 500 евро и златни кюлчета всичко това в една дамска чаната, ееееее Бах мама му Бойко ти вече хептен всички за мега прости ни взе. Абе Бойко Борисов да не е била с куфар или със сак вместо дамска чанта? И куфара и сака минават за дамска чанта, много умно оправдание, но Бойко не е се притеснявай над 80% са дебили в тази клоака България, те ти вярвят. Даже и гарантомет да беше снимала в спалнята ти пак с дамската и чанта щеше да го е вкарала. Верно това ти интервю ме разсмя на глас. Царя Симеон Сакскобурготски викаше “ВЯРВАЙТЕ МИ” сега и ти, да Бойко овцете ти вярват дишай спокойно.
9.
хахаха
29.11.2020 12:46:57
9
47
Баси бълвоча!
И толупа сигурно си мисли, че изсмуканата мас от пръстите в тая статия го оправдава
Поне накрая призна за кюлчетата, парите и пистолета че са реални на снимките. Досега не признаваше, но явно срещу доказателства не се рипа
8.
Възмутен
29.11.2020 12:46:39
11
46
Какъв е тоя смешен оправдателен сценарий бе тулуп?Хората за толкова прости ли ги имаш,че мислиш някой да ти повярва !?! Баси тулупа смешен!
7.
ДОКАТ МУ ОБАДЯ!!!!!!!!!!!!
29.11.2020 12:44:40
26
12
И КАРТЕЧАРА ПРОСТРЕЛЯ 1:2:3:4!!!!!!!!!!!ДАВАЙ ИДИОТО ДАВАЙ ТЕ ХОРАТАТА ВИ ЗНАЯТ
6.
къде е ЛУДИЯ С КАРТЕЧНИЦАТА??????????????????
29.11.2020 12:41:40
30
20
ДА БУХА ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ!!!!!!ВЕРОЯТНО МУ ПЛАЩАТ УСЛУГАТА ОТ ЧИКМИДЖЕТУ
5.
jeko
29.11.2020 12:36:51
11
54
Такива небивалици разказва, все едно чета Мюнхаузен.
Чувството му за собствена значимост е покъртително, Мата Хари, шпиони, направо световен заговор срещу "успешния" премиер, дето си имал едно слабо място - омеквали му коленете, като видел красива жена.
4.
50 cal.
29.11.2020 12:31:03
23
69
Някой да го въдвори спешно в психиатрия със строг режим или да му спести мъките.
3.
.
29.11.2020 12:29:05
24
59
ЛЪЖЕЦА СИ ОСТАВА ЛЪЖЕЦ САМО СИ СМЕНЯ ЛЪЖИТЕ
2.
Коко
29.11.2020 12:22:17
30
58
Колко журналистки са минали да взимат интервю с екстри-това е въпроса. От 24 часа Кристина Кръстева даже книга написа. Болката му е че го уязвиха и разкриха тайния му живот.
1.
АЗ
29.11.2020 12:21:22
33
59
БОКЛУКА СИ ОСТАВА БОКЛУК,САМО СМЕНЯ КОНТЕЙНЕРА.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори