×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елица от „Ол инклузив”: Искам 3 деца от трима мъже... Чужденци!


08 Ноември 2020, Неделя, 17:40 ч.

От тази есен тя може да се похвали и с голям филмов приз в архива си. Лентата „Рая на Данте”

Елени Декидис е усмихната, дружелюбна, емоционална и открита. Тя няма почти нищо общо с героинята си Елица от сериала „Ол инклузив”, с която вече втори сезон оправя настроението на зрителите на Нова тв всяка петъчна вечер. Елица е грандама, вкопчена в имуществото на своя почти бивш съпруг Емил, докато Елени е работещо момиче, което бавно, но убедително върви към своите цели. Трудолюбива, интелигентна, с чувство за хумор, готова да се шегува с всичко, включително със себе си, тя казва, че кариерата в момента й е по-важна от личния живот. И че някой ден иска да има три деца от трима различни мъже, за предпочитане – чужденци, пише hotarena.bg.

Интересното име е първото нещо, което буди въпроси при запознанство с Елени Декидис. Баща й е грък. Пристига в България от Атина преди години, за да учи философия и социология в Софийския университет. Мечтае да работи с Исак Паси, но се влюбва и създава семейство. Когато Елени се ражда, родителите й решават да живеят в града на майка й – Сливен. Не минава много време, преди момиченцето да открие сцената – отначало като зрител. „От 2-годишна ходя на театър – отначало на куклен. После имаше пауза от няколко години, в които рисувах, но през пубертета отидох да гледам постановки в Драматичния театър в Сливен и си казах: „Там съм!”. Тийнейджърството ми премина в тази сграда. Гледах постановки, ходех на уроци, намерих си и работа там, докато учех”, разказва актрисата.

Родителите й много държат на доброто образование. Насочват я към Езиковата гимназия в Сливен – най-елитното училище в града. Профилът й е английски и френски език. „Така се разделих с рисуването”, споделя актрисата. Но с мечтата си за сцената отказва да се раздели, въпреки че родителите настояват да избере по-практична професия. „От малка правя, каквото искам, и им казах, че ще ходя на уроци по актьорство. Прецених, че е добре не просто да се уча, а направо да си седя в театъра, за да се запозная с актьорите и да гледам всички спектакли. Намерих си работа – да късам билетчета. Такива символични пари взимах, че баща ми умря от срам! За няколко месеца работа едва си събрах пари за палто. Знаехме, че Стефан Данаилов взима клас, и казах на нашите, че ще уча в НАТФИЗ само ако той ме приеме. Те се успокоиха – бяха сигурни, че няма да ме вземе. Казаха ми да си избера и нещо друго и, понеже не говорех добре гръцки, реших да запиша гръцка филология. Приеха ме в Софийския и, когато ме прие и Стефан Данаилов, се отписах. Нашите посърнаха, но не ме спряха”, спомня си младата жена.

За своя учител по актьорско майсторство тя говори почти като за божество. „През първата ми година в Академията той беше министър на културата. Винаги идваше костюмиран, а първият ни час беше в Министерството на културата. Той винаги е всявал респект в мен, но тогава позицията му беше още по-силна. За нас, студентите, като че ли стоеше на Олимп. Гледахме го отдолу и му се възхищавахме. Изпитвахме страхопочитание!”

Малко след като завършва актьорско майсторство обаче, Елени решава, че й е по-интересно да бъде продуцент. И отново започва да учи. „Не обичам да чакам за кастинги, да се чудя ще стане ли, или не и, ако не стане – защо не е станало. Много съм дейна, обичам нещата да зависят от самата мен. Затова малко на шега реших да уча продуцентство – професия, в която всичко да легне на собствените ми плещи. Вече осма година се занимавам с това и, колкото повече навлизам в него, толкова повече ми харесва. И тук се чака, нищо не е сигурно, но ми е много по-интересно и най-важното – всичко зависи от качествата ми. Визията и възрастта нямат значение, важно е единствено колко си добър”, разсъждава актрисата.

Разбира се, тя не е изоставила и актьорската си работа. Освен че участва в „Ол инклузив”, преди седмица се е върнала от Македония, където е играла млада жена – жертва на трафик на хора, която става проститутка. Но не гради кариера само върху ролите. „Имам офис, имам проекти, работя по тях. Майка ми беше шокирана, като видя снимка във Фейсбук от последната ми роля. Каза, че изглеждам като истинска проститутка. Пита дали съм била на терен. „Какъв терен, мамо?” – „Ами... проститутски!”. Дали съм отишла на фенерите! Вече няколко пъти при разговор с чужденци, като кажа, че съм от Сливен, ми казват: „А! Градът, от който идват проститутките!”. Това за мен е проблем и мисля, че трябва да говорим за него. Ако трябва да изглеждам като проститутка, за да разкажа историята на тези момичета, добре!”, коментира Елени.
А дали има нещо общо между нея и героинята й в „Ол инклузив” – шантавата Елица, която бърка думата „фотогенична” с „патогенична” и „хармония” с „куртоазия”? „Че има прилика между нас двете, има, но съм преекспонирала някои свои черти, за да вдъхна живот на Елица и леко да я карикатуризирам. И двете сме суетни и имаме собствено виждане за нещата в собствения си микрокосмос. Но се надявам, че съм малко по-интелигентна от нея. Имам отношение по измислянето на думите, които героинята ми вкарва ни в клин, ни в ръкав. Безкрайно забавно ми е!”, смее се актрисата.

От тази есен тя може да се похвали и с голям филмов приз в архива си. Лентата „Рая на Данте” с Владо Пенев и Радина Боршош в главните роли, в който работи като продуцент, бе отличена с наградата на критиката на фестивала „Златна роза”. В проекта я кани основният продуцент Николай Мутафчиев. Двамата си делят работата и по още един филм – „Жълт  олеандър”, сниман през септември с Китодар Тодоров в централната мъжка роля. „Живот и здраве, догодина и двата филма ще имат премиери. Но имам и своя собствена фирма, в която работя с млади режисьори. Искам да се развиваме заедно, защото съм на 31 години – не мога да очаквам, че ще бъда конкурентна на продуценти с по 20-30 години опит”, обяснява още амбициозната дама. Как една млада жена се впуска в подобно приключение в киното? Елени обяснява през смях: „Трябва малко лудост, хъс, ясна посока. Когато направих първата си фирма, бях на 24 години – тогава имах и партньор. Ако ми пукаше за мнението на другите, щях да се откажа, но аз имам свое виждане за нещата. Вярвам, че имам усет, като кажа нещо, си го правя и няма сила, която да ме разсее – бавно и славно си вървя по пътя. Знам, че искам да правя това, и правя сямо това. Денонощно гледам филми, чета, информирам се, всичките си пари вламам в ходене по фестивали, уъркшопове... Моят път е много ясен и може би затова бързо имам резултати. Но пандемията не ми се отразява добре. Отлагаме премиери, снимки... Имах много важен форум в Кан, преместиха го онлайн и, разбира се, не свърших нищо! Другите ми събития напълно отпаднаха. А миналата година имах по 20 срещи на ден в Италия!”, впуска се да разказва актрисата.

На този фон личният живот естествено отстъпва пред работата. „Когато с години влагаш толкова много време в кариерата си, и започнеш да береш първите плодове от този труд, личният живот не ти е толкова интересен. Имам комфорт в него, но не съм човек, който да го афишира. Като му дойде времето, ще постна пръстен в социалните мрежи, но няма да разкрия нищо повече. Има кой да ми го подари. Но пък аз съм на принципа, че винаги могат да станат и смени. Мога и няколко брака да имам – както дойде! Важното е човек да е в хармония със себе си. Искам да имам три деца от трима мъже... Чужденци! Но пък може и още първия път, в който се омъжа, човекът да се окаже идеален и да си остана с него цял живот… Със сигурност искам децата ми да са с различен цвят на кожата. Мога да осиновя, както Анджелина Джоли! Много приятелки започнаха да раждат, така аз не бързам. не съм обсебена от идеята сега да имам мъж, деца, семейство. Искам да ходя по фестивали, да работя... Хубаво е, че мъжът до мен се е примирил с това и ми дава свобода. Не е в гилдията ни, но ме разбира и приема.”

Дали е възможно някой ден да смени фокуса? „Ще се откажа, когато спре да ми е интересно, когато постигна своя връх. Човек трябва да си поставя нови цели”, убедена е актрисата. И е сигурна, че ще дойде и ден, в който ще се върне към 


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Даже не съм я чувал
09.11.2020 01:18:48
0
3
Тая да не предлага ол инклузив?
2.
ali baba
08.11.2020 20:08:40
0
2
Чуждемец съм макар и циганин ела и ще ти маправя тризначета
1.
*********
08.11.2020 18:06:07
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори