×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стрелецът да внимава с парите и да не взема важни решения!


Стрелецът да внимава с парите и да не взема важни решения!
Стрелецът да не започва нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес
06 Октомври 2020, Вторник, 03:34 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 6 октомври 2020, вторник

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева – tribune.bg 

Овен – Плодотворен и интересен ден. Обстоятелствата се развиват много добре и имате време да направите дори повече от очакваното. Непланирани срещи са възможни, които ще повишат настроението ви.

Телец – Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи.

Близнаци – Не увеличавайте натоварването в работата, дори да ви се струва, че можете да се справите с много неща. Ще има шанс да решите някои въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Денят е подходящ за укрепване на личните отношения.  

Рак – Някои дреболии могат да влошат настроението ви. Трудно ще ви е да се съсредоточите върху делата си и да ги доведете до край. Не винаги знаете как най-добре да решите проблемите, които са се натрупали, но не искате да се вслушвате в съветите на други хора.

Лъв – Не е желателно да обсъждате важни въпроси, особено ако знаете, че сега няма да можете да ги разрешите. Нека събитията да се развиват сами, а по-късно ще се появят нови възможности. Някои от вас имат страхотни планове за вечерта.

Дева – Днес трябва да сте по-внимателни. Не се отпускайте, дори ако смятате, че сте много близо до целта. Трудности не са изключени, препятствията могат да се появят по пътя в най-неочакваните моменти. Когато става дума за работа, необходимо е да се обърне внимание на малките подробности.

Везни – Днес не сте настроени да изразявате силни чувства или да се държите твърде емоционално. Напротив, с вашето спокойствие вие положително влияете на другите, правейки ги по-балансирани като вас.       

Скорпион – Днес бъдете сдържани и не се поддавайте на поривите си. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

Стрелец – Не започвайте нови действия, ще бъдат обречени на трудности и проблеми. Внимавайте с парите и не вземайте важни решения по отношение на финансите. Възможно е да срещнете хора или да попаднете на обстоятелства, които ще ви отворят нови перспективи. 

Козирог – Днес избягвайте прекалената активност. Бъдете по-умерени в действията си. В този ден е добре да бъдете сами, но не бъркайте уединението с отчуждение. Приветстват се всички занимания, които могат да стимулират въображението ви.

Водолей – Днес може да се наложи да импровизирате на моменти. Старайте се да се държите деликатно, за да не нараните чувствата на някого случайно. Това е правилната стратегия на поведение, която ще ви позволи да постигнете целите си по-лесно и по-бързо, отколкото ако се държите агресивно.     

Риби – Днес като цяло ще бъдете спокойни. Изключение има само в сферата на личните отношения. Тук емоциите могат да надделеят над здравия разум и рискувате да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.     
 


В категории: Хороскоп


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори