×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ботьо Ботев за мистерията с Янек Миланов: Грешно е подходено, това е убийство


Ботьо Ботев за мистерията с Янек Миланов: Грешно е подходено, това е убийство
Не трябва да се мисли за нищо друго освен за най-лошото след изчезването на Янек Миланов, каза Ботьо Ботев. Дано не съм прав, добави криминалистът
31 Август 2020, Понеделник, 08:49 ч.
Автор: Флагман.Бг

Да се говори за отвличане е било несериозно, каза топкриминалистът

Още при получаването на сигналът за мистериозното изчезване на Янек Миланов трябваше да се мисли за най-лошото, че човекът е бил убит.  Да се говори за отвличане е било несериозно. Това каза в Сутрешния блок на БНТ топкриминалистът Ботьо Ботев. 

„Ситуацията е твърде сложна и има много неща, които трябва да се кажат такива, каквито са.  Грешно е подходено още от самото начало на случая. Имаме предварителна информация за действия, които са престъпни и би трябвало да бъдат разследвани. Тогава щеше да се стигне до истината“, добави той.

"Говоря за първоначалния етап, преди да стане събитието. Има особености в отношенията заподозрян - пострадал. Доколкото знам са подавани сигнали, но не е отреагирано", заяви бившият директор на отдел "Убийства" в МВР.

"Виждам подценяване на ситуацията и недостатъчна оценка на данните и това, което се е случило. Тук в този случай се касае за личност, известна в града със своите действия. Би трябвало да се походи съвсем професионално", добави той.

"По време на самото издирване на Янек е била грешна оценката още в първоначалния етап, че се касае за отвличане. Още в онзи момент трябваше да се мисли за най-лошото, че човекът е бил убит. Трябваше да се включат компетентни специалисти от дирекцията на полицията за убийствата", уточни Ботев.

Работата по убийствата е айсбергът в криминалистиката, добави той.

"Мисли се, че, когато липсва труп - няма убийство, но не бива да се подхожда така... Следя случая. Категорично не трябва да се мисли за нищо друго освен за най-лошото. Дано не съм прав, но мисля, че е така", каза още той.
 




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
12
Коментара по темата
12.
Ботьо Ботев
31.08.2020 19:40:12
0
1
„Ситуацията е твърде сложна и има много неща, които трябва да се кажат такива, каквито са. Грешно е подходено още от самото начало на случая. Имаме предварителна информация за действия, които са престъпни и би трябвало да бъдат разследвани. Тогава щеше да се стигне до истината“
11.
Неа
31.08.2020 14:54:15
0
0
Не мисля че се търси труп . По скоро вече е кремиран .... За жалост!
10.
ДО 6 ДА ДЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО!!!!!!!!!!!!!
31.08.2020 12:28:56
1
4
Е ВЯРНО ЧЕ Е ПРЕХВЪРЛИЛ ЯНЕК НА УДАРНА БРИГАДА !!!!!!!!!!!!А ТОВА СА МУТРИ ОРГАНИЗИРАНИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЯ Е ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И """"РАБОТИ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА """КАПА ДИ ТУТИ КАПИ"""НИЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ СЕ СЛУЧВА БЕЗ НЕГОВИЯ """"ЗНАК""""МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
9.
Питайте го този: Защо
31.08.2020 12:21:12
0
12
Как така пристигаше в Бургас при всеки случай на убийство, но разкриваше само тези срещу наркобоса и близките му? Като по процесите срещу конкурентите на Опуления се допускаха скандални лъжли свидетели и показания.
Защо не разкриха взривовете срещу детето и жената в Обзор и взрива срещу Пиперков? Защо не разкриха убийството на Марата(помогнал много на Ботьо и полицията) и станал жертва на същият наркобос?
Защо този криминалист се оправдава и сочи с пръст Купенов и Владимиров, че работили в СОТА на наркобоса, един вид намеква за тяхна обвързаност още като са били полицейски началници, обвинявайки ги като причина за безсилието на полицията?
Защо толкова години помагаше заедно с бургаските ченгета на Опуления бос, срещу какво?
Защо, не само, че не разкри убийството на най-големият мъжкар Марата, а пак в услуга на наркобоса хвърлиха фълшиви подозрения върху този, който поръча Мастара? При положение, че и на децата е ясно, кой уби Марата?
За да услужат на наркобоса стигнаха до там да заблуждават и близките на Марата, а те много добре знаят, кой организира и предизвика всичко. Защото благодарение на честни полицаи разбраха много неща, дори чуха записи на разговори.
Този и куп бургаски ченгета са за затвор.
8.
до6
31.08.2020 10:45:01
3
16
Точно и ясно!Всичко се връща на този свят и то със страшна сила!
Как живеят тия хора,струва ли си всичко това!
Полицията се страхува,ако беше на място човекът колко пъти е подавал оплаквания????
Всички престъпници ще си седнат един ден на задниците и ще съжаляват защо са се хванали с тия престъпления,но ще са много стари и ще умрат сами като кучета!!!!
7.
Малко Търново
31.08.2020 10:24:29
3
11
Кога ще бъдат разкрити убийствата на;
Георги Сивков и Руслан Михов ?
6.
Моето предположение
31.08.2020 09:24:14
0
27
Тоя Каплата 100% е прехвърлил Янек в колата на някоя ударна бригада по пътя и се е върнал обратно ни лук ял, ни лук мирисъл
5.
До 4
31.08.2020 09:12:35
0
8
Взе парите и онемя
4.
Профи
31.08.2020 09:10:46
0
13
Да те питам : ти какво направи за разплитането на случая с взрива на Пиперков от 23 февруари 2004 ?
3.
Сарая
31.08.2020 09:07:46
6
9
Ботьо на мутруте дамазлъка
2.
Х
31.08.2020 09:03:13
1
22
Няма какво друго да е, търси се труп
1.
НЕ ГРЕШНО А ПРЕСТЪПНО !!!!!!!!!!!!
31.08.2020 09:00:55
40
36
Е ПОДХОДЕНО!!!!!!!!ВЛАСТА СИ ПАЗИ МУТРИТЕ!!!!!!!!!!!МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори