×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Политолози със страшна прогноза. Задава ли се гражданска война заради блокадите?


Политолози със страшна прогноза. Задава ли се гражданска война заради блокадите?
Ако има предсрочни избори, печелившият ще е само един – ДПС, коментира политологът доц. Стойчо Стойчев
09 Август 2020, Неделя, 09:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Трябва да се чуят и останалите граждани, защото отсрещната страна ще се радикализира и ще се стигне до сблъсък, предупреди доц. Стойчев

Барикадите може да породят сблъсъци между гражданите. Това предупреди в „Събуди се“ по Нова телевизия политологът доц. Стойчо Стойчев. 

„Барикадите са крайна форма на протест, а 10 дни затваряне на кръстовища е дълъг период. Трябва да се чуят и гражданите, които не са съгласни да им се ограничава правото на свободно движение, защото и отсрещната страна ще се радикализира и така ще се стигне до сблъсък“, обясни той.

В петък и лидерът на НФСБ Валери Симонов предупреди, че заради затварянето на кръстовища може да се стигне до малка гражданска война и увери, че няма да допусне това да се случи. 

„Ако аз окупирам асансьора и не давам на съседите да го ползват, ще ме изнесат с полиция и ще започнат отново да се придвижват между етажите с него. Ще се възстанови реда във входа. По същата логика не се разрешава окупиране на пътища“, коментира Стойчев.

Политологът Теодор Славев пък прогнозира, че протестната енергия няма да спадне, а дори през есента ще се засили. 

„Барикадите няма да се разпуснат. Полицията се превръща в комуникатор на властта и това е много притеснително“, добави той.

„Няма глас от властта. Тя замълча. Не са наясно какво да правят“, заяви Славев. 

Той припомни, че според последните социологически проучвания, 40% от хората не могат да се ориентират за кого биха гласували. Сриват се електорално партиите от управляващата коалиция, добави политологът. 

Доц. Стойчев пък изтъкна, че всички освен ДПС губят, ако има предсрочни избори. 

„Ще има един печаливш и това ще е ДПС. По време на пандемията гурбетчиите са тук. Слабите позиции на ГЕРБ ще позволят връщането на хората на Доган в общините, в които загубиха електоралната си тежест“, коментира доцентът. 
 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
65
Коментара по темата
65.
до 64
11.08.2020 01:54:55
1
1
Не пуша.
Не виждам защо да съм нещастник. Просто не искам да ми се лепват предразсъдъци и негативните конотации свързани с българският народ. А те не са неоснователни, напълно заслужени са от примерите които споделих.
Не ти трябват пари за да имаш уважение и обноски. Името ми е международно, не съм религиозен, а както казах не глася че съм Българин и не ви срамя. По скоро ви лишавам от призиви, но не съм длъжен на другите "граждани", че да им обирам обидите навън.
64.
До63
11.08.2020 00:24:10
5
1
Положението е такова защото има много като тебе лаладжий компетентни овчари,дето били навсякъде и го било срам да се нарече Българин.Щом те е срам значи си същия нещастник като другите които работите навънка и като изкарате по сто евро се връщате и почвате да кършите стойки колко било евтино пък не може си купиш цигари а пушиш оркски тютюн от махалата.Ела те оставя на осемстотин лева и да те видя до къде ще е докараш.Като те е срам че си Българин се прекръсти на Мюмюн и си сложи фес и не срами Българското овчарино
63.
до Луд
10.08.2020 14:05:35
2
5
31 години българският народ сам решава къде иска да живее. Когато на един български гражданин не му изнася обществото, си ходи.
То не бяха майки които си катерят болните деца по микробуси, алкохолици, пушачи които нямат никакво намерение да спрат да точат здравната система, от сивеещи работници които се дават за 600лв и намалят себестойността и труда на други от професията му.
Не бе расизъм, не бе необективен патеротизъм и омраза към съседни държави.
В чужбина хората се срамуват да кажат че са български граждани. Защото веднага те свързват с изреденото по горе. Тъп човекомразещ индивид лишен от култура и обноски. И мен да питат и аз няма да кажа че съм българин, не се и чувствам.
Как не се научиха да не сочат по заведенията, как не се научиха да не стоят пред врата на спиращ автобус, а отстрани и. Как не се научиха да не плюят по тротоарите. Как не се научиха да не крещят пред пощи и в чакалните на дкц/нап и тнт.
Бивши соц машинописци, клавиатура не могат да ползват. Хора гордеещи се с миналото образование и плюещо сегашното, на банкомата не могат да се оправят, нито с телефон. Все на български език. И после кой бил неграмотен? Та те са функционално неграмотни. Нали това е популярната дума. Не могат да четат, не разбират какво четат. Трагедия. Част от работническата сила на държавата. Неграмотна. Но имат нрава да критикуват.
А пари и работа има. Включитлено и пенсии, ако се научат да се осигуряват и то на реална заплата.
62.
Луд
10.08.2020 05:32:56
16
7
Аз лично подкрепям протестите! Вярно, че на хората не им изнася барикадата поради куп причини, обаче съгласете 31г(от които 13 са на ГЕРБ) българския народ умира, топи се и емигрира! Просто тези боклуци(сегашните управляващи) не заслужават да “носят отговорността” на смотаната власт! Аз лично не съм доволен от тяхното управление. Какво са 31 дена протести и блокади срещу 13г мизерия, глад, беднотия и неправда?? КОЙ ЩЕ НИ ВЪРНЕ ВРЕМЕТО? КОЙ ЩЕ НИ ВЪРНЕ ЗАГУБЕНОТО? Заради това, че съм ЗА! Разбирам, че на повечето форумни манияци не им изнасят тези блокади но просто, една част от народа носи на гърба си другата- която може би само стои без участно, критикува и нанка сладко(като Боко) и чака да дойдат краят на дните им в положение на отказ от всякаква борба срещу поробителя, сиреч терорната власт.
61.
стойчо-професор!
09.08.2020 23:54:41
3
1
стойчо-професор!
60.
Черепа
09.08.2020 22:59:53
11
19
В момента се извършва метеж в България. Целта е не само сваляне на правителството на Бойко Борсов, но преди всичко овладяване на цялата власт чрез проруския президент Румен Радев, пионка в геостратегическата шахматна стратегия на Москва на Балканите.
Съсредоточаване на цялата изпълнителна власт в президента и де факто еднолично управление в полза на геостратегическите интереси на Москва, при разпуснато Народно събрание, представлява много сериозен риск за евроатлантическото бъдеще на България.
Защото най-вероятно кремълският план е едноличната власт на Румен Радев да продължи много по-дълго от три месеца.
Затова винаги могат да се намерят вратички в правото, особено когато зад това стои Москва. Кремълските стратези от РИСИ, на който дълги години директор бе разузнавачът генерал Решетников, със сигурност са изчислили всички възможности за управление на България за близо или повече от година време, чрез назначено от Румен Радев служебно правителство.
Това може да се случи не само поради възможно неколкократно отлагане на евентуални предсрочни избори заради пандемията от китайския вирус през есента и зимата, но и поради евентуална невъзможност да се сформира стабилно парламентарно мнозинство, което да избере редовно правителство в следващото 45-то Народно събрание.
Тогава трябва да се насрочат нови избори за 46-то Народно събрание. През цялото това време на власт ще бъде служебното правителство на Румен Радев. Така може да се стигне и до серия служебни правителства на Радев до края на мандата му през януари 2022 г., включително и по време на президентските избори през есента на 2021 г
59.
Малоумникът
09.08.2020 22:43:35
3
12
Проблема с смъртността тука не е партията която ни управлява,проблема е,че тази територия е обитавана от най-малоумния народ на планетата (възможно е и в вселената)

Няма как да карате 30 годишни бракувани коли които отделят канцерогенни изпарения и предизвикват рак

Няма как да се пребивате и колите защото някой ви е погледнал

Няма как всеки да изпреварва без грам видимост и по цял ден да карате като абсолютно невменяеми с реакций колкото на един ленивец

Няма как никой да не се интересува от здравето си

Няма как 90% от народа да пуши поне по кутия всеки ден

И да очаквате да не сме по смъртност

Тези неща никоя партия не може да ви ги оправи,обаче ходете си ревете малоумни олигофрени

В други ден лапето му ше фане рак щото вместо да го храни качествено оня дава 20 лева на ден за алкохол и цигари и 5 лева за "храна",пуши му цигари в лицето и после пак държавата ще му е виновна що не го излекувала

Не държавата то и Исус да слезне на земята няма да може да помогне на такива изпростяли и малоумни индивиди,които за съжаление вече са мнозинството в тая кочина
58.
до 56
09.08.2020 22:35:56
0
6
Дай източник за това твърдение от 60%!
57.
до 52
09.08.2020 20:17:58
3
2
Доцент е необвързано с годините на един човек.
56.
Палячото Стойчо
09.08.2020 14:09:34
14
15
Над 60 % от населението подкрепя протестите . На времето комунягите на Виденов дуднеха за война, но ги издигаха е без кръв, което може би беше наша грешка. Но така ще изметем и тиквените комундрели. Няма да помиришете власт и постове, толупи крадливи.
55.
Какви барикади?
09.08.2020 13:51:07
16
16
20 човека свиркат и не знаят какво искат. Вече като ги видя и сменям канала. Просто не ме вълнуват.
54.
ДО 55 ДОЦЕНТА
09.08.2020 12:56:29
5
17
И ВСИЧКИ ПРИДВОРНИ ПОЛИТОЛОЗИ СОЦИОЛОЗИ ЖУРНАЛИСТИ И СИЕ МЕДИИНА КОХОРТА///на хранилката на ГЕП!!////ДЕПРЕСИЯТА Е ДЪЛБОКА ПОКАЗВАЩА ТЯХНАТА ПРОФЕСИОНАЛНА НЕПРИГОДНОСТ!!!!!!!!!!!!И ТУК Е КРИЗАТА ИМ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОПРАВДАЯТ ПОСТОВЕ СЛАВА И ОБЛАГИ КОИТО СА ПОЛУЧАВАЛИ ОТ ВЛАСТА !!!!И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ДА СЕ ОПРАВДАЯТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО!!!!ФЛАГМАН """КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА"""НИЩО ОТ ""ЖУРНАЛИСТИКАТА"""ВИ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕНО!!
53.
_nib_
09.08.2020 12:55:16
13
9
Лумпенизираните наркоманчета нямат работа да пречат на другите хора.Като протестираш срещу боко,моко,тоя,оня,тези двамата,онези тримата.....им заставаш на вратите.На кабинета,на жилището,на виличката където искат,но не и на останалите хора.
52.
хохохо
09.08.2020 12:45:52
3
16
'83-'84 набор е доцент ли?
51.
до 55
09.08.2020 12:35:30
2
6
На 37 е.
50.
Как се става доцент на тия години?
09.08.2020 12:23:32
5
16
Тоя ходо кат муха от студио в студио и не спира да защитава Борисов и Герб. Явмо е имало за какво. На колко години е, че са го произвели в доцент?
49.
Необратимо
09.08.2020 12:04:24
5
14
Щом като отявленото герберастко политолозче започна да дава назад явно нещата са необратими. Остана само дъвката, че ДПС ще спечели, ако го няма Борисов. Един вид, сега като Борисов дава 260 млн.лева държавни пари за да удълбочат Пристанището на Доган в Девня, ДПС губи!!!!!!
Вие сте прости вече не върви. Поне за по-голямата част от народа. Затова и няма да има гражданска война, дори и самите ГЕРБери не обичат вече Герб и ББ просто ги е страх да не излязат от схемата, която ги прави богати. Но за пари никога няма да рискуват здравето и живота си. Това се прави от други хора с други ценности.
48.
до 51
09.08.2020 11:49:10
1
11
Напротив термина "гражданска война" означава точно война между граждани.
47.
Антоанетке,
09.08.2020 11:40:36
2
5
„феодална старица” ли си по Смеон Дянков или „проста софийска п*тка”,ако си от София по Бойко Борисов?
46.
Хахахаа
09.08.2020 11:37:06
12
11
А бе сопол ,гражданска война е гражданите срещу власта а не граждани срещу граждани.Как само ви се иска да сме рязделени ,миризлив клоун
45.
TWICER
09.08.2020 11:35:32
1
6
Зараждащото се гражданско общество/ коректив на всяка власт и сателитните им политолози,социолози,тролове и .......т.н/ разбираемо са в патова ситуация/ вечен шах/,но това едва ли ще тушира стремежа за изграждане на нормална държава с нормално функциониращи структуроопределящи звена в интерес на цялото общество,а не на изживяващи се 'всевишни' политици и олигарси ! ! ! !
44.
до 44 ГЕРБАДЖИИСКИЯ ПРОВОКАТОР!!!!!!!!!!!
09.08.2020 11:30:17
3
15
ЩЕ ТИ ПОВТОРЯ БЕ ИДИОТ//Единствената КАУЗА за цялото ОБЩЕСТВО е да се обедини срещу !!МУТРИТЕ""чрез ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ПРАВОВИЯ РЕД!!!!!!!!!!!!МУТРИТЕ виреят само при липсата ИМ!!!!!!!!!!!!""В мътна вода риба ловят"""!!!!!!!!!!!!!!!!Те затова провалиха и СЪДЕБНАТА РЕФОРМА –и успяха да си напълнят ""ЧЕКМЕДЖЕТАТА ""БЕЗНАКАЗАНО""!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАЙ ОЧЕБИЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА СА МИЛИОНИТЕ ОТКРАДНАТИ ЧРЕЗ НАП///непостъпили В ХАЗНАТА ОПРОСТЕНИ НА ""НАШИТЕ ХОРА""////!!!!!!!!!!!!ЯРЪК ПРИМЕР СА 700 МИЛИОНА ""ЗАКОННО""ОТКРАДНАТИ ЧРЕЗ ""ВРЪТКИ""///допълнителни текстове в ЗАКОНА позволяващи ТОВА/////И НАКРАЯ ЕВИННИ ЩОТО УЖ Г.....анов ""СПАЛ""Б....ко не"""РАЗБРАЛ""А Г.....ев """НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ"""МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
43.
Ауууу
09.08.2020 11:10:12
6
22
Задава се апокалипсис за бойко и компания.
42.
Хах
09.08.2020 11:05:22
5
21
Герберастите не са толкова много и са страхливи, и да има гр.война ще е 1-2 дни... няма страшно!
41.
ДО ЗЕ ТЕЛЕТО
09.08.2020 11:01:23
4
10
Кофтито че винаги там където има ""ТЕЛЕТА""винаги има и ДОСТАТЪЧНО ""КАСАПИ""за да ги ОБСЛУЖАТ!!!!!!!!!!!!!ГОВЕДОТО ""мечтае"" да е КАСАПИН докато не му ударят НОЖА!!!КОГАТО ИЗЧЕЗНАТ ГОВЕДАТА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ И КАСАПИТЕ!!!""прост народ слаба държава""МУТРИ ВЪН ОСТАВКА
40.
Шмиргел
09.08.2020 11:00:35
1
16
ПолитолИзи и платени клакьори ви подготвят за следващото Извънредно положение! Как не разбрахте,че задържането на властта на Борисов 3 е най-вече въпрос на чест и ще се бори със зъби и нокти да издрапа до края на мандата. Патриотичната патерица е наясно че повече във властта няма да влезе ,затова и ще поддържа безусловно ГЕРБ .
Гражданска война в България е нещо като "дървено желязо" и те са много наясно с това. С едно Извънредно положение обаче ще си постигнат това което искат.
39.
До43
09.08.2020 10:55:05
6
10
Платено мекере герберунгеслко къде беше бше пловин час... За нови опорки, в централата на гроб, че тези нещо издишаха.....
38.
до 41 да на ПРОТЕСТИТЕ НО!!!!!!
09.08.2020 10:51:04
2
3
Единствената КАУЗА е върховенство на ЗАКОНА и ПРАВОВИЯ РЕД чрез които могат БЕЗПРИСТРАСТНО ДА САНКЦИОНИРАТ ///изброените от теб престъпления и нарушения на ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР///
37.
еми
09.08.2020 10:28:57
3
17
Като окрадохте всичко как няма да се върне дпс. Протестиращите виновни крадците невинни.
36.
Marinero
09.08.2020 10:24:22
6
20
От тук нататък, Управляващите (които и да са те) да свикват, така ще е вече, отмина безропотното поколение, което отнесе мълчаливо всички техни престъпления и провеждан геноцид, от 89 та до днешни дни. Ако искат обществен комфорт, ще се променят и ще се съобразяват и балансират с цялото общество, не само с тясно партийните си и лично корпоративни интереси. Това е начина да се превъзпитат и вкарат в релсите на нормалност.
35.
Kkkk
09.08.2020 10:22:23
15
10
Глупости,гражданска война,ше се сбият хиляда души и какво,мнозинствоти хора няма въбще да се занимават с тея наркомански дружинки,стига излишна паника да всявате хаха
34.
ТЕЛЕТО
09.08.2020 10:18:29
8
23
Аз мразя да чета, НО много обичам да ми говорят!! Да ми говорят хора, които са чели МАЛКО повече от мен! Да ми говорят как вече сме в чакалнята на еврозоната, въпреки че всички са готови вече да бягат оттам!! Да ми говорят как строят непрестанно магистрали, нищо че се чупят след 8 месеца( пак ще ги построят)!! Да ми говорят за невероятен икономически подем, нищо че сме най- бедната страна в Европа!! Да ми говорят, че ще смачкат олигарсите, нищо че върнаха Каваци на Баневи! Да ми говорят, че за всичко лошо са виновни комунистите, нищо че всички са техни кадри! Да ми говорят като неграмотни селски буци, нищо че са премиери и министри! Та страшно много обичам да ми говорят ПРОСТОТИИ!! Нали все пак съм само едно просто ТЕЛЕ!!
33.
"Росенец"+"Буджака"
09.08.2020 10:16:50
17
13
Ближете сладоледа на Доган,коленичете пред Решетников,те ще ви оправят от всякъде,дори и от там където не сте си и помисляли :)
Ще изметете Бойко в шестък на 33 юли другия век!Страх ви е от нормални избори,защото купувачите на гласовета на мангалите са в БСП,дори са осъдени!Страхливци измислени!
32.
Мине(тни)ков
09.08.2020 10:08:56
12
21
Син на дърт комунист, издигнал паметник приживе на Тодор Живков, стои с фас в ръка и пенсионерско елече и говори назидателно на български полицаи!Не може човек, който е станал нещо, благодарение на това, че е син на комуниста Величко Минеков и зет на Рангел Вълчанов, днес да се опитва да е водач на младите, да е лице на Свободата!Мирише на провинциален комунизъм от този!Системата трябва да бъде демонтирана!Но тези, които са цицали от Системата, няма как да го направят.Спешно намерете нови лица на протеста!
31.
Dido
09.08.2020 10:08:43
3
3
Всеки ден нова звезда на небосклона ама де ви е генерала да го чуя неща аматиори
30.
До 29
09.08.2020 10:07:59
7
20
Гърция с почти еднакво население, издействаните пари са почти 70 милиарда, от мутрата ти, която се кланяш *при положение, че ако знаее немски или анлийки можеше да изкяри някой милард още) 28 миларда WTF ?!Дай друга опрка, тая издиша.
29.
Панчо
09.08.2020 10:06:50
6
10
Знсчи и жалките патрионри и герб ще намажат защото нали и те бачкат за дпс, какво драматизират
28.
До 29
09.08.2020 10:06:35
9
10
с почти еднакво население, издействаните пари са почти 70 милиарда, от мутрата ти, която се кланяш *при положение, че ако знаее немски или анлийки можеше да изкяри някой милард още) 28 миларда WTF ?!Дай друга опрка, тая издиша.
27.
До 19
09.08.2020 10:05:16
8
17
Има и една приказка за "Осемте джуджета"!!! Без Снежанка! Нея чел ли си я или ви позволяват да четете само "Винету"?!!
26.
Фори
09.08.2020 10:03:31
10
12
Този с тази брадичка ми прилича на гард от групата на осемте джуджета
25.
кикимор
09.08.2020 10:00:27
13
19
Аууу, виждате ли, ако падне ГЕРБ, ДПСто щял да спечели. Значи ни плашат с ДПС, както винаги, от години правещите се на патриоти така са печелили гласовете на българина. И от години същите са си гледали собствените си интереси забравяйки обещанията си пред българите. Значи спомене ли се ДПС, турци, роми, това значи, че псевдо патриоти отново са за борба за кокала. Ама българина се наслуша на тези приказки, и затова хвърля ви в канали и пуска водата
24.
Алоо метачите на ГЕРБ
09.08.2020 09:59:12
22
24
Първо си изметете и почистете копторите,след това почистете мръсотията,с която цапата България!
Най-големите боклучии Бобокови,са първи дружки на Радев и компания!
Те ли ще са новите лица,които отровиха България и също плащат но Отровното трио?
Всичко е за парите,които Бойко издейства от ЕС,но винаги има едно голяма Но!
Дойде ли БСП+деривати на власт,ЕС спира всички плащания,защото крадат като за последно!ОЛАФ разследва правителството на Радев за далавери,Узунов ще опере пешкира,за сега!Мутрите са в Президенството,там са и ВИС и Мултигруп!
23.
Marinero
09.08.2020 09:51:32
5
17
С оглед на събитията, Да обявят зоната в така наречения триъгълник на властта за пешеходна зона. Така ще постигнат няколко ефекта едновременно. Паветата там са на над 100 години , това си е музеен експонат.
22.
Моряка
09.08.2020 09:50:44
22
30
До всички протестиращи ...........чуйте ме добре!Без да съм врачка знам какво ви чака а то е следното:Ще докарате на власт освирепелите от глад и жажда за власт Учиндолец, Сестра Галева и
Курнела.Те ще започнат яко да пълнят гушите а на вас ще ви останат миризмите от барикадите. Тогава ще се много доволни и задоволени не вие а отровното трио защото такава е удурмата .....найвници!
21.
МГГ
09.08.2020 09:48:10
3
18
Най добре е тези дето искат толкова власта да я вземат. След една година и тях ще ги изгонят с камъни . И така докато изчезне БГ
20.
ДА ИЗМЕТЕМ алчната и крадлива пасмина ГЕРБ
09.08.2020 09:47:44
19
31
Още един "доцент", доцент по ГЕРБерастология...
19.
Валерката
09.08.2020 09:45:39
17
28
Ви плю в малкото мозък!Поредният метеж на проксито на Решетников падна в канала!
Черепа е бесен,пари дал за нищо!
Бивол нарича тулупи протестерите!
Като сте толкова силни,има избори,
предните проксито Радев ги проведе и вапреки манипулациите и далаверите,Бойко пак му го нахендри!
Явно сте мазохисти,обичате да ви бият :)
18.
Смях в залата
09.08.2020 09:39:07
19
18
Стойчо Стойчев
09.08.2020 09:19:4

А сега разкажи за лицата от 2013т,умните и красиви протестиращи,верно ли всички станаха Калинки по министерствата...ей тия комунистически гербави опорки бе,много фейк
17.
фалшиви новини
09.08.2020 09:35:31
18
16
Като чета коментарите и се притеснявам за гражданската война.
Изключвам нарочното триене и манипулиране на вота и мненията прот мутренската шайка... разбираемо за платени .
В сайта на гроб пишат максимум 1-2 герберски трола, срещу стотици против крадливците.
Сметното на улицата 100 към 10000. Толково си з;е платено герберУнгелче.
16.
фалшиви новини
09.08.2020 09:35:29
17
16
Като чета коментарите и се притеснявам за гражданската война.
Изключвам нарочното триене и манипулиране на вота и мненията прот мутренската шайка... разбираемо за платени .
В сайта на гроб пишат максимум 1-2 герберски трола, срещу стотици против крадливците.
Сметното на улицата 100 към 10000. Толково си з;е платено герберУнгелче.
15.
Опорна точка
09.08.2020 09:27:27
28
22
Затваряне движението по жълтите павета създавало неудобството на софиянци да минават с колите си от там. Има достатъчно обходни пътища. Ама те тези недоволни всичките там ли работят?
14.
13 черепче,страх а?
09.08.2020 09:25:03
22
34
Мечтата на надрусеняците е да търкат билетчетата на Началник Божков!
Черепа си е купил Радев за говорител на Мафията!
Защо подскача продажния Радев срещу разследването на олигарсите,ограбвали България?
Толкова ми е опротивяло да гледам дребни тарикати,които цял живот на столова храна са били,дори не знаят цената на хляба
13.
До 12
09.08.2020 09:22:49
28
4
Да аз съм, бягай от компютъра платено мекере, че идвам с Грипена и ще ти вляза в подутия з@дник с 800 км/ч.
12.
Стойчо Стойчев
09.08.2020 09:19:41
3
40
Без всякакво притеснение мога да кажа следното: лицата тук са абсолютно идентични с тия, които пререждат колоната на светофара, карат в аварийната лента по магистралите и бус лентите в градовете, паркират колите си в паркове, градинки и върху тротоари, спират на аварийки в активни ленти за “5 минутки”, узаконяват незаконните си строежи и ремонти, присвояват публична собственост или ограничават достъпа на другите до такава
11.
Боб
09.08.2020 09:19:05
13
15
Глупости ....ДПС щели да спечелят .....стига сте писали измислици....
10.
Ууу
09.08.2020 09:11:32
19
23
Платен ГРОБАРСКИ трол!#БъдетеСмели
9.
Възмутен
09.08.2020 09:02:31
25
33
Пак ли тоя гербав капут намерихте
8.
Koko
09.08.2020 09:00:19
27
10
Вярно е 10 дена са много но и в правителството е пълно непокисти ,звездобройците да не страхуват хората срещу пари щото и това се наказва
7.
kaputt
09.08.2020 08:58:19
27
42
а когато една престъпна групировка е окупирала властта и не я пуска това няма ли да радикализира хората , 13 години сме в ес от които престъпната хунта управлява 10 и сме със заплати на нивото на зимбабве, корупция като в латинска америка ,по смъртност сме на челните места с държави където имаше войни , отнеха ни младостта и бъдещето на нашите деца , 10 години кражби, корупция, геноцид 10 години безнадеждност и бягащи инвеститори , другите държави от източния блок имат заводи, развиват производство а ние отблъснахме най важните проекти на века южен поток, бургас-александрополис
6.
?
09.08.2020 08:56:37
4
26
Турчеещите цигани не са българи!!! Конфискация в полза на държавата и съд за ахмет насран - сопола за създаването на етническата групировка!
5.
.
09.08.2020 08:55:13
0
22
Много политолози, а малко санитари...
4.
? No2
09.08.2020 08:50:23
5
35
Да ближеш сладолед на "Росенец" е също толкова политически несъстоятелно, колкото и да коленичиш пред фонтана.
"Там ти се радва Доган, тук Бабикян. Исторически компромиси. Весело лято", Самият Ахмед Доган разговаря с плажуващите пред имението му, които поискаха законност.
Почетният председател на ДПС дори раздаде сладолед на гражданите.
3.
GRU+DC
09.08.2020 08:48:10
21
48
Ситуацията в България е толкова тежка,освен пандемията сме подложени на хибридна война от страна на ГРУ и техните подсъдими олигарси! БСП собствената си партия фалира,че ще пощади България ли?
Нинова,с което се е захванала,независимо по какъв начин,винаги го е фалирала!
Тези ли да дойдат?
2.
?
09.08.2020 08:47:06
3
20
Незаконната, етническа групировка щяла да е единствената печеливша?!?!?! Българите в България ще живеят все по-зле и по-зле, но пък българските граждани ще живеят все по-добре.
1.
Bingo
09.08.2020 08:44:35
33
19
Флагман свалям ви шапка, отдавна не бях чел толкова обстойна и изчерпателна статия. Благодаря ви от сърце.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори