×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Буфосинхронадата „Херо Мустафа” и задкулисните играчи у нас


Буфосинхронадата „Херо Мустафа” и задкулисните играчи у нас
Румен Радев и Херо Мустафа обсъждат бъдещите си творчески планове
19 Юли 2020, Неделя, 12:35 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Докато на БГ публиката Херо от посолството подхвърли спектакъл, зад гърба ѝ (и на неин гръб) урежда бъдещата си кариера

Преди 6 години, когато трима американски сенатори изнудиха Пламен Орешарски, в пълно противоречие с българските национални и финансови интереси, да спре „Южен поток“, мой познат, който имаше добри позиции в това правителство, ми обясни защо премиерът се е огънал така лесно.

„Американците му дадоха да разбере – съвсем безпардонно, че ако той не го направи, ще бъде свален по изпитаната схема с улични протести, а тези след него, во главе с президента Росен Плевнелиев, и без друго вече са им обещали, че ще спрат проекта“, обясни той. Че българската политическа класа от последните 30 лета не е способна да е единна в отстояването на националните интереси, както това се случва в Германия със „Северен поток“ например, е ясно отдавна.

Винаги ще се намери някой предател, а всъщност готовите да се предадат/продадат са дори по двама, трима, че и повече. Но че сред българската политическа класа има хора, които все още вярват на дадена от американски официални лица дума, е нещо ново.

Орешарски свърши мръсната работа и после бе свален тъкмо с протести. По изпитаната американска схема. Конкретен повод бе Пеевски и избирането му – след среднощна сгляда при Доган – за шеф на ДАНС.

Днес този филм се повтаря. Но, както знаем от историята, повторенията винаги се случват като фарс. В нашия случай – под формата на буфосинхронада. Наново имаме задействан руски газов проект, макар и само бегла сенчеста версия на стария. Това пак дразни официален Вашингтон. Зад ъгъла дебнат няколко български политически играчи, готови да задоволят най-разнообразно всички отвъдокеански капризи, напук на бедна България, която отчаяно се нуждае от пари. Улиците отново са пълни с протестиращи хора. А конкретната причина – виж ти случайност, пак е дуото Пеевски-Доган.

Няма спор - огромна част от протестиращите – и тогава, и сега, наистина са убедени, че преборват мафията, че свалят Доган и Пеевски от властта. Че този път ще е различно. Обаче една малка, но никак не маловажна, група сред тях има съвсем други планове, защото е твърде наясно за какво става дума.

През 2014-та улицата свали Орешарски (който не бива да забравяме, че беше зам.-финансов министър на Иван Костов), мислейки си, че е наказала хората на фамозните лидери на ДПС във властта. Така на гребена на вълната начело се появи най-напред ярко демократично (по разбиранията на Росен Плевнелиев) служебно правителство, а сетне - кабинет на ГЕРБ с цяла плеяда митингували до вчера протестъри. Ярка звезда сред които бе митингуващият сега Христо Иванов.

Плевнелиев посреща с радост видния американския сенатор от републиканците Джон Маккейн

Улицата така хубаво „измете“ ДПС от властта, че още в рамките на плевнелиевия кабинет бе извършена най-голямата кражба от последните години – фалита на близката до ДПС банка КТБ. А сетне – докато Иванов министерстваше едно хубаво, Доган си довърши спокойно палата на Росенец, а Пеевски – своите си дела в „Булгартабак“, в окрупняването на медийната империя и в някои други – не така известни и видни за масовото око неща. Всичко това се случи с любезното съдействие (или бездействие) на властта, покачила се след народни протести. Както и с любезното (но съпричастно към всички безобразия на ДПС) мълчание на американското посолство.

Днес пак имаме играчи, които хората виждат по един начин, а задкулисието ги разпознава по друг. Но митингуващите все пак имат право – сега всичко е различно. Ако някога Америка бе в състояние да състави и изпрати съвместна група сенатори от двете основни партии (републиканците Рон Джонсън и покойния Джон МакКейн и демократа Кристофър Мърфи), за да рекетират законното българско правителство, днес подобна акция е немислима. Америка е затънала в такова политическо блато, че на Демократическата партия руските газови проекти са ѝ последна грижа.

Най-важното задание за нея е как да свали Тръмп в опит да спаси неспасяемия либерален глобалистичен проект, който не просто се пука по шевовете, а вече с гръм и трясък се разпада на парчета. Самият Тръмп, изправен пред фалита на цял отрасъл – шистовата индустрия, но и пред неясната финансова есен, и особено зима, след вирусния хаос (който дори никак не е приключил), се опитва да закърпва където и каквото може. Спирането на руските „турски“ и „северни“ потоци са му особено важни, за да се подсигури живителна глътка за американските износители. Америка на Тръмп е все така безцеремонна и нагла, но Тръмп няма нито времето, нито политическата виртуозност, освен с размахването на нови и нови санкции, чрез които да свърши това, което на обиграния и безпардонен МакКейн се отдаде някога с лекота. Пък и на него България му е твърде далечна, много мъглива, може би му изглежда и много лесна, за да организира чак някакви си специални тематични рекетьорски воаяжи. България при Тръмп е дори не последна, тя е извън дупките на кавала в днешното американско кънтри.

Всичко това открехна звездния миг на новоизгрялата естрадна певица Херо Мустафа. Да си американски посланик в България след комунизма е като да си български такъв в Етиопия. Назначението се приема с едни и същи емоции. Разликата е, че в банановите държави българските пратеници се появяват и си отиват в пълна тишина. В същото време банановите медии осигуряват истинско (и бляскаво) шоу преживяване за всеки американски посланик, стига да си го поиска.

Местен певец, дори записал истински хит, може да не се добере никога до национален ефир, но всяка клоунада на изпратения сред бананите американец получава мигом национално покритие. Мнозина вероятно въобще не бяха чували, че съществува песен със заглавие „Заедно“, понеже българските медии в България се гнусят от българската музика. Но същите тези хора няма как да не са попаднали на бурлеската на буфосинхронното трио „Мустафа и приятелки“, защото мигом бе разнесена по тв ефира, интернет медиите и всички социални мрежи.

Шоуто „Мустафа и приятелки“ бе предавано по всички бананови медии

Премиерата на тази музикална карикатура бе на 22 юни. В този и следващите дни онази част от населението, която носи банановия дух в себе си, се радваше от сърце, че такава важна задокеанска особа го е озарила с вниманието да си мърда устата пред камера, а певците, изпълняващи в оригинал въпросната песен, преживяваха бурни оргазми. Именно това време използва президентът Румен Радев, който публиката мисли за толкова ляв, че с единия крак едва ли не е стъпил в комунизма, пък с другия (олеле, Боже) в Москва, за да назначи (на 25 юни) една от най-ярките звезди на Сорос у нас – Иванка Иванова, за свой юридически съветник. Откакто е завършила висшето си образование, тази жена няма грам друг стаж, освен в „Отворено общество“. Но за президента тя и само тя всред цялата юридическа общност се оказа най-достойна да го съветва.

Във всяка важна за Тръмп държава подобно назначение би се приело на нож от местния американски посланик, който задължително е съмишленик на американския президент, с традиционни консервативни убеждения и от сърце ненавиждащ Сорос и слугите му. Но България не е такъв случай. Тръмп не се вълнува кой ще се изпрати в София, стига да си пише редовно грамите и в редките случаи, когато има такива, да изпълнява съответните заръки на Държавния департамент или Белия дом. Г-жа Мустафа изглежда много правилно разбира това, защото още с пристигането си у нас завърза близка дружба с либералния кръжец на Сорос от „Америка за България“ и всички по канала надолу, които смучат пари оттам. Затова назначението на Иванова в очите на американската амбасада е много положително явление. Да се смята, че Радев сам се е спрял тъкмо на човека на Сорос е наивно. Подобно кадрово решение винаги е съпроводено с дадени обещания и тънки сметки. А в момент, когато Америка готви санкции срещу „Турски (Балкански) поток“ в опит да го спре, сметките понамирисват в тази посока.

Но стига с конспиративни теории. Да галопираме по хронологията по-бързичко. На 8-ми юли Радев посочва момчетата, изкъпали Христо Иванов в морето, като служители на НСО и иска оставката на правителството. С което дава жар на протестите. И се случва поредното шизофренно българско чудо. Някога издигнатият от Костов Орешарски бе разпознат като враг от столичния десен либерализъм, който го прогони от властта, за да докара Борисов. Сега Борисов им е враг, но пък издигнатият от БСП Радев го посрещат като пръв другар. Доган и Пеевски, които добруват при всякакви управления, се размахват като плашила. А над всичко това естрадната звезда Мустафа е във вихъра си.

Най-напред тя пусна на английски език многозначително съобщение, уж само за американските граждани у нас, че протестите ще продължат до 16 юли. После го подсили и с декларация, в която бе закодиран цитат от главния прокурор Гешев. Докато публиката се чудеше какво ли пък ще да значи всичко това, а бившият юридически съветник на Радев (същият, на чието място се кипри сега момичката на Сорос) - Борислав Цеков (издал книга във възхвала на Тръмп) неспирно пишеше по стената си във Фейсбук – „Това са знаци, знаци са“, челият само „Винету“, но иначе хитър, като Тодор Живков, премиер, много добре разчете въпросните знаци. Явно само той от основните политически играчи все още не е обещал пред буфопевицата, че, напук на българските национални и финансови интереси, ще спре поредния руски проект. Наместо във Външно министерство, за да ѝ бъде разяснено, че подобни декларации са в разрез с нейния дипломатически статут, Мустафа бе поканена в кабинета на Борисов. Какво са си говорили там така и не бе съобщено, но не е и нужно. Преди срещата премиерът имаше вид на уплашен и почти готов да се предаде на тълпата отвън. След нея вече изглеждаше успокоен, дори мотивиран да си довърши мандата, макар и с някакви промени в правителството.

Мустафа, чиито бъдещи творчески планове се простират далеч след съдбовните американски избори наесен, натрупа достатъчно точки, за да вдигне сегашния си най-нисък ранг във Висшата външна служба на САЩ. Който и да е следващ президент, ако изобщо има американска държава след тази есен, би оценил по заслуги това, че е успяла да опитоми целия политически спектър в банановата държава, където е била пратена.

А за тези, които още не са разбрали – в страна, където политическата класа вече 30 години не успява да се научи единно да брани националните интереси, оцеляването е въпрос на точно обратното. Този, който по-първи и по-щедро обещае пред поредния гастролиращ американски клоун, че ще загърби българския интерес, получава потупване по гърба и твърдата му американска дума за подкрепа. Друг е въпросът как все още има български политици, които вярват на твърдата американска дума.
 


В категории: Политика


27
Коментара по темата
27.
Лично мнение
13.01.2021 10:49:42
0
1
"банановите медии" хахахахахахаха
Даже не съм се сещал за такова екстравагандно понятие за ldi. Но ми лично на мен ми се струва, че жълто-кафява медия стои някак си по-добре. Все пак не искам да ангажирам никого с личното си мнение
26.
Зрител
19.07.2020 21:08:38
1
3
Гепи,на толкова оценяват Америфрейт,а не че Доган е инвестирал толкава.Друг е въпроса,че никой не казва кой я оценява,а още по-малко кой е готов да даде тези пари.Иначе и в България има инвестиции в тази сфера.Няма да се учудя ако в скоро време по обясними причини всички транзитно преминаващи тирове бъдат задължени да ползват железопътните услуги на Пимк
25.
GEPI group
19.07.2020 20:31:26
1
6
Да ама Дръндарския РУСКИ ДСагент ''Сава'' ПГУ ДС 05 ''Н''-Нелегал НЕ влага милиони от обръчите ит фирми в РУСИЯ а е вложил 470 МИЛИОНА $ /Около 800 милина лева/ в икономиката на САЩ
Закупувайки за тез пари 570 броя чисто нови АМЕРИКАНСКИ КАМИОНА от марка ''МАК'' които въртчт транспортни услуги из всички 50 щата на САЩ
Тия 470 МИЛИОНА $ са взети от бг гараждани и селяни /българи ,турци,цигани/ и изненесени и вложени в икономиката на САЩ вместо да създават работа и блага на България хранят сащ икономика
Транспортната ДПС фирма на ДОГАН се казва АМЕРТИФУТ с централа Чикаго
24.
Smith
19.07.2020 18:24:38
1
9
Айде сега американския посланник е виновен, че сме оставили държавата да бъде превзета от шепа бивши ДС ченгета и един дръндарски циганин с Прасе да е концентрирал цялата власт в себе си, управлявайки отзад включително и Борисов.
23.
Hero
19.07.2020 18:15:10
0
9
Като има к***и в бардака ще има и ебл/ьовци. Дали от Москва Вашингтон или Берлин Истанбул няма значение всички искат да таковат мамата на тази държава в която няма мафия защото мафията е в държавата. Тоест мафията си има държава.
22.
До 11
19.07.2020 17:16:59
3
4
Смазочното масло на демократичната машина е корупцията.
Марио Пузо- Октопод
21.
Зрител
19.07.2020 16:57:45
0
8
Божков,абе твойте хора по цял ден плещят как едва ли не съфамилника ти от Дубай дърпал конците на протестите и как щял да идва на власт ако догано-тиквената клика си тръгнела.Същият,както се разбра бил подпомогнат при бягството си от близък до Путин олигарх,после руснаци ходатайстваха да го освободят.С две думи ще сменим едни хора на руснаците като Доган и Пеевски,с други такива като Радев и Черепа и ако имаше малко повече кръгозор щеше да разбереш защо е така.България откакто влезе в ЕС изпълнява ролята на пералня в политико-финансовите отношения между ЕС най-вече Германия и Русия.Това обяснява и тази благосклоност на Европа при източването на евросредства в контролираната от Русия пералня,защото ако тези отношения се осребряваха официално щеше да има санкции и недоволство от страна на другите западни играчи,а така нещата се оправят под масата в двете посоки.
Също така сериозно си се объркал с Маккейн.Ако следеше американската политика ще да си наясно,че сред републиканците има една групичка,която само на книга са републиканци иначе са в услуга на Сорос,братя Коч и компания.Наричат ги групата на носорозите и когато има нужда застават зад "демократите".По една "случайност" и Джон Маккейн и Мит Ромни,които бяха противници на Обама на президентските избори бяха и все още са част от тази група,така че може да се убедиш как някой се беше подсигурил и да спреш да пишеш глупости за разнородната група сенатори посетила България през 2014.
20.
kaputt
19.07.2020 15:36:06
3
10
за да се прави държава се иска народен дух, самоотверженост, такива лични ценности като честност, железни принципи и колективно мислене.
Тоест държава на тази територия никога няма да се получи , най много обединяване на някакви кланове с цел заработване но и там всеки всекиго мрази и подлива вода, така че не чакайте нещо, но и в чужбина да отидете няма да е по различно, ще имате доживот етикета "емигрант" , просто всеки от нас който се е родил в бг е изкарал лош късмет
19.
Херо ама треньора
19.07.2020 15:20:32
1
14
Как мое се казваш Херо Мустафа ве хахахахах
18.
до 14
19.07.2020 15:20:06
3
10
Нито автора, нито повечето в българия са със славянските фенотипни белези.
17.
Ах
19.07.2020 15:09:51
9
14
Божидаре всичките ти статии едни и същи. Флагман пък как те търпи, когато читателите и не те харесват не знам.
16.
Сер-ГЕЙ
19.07.2020 15:00:14
6
13
Ех тая лоша Америка!
Пак мъти водата на двойната освободителка на България - Русия - която отново точи брадва за трето освобождение. А то хлябът е почти опечен - и русофилски партии има колкото си щеш, и паравоенни формирования с руско знаме на ръкавите, и над 500 000 руски колонисти, и продажни мутро-политици като Боко Банкялийски, който за да е във властта и тръба построи (с наши пари) за скъпата руска газ, и скапаната руска АЕЦ с остаряла технология (от средата на миналия век ще строи (с наши пари) и пр. и пр.
И сега пак идва лошата Америка и току-виж осуетила освободителските мераци на Империята на злото и на нейните платени измекяри в България.
Долу Америка, долу рокендрола?
Да живей Русия и скапания казачок. Казачок, казачок - НОВИЧОК! И ПОЛОНИЙ - за нежелаещите Русия да ги освобождава отново...
15.
ЧАО
19.07.2020 14:53:10
6
23
Флагмаааан, и вие сте чао, не разбрахте ли? По-добре започвайте така лекинко да се разграничавате от ГРОБ, щото оттам вече келепир няма да има.
14.
До 10 Алъоша
19.07.2020 14:35:48
10
20
Явно много те боли, че България и Русия се имат. Винаги ще се имат. Няма да успеят колкото и опити да се правят да ни привлекат към САЩ. Има едно нещо и това е, че кръвта на вода не става. Защото сме Славяни а не Индианци и Каторжници от Англия преминали океана.
13.
Едно ми е такова
19.07.2020 14:25:04
2
20
Скучно и мъчно без Волен Сидеров на сегашните протести.Къде изчезна?
12.
хахахаххаахх
19.07.2020 14:19:29
0
8
Ебати кучИто
11.
Марио пузо - цитат
19.07.2020 14:15:45
2
17
Мафията управлява не само в Америка ,но и в целия свят -ама хората не го знаят - Кръстникът -роман.
10.
Альоша
19.07.2020 14:07:57
17
16
Лошата Америка и добрата Русия... Що не емигрирате в Русия кат толкоз ви хариесва товарищ Путин, само това не мога да разбера...
9.
До Страхил
19.07.2020 14:04:29
5
24
Я кажи твоят любим Вожд Винету от коя партия е вече 3 поколения или близачите около него(пример:Гърневски)?
8.
Страхил
19.07.2020 13:53:39
12
16
На този другар, червеният му комунистически дирник смърди чак през монитора, та се не трае!!!!
7.
Bgman
19.07.2020 13:49:50
12
15
Гаварит Масква,
Вся сволоч, на която плащаме рубли от години - давайте и оплювайте американците, евросъюза, протестиращите...
Защитавайте ББ и Доган...
6.
До 1
19.07.2020 13:48:09
6
26
Нормално е Флагман да защитатава еднокнижника,нали все пак за говорител на патерица номер 1.
5.
Bingo
19.07.2020 13:37:39
8
22
,,Южен поток" а в последствие ,,Турски поток" е изгоден единствено за Русия с цел заобикаляне на Украйна. България си имаше и тръби и договори и нямахме абсолютно никаква нужда от харчене на милиарди за нови. Това което загубихме в случая с ,,Турски поток" е транзита към Турция. Ако санкциите доведат до спиране на проекта, то транзита през Украйна и България по старите тръби ще си продължи. Борисов никога не е бил някакъв фактор в тази игра между Русия и САЩ колкото и да се опитва да си придава значимост. Най-ощетени в случая си остават руските данъкоплатци с чийто пари се построи тръбата до турския бряг и, която ако не се свърже със сръбския участък ще остане без никаква финансова възвращаемост във времето.
4.
Тъпотия
19.07.2020 13:23:02
2
32
Мустафата провела ключова среща с Борисов, а пък типосана снимка с Радев. Снимките на физическа близост между Мустафата и Борисов например на Маказа също са изчезнали. Някакси липсва изказването на Борисов, че е спрял лично трите руски енергийни проекта и то не заради американците, а заради ЕС. Има едно много тежко мълчание по темата за Турски поток, който след поредното закъснение уж щеше да е готов до края на май. Сега след американските санкции за Северен и Турски поток не е ясно по време на срещата с Мустафата какво и е казал Борисов, че продължаваме да строим или спираме. Като гледам май ще направим каквото ни кажат.
3.
Asa
19.07.2020 13:18:07
38
15
Добре че е Лукойл да ни дава евтин бензин и дизел и Газпром евтината газ ,че иначе сме живи умрели. Да живее братската Дружба между България и Русия пък някой ден ще се оправим
2.
Ass
19.07.2020 13:11:00
21
38
Слаб анализ пълен с внушения и манипулация. Руските енергийни проекти са изгодни само на Русия.
1.
Матриот
19.07.2020 13:09:07
9
40
Че е грозно Флагман така да се застъпва за Бойко- грозно е. Все пак не е Робин Худ, а мутра. Че са прави, че Радев е следващия, който също като Бойко ще изберем по симпатия, за да го псуваме десетина години по-късно- прави са. Общо взето в България в момента който и да подкрепиш- в грешка си. Когато на една страна и липсва суверенитет и и дърпат конците отвън- правилен ход няма!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори