×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Центърът на София завря: Протести за и против Борисов и Гешев (НА ЖИВО)


Центърът на София завря: Протести за и против Борисов и Гешев (НА ЖИВО)
Голям брой полицаи се погрижиха двата митинга да са отделени един от друг
10 Юли 2020, Петък, 20:52 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимки: Авторът

Президентът Румен Радев отново държа реч сред демонстрантите пред „Дондуков” 2

Президентът Румен Радев приветства и днешния протест срещу "мафията" в правителството и прокуратурата. Основният митинг срещу властта и главния прокурор Иван Гешев започна да се събира след 18 ч. пред президентството.

Малко след това заприиждаха и демонстранти в подкрепа на премиера Бойко Борисов, които се събраха пред Министерски съвет. 

Пред първия митинг Радев призова протестиращите да не повтарят грешките от 2013 г.

Да не се делим на леви и десни, на българи и турци. Нашата кауза е една – свобода, законност и справедливост за всеки един в България. Не сме тук, защото сме еднакви. Не на прокурорския рекет, обърна се президентът към протестиращите, които пък започнаха да скандират „Гешев е позор”.

Държавният глава предупреди, че в следващите дни „мафията” ще очерня участници в протеста. Щели да се организират и бутафорни контрапротести. Президентът и днес завърши речта си пред хората с „Мутри, вън!”.

Протестиращите пред президентството към 18:50 ч. са около 2 хиляди, но растат с всяка изминала минута.

Премиерът Бойко Борисов с извънреден брифинг в 20 ч.

На живо от контрапротеста, организиран от ГЕРБ

 

На живо от протеста, подкрепящ президента Румен Радев

 


19:00 ч. Протестите пред Президентството и Министерски съвет вече са два, предава репортер на Флагман.БГ.  Стотици, а може би хиляди са подкрепящите властта, които са организирани от ГЕРБ и които към момента се намират пред правителствената сграда. Двата протеста са отделени един от друг от огромен брой полицаи.

19:30 ч. Говорители на протеста, организиран от ГЕРБ, са председателят на парламента Цвета Караянчева, депутатите Тома Биков, Красимир Велчев, Даниела Дариткова. Те призовават за подкрепа за правителството, за да не се върнат комунистите и да ни пратят към Евразия.

И двата митинга са от по няколко хиляди души. На митинга на ГЕРБ има много хора, доведени с автобуси от различни градове, сред тях и не малко роми, предава репортер на Флагман.БГ

19:40 ч. - На митинга в подкрепа на властта също викат "Оставка", но насочено към президента Румен Радев.

20:30 ч. - Премиерът Бойко Борисов излиза сред хората на митинга в негова подкрепа след брифинга в 20 ч. Посрещнат е с бурни овации от привържениците си, но и с дюдюкания от отсрещния протест. Борисов държи кратка реч пред демонстрантите. Изразява огорчението си, че хората са разделени в днешния ден - когато България е приета в механизма ЕРМ 2. След това премиерът се прибира отбратно в Министерски съвет, а хората от митинга на ГЕРБ веднага се разотиват под звуците на тъпани и гайди.

Протестът пред Президентството обаче продължава. В 20:40 ч. той се насочва към парламента с възгласи "Оставка". Митингът срещу Борисов и Гешев вече е видимо по-многоброен от вчерашния. 

Шествието изобщо не се спира пред парламента, а продължава директно към Орлов мост.

21 ч. - хиляди протестиращи блокират Орлов мост, скандират "Оставка"... Някои са и пред БНТ. След това всички се връщат пред Министерски съвет, където митингът продължава докъм полунощ. 

 

 


В категории: Политика


55
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
55
Коментара по темата
55.
Избори
11.07.2020 10:31:11
1
2
Руменчо, насъсква платените толупи на Божков да хвърлят бутилки и камъни по полицаите, които изпълняват дълга си към обществото. Tакaва ли власт иска народа да ни управлява от гамени и безделници? За това ли стачкуват платените безработни. Да дойде на власт партия, която се тресе от скандали и прелива от милионери. Социалната партия с най-много милионери в нея. Евала на такъв пр.ст народ . Продължвайте и режете клона, на който стоите. Национален предател, който открито вика преврат в една тоналност е престъпника Божков. Радвайте им се на двaмата и ги подкрепяйте.
54.
Petko
11.07.2020 09:56:39
1
4
Последните 15 години в политиката влязоха децата на комунистите възпитани по следния начин. "Ако ще да е най-големия некадърник, нали е дете на наш другар, ще търпим. Всичко хубаво, което не е направено от нас е лошо и трябва да е оплюто". Всяка година в партията се броят новите милионери и милиардери. Празнува се със заря. канят се отявлени комунисти и сповижници. Толкова ниско поведение на депутати в българският парламент никога не е имало. Да се оплюва труда на другия, а да се прикрива нищо неправенето от другата страна е най-малкото непочетоно. Но каква почтеност от шумкари. Забранили им да се събират заедно на Бузлуджа и ще дойдат от селата в центъра на София митинги да правят платени безработни, които дори не знаят каква кауза защитават. Есента има избори. Като сте толкова много и силни покажете го на изборите. Улицата и от улицата не се управлява държава. Вече и в Африка не се прави така. В нормалните държави се решава с избори, не като разбиеш парламента или го запалиш. Това избива комплекса ти, храни дивата ти душа, но не решава проблема с безхаберието, с грешния политически модел, с ниския стандарт на живот и глада в малките селища. Храни само егото на подивял и неграмотен народ,
53.
Избори
11.07.2020 09:40:52
2
2
Нека да има избори. Отново 20-30 илиона в джобовете на някои ще отидат. Но опозицията в България, Няма програма, няма идея като вземе властта как да я употребеи, освен да доведе България до следваща национална катастрофа, да напълне касата на БСП и да подаде оставка. Сценарий наблюдаван през целия 20ти век. Имаха шанса да вземат властта и да управляват, но с кого ще управляват с ДПС с министър председател г-жа. Лъжа. На следващите избори отново ще победят ГЕРП, защото няма алтернатива. Политическият курс на БСП е на изток, там където бяхме 60 години. На хубавото където всички са равни, а някои още по-равни. И такива като президента дори чорапите му плащаше държавата. как може да ни управлява човек, който е предал семейството си да вземе ненадмината Деса. Който е от Бургас я знае с героичното и минало, което още не е минало.
52.
Ghost
11.07.2020 09:20:05
3
4
Демокрация по български. Президента-обединителя на нацията се превърна в партизанина Румeнчо, който с юмрук в ръка по шумкарски слиза от планината. Румен, ако е бил такъв пилот какъвто презиент е, жална ни майка. Много западни телевизии го нарекоха президента-метежник на страната. Все пак, за да си президен се искат и други качества освен изневяра. Хората не можели да търпят вече. Ритат да дойде Божков на власт. Тогава няма да работят ще търкат билетчета по кафенета и ресторанти от сутрин до вечер и ще си представят как билета им печели, но уви и днес няма печалба. И сядат вечерта пред телевизора и гледат как в село еди кое си, еди кой си спечелил 100 хиляди лева, а другия от другия карай на България в друго село спечели половин милион. Ще капят лиги кога ще се съмне, за да отворят пунктовете и да си купи следващия билет. Това беше България до скоро. Накъдето и да се обърнеш всеки търка билет, а да потърси работа? Ми то в България работа няма, но затова пък има билетчета за търкане. Е няма как до безкрайност това да продължи. Сега Божков е отворил торбичката си и плаща да се реве оставка за по 150 лева. Всеки има право да се нареди на опашката и протегне ръка. Божков ще му плати най-високия надник на ден. Само да падне правителството, че да се върне в България, че иначе много го е страх от законно избраното и легитнимно правителство на България. Изнасилвачът и убиец Божков. Такъв президент е нужен на тази държава. Той безработни няма да търпи. А и такива национ@лни предатели като Радев. Той съпругата си и децата си предал, че няма да предаде всяка партия. Неговият политически проект ще бъде с Божков-кумира на стачкуващите. Че нали трябва и биУетчета да се търкат.
51.
Лко
11.07.2020 04:19:29
0
7
Да гласуват всички и да се реши!проблема обаче е ,че много хора няма да искат да изгубят работата си и ще си гласуват за Герб ,проблема е ,че ромите хал хабер си нямат от политика и на тях им е добре така,по 1000 лв. Помощи и т.н ,лесно се манипулират с по 50лв и не са малка част от населението Така ,че работата може да се реши с гласуване ,но работата е ясна.
50.
...
11.07.2020 00:27:08
6
3
пълен смях е цялата ситуация...всички на протест ама като ги питат за какво протестирате и никой незнае....добре...утре Бойко го махате...не го защитавам,мега зле е..но....маха се Бойко...и...???? кой идва....??? Доган? Нинова? Радев? ... кой е по-различен???? обяснете де....сваляте правителството...кукловодите си остават...смях и позор...по-добре е протест против отпадането на цялата тая измислица с баналния им ГРИП
49.
bg
10.07.2020 23:52:39
0
4
а каде са майките които социално са орязани от управляващите aa
48.
motofen
10.07.2020 23:02:51
0
9
Октомври, ноември и декември не ми се мисли какво ще става, тогава протестиращите ще бъдат озверели много от тях ще са фалирали, ще се граби... Дано не съм прав.
47.
*********
10.07.2020 22:48:43
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
*********
10.07.2020 22:41:26
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
Иван
10.07.2020 22:06:12
6
13
ОСТАВКА И ТО ВЕДНАГА.!!!!!!
44.
кофти матрял
10.07.2020 22:04:02
2
16
Пеевски е тъпо момче. Първо се натисна за шеф на ДАНС и събори правителство, което и без това му беше послушно. Сега пък сложи тази тъпа овца Гешев за главен прокурор и събаря друго послушно му правителство. Да не му преседнат милиардите от КТБ и Божков.
43.
Pidal
10.07.2020 21:38:21
4
19
Много от тези овце които ги извозваха няма да отидат пак да подкрепят Тиквата. Четеше се страх в очите им.
42.
Pidal
10.07.2020 21:35:44
1
16
До 35
Троле, гербавите са с автобусите. Какъвто лидера ви, такива и троловете му. НЕАДЕКВАТНИ
41.
БуХаХаХа
10.07.2020 21:35:26
4
19
Видяхте ли веее, видяхте ли ги герберастите как седяха като насрани в автобусите а полицията ги пазеше от Народната любов??? Кееееееееефффффф
40.
Асс
10.07.2020 21:33:21
2
13
Герб отече в канала на пеефски
39.
*********
10.07.2020 21:27:16
7
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
Много мангал
10.07.2020 21:25:21
14
12
В подкепа на Радевити вълнения!
За 50 лв. от лотарийката на Черепа,какво ли не правят мангалите!
37.
Жалко!
10.07.2020 21:22:21
10
15
Христо Иванов, язък за десанта на Росенец. Добра беше идеята, ама веднага се възползваха от нея разни паразити.
Вие не трябваше да излизате на протест заедно с тях. Само изгубихте от това, а можехте да продължите по свой път, отделно от познатите продажници. Сега потънахте, разтворихте се в клоаката на БСП и Радев.
А тъкмо се откроихте. Жалко!
36.
007
10.07.2020 21:20:38
2
8
Да идат да се разберат пред Догансарай- там ще се обединят.
35.
Радев,курво!
10.07.2020 21:18:40
20
10
Протестиращите на страната на Румен Радев, на бегом се насочиха към автобусите, които трябва да ги извозят. Блокираха движението около университета. Хората блъскат автобусите и ги замерват с бутилки, стигна се до сблъсъци между протестиращи и полицията. Единият от тях опита ритна полицай, през цялото време униформените се държат настрани и опитваха да не се поддадат на напрежението. Вече има двама арестувани.
34.
до РОУЗИ
10.07.2020 21:14:13
1
10
МОМЕНТА БЕШЕ ИЗПУСНАТ ПРЕЗ 89-та......
ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ РУМЪНСКИЯ СЦЕНАРИЙ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО.....
ВЕЧЕ Е МНОГО...АМА МНОГО КЪСНО.....

GAME IS OVER.......SORRY......
33.
бургазлия
10.07.2020 21:13:08
11
28
Оставка на Тиквата и тъпото му куче Гешев и на подлогите на мафията ВСС, които го избраха.
32.
Роузи
10.07.2020 21:04:51
2
27
Която и партия да дойде на власт резултат няма да има. Филма се прожектира вече 30 г. Има нужда от нова система на управление, без партии и религии с нови хора можещи и образовани. Този ред на управление си заминава като комунизма.
31.
ГОРЕ....ДОЛУ СТАМБОЛОВ
10.07.2020 21:01:58
5
19
ПРОТЕСТИ.......КОНТРАПРОТЕСТИ......
БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ЕДННИЕ ЗАТОВА НИ МАЧКАТ.......И БОЙКО КАТ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗАЕДНО С ПРАВИТЕЛЛСТВОТО...КАКВО...?????
ША ДОЙДАТ ДРУГИ ЛАПАЧИ.......И ..СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС........
ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ...ПОГЛЕДНАЛ СЕ...ПАК В ТИЯ....
30.
Кееееффффф
10.07.2020 21:01:10
11
28
Автобусите са блокирани. Герберастите не могат да излязат от София!!! Кееееееефффффф
29.
Мутрите на Радев
10.07.2020 20:57:06
28
18
Тръгнаха на бой последен!
Радев е мутра!
Долен продажник на щведите и на рашките!Военен съд за предателя Радев!
28.
Голем кеф
10.07.2020 20:56:33
10
6
Протестиращите наплюха репортера на Канал 1. Кефффффф )))))
27.
Притеснен
10.07.2020 20:06:33
6
23
Само се притеснявам, ако протестите се проточат ще могат ли гербаджийте да пращат всяка вечер автобуси?!
26.
Бунт
10.07.2020 19:55:14
10
33
ПОЧВА СЕ. ВСЯКО НАЧАЛОТО ИМА КРАЙ. ДА ИЗМЕТЕМ БОКЛУКА. НАРОДА ПРОПИЩА ОТ ТИЯ ГЕРБАЖИИ.
25.
Мутри вън
10.07.2020 19:54:21
7
17
.
24.
Пак шитни
10.07.2020 19:52:08
7
27
Тома Биков едно време нямаше ли да вкарва Борисов в затвора?
23.
Фикуса
10.07.2020 19:50:10
6
12
Станаха 14 души, ох дано се задържат!!
22.
До 15
10.07.2020 19:47:33
7
27
Така е, родителите ни лесно ги лъжат герберастите...Те не четат, лесно ги манипулират..не гледат в мрежата, където е истината, а само двете манипулирани тв....
21.
Народът се пробуди!
10.07.2020 19:45:39
5
33
Долу хунтата! Изтече ви времето!!
20.
Буда
10.07.2020 19:45:01
20
19
И какво като на протеста в защита на ГЕРБ има роми? Те не са ли хора? Те не искат ли да сложат нещо на масата тая вечер? 50 лева са си 50 лева.
19.
Разликата
10.07.2020 19:41:40
4
36
На единия протест са хора с различни политически убеждения, а на другия апаратчиците от партия ГЕРБ
18.
Фикуса
10.07.2020 19:39:12
11
24
Тъкмо мислех, че КОНТРАПРОТЕСТА станаха 11 души и той единият си тръгна!!!! Дошъл да иска огънче!
17.
*********
10.07.2020 19:37:40
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Поредният пуч в канала
10.07.2020 19:35:56
42
21
Борисов за пореден път му го начука на Румен Решетников!
Ако ще да се спраска от яд,служебен кабинет няма да има!
Военен съд по-вероятно да има за Руменчо Дескин красавец :)
15.
На 22съм
10.07.2020 19:35:10
12
33
Моля ви наборите кажете на родителите си да не подкрепят гербаджиите . Подкрепете който искате но не и Герб
14.
До 11
10.07.2020 19:35:00
37
18
Вече сме в чакалнята на Еврозоната и няма връщане!
Браво на ПП ГЕРБ, браво на Бойко Борисов!
Да празнуваме! Наздраве! Отворил съм 20 бутилки шампанско, 10 бутилки уиски и водка!
13.
ГЕГБ=ОПГ
10.07.2020 19:32:33
15
33
Оставка на МУТРАТА!!!
12.
до 11
10.07.2020 19:32:07
15
21
Ами Герб няма такъв обем от безработни безделници.
11.
Фикуса
10.07.2020 19:30:39
21
29
Това ли ви беше контрапротеста ве, пъдпъдъчета?? Ми то няма хора за едно мачле!! Ще ви пляскат по розовите дупета май!
10.
Радев е пътник
10.07.2020 19:26:54
28
31
Много го е страх,за това се крие зад Божков,а Цецо Василев му търсил имот в Белград!
23.07 го страхува,защото става обикновен човек,а не миропомазан,безотговорник!
9.
Pidal
10.07.2020 19:23:56
17
32
До6
Той Божков не е ли ваш спонсор на гербавите. На тях дал 60 млн. лв.
Другия Бобоков на кой вика БОС,на Тиквата. Аеде меши се с мангалите там на контрапротеста.Незабравяй да си носиш маската за да не хванеш вируса. За 50 лв които ти се полагат търси пикливият Нидялко
8.
111
10.07.2020 19:20:18
5
11
Жечо лудия, Адриана психото от 4 км. Таня мастията все отбор откачалки.
7.
Келето
10.07.2020 19:20:07
3
21
И к'во праим ся с вируса????... или той по митинги не ходи, само по дискотеки
6.
*********
10.07.2020 19:17:20
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Pidal
10.07.2020 19:14:02
22
44
Много мургави има на контрапротест който е в защита на Тиквата и Радост.
4.
Тото
10.07.2020 19:13:42
37
34
Ейй г-н Радев колко ви плати Божков за тези протести смешник! Не се наядохте ей! Корнелии и Манолова и тем подобни..Нали Божков плащал предизборната кампания на БСП.Смешници! Ясно,че всички крадат,но вие явно доста сте изгладнели за власт.Забравихте,че най-големите кризи бяха при управлението именно на вашата партия БСП. Видяхме ви и вас що за боклуци сте!! Извадиха ти кирливите ризи и на теб и скачаш...Бъдете здрави Българи!
3.
короната
10.07.2020 19:06:47
3
25
Събирайте се така на групи по 100-1000-10000 човека, но не забравяйте че коронавируса и оня с метлата само това чакат!
2.
Sarafa
10.07.2020 19:02:04
5
28
2000 потника се събрали Еми идат избори изразете си правото на вот и бутайте правителството.Но да не стане пак мързеше ме да гласувам.Правителство се сваля като си упражниш правото на глас така само кучетата лаят.
1.
НСО
10.07.2020 19:00:58
35
27
смЕх,комунистическия президент яхна вълната на ... червените си приятели...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори