×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаи от Бургас в луда гонка с 27-годишен, подкарал бясно Мерцедес без книжка и в насрещното


Полицаи от Бургас в луда гонка с 27-годишен, подкарал бясно Мерцедес без книжка и в насрещното
Щракнаха белезниците на шофьора, отказал да го тестват за наркотици
15 Юни 2020, Понеделник, 09:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

 Въпреки подадените светлинен и звуков сигнал, автомобилът ускорил скоростта, а ченгетата го преследвали

27-годишен криминално проявен бургазлия вдигна на крак ченгетата в Бургас, след като подкара бясно в насрещното лекия си автомобил „Мерцедес”. Екшънът като от „Бързи и яростни” се разиграл в малките часове на нощта на 14 юни. Около 3.50 часа в района на бул. „Тракия” в Бургас, полицаи от Второ Районно управление – Бургас забелязали „Мерцедес”, с бургаска регистрация, движещ се с висока скорост и в насрещното пътно платно.

 Въпреки подадените светлинен и звуков сигнал, автомобилът ускорил скоростта си и се отправил в посока от ул. „Проф. Яким Якимов” – кръговото кръстовище на „Метро” - кв. „Ветрен”. След кратко преследване автомобилът е спрян на бензиностанция „OMV”, като е установено, че е управляван от 27 годишен криминално проявен бургазлия, с когото се придвижвала и 25 годишна бургазлийка. Констатирано е, че шофьорската книжка на бургазлията е изтекла. Водачът е изпробван за употреба на алкохол / като дрегера дал отрицателен показател/, но отказал да бъде тестван за употреба на наркотици. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

 




15
Коментара по темата
15.
Според
16.06.2020 01:53:17
1
2
Флегмите, нормални хора в бургЪз няма
14.
Айтоски
15.06.2020 17:03:42
1
5
Това ония дилър на дребно с онуй грозно матирано зелено 25 годишно clk-a ли е
13.
Антената
15.06.2020 13:19:07
0
8
Луда "гонка" за около 150 метра ,това е цялата гонка
12.
#ЩайгаРейсинг
15.06.2020 12:07:27
1
12
До кога някви джигити с щайги и кошници ще тормозят и застрашават живота на гражданите по улиците на държавата докато карат каруците и антиките си все едно са Вин Дизел, ама без акъла, топките и колата . Крайно време е да се направи нещо по въпроса, защото няма да остане пукнат избирател, умрелите не гласуват .....неуважаеми управряващи.
11.
До 8
15.06.2020 12:03:08
0
18
Хората не искат сеир. Те просто искат да се спазват правилата. А какво да правят с такива отпадъци, като теб, които не искат да спазват правилата? Каквото се прави с останалите отпадъци! Чистиш и това е!
10.
Бургасмвр
15.06.2020 11:44:03
3
17
Още един чекиджия ще ходи пеш дълго дълго време.А сега тази разпоретина дето се е возила с него ще смуче на някой друг колбаса!
9.
11:01
15.06.2020 11:01:20
2
17
Това лайно шумеше с този изтърбушен пърдялник из града още преди вечерта. Няколко пъти профучаваше покрай района на блока с твърде висока скорост за шофьорските си умения. Чудо е, че всичко се размина без странични пострадали, а и той самия.
8.
До МН
15.06.2020 10:54:36
31
4
Земибсе ликвидирай клавиатурен боец . Целия саит сте нещастници . Чакате да четете сеир щото сте шматки и живота ви е чехъл!!!!!
7.
MN
15.06.2020 10:14:34
2
24
Вижте полицията в САЩ. Там полицията ги ликвидира без проблем. Когато и нашата полиция започне да действа, като тяхната ще се оправят нещата. Като ликвидират няколко, като този от Славейков и ще видите как драстично ще намалеят случаите в страната на подобни прояви. Няма да посмеят да седнат пияни и друсани зад волана. Ще им държи влага.
6.
Баххх мааа муууу
15.06.2020 09:59:13
1
19
След 8 часа не излизам сидя си у дома и гъкам рикия с домати и краставици
Амчи то вечер е страшну ве
5.
Да бе "Бургазлия"
15.06.2020 09:55:31
0
20
Как да спре всичко тва като те работят за наркобосовете. Има цял СОТ на наркобос за пенсионирани полицаи.
4.
Бургазлия
15.06.2020 09:39:54
2
40
Отново наркоман зад волана на колата. Ужас, в Бургас много млади хора станаха наркомани.
Господа полицаи, прокурори и съдии, не ги жалете тези наркомани. Оставяйте ги в арестите. Осъждайте ги.
Отървете ни от наркоманите-убийци на пътя.
3.
Преминаващ
15.06.2020 09:36:41
2
10
А пък бургазлийката го е държала здраво за скоростния лост, тоя бургазлия хахахахаа
2.
SubZero
15.06.2020 09:30:22
1
15
#pikotoneproshtava
1.
Da
15.06.2020 09:25:34
1
30
Пак хубаво, че не зави по Александровска.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в пътен знак Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения Синоптиците бият тревога заради интензивни дъждове и сняг, възможни са наводнения В шест области е обявен жълт код за опасно време  6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност
Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори