×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сашо Кадиев лъсна както Катето Евро го е родила и се хвърли от 8-метрова скала


07 Юни 2020, Неделя, 16:00 ч.

Синът на Катето Евро документира скока си в ледените води в социалните мрежи

Изцепките на водещият на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви Александър Кадиев нямат край. Макар че е на 36 години, актьорът продължава да е все същата луда глава, както в бурните си детски години. Последното налудничево хрумване на Кадиев бе да скочи чисто гол от 8-метрова скала в река Вит край ловешкото село Ъглен. Там се намира природният феномен „Дупката”, скален мост, извиващ се над водата.

Синът на Катето Евро документира скока си в ледените води, както майка го е родила и публикува видеото в социалните мрежи. „Сега ще правя скок от 8 метра, през дупка в река”, заяви преди да се хвърли във водата Кадиев. Актьорът демонстрира странно чувство за хумор и с вик се метна през процепа в скалите във водата, а доволните му крясъци продължиха и след скока. Скокът му без дрехи раздели неговите последователи в социалните мрежи на две. Част от тях бяха възхитени от идеята му да се метне без дрехи от високо, други обаче се възмутиха от неразумната му постъпка. Няколко дни по-късно Кадиев публикува ново видео, на което се вижда, че се забавлява, катерейки 30-40-метрова скала, обезопасен с въже. Очевидно въодушевен от новата любов, която го споходи, водещият е готов на какви ли не лудории.

Майка му, актрисата Катерина Евро, неведнъж е разказвала спомени от лудите му детски години. Малкият Сашко бил доста щуро и непослушно дете, което било доста изобретателно в пакостите си. Кадиев често ядял пердах от родителите си. Като дете бъдещият носител на най-престижните театрални награди „Икар” и „Аскеер” бил голям хулиган. „Сашко вършеше непрестанни гадости, енергията му можеше да захрани атомен реактор”, спомня си днес звездата от „Оркестър без име”. Всяка година на 1 юни актьорът има повод да припомни белите, които е правил като дете. Връщайки се назад в годините, Сашо си припомня щуротиите и отчита, че те са били наистина опасни.

„По едно време се пързалях с найлон по съседския покрив и паднах в една преспа сняг. Счупих си крака брутално. 6 месеца бяхв гипс в екстензии, пълен с пирони, водеха ме с инвалидна количка, бях с патерици. После ходих на морета, скачах от скали, не можех да плувам, за малко да се удавя на два пъти. Крадях водно колело в морето и влизах навътре без да мога да го управлявам и да плувам”, разказвал е Кадиев. Продавачите от сергиите пък още щом видели майка му да тича, без дори да е попитала нещо, направо я насочвали накъде е поел синът й. Въпреки огромното му желание да спортува нещо, майка му категорично отказвала да го запише на гребане или ски. Сашко бил готов дори на балет да ходи само, за да има някакво странично занимание. Когато бил на 10 години, преподавателите му отказали да го вземат на зелено училище, тъй като бил много див. Катето Евро обаче им устроила скандал, в който изнесла и дълга лекция, че нарушават човешките му права. И така Сашо заминал на лагер.

Всеки път, когато малчугана отивал на море в почивната станция на артистите, останалите курортисти си събирали багажа и се изнасяли, тъй като почивката им се превръщала в кошмар. „Бяхме на морето преди години – аз и баба ми. Майка ми е снимала филм. Бил съм много малък, но съм създавал големи неприятности на баба. В един момент сме се возили в едно от тези туристическите влакчета по морето. И аз съм искал да скоча от влакчето в движение, и в паниката тя ме хванала за ръката точно преди да падна. А аз като по филмите съм искал долу, да се жуля леко по асфалта. Разбира се, влакчето спряло, защото баба ми се развикала. Беше много нервирана след това. Звъннала на майка ми и казала: „Кате, повече не мога със Сашко! Просто сега ще отида тук и ще се самоубия!”. А ние сме били в Слънчев бряг. И майка ми казала по телефона: „В Слънчев бряг няма високи сгради, най-много като скочиш, да си направиш нещо друго. По-добре отиди в Бургас, качи се на хотел „България” и оттам се хвърли”. Много такива щури случки имам! Но днес смятам, че много съм се променил. Отдавна не съм този палав човек. Не знам дали е за добро...”, философства Кадиев.

Друг път, по време на пролетната му ваканция в Лесидрен на станцията на кинодейците, майката на Катето Евро заявила, че ще се обеси на отсрещната върба заради щуротиите му.  Няколко дни актрисата не смеела да се обади, защото била наясно каква е ситуацията. Когато най-накрая се престрашила и попитала какво правят, бабата на Кадиев казала с подозрително спокоен тон: „Седя си, Кате, тука на прозореца, вали дъжд, гледам отсреща красивата голяма върба и...Сега ще отида и ще се обеся на нея! Това дете е изрод!”

Макар че е татко на 5-годишната Катерина, актьорът си е все същата луда глава. Катето Евро, с която делят един покрив в наследствената й къща в Кокаляне, е разказвала как Сашо нощем слизал от втория етаж и тършувал докато не открие лакомствата й. Актрисата била принудена да крие шоколадите си на доста необичайни места, но той ги откривал дори, когато били мушнати в пералнята, между прането.

Екранната му партньорка Деси Стоянова пък така и не успя да свикне със странностите му, въпреки че тандем от няколко години. Дисонансът между двамата си личи при напъните на Сашо да я прекъсва с фриволните си изцепки, докато тя гледа по-сериозно на работата си. Различията им лъсват особено ярко, когато артистичният Кадиев излиза извън ролята на водещ и започва да се кълчи из студиото по време на ефир, пише "Уикенд"  
 




В категории: Лайфстайл


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
kadiev e nomer 1
17.06.2020 19:32:08
0
1
iskam da mu lapam pishkata dori i malka
3.
Ваня
07.06.2020 17:30:30
0
8
8 сантиметра му е пишката , а скалата 1 метър.
2.
Здравко
07.06.2020 17:28:47
0
7
Скоро и неговата ще видим гола.
1.
Симитлийски международен шофьор (тираджия)
07.06.2020 17:01:00
2
10
На мама педерастчето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори