×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Имахме уникален морски санаториум в Свети Влас. Днес там се издига огромен хотел


Имахме уникален морски санаториум в Свети Влас. Днес там се издига огромен хотел
Години след промените бе приватизиран, дейността му е прекратена. Сега е изграден мощен хотелски комплекс, но лечебно рехабилитационна дейност няма
06 Юни 2020, Събота, 18:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тази година ще се навършат 55 години от откриването на Морския санаториум” Д-р Параскев Стоянов”, намиращ се между Несебър и Свети Влас

Много често сме слушали да се говори, най-вече от ръководители на държавата, че децата са бъдещето на нацията и грижата за тях е първостепенна. А ликвидирането на Морски санаториум доказа, че това са само думи, които нямат покритие. Необяснимо е това, което се случи със здравното заведение, като се знае, че децата, преминали през него, през всичките тези години не са получавали астматични пристъпи, за разлика от местоживеенето си.

На 1 октомври 2020 ще се навършат 55 години от откриването на новия Морски санаториум” Д-р Параскев Стоянов” между Несебър и Свети Влас. Официално и тържествено е открит на 1 декември 1965 година от тогавашния министър на здравеопазването д-р Кирил Игнатов. Тази изключителна социална придобивка с национално значение, бе дело, преди всичко на Санаторно Курортно управление към Министерството на здравеопазването, на Окръжния народен съвет Бургас и с определен принос на ръководството на град Несебър, припомня socbg.com

Историята:

Създаден е, като санаториум за малокръвни деца, още през 1905 година край Варна под ръководството на д-р Параскев Стоянов. За първи път той полага началото на лечение, чрез използване на слънцето, въздуха и главно морето, основно против „жълтата гостенка” туберкулозата. Съобразно измененията на здравната обстановка в страната тогава, санаториума непрекъснато обогатява профила си, като обслужва и възрастни, но усъвършенства първоначалният си профил.

През 60 –те години на миналия век, вече материалната му база застарява, развитието на стопанския туризъм край Варна „ притиска” съществуването му и възниква идеята за преместване на друго место. Специалистите курортолози, преценяват, че най подходящо е местото между село Влас и Несебър, където щастливо се съчетава слънцето с планинския въздух, който като из някой улей се смесва с морския и обгрижва морето.

Строителството на новата площадка започва през 1963 година от СМК Район Курортно строителство Несебър. Първият етап на детските заведения е готов през втората половина на 1965 година. И ето: На 1 октомври 1965 година 5 автобуса, тридесет линейки , 120 деца и многоброен персонал пристигат в новите сгради на готовите блокове на ІІІ -то и ІV-то детски отделения. Посрещнати са от малък, все още необучен, но ентусиазиран персонал.

Продължава строителството и на останалите отделения. През февруари 1966 година тук се преместват и отделенията за възрастни. Новото заведение заработва С пълен капацитет. В този си капаците то разполага с 438 легла с 2 възрастни, 2 детски ортопедични и 2 детски белодробни отделения , санаториално основно училище до VІІІ клас ,3 жилищни блока в чертите на санаториума и 2 в гр.Несебър,кухненски блок и столови, ремонтна работилница, обширен и озеленен парк, извоювана прекрасна плажна ивица…

С новото си местоположение, съвременни условия за работа, с отличните си резултати по лечение и обучение на децата Санаториума получи голяма популярност в страната като социална придобивка. Допринесе Несебър да натежи още повече като най- големия национален курорт и почивно дело. Допринесе за подобряване здравното обслужване на населението от общината, много хора от Св.Влас и Несебър намериха приложение на своя труд. С него се обогати и разнообрази с различни специалисти и високо квалифицирани кадри града. Колектива участва в обществения и културен живот , организирана бе разнообразна културно масова дейност сред колектива и пациентите.

Постижения се дължат на високо квалифицираните кадри и тяхната съпричастността към хипократовата клетва. Тук на първо место трябва да подчертаем изключителната роля на ветерана на санаториома и създателят му тук у нас главен лекар, доктор Христо Сунгарски до 1972 г. Той прояви неимоверно делови организаторски качества, изключителен творец- стопанин при създаване на пълноценни условия за функциониране на този специфично сложен рехабилитационен център.

Признателност към следващите главни лекари Зорка Селиминска до 74 , Вячислав Куртаков до 81, Виолета Йовчева до 91, Асен Върбанов до закриването му. Признания към огромния лекарски, медицински, рехабилитаторски , санитарен и обслужващ персонал.

Училището към санаториума функционира при специфичните условия и заболявания на децата още с откриването му тук. Признателност към първия директор Неделчо Богданов и следващите Радка Пеева, Красимир Косев и Тянка Маринова до закриването му, към близо четиридесетия учителски и възпитателски колектив.

Признателност към сектор административно стопанска част, който се грижи за функционирането на това голямо стопанство и материална част, нейното поддържане.Това са господата Куминков, Петрохански, Ламбов, главните счетоводители Желев, Петров, Ерменлиев, завеждащ културно масовата дейност Иван Дерменджиев и др.

Днес Морски санаториум не съществува. Години след промените бе приватизиран, дейността му е занемарена, затихваща и прекратена. На неговата територия бе изграден мощен хотелски комплекс, но лечебно рехабилитационна дейност няма. 

Да си спомним с добро и признателност към всички бивши кадри на Морски Санатариум „Доктор Параскев Стоянов”! .


В категории: Ретро Флагман


45
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
45
Коментара по темата
45.
ДО 25
08.06.2020 09:03:34
0
16
заради здравословни белодробни проблеми , учих там, когато бях 3-ти клас. Цяла година прекарах там,а след това и по цели лета. Много съжалявам,че го няма вече, защото там се лекуваха много деца. Ние бяхме асматици и там беше нашето спасение. Имаше спално,училище, развлечения, много добра рехабилитация. Сега съм на 35 години и за такъв вид рехабилитация в България, на това технологично ниво , не съм чула. Е ето сега сме развити, защо няма такова място???
44.
Н.георгиев
07.06.2020 22:09:21
0
20
16 месеца бях пациент, 12 години работих като лекар там, а адресната мирегистрация е там поне за следващите 8 месеца. Най-хубаво ти ми години преминаха там и не съжалявам за това.
43.
въйй
07.06.2020 18:54:22
4
3
много сте неграмотни...честно!
42.
до 40
07.06.2020 16:02:46
2
6
"Големите" безнесмени така си перат мръсните пари, чрез празните хотели, обаче малките, които се числят, че така ще забогатеят жестоко се лъжат. Така че на тия първите изобщо не им пука...
41.
*********
07.06.2020 15:20:19
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Гражданин
07.06.2020 11:36:32
0
30
Нявсякъде е осеяно с Бетонни мастодонти ( и по-малки такива, тип - бункерче). Стоят полупразни ( в добри години) и призрачно празни сега. Всеки 2-ри решил да става инвеститор, прави някакви безумни кутийки и чака да ги "пълни" с туристи и да става богат. Няма място къде да се обърнеш, отвсякъде те дебнат апартаментчета и хотелчета. А около тях - мръсотия , турски парцали, китайски сувенирчета, натрошени плочки, строителни отпадъци..някъде дори канализация няма, пълна анархия! Затова пък цените са европейски. Съсипахме си морето, природата, всичко. Чакайте да дойдат сега българи да ви напълнят безумно многото стаички, дето ги нацвъкахте на всеки ъгъл. И тази година ще мине - и другата ще дойде, може и някой чужденец да се излъже, но пак Никога не може да си напълните "комплексите"! Човешката алчност, не знае никакви граници. Тъжно.
39.
Vzlgsgosogs
07.06.2020 09:44:20
3
16
ХУНТАТА ИСКА ДА ГО ОТКРАДНЕ ОТ ЗЛАТЕВ
38.
до 25
07.06.2020 09:10:43
0
19
Явно си твърде млад или си от новите партийци, за да мислиш по този начин. На коя сграда в града ни, например, можеш да сажеш, че е модерна, функционална и допринася за нещо революционно?! Защото аз мога да ти изброя няколко, които бяха построени последните години в разрез с всяка логика и модерна архитектура, още повече, че не само не допринасят, а са в ущърб за града ни.
37.
Всичко унищожиха
07.06.2020 00:43:11
0
34
Тази година ще се навършат също и 52 години от създаването на общинският хлебозавод, но и него го няма. Ликвидираха го на 50 годишнината му.
Та много предприятия се затриха, а нови на тяхно място няма. Като дойдат избори започват да говорят и да обещават, а сетне - не ги търси.
36.
мнение
07.06.2020 00:21:58
3
32
Повечето във Флагман не са журналисти, а събрани от кол и въже драскачи. 90% от писанията им са препечатки, като най им се отдават тези за секса. Тук-там има нещо авторско и следват някакви заклинания и заплахи, че са защитени от закона за авторско право и ако някой им го препечата ще го съдят. А като им видиш словореда и граматиката - ум да ти зайде! Обичат и гръмките заглавия, много от които нямат връзка със статията.
Много обичат да манипулират оценките "за" и "против" на читателите и го правят редовно, когато не им изнася. Обичат и да трият постове, ако не са в техен интерес, с един стандартен текст, че тези коментари не са по темата. Не зачитат никакво друго мнение освен тяхното. Понякога дори блокират IP адреси и не допускат коментари от тях. Много демократично, а? Пълна цензура!
В същото време откровено цинични и отвратителни постове ги пускат.
Та това е за Флагман. Не търсете у тях журналистическа етика, няма да я намерите.
35.
До този с буква К
06.06.2020 23:56:19
2
13
МАНАДЖЕМЕНТ.....смях, смях, смях! Като ти видях правописа и ми е ясно колко си прост! Вместо да даваш оценки и акъли, вземи се ограмоти и образовай!
34.
Да плюят им е хоби
06.06.2020 23:51:31
0
33
На две приятелйи децата оздравяха от астма благодарение на санаториуна. Ина и в ямболското село Стефан Караджово рушащ се огромен санаториум който бе единствен за лечение на кожни заболявания. Оплюващи, когато болестите стигнат до децата ви тогава ще се сетите за написаното
33.
Аз
06.06.2020 23:27:05
0
29
Имат хотели сега,но нямат туристи. Кел файда...Почнали да ми говорят за лечения и такива глупости,тъпите бизнесмени. Да се навират под земята на 2 метра и да се разкарат. Катафалка с ремарке не съм виждал,а и синове и дъщери на богаташи освен к'рви и п'дали няма различни...
32.
mdaaa copy pase
06.06.2020 23:03:31
3
20
Флагман, подло играете, да сте учили за журналистическа етика, или си купихте изпита? Колко мнения ми изтрихте, за това, че показвах, как златната акция срути санатариума и си построи хотел. И сега излизате със "своя" супер гупер статия. Гадове сте, поне пишете, че от форума сте научили, не сте правете на хитри!
31.
Пешо кура
06.06.2020 22:28:45
2
37
Имаше и доктори , имаше държава,нямаше корупция имаше съд за некадърниците
30.
Ми
06.06.2020 22:16:59
1
50
1994 строях къща във влас. Имах един работник от брацигово. Беше асматик. Та той казваше, бате, така леко дишам тук както съм дишал само в сандански. Санаториумът беше. Сега там има два мастодонта на златев. Дано му пишат епитафията.
29.
Huhhjj
06.06.2020 21:51:28
17
18
И баба имаше курник но вече го няма. Преди време половината бургазлии бяха на издръжка на Балкан турист- Сл.бряг . А другата половина бяха на издръжка на Нефтохимическия завод. Голямо цуцане, но вече го няма.
28.
Бай Дечо до 25
06.06.2020 21:43:01
1
21
Хал- хабер нямаш за какво иде реч, мойто момче!! Така и ще се чудиш цял живот! Защото сляпо вярвате на интернет, където както пише също че в Лох Нес имало динозавър! За него чудиш ли се?!...
27.
*********
06.06.2020 21:26:40
2
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
уй4о
06.06.2020 21:15:43
7
32
било е хубаво време...и не се е крадяло толкова...
25.
Винаги съм се чудил..
06.06.2020 21:00:49
51
15
Кой ни дърпа назад?? Отговорът е един и той е българският манталитет. Защо е тази носталгия към соц. панелките и тази ненавист към модерната архитектура? Защо винаги когато някой реши да направи нещо революционно, нещо нетипично за българската действителност, винаги следват протести срещу създаването на нещо ново, нещо хубаво? Защо българите искаме да приличаме на страна която е в соц. лагера и през 21 век?
24.
k
06.06.2020 20:52:20
3
9
ooo vie se setihte tozi hotel go ima ot 3 godini daje dva sa veche tctct pak bavni raboti
23.
Язон
06.06.2020 20:37:12
12
15
И баба имаше курник но вече го няма. Преди време половината бургазлии бяха на издръжка на Балкан турист- Сл.бряг . А другата половина бяха на издръжка на Нефтохимическия завод. Голямо цуцане, но вече го няма.
22.
ИМАХМЕ
06.06.2020 20:32:39
4
16
и свобода на словото .уж ,де . де ми е коментара ,бе . напрао изчезна като социализъма ,бе , като странджански цървул изтърван у некой град ,ко става тука ,бе
21.
ALF
06.06.2020 20:29:48
1
38
д-р Харитонов, д-р Томов - уникални лекари.
20.
Вафла "Хелиос"
06.06.2020 20:08:54
2
73
Хотела струва над 120 МИЛИОНА лева и е построен с крадени пари НЕплатени данъци за внос на горива към българските държавни институции НАП, Агенция Митници, Финансово Министерство
Крадеш от данъци, правиш контрабанда с горива,с ДДС мамиш после СТРОИШ хотели на първа линия на морето
Сега вместо бг пенсионери и болни деца да дишат свежи въздух с отрицателни йони разни богати Казахстанци, руски тьотки-бухгалтерки в Московската община и родата им ще почиват там
19.
ДЕМОНкрация!!!!
06.06.2020 20:08:17
11
49
Комунистите строяха с мисъл и грижа, а ДЕМОНкратите рушат и издевателстват!!!
18.
К
06.06.2020 19:50:17
23
11
Има един уникален предмет финанси — който почти беше забранен при комунизма.
За да остане едни нещо трябва да има финансова отговорност, собственик и манаджемент.
17.
Д
06.06.2020 19:48:40
23
14
Виж лицата и речите на селяци като Живков и Брежнев и става ясно защо фалира комунизма.
16.
Юро
06.06.2020 19:46:28
28
11
Защо уникалните болниците във капиталистическите държави още живеят и се развиват а недораслата комунистическа хунта фалира България и Русия?
Учете капитализма!!!!
15.
До №6
06.06.2020 19:45:45
2
55
Златев прилапа санаториума още по времето на царя. А преди това отказваха да връщат земеделските земи в района и се говореше предварително, че ще ги вземе той. Всъщност Златев взе много повече земя от тази върху, която беше санаториума.
14.
Хахаха
06.06.2020 19:44:21
34
10
Какво му е уникалното на дядките от БСП.
Направиха уникален фалит!!!!!
13.
К
06.06.2020 19:43:26
5
18
Гледай да произвеждате нещо стига пак със плажове и лешперство!!!!!
12.
Д
06.06.2020 19:42:09
16
6
Мразя общо неясен род: имахме.
Няма
Такова нещо.
Всеки предмет си има собственик.
11.
Н
06.06.2020 19:40:10
31
15
Строен върху Крадени земи.

Ако е бил уникален за няколко партийни секретаря явно те са го крали и фалирали.
Защото явно нищо общата работа всеки я краде.

“Имахме”

Ама защо не питате преди тази невъзможна дума преди 1944та на кой са тези земи?

Не са били наши. Били са на някой.
10.
Dr. GT2
06.06.2020 19:39:39
0
67
На това място прекарах почти 6 години от живота си през 90-те г. на м.в. Мястото е уникално! Може би най-доброто! Според мен! :)
Имаше лафка, на която можех а си купя вафла "Свежест".
Пълничък човек обикаляше с каручка събираше помията( остатъкът ) от храната.
Имаше "Барказ" с брезент, който разнасяше храната в баки.
Транспортна линейка за персонала си.
Автобус, който ги взимаше сутрин и ги връщаше.
Д-р Харитонов беше най-приятния лекар, който бях виждал, а д-р Димитров - най-плашещия. :)
Идваха и учители.
Г-жа маринова беше директорка на училището за основно образование "Д-р Петър Берон".
Персонал от лекари, сестри и санитари...
После пътувах до там с колело през 2007-ма г. и още съжалявам, че не си взех тогава фотоапарата, за да го снимам.
Има надгробна плоча на крайбрежната стена - на починало момиче откъм посока "Елените".
Имаше един маниак г-н Гаврилов, който си падаше йогист и харесваше тенисът на маса.
В дншено време не бих могъл да си представя такава организация, както някога са имали хората, подпомагани от държавата с цел здраве за хората от всякакви възрасти.
9.
Bgman
06.06.2020 19:37:09
5
21
Партньорите на белот трябва да се поддържат...
8.
Георги
06.06.2020 19:27:47
6
63
Имахме много уникални неща, които бяха унищожени умишлено. Ами селското стопанство, образование, металургия, химически заводи и още куп други?! Някой да помни да е ял ГМО, да си е белил краставицата или пък домата да има вкус на гума? Да се чудиш пилешкото защо синее, а като влезеш в месарски магазин защо мирише на мърша? Туризма се крепеше по-дълго време, обаче и на него му дойде реда. И за какво? Заради едната алчност и копнеж да демонстрират влияние и богатство.
7.
Стефан
06.06.2020 19:18:27
0
68
То да беше само санаториума...всичко сега е една голяма бутафория бълваща пари за определени хора! Жалко е и непоправимо!
6.
FBI
06.06.2020 19:02:09
0
46
Сега се разбързаха като финикийци някои "бизнесмени" да правят балнео туризъм. До вчера не искаха да чуят за тува - изпраха крадените пари в грозни бетонни мастодонти с по 2000 легла база. Не че ги е много еня за болните хора, просто сега умуват други начини да крадат!
5.
@ № 1
06.06.2020 18:58:04
9
45
А кой му го подари!Не беше ли банкянската мазна мутра!
4.
Видял и препатил
06.06.2020 18:52:01
0
81
Koлко много болни деца (астматици и не само) се лекуваха успешно. Там въздухът е уникален - смес от море и Балкан!
3.
Бай Пешо
06.06.2020 18:49:29
0
66
Мачкай, КОРОНА!
Като няма съд и справедливост, има корона!
Хаир да не видят тия идиоти дето съсипаха санаториума.
2.
Koko
06.06.2020 18:36:23
0
73
Нещо повече хотела е изграден с парите от народа което конпи неще да провери
1.
Гнус
06.06.2020 18:36:19
0
69
Златев го прилапа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори