×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това ръководство на БСП е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си


Това ръководство на БСП е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си
Позициите на ръководството са имитация и профанизиране на политиката, смята Ангел Найденов
08 Май 2020, Петък, 10:24 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Поведението му най-вече в лицето на Корнелия Нинова е отвратително, казва членът на Националния съвет на партията

Ангел Найденов е на 61 г., член на Националния съвет на БСП. Политик с огромен опит, бивш депутат в няколко парламента и министър на отбраната (2013 – 2014 г.). Един от малкото откровено прозападни кадри на соцформацията. Потърсихме го за блиц-коментар на случващото се в партията и лидерската битка, която се очертава между председателя Корнелия Нинова и заместника й Кирил Добрев.

- Г-н Найденов, какво се случва на „Позитано“? Като че ли има някакво затишие пред буря.

- Това, което се случва в момента в БСП, е толкова отвратително, че наистина не желая да влизам в пространни коментари. Става дума за поведение на ръководство, най-вече в лицето на председателя на Националния съвет Корнелия Нинова. Става дума за липсата на изразени позиции, макар и в период на изолация и на социално дистанциране. Става дума изобщо за взаимоотношения, които отблъскват от БСП и членовете на БСП, и симпатизантите на партията. Това ръководство е на път да затвори вратите на „Позитано“ след себе си.

- Все пак БСП излиза с някакви позиции, във вторник имаше и пресконференция.

- Това е имитация, това не е политика. Тези позиции на ръководството са профанизиране на политиката. Вижте само отношенията към работещите в апарата на „Позитано“, дори и да приемем, че са с мнение, различно от това на Корнелия Нинова и Атанас Зафиров. Това е долнопробна саморазправа заради това, че хората имат мнение и различия с ръководството.

- Имате предвид новите пет съкращения, които бяха обявени тази седмица?

- Да, тях основно. Но те са само малка част от видимата част на айсберга на „Позитано“.

- Кои са петте съкратени?

- Това са служители в апарата, партийни организатори, отговарящи за отделни региони, които очевидно минават за хора на Добрев или най-малкото за хора, които не се харесват на Корнелия. Да обявиш като причина за съкращаването намаляване на обема на работа, при положение че повече от половината от отчетно-изборните конференции не са приключили, че предстои Конгрес и пряк избор на председател, е елементарна уловка.

- В официалното прессъобщение се казва, че съкращенията са заради липса на средства в резултат на намалените субсидии.

- Това бе обявено преди това. А това, което прочетох от Добрев като причина, е „заради намаляване на обема на работа“. Дори и той реагира!

- Да, всъщност някъде излезе информация, че Кирил Добрев е пуснал някакво обръщение до съпартийци, което обаче не е публично.

- Да, има такова.

- И какво пише той?

- Посочва, че „намаляване на средствата“, „необходимост от пестене на средства“ са аргументи, които са били използвани преди това – нещо от този род. Големият въпрос обаче е липсата на позиции и на политики по отношение на това, което се случва в България, но в момента нямам възможност да коментирам темата в дълбочина. Ще го оставим за друг път.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
Норд
09.05.2020 10:10:29
2
4
Ангеле, голям въздух си под налягане
6.
Сикишев
08.05.2020 18:08:04
2
5
Тези чугунени глави (БСП , ДПС ,АТАКА) са една политичесто тяло.Колкото по бързо отпаднат от политическият живот на България талкава по добре за всички нормални хора в българия.Само на мушениците , крадците и търтеите (мързеливите ) в България може да липства тази сган.
5.
Гошо
08.05.2020 14:17:48
3
13
Една проскубана кокошка, командори цялата червена пасмина. В момент в партията е гнездо на змии, а най-голямата интриганрка е усойницата КУРнелия!
4.
Гербер
08.05.2020 13:26:46
22
9
Това ръководство на ГЕРБ е на път да затрие България след себе си
3.
08.05.2020 11:07:35
6
17
ако сегашната ти жена беше шеф на БСП,щяхте да имате най-малко 200 депутати....ха.ха.ха.
2.
В
08.05.2020 11:03:20
5
21
БСП нямало пари,партията фалира,та те за 10 год. докараха до фалит 2 пъти цяла държава,че една партийка няма да разсипят крадците,това се очакваше отдавна.
1.
46 милиона дупка Варна
08.05.2020 10:47:47
6
17
А Гергов е патерица на ГЕРБ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори