×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: Къде трябва да се сгодите


29 Февруари 2020, Събота, 17:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте къде са най-подходящите места

Предложението за брак е един от най-вълнуващите моменти за всяка двойка. Някои предпочитат да се случи на публично място и да има еуфория, а други - искат да е интимен момент и да е много красиво.

Ето къде да се сгодят зодиите, според проучване на PsychicWorld.com.

Овен - Във въздуха

Те са приключенци, обичат адреналина и той трябва да съпровожда и предложението за брак. Би им харесало да получат предложение преди скачане с парашут, при летене с балон или просто в самолета, отивайки на почивка.

Телец - На семейно събиране

Телците са традиционалисти, държат много на семейните ценности и роднините. Ще ги трогнете, ако им предложите брак на семейно събиране с вашите или техните роднини. Те държат най-много на близките и искат да са там.

Близнаци - На плаж

Тези зодии обичат вниманието, диви и щури са - ще се зарадват на предложение по време на лятната почивка. Но жените Близнаци ще предпочитат да е на частен плаж - да няма много хора около тях.

Рак - В дървена колиба

Те държат най-много на партньора си, живеят, за да обичат. За тях това е момент, за който най-много са мечтали и искат любов от приказките. Ще е най-романтично да им предложите в дървена колиба в гората, ще се почувстват като в старите филми или в любовните романи.

Лъв - В ресторант

Лъвовете са огнени, страстни зодии, които не се славят със скромността си и обичат да бъдат забелязвани. Трябва им бляскаво предложение - така няма да могат да устоят. Предложение в луксозен рестарнт ще ги трогне, ще е романтично за тях, особено когато хората отстрани пляскат.

Дева - Вкъщи

Тези зодии са домошари, много трудолюбиви, обичат уюта вкъщи, тъй като сами са подредили всичко там и са се погрижили интериорът да е перфектен. Там са в свои води, чувстват се най-комфортно и ще са само с партньора - без да станат център на внимание.

Везни - В Париж

Те са управлявани от планетата на красотата, романтиката и любовта. Заслужават предложение на много романтично място, искат всичко да е вълшебно. За тях Париж не е клиширано място за предложение - напротив, много ще ви развълнува, ще получат своя приказен момент, пише Teenproblem.

Скорпион - На ваканция

Скорпионите много обичат да ходят на почивка с партньора - така имат повече време един за друг, споделят си повече, посещават нови места, активни са, научават нещо ново и се сближават. Най-хубаво ще им е, ако им предложите по време на ваканция - така показвате, че ги познавате и сте отдадени на тях.

Стрелец - При гмуркане

Те са най-големите приключенци на зодиака и трябва да забравите скучните и еднообразни предложения. Обожават да пътуват, да опитват екстремни спортове, да се забавляват - ще са на седмото небе да им предложите при гмуркане или катерене на скали, например.

Козирог - В замък

Големи традиционалисти и много морални. Държат на семейството, на обичаите и старите порядки. Перфекционисти са и ще искат предложението да се случи на красиво място - някой замък, дворец, който е с чудесна архитектура и пази духа на едно време.

Водолей - В градина/парк

Тези зодиакални знаци много обичат природата и красивите гледки. Чувстват се щастливи, докато се разхождат в градини и паркове с много цветя, дървета, езерца и т.н., тъй като са романтици, дори да го крият. За тях идеалното предложение ще е именно на такова място - много красиво, но не прекалено натруфено.

Риби - На лодка/кораб

Ясно е, че тези зодии обожават водните пространства - морета, океани, рекички, поточета, езерца. Чувстват се прекрасно на такива места, а и Рибите са големи романтици - дават всичко за партньора и обожават милите жестове. Ако им предолжите по време на разходка с лодка, ще са като в приказка.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
1
Коментара по темата
1.
в градина /парк
29.02.2020 18:02:09
1
1
респективно в гората
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори