×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на затвора с интересно предложение: Никулден да е почивен ден за целия Бургас


Шефът на затвора с интересно предложение: Никулден да е почивен ден за целия Бургас
Бранимир Мангъров от 2014 година живее в Бургас и е приел проблемите и празниците на града като свои
16 Януари 2020, Четвъртък, 15:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Денят е неучебен, празничен, но пък работен и създава много неудобства за гражданите, които искат да се посветят на празника, мотивира се Бранимир Мангъров

Началникът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров е отправил интересно предложение до областния управител Вълчо Чолаков, кмета на града Димитър Николов и Общинския съвет. Той предлага 6-ти декември – празникът на Бургас да се обяви за официално почивен ден.

В момента Никулден е неучебен, празничен, но пък работен, което създава много неудобства на гражданите, които искат да усетят атмосферата на празненството.

„Смятам, че обявяването на този ден за неприсъствен би позволило на много повече хора да изживеят пълноценно празника и посетят повече събития от богатата програма на Общината“, пише Бранимир Мангъров и уточнява, че самият той не е бургазлия, но живее от 6 години в града, който много обикнал. „Проблемите и поводите за радост на Бургас приемам като свои. Празникът на Бургас е и мой празник“, допълни Мангъров.

Предложението му ще бъде разисквано на постоянните комисии към Общинския съвет следващата седмица. Местният парламент има право да обяви неприсъствен ден, който официално да влезе в календара.  

 


В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
17
Коментара по темата
17.
До 15
19.01.2020 16:03:36
0
3
Освен че мога да чета книги ,мога и кораво да бачкам некадърнико прост.Ако си държ.некадърник освен да дремеш на бюро ,друго можеш ли.
16.
Главен Комисар
17.01.2020 11:40:08
0
4
До №5 Запознат: За твое сведение и за протокола, Мангъров е старши , а не главен комисар.Главен е шефа на Главна Дирекция Изпълнение на Наказанията в София.
15.
Кика
17.01.2020 10:50:29
4
1
Еййййй,Marinero,Marinero......,напъни си задните части над някоя дебела книжчица с която можеш да попрочетеш нещичко,да се явиш след това на някое конкурсче и да станеш и ти "хрантутниче,чантаджия и заплатаджия"!С мрънкане и завист не ставало.Четене му е майката,не само ядене!
14.
*********
16.01.2020 22:55:06
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Тоэ пък
16.01.2020 19:41:25
1
4
кога е работил
12.
Металотърсач
16.01.2020 18:28:53
1
10
Мангър-дребна турска монета.Каквато фамилията-такава и идеята.
11.
до 8 ПОДКРЕПЯМ
16.01.2020 18:20:30
5
5
Тоя пич какъв точно ПРОДУКТ произвежда И КАКВО РАЗБИРА ЗА ОБВЪРЗАНОСТА НА ИКОНОМИМИЧЕСКИТЕ ПРОЦЕСИ ????????????????????Да си гледа работата //ЗА КОЯТО НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ//// В МЕДИИТЕ ПОСТОЯННО ЧЕТЕМ ЧЕ ПАНДИСЧИИТЕ СЕ ДРУСАТ ПЪЛНО С ТЕЛЕФОНИ И КАВИ ЛИ НЕ ИЗВРАЩЕНИЯ!!! той седнал предложения да дава !!!!!!!!!
10.
работник
16.01.2020 18:15:53
4
8
Много добра идея!
Нали сме в Европа,щом е празник на града трябва всички фирми и институции да почиват,за да се разбере,че е празник на Бургас!
Но кск някои магазинчета ще оставт хирата си да почивт,а дсли им плащат извънреден труд по празниците,защо няма проверки и всички ше се научат д си плащат данъците и да плащат на служителите си както е по закон ако работят по празниците!!!!
Какво ми ги укривате!!!!Затова няма ред в тая държава,защото всички работодатели гледат да използват труда на хората,а длед това им замазват очите с компенсации което е нарушение на закона!!!!!
9.
Her Fliick
16.01.2020 18:15:29
3
6
Във Варна от поне 10 години общинския съвет обявява 15 Август за неработен ден за всички с работно място в общината. Имам приятели там и когато шефовете им искат да се работи на официалния празник на града им плащат двоен надник, както е редно според Кодекс на труда в РБ. Подкрепям предложението.
8.
Сульо и Пульо се правят на важни
16.01.2020 17:38:53
1
8
И като какъв го дава това предложение? Той въпросният празник мина преди 40 дни... Или само да се правим на важни? Пича като длъжностно лице да се замисли колко належащи неща има за оправяне в неговата система и да съсредоточи усилията си в тази сфера
7.
Флагман как може да печатате такава слабащина
16.01.2020 17:29:05
1
3
Ха! Няма да работи но няма и да получава пари. Няма тук платена НУЛА!!!
Който не работи няма да яде!!!
Като произведе $100 милиона със адски труд може и да излезе във ваканция вече завинаги!
Първо свърши работата после мисли за пенсиониране.
6.
Цар Борисов
16.01.2020 17:26:20
3
4
Ако наема човек който ми дава идеи за дни когато няма да работи а аз ще плащам — тогава веднага го уволнявам.
България вече е на първо място по празници и неработни дни!!! Ужас! Никой не иска да отвори офис в една държава която се надпреварва да НЕ РАБОТИ.
Този човек показа какъв е — мързел.
А дал ли е предложения как да увеличим постъпленията в Общината и заплатите на Българите? Как със почивки, ве човек?!!!
Това показва несериозно отношение на Флагман че принтира тази призовка за мързел! Какво му е интересното на един заспал почиващ народ? А искаме нови тротоари и нова гара, искаме нови коли и летище нали? Докога с дяволски предложения?!!!!
5.
Запознат
16.01.2020 17:09:21
2
8
Типично за главния комисар е да предлага високо полезни инициативи и промени, които водят до по-добър живот, професионален и личен. Усетихте ли иронията?
4.
njhcvln
16.01.2020 16:49:05
2
11
Смятайте този калпазанин, какъв ръководител е след като предлага такава щуротия. Идея си няма каква субординацията в държавата. Как изибщо може да си го помислиш, това нешо бе вуйка. Как точно ще освободиш хората от работа дори и тези на държавна работа. Само и единствено Общината като изцяло местна и независима структура можа да реши да не работи и училищата евентуално. Нямаш никакъв законов махнизъм да накараш останалите, никакъв , да не говорим, че това е лудост.....
3.
C 400
16.01.2020 16:29:16
1
12
Ха-ха-ха. А как точно ще "почиват" неговите затворници?
2.
Малоумник
16.01.2020 16:23:06
1
20
Който иска да се посвети на празника, намира време да му се посвещава. И как точно ще е почивен ден? За кого? Само за хората на държавна хранилка. И който използва този ден да с върши работа, няма да може да я свърши, щото тези, дето им плащаме заплатите с нашите д анъци, искат да се "посветят" на празника.
1.
Marinero
16.01.2020 15:55:53
4
21
Държавните хрантутници, чантаджии и заплатаджии все за почивни дни мислят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори