×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Емил Конрад се изложи зверски в „Стани богат”


05 Януари 2020, Неделя, 20:44 ч.
Автор: Флагман.БГ

Въпреки че е автор на 5 книги, костинбродският ютюбър демонстрира кухи познания

Популярният сред тийнейджърите влогър и автор на книги Емил Конрад претърпя пълно фиаско в предаването „Стани богат" по БНТ, след като лъсна с фрапантни пропуски в общата си култура.

Въпреки че е автор на 5 книги, костинбродският ютюбър демонстрира кухи познания. Той използва два от трите си жокера още преди да достигне до втората, по-трудна част от играта. За да спечели 2500 лева, трябваше да отговори на въпроса коя е Смарайда, но не се сети нито кой е Атанас Буров, чиято съпруга е тя, но и нищо не му говореше името на прочутия литературовед проф. Александър Балабанов. „Чувал съм за Евлоги и Христо Георгиеви", заяви Конрад. За негов късмет, жокерът му „Обади се на приятел" му помогна и той стигна до сигурната сума.

А декларацията за независимост на САЩ тотално го обърка. Въпросът беше: „Кой е споменат като „той" 19 пъти в нея?". След дълго колебание Конрад посочи, че това е Джордж Вашингтон и приключи играта, след като не се сети от кого декларира независимост Америка и защо, пише Уикенд.  


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 5
10
Коментара по темата
10.
Е
06.01.2020 15:42:10
1
4
Ето заради такова мислене и губене на време с писането на такива "статии" и "новини", държавата ни е "такава" и такава ще си остане още дълго! Защо не може да си гледате в собствената купичка! Човекът игра, спечели не малка сума и дари парите, но защото ви изглежда гей или защото е себе си, трябва да го мразите и обиждате като малки деца. Това, че е написал 5 книги няма нищо общо с познанията му по обща култура. Сам каза, че са свързани с видеата му и са по - скоро автобиографични. А познанията на човек не се измерват в това колко факта е назубрил в часовете по история в училище или от енциклопедиите вкъщи. Дори да си гений, когато те изпитват пред публика и камери, можеш да се притесниш и да не се сетиш за нещо и това е напълно нормално!
9.
ХХ
06.01.2020 11:14:54
1
3
за къф чеп пък някой неяпонец трябва да знае "сайонара"???
8.
Джаро
06.01.2020 11:02:40
2
5
Tъпи ми cписвачи, то така с Интернет и отстрани е много лесно! И на мен така ми е много лесно и всичко знам, ама я отидете на живо в студиото да ви видим! Дали и 500 лв ще завържете? Съмнявам се! Ай хубав ден и погледнете първо себе си! Изобщо не се изложил Емилката!
7.
Тибо
06.01.2020 10:41:49
1
1
"...но и нищо не му говореше името на прочутия литературовед проф. Александър Балабанов" - прочут...плача от смях. Ааа да не би него да споменава декларацията на независимостта като "той"?
6.
ае
06.01.2020 10:38:19
2
0
Тоя Джорджано много обплешивял бре
5.
Nqma znachenie
06.01.2020 09:16:08
1
2
Не мисля, се е изложил, злото стигна до 12 въпрос! Вие ако отидете там сигурна ще стигнете до 7
4.
БАРБА ЯНИ
06.01.2020 07:32:25
1
4
ДО МАРИ...
НАЙ-ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ДО ТУК...ПОЗДРАВЛЕНИЯ

НО ФОРМАТА КАТО ЦЯЛО ,НЕ МИ ХАРЕСВА....ПРОСТО МИ Е СКУЧЕН И ПОЧТИ НЕ ГО СЛЕДЯ
3.
Мари
06.01.2020 06:24:43
4
6
Гледах това предаване.Тоя индивид има много малко умствен багаж.Незнам какви книги е написал,то днес всеки пише нещо,какъв влогар е ,но просто е доста ограничен.Поне се подгответе,прочетете нещо преди да участвате в подобни предавания.Разчитал си ,господин Конрад на общата си култура и познания ,но показа че нямаш такива.
2.
ей шматко "кати"
06.01.2020 02:00:15
5
13
Изложи се! Точно така!! Просто бил участвал, че и пари бил взел.. ние на негово място бля бля бля
Ей, шматко!! Като излезеш и се хвалиш и претендираш, че си написал 5 книги е нормално да очакваме поне елементарна обща култура. Някъв оскубан и напудрен гей бил ВЛОГЪР.. бил написал 5КНИГИ .. шшш алооо
И аз го гледах и се видя, че е прост като цървул, пълен с чупки и правежи и много неприятно се лигави докато говори.. мяза точно на феминизиран гей с безброй претенции, а няма акъл за две стотинки!
Добре, че има малки заблудени момиченца да го харесват и да му се вдигат гледанията на видеата от сорта"тук си скубя пу.. та", "тук пия кафе", "там ще ми избелват ану. а" и т. н.
Най-простите все реват, че хората били злобни
1.
Кати
06.01.2020 00:37:08
9
8
Бил се изложил, така ли? Защо всички казват, че се е изложил, но ако някой застане на негово място ще стигне ли до 12 въпрос изобщо? Той просто участва и накрая дари спечелените пари. Защо всички казват, че се е изложил? Да не би да му завиждат?
Той участва и е горд с това. Какви ли не провали е имало, но никой не ги е коментирал. Сега, когато той е участвал, веднага се започна с омразата. Това е толкова гадно и нечестно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори