×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог: Ритуали по време на Зимното слънцестоене помагат за сбъдване на мечтите


Астролог: Ритуали по време на Зимното слънцестоене помагат за сбъдване на мечтите
По време на Зимното слънцестоене попадаме в „нулева“ зараждаща се енергия и ритуалите имат по-мощно въздействие казва психологът Даниела Ангелова, която е известна и като астролог
21 Декември 2019, Събота, 22:30 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Желателно е в тоалетите ви до Коледа да преобладават зелените и кафявите нюанси, съчетани със сребро или злато, казва Даниела Ангелова

Няма по-подходящо време от сега - дниете на зимното слънцестоене, когато може да си помечтаете и мечтите ви да се окажат на Коледа, че са част от реалността. Казват, че стават чудеса, но за да ви се случат, трябва да вярвате и да знаете кога е най-благоприятно да се помолите или да помислите за бъдещето. 

„Най-дългата нощ се явява 21 декември срещу 22 декември и това е времето, в което преминаваме от Стрелец в знака Козирог. По нашите географски ширини и заради часовата разлика, силата на енергийното обръщане ще усетим на 22-ри декември“, каза пред репортер на Флагман.БГ астрологът и психолог Даниела Ангелова.

„През тези 3 дни до Бъдни вечер, когато тържествува светлината, надеждата и добротата, е най-силна енергията. Тя достига пик и се преобръща, а планетата Земя е най-близо до Слънцето и след това започва да се отдалечава, добавя астрологът. 

„Ритуалите, свързани с вода и огън, може да извършваме днес и в следващите дни. При намаляващата Луна в знака Скорпион те ни дават абсолютна възможност за избор. Имаме двойно преобладаваща женска магнетична енергия, заради самия период на слънцестоенето и заради знака Скорпион, а това прави ритуалите по-мощни“, обясни тя.  

Астрологът Даниела Ангелова: Щастието си има рецепта и тя се нарича Любов

За сбъдване на желания тя предлага ритуал с ароматни свещи и вода. „Ако нямате такива, може да използвате обикновени восъчни и капки етерични масла. Налейте вода в прозрачна стъклена чаша и добавете в нея от една до три капки етерични масла от тамян или хвойна, канела, ванилия и запалете една свещичка. Намислете си конкретно желание и прекарайте чашата с вода три пъти около свещта в посока отляво – надясно“, съветва Ангелова.

„Посоките са много важни, те обозначават конкретен път от миналото към бъдещето или обратно, затова го спазете. След това се намажете по малко от водата на челото, китките и темето на главата седем пъти. Останалата вода излейте в растение, цвете, в нещо живо, не я изхвърляйте в мивката или тоалетната!“, добавя тя.

„Ритуалът може да се извърши и по друг начин. Вземате обикновена свещичка и в нея капвате по една капка есенции от тамян или хвойна, канела, ванилия и я запалете. Налятата вода в чаша пак се прекарва три пъти около свещта и след това отпийте седем глътки. Останалата течност се излива отново в живо растение или цвете. Намазвайте определени места на тялото с по една капка от етеричните масла. Вие си избирате вариантите, важно е да се спази основното правило на 3 и 7 и посоките на движение“, обясни Даниела Ангелова. 

„Не размишлявайте върху нищо, просто ви трябва вяра и действие, нищо повече. По този начин само използваме и насочваме енергията в определена посока, това е нашата собствена енергия и природната в синхрон“, добавя тя.

„На практика навлизаме в астрономическата зима или енергията на Новолуние, попадаме в „нулева“ зараждаща се енергия и приоритет в тези 3 дни имат двата електромагнитни полюса (женската и мъжката енергия). Това, което можем да направим през тези 3 дни (от 21.12. до 24.12.вкл.), е да имаме баланс на подобните у нас електромагнитни полета или да бъде в равновесие – желанието и възможностите“, пише Даниела Ангелова в сайта си astroanalitik.eu.

„През този период от 22 ри -24 ти можем да използваме и цветовете като психологическа и емоционална настройка пак в синхрон с периода. Добре е да преобладават зелените и кафявите нюанси, съчетани със сребро или злато. Ако нямате такива накити, можете да ползвате имитиращи сребро или злато, като е важно да го има блясъкът“, уточнява астропсихологът.

„Планинският кристал и розовият кварц са полезни и съвместими като добавка към нюансите. Избягвайте обаче черния и червения цвят, освен ако не добавите тъмносин (към червеното) и розово(към черното)“, съветва тя.

„Дните със силна нулева енергия предполагат два варианта на проявление, затова бъдете и внимателни! Силни и страстни емоционални прояви на харчене от всякакъв характер са възможни. Дали ще изразходвате материални средства като пазарувате или емоционални (б.а. чувства и очаквания), желанието да дадете и получите е огромно“, обяснява Даниела Ангелова.

„Можем съзнателно да управляваме и вложим силната си чувствителност, като използваме посочените цветове, кристали, направим ритуал за намерение (желание), като се погрижим за прическата, накити и цялостната си външна визия, която да съответства на вътрешното намерение и периода“, добавя тя.

„Подстригване, промяна на цвета или освежаване на настоящ цвят са подходящи процедури през този период. Може да си направете любимата прическа, за да влезем в Новолунието от 26.12.2019 с нови и любими неща. Харчете енергия (пари и чувства) само за хубави неща, добро настроение, вдъхновение, вяра и сила“, съветва астропсихологът.

„Цялостната вътрешна и външна настройка е метод и начин да постигнем желаните неща, да се „обърнем” и ние в крак с природата. Това е време на прилив и като сърфисти можем да се възползваме, за сме на гребена на вълната“, добавя тя. 
 


В категории: Хороскоп


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
2
Коментара по темата
2.
Чичо кмета
22.12.2019 19:23:19
0
0
За астрологията незнам, но това си е истинската нова година
1.
*********
21.12.2019 22:50:36
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори