×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нефтохимик плаща забавени заплати в школата с парите от Общината


Нефтохимик плаща забавени заплати в школата с парите от Общината
Шефът на ДЮШ Костадин Джамбазов засега успява да парира напрежението в школата, но ако проблемът не се реши кардинално може да започне масово напускане на треньорите
27 Ноември 2019, Сряда, 16:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: ПФК Нефтохимик

Част от 100-те хил.лева са за забавени две месечни възнаграждения и осигуровките на треньорите в ДЮШ

Треньорите в ДЮШ на футболния Нефтохимик не са получавали заплати от два месеца, стана ясно на днешната сесия на ОбС Бургас. Припомняме, че съветниците „ремонтираха“ бюджета за 2019 година и насочиха 100 хил.лева към школата на шейховете и 35 хил.лева – към ДЮШ на Черноморец 1919. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Част от средствата ще бъдат използвани за покриване на тези задължения, а с другите ще се обезпечи екипировка и тренировъчния процес на децата от ДЮШ.

При разискването на докладната за вътрешните промени във финансовата рамка, текущото състояние на Нафтата бе широко обсъждано.

Председателят на спортната комисия Йордан Георгиев информира, че в понеделник е привикал цялото ръководство на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД, където общината е основен акционер и държи 82 % от акциите, за да изиска пълна справка за заплатите в клуба – от тази на чистачката до висшия управленски мениджмънт. Георгиев е настоял да се запознае с начина на формиране на премиите,  средствата за лагери и транспорт, както и да се установи какви са задълженията на клуба към този момент.

„Намерението ни не е да пречим, а да помогнем на отбора. Искаме да имаме пълна картина на цялата ситуация в клуба“, уточни пред Флагман.бг Йордан Георгиев.

В едно от изказванията си от трибуната на ОбС, кметът Димитър Николов каза, че сумата, която се отпуска на Нефтохимик е само малка част от бюджета им, който бил „като за „А“ група“, подчерта Николов. Според неофициална информация на Флагман.бг заложената финансова рамка на втородивизионния тим за този сезон е около 1 млн.лева.

При задълбочената дискусия стана ясно, че клубът е натрупал задължения към „Бургасбус“ – 75 хил.лева, ОП „Спортни имоти“ – около 80 хил.лева. По първоначални данни, около 40 хил.лева са неплатените осигуровки.

Според съветници изготвянето на нова наредба за финансиране на спортните клубове ще разреши проблема със задлъжняването им към общинските предприятия. Публична тайна е, че не само Нафтата дължат пари на ОП „Спортни имоти“, а и голяма част от спортните дружества в Бургас.


В категории: Спорт


Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 1
70
Коментара по темата
70.
Xi
29.11.2019 21:14:26
1
4
Него да те питам нещо, вашата школа не е ли направена за да взима парите на родителите или е безплатна. Всеки ден ги гледам от терасата има деца дето не стават но никой треньор не казва на родителите му защото ще спрат кинтите. Ако от тази ДЮШ излезе класен футболист ще си направя сюнет
69.
мазут
29.11.2019 16:32:20
0
9
ПУП-а според който терена, където е ст. "Лазур" е за спортни цели изтича в 2025 год. Събев ще тупка топката дотогава. После ясно, смяна на статута на терена...То и този стадион вече стои много нелепо там след презастрояването наоколо. Около него плътно блокове и кооперации, благодарение на ясно кои.
68.
Зелен Бургас
29.11.2019 16:31:23
0
12
Манячета,не откланяите темата към черноморец.акцентирайте в темата на статията.проблема при нас е че тоя цървул Тодоров се държи здраво на хранилка и не го интересува нафтата.заплатата от 2бона е по важна.друфия е Бошнаков,който сумати години вече само гледа да лапа на гърба на нефтохимик.тия са двамата,които ни дърпан на едно място.нима с неплащането на една заплата на лимонадата не може да се плати на трима,повтарям на трима треньори заплатите от по 700лв?.вън Бошнаков и Тодоров .тия съсипват клуба.на две години само ни замазват очите и това е.и ще ми назначат оня плондер Манол на заплата.смях.пълен цирк сме.
67.
До 66
29.11.2019 16:19:27
1
11
Вие сте по злобата, че постоянно пишите за Черноморец и прехвърляте вашите проблеми в тази посока за да намалите напрежението при вас. Както писах статията е за съвсем друго нещо, а вие Черноморец, та Черноморец. Да в момента сме с аматьорски статут,и вие бяхте до преди няколко месеца аматьори.Аре пак темата за стадионите. ЕФБЕТ АРЕНА,като не е съборетина, какво?ваш ли е? На негово място неможе ли да изникне търговски център? Стадион Черноморец съборетина не съборетина стадиона ще се запази като такъв и за Черноморец,като писах ще видите,за разлика от ЕФБЕТ АРЕНА, където нищо не се знае. И треньор си имаме и организация и визия, за разлика от вас, където визията е реване за общински пари и просия наляво на дясно и после пак така,докато не свършат китните. И разбира се черното тото това вие визията,и много добре си го знаете.
Без фенове сте вие,стадиона ви празен с 30 човека публика,аревахте да ви върнат там. Всеки път отваряте темата за феновете, е ни е ходим по аматьорските си мачове в пъти повече от вас и на всеки един мач на Черноморец има много повече публика от вас, а ма много повече, но не ревем като вас и да го правим на събитие,видишли дошли 300-350 човека на стадиона. Някой от вас ще излязат с това , че ние нямаме билети(има си каса за дарения и всеки,който пуска пари вместо билет, за разлика от вас,които нищо не са дали на клубът си,а само взимат) и за това идват хората при нас, е вие нали сте фенки милиони, нали лъгахте кмета,че ако ви върне на ЕФБЕТ АРЕНА ще сте хиляди, къде ви са феновете тогава? Или нямате 5 кинта за вход?
66.
до цацата
29.11.2019 15:34:33
6
2
Цаца, сега като си изля злобната душичка с основен мотив "те може да са ми го набили с топките, ама ми е кеф, щото преди и на вас са го набивали" по-добре ли ти е? Все едно вече не сте аматьорско отборче, което играе срещу други аматьорски отборчета с променлив успех, на стадион-съборетина (който скоро ще е търговски център), без треньор, без организация, без визия, без надежда, без фенове.
65.
До 64
29.11.2019 15:01:58
1
8
Te циганите са при вас, вас гледат,щото при вас се въртят циганските номера;). Събев вие си го докарахте като спасител, ваш си е ,вас клатеше повече, така ви изклати, че порозовяхте и станахте фирмено отборче с ново име. А вие зеленУ-розова тишина,явно така ви е харесвало. Така здраво ви изклати,че всеки сезон припознавахте чужди клубове за ваши,та по изклатени и наведени от вас няма,самички се навеждата на кой ли не,самички един друг като фенове се клатите- пример с протестчето ви и платените ви фенове, които го саботираха,това е супер долно и жалко.
И като отваряте темата за стадионите, нашия лош хубав има си го и ще си го запазим за разлика от вашия,само стой и гледай .
Предизборно клатят вас,всеки път ви клатят предизборно,така стана и сега с връщането на Мастер/по новому нефтохимик на ЕФБЕТ АРЕНА. Предизборно ви клатеха още по времето на Портос, като му лепяхте плакатите и правихте предизборни "шествия", и тогава си бяхте платени.
Темата на статията е съвсем друга, но вие извъртате нещата към Черноморец
Незнам дали сме аматьорски фенове,но ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ
64.
до цаците
29.11.2019 13:49:26
8
1
А вие какво направихте, като Дражев толкова години се подиграваше с вас? Какво направихте, като Събев ви клатише, точеше милиони, взе ви стадиона? НИЩО не направихте, семкари - стадиона ви стана развалина, отбора ви стана аматьорски, с тенденция скоро да е окръжните групи. Вече дори и циганите не идват да ви гледат, а сте им на една крачка. Жалка история сте. И сега ви клатят с предизборни обещания и пак гледате телешки. И на двамата човека, дето пишете тук основната ви опорна точка е - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле. Амарьорски фенове, заслужавате си съдбата.
63.
ДО 58
29.11.2019 11:11:38
1
12
Не само за заплати, всички са наредени и в премиите. Толкова го обичат отббора, че се чудят колко могат да вземат за себе си.Дори лимонадата взима премии за победа. После що лижели задници, ами има далавера, да не са луди да работят.
62.
морски
29.11.2019 08:37:10
42
28
Черноморец е кръстен на героичния 24-ти Черноморски полк дал над 4000 жертви в Сръбско-българската, Балканската, Междусъюзническата и Първата световни войни и никъде не се е посрамил, а Нефтохимик е кръстен на един завод, който дори е в община Камено.
Какво да сравняваме повече?
И Шампионска лига да вземете, бургазлии няма да станете.
Черноморец, хубав, лош, си е наш, бургаски.
61.
До 58
29.11.2019 01:26:34
3
12
То по голям смЕх от вас розовелки няма. Да ви сменят имената,да ви направят Розови и да си траете,феновете ви да взимат заплата от клуба за да бъдат фенове,да сте по 30 човека общо на мач,да припознавате чужди отбори за свой и да им сменяте имената, да си зарежете отбора който създадохте 2014 в Б окръжна група за да викате за чужд отбор, от Б окръжна да се телепортирате в Бгрупа- вторалига,ръкиводителите ви да са откровени схемаджии, истинският ви Строител преименуван на нефтохимик да е създаден извън Бургас от не бургазлии...СмЕх сте вие,че се правите на големи фенове на недоразумението със смешното име на завод,а като ви закриха на няколко пъти и пръста не си мръднахте като фенове да помогните на отбора си(а иначе сега сте наредени на хранилката и си зимате заплатките),а ревяхте на община и на кой ли не за пари, и наготово препознавахте чуждите отбори за ваши вместо да си помогнете на вашия. Нали сте милиони фенки? СмЕх сте вие,защото ревяхте за стадиона,който уж бил ваш да се връщате там,а като ви върнаха сте по 30 паляка. Ревяхте за стадиончето и се опитвахте протест да правите,а платените ви фенове съботираха протеста,за това сте смЕх,смЕх сте,щото млъкнахте за стадиончето като му смениха за пореден път името,а уж щяхте да се борите за него...та розови мазутки вие сте най големия смЕх
60.
До 50
29.11.2019 00:54:01
1
11
Това за кой нефтохимик става въпрос?
Щото истинския нефтохимик не съществува. Това което играе на ЕФБЕТ АРЕНА не е нефтохимик,а Мастер със сменено име...нали
59.
До 54
29.11.2019 00:43:47
1
13
За какво ПСФК пишеш е, това са извращенията на дражев.
Поне не са ни сменяли името и не са ни сменяли цвета на РОЗОВО хахахаааа
58.
Смех
28.11.2019 23:11:02
10
2
Този ги съсипа цаците ба хахахах:

Най-малък точков актив в края на сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – минус 2 (от 30 срещи през сезон 2006/2007)
Най-малко вкарани голове в един сезон в „А“ група:ПСФК Черноморец Бургас (София) – 8 (в 30 срещи през сезон 2006/[[2007),
Най-много допуснати голове в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 131 (в 30 срещи през сезон 2006/2007)
Най-малко победи в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 0 (от 30 срещи през сезон 2006/07)
Най-много загуби в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 29 (от 30 срещи през сезон 2006/07).
57.
Бакърджиев
28.11.2019 17:48:40
9
3
Шарани, вие сте много зле! Да, не плащаме, ама това са правилата тука! Айде да ви видим вие как ще я карате без да плащате? Ако правилата са да се краде, ще се краде! Ако правилата са да си честен...ама не са такива точно правилата в България! Ама както казва премиера, има стабилност при вас – миналата година 4 във В група, тая година пак същото :) хахаха
56.
Даскалото
28.11.2019 17:35:56
1
10
Маняци какви са тия спорове стил 4-ти клас. Отбор не се обича, заради успехите 5то 6-7мо 8-мо място - това е. До като заблудените бургаски селски пишлемета не го разберат и не почнат да дават за емблемата както и да изискват от хората, които играят за нея няма да го бъде. Манталитет.

ПС: кур за манолчо тази мазна куха насрана жена и свитата му със същия манталитет
къде като са много са най-големите пред сам човека а след 2 седмици самички като го видят си гледат телефончето тихи и невинни, Вианги ще сте подтиснати маняци.
55.
до 53
28.11.2019 16:50:59
7
3
Ей заблудена таранка, изпаднахме 2006 – 07, 10 години след сребърните медали и след 5 години мъки на Събев. Разпрявай си мантрите в кварталната кръчма, пред другите таранки, че си смешен тук.
54.
до Морски
28.11.2019 16:45:52
8
2
От 100 кладенеца вода носиш и само али-бали.
Кажи къде са успехите на Черноморец за 100 години? Къде са вашите купи, пък били те и в "неатрактивната" ПФЛ или Купа БФС?

Поне сте влезли в рекордите на А група:

Най-малък точков актив в края на сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – минус 2 (от 30 срещи през сезон 2006/2007)
Най-малко вкарани голове в един сезон в „А“ група:ПСФК Черноморец Бургас (София) – 8 (в 30 срещи през сезон 2006/[[2007),
Най-много допуснати голове в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 131 (в 30 срещи през сезон 2006/2007)
Най-малко победи в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 0 (от 30 срещи през сезон 2006/07)
Най-много загуби в един сезон в „А“ група: ПСФК Черноморец Бургас (София) – 29 (от 30 срещи през сезон 2006/07).

100 ГОДИНИ ЧЕРНОМОРЕЦ - 100 ГОДИНИ ЧУПЕНЕ НА РЕКОРДИ!
53.
морски
28.11.2019 16:15:36
2
10
до 50: 2-ро място в едно от най-наредените първенства в историята едва ли е повод за гордост. Порточанов беше дал заеми по няколко стотин хиляди на повечето съдии, които се търсеха само, ако не слушат. За тази, които за забравили, само след няколко години Нефтохимик с почти същия отбор и с трети бюджет в А група, изпаднаха. Нямаше го само Порточанов да "работи" със съдиите и БФС-то.
Купите на БФС и после на ПФЛ не носеха нито място в евротурнирите, нито финансова премия и всички отбори играеха в тях с дълбоки резерви и с юноши. Всички с изключение на Нефтохимик, които като келеши се пъчат с тези празни купи.
Това са "успехите" на Нефтохимик.
И още, един отбор създаден като "Строител" (Камено) и командирован 2-3 години по-късно от окръжния комитет на БКП в Бургас, трудно може да се нарече бургаски, а за отбор на града е пък пълен абсурд.
А по отношение на автентичността - до 1986 год. ФК Нефтохимик е част от ДФС Черноморец-Бургас, т.е. официален сателит на Черноморец.
По-добре да не ровите в историята, че вашата мирише много кофти.
52.
до 51
28.11.2019 16:14:31
7
2
А вие с парите, превъртяни през ПСФК-то какво постигнахте? Само ви изклатиха, семкари!
51.
До 50
28.11.2019 15:56:20
1
9
С толкова пари каквито се наляха поне един път шампион на България трябваше да станете. Ама вечно в схемата.
50.
до 46
28.11.2019 15:44:40
9
4
„А“ група
2 място (1 път) – 1997 г.
Купа на България
Финалист (1 път) – 2000 г.
Купа на БФС
Финалист (1 път) – 1991 г.
Купа на ПФЛ
Носител (2 пъти) – 1996 и 1997 г.
Купа на Аматьорската футболна лига
Носител (1 път) – 2011 г.
Други
Работнически шампион (1 път) – 1978 г.
Носител на приз за най-резултатно нападение в А ПФГ (2 пъти) – 1996 и 1997 г.

Черноморец - 100 години никакви успехи, 100 години аматьорски футбол!
49.
Евала флагмани
28.11.2019 14:48:22
8
1
Евала пичове, така сте написали статията че накарахте няколко утрепки да я рефрешват през 5 мин и съответно да правят трафик на най-четената медия в Бургас. Да живеят троловете и Касабови.
48.
бургазлия
28.11.2019 14:33:48
1
11
"При задълбочената дискусия стана ясно, че клубът е натрупал задължения към „Бургасбус“ – 75 хил.лева, ОП „Спортни имоти“ – около 80 хил.лева. По първоначални данни, около 40 хил.лева са неплатените осигуровки."
Мазут и циганин да плащат :))
Всяка година общината им дава пари повече отколкото на Черноморец и всички други спортни клубове взети заедно. До април-май изяждат годишната субсисидия и започват циркове и скечове пре общината и с участието на общината за още пари. Отделно, че където минава номера, не плащат и после общината отива да им покрива дълговете. Като казвам "общината" имам предвид "ние", защото това са нашите пари. За един клуб, който се ползва с практически нулева подкрепа в града.
И последно прекараха общината да им плаща и наем за 20-хилядния ст. "Лазур" при посещаемост 30-50 човека. И използват за параван EFBET, уж че те плащат. Щото EFBET са без мозъци, нали :)
47.
Само Черноморец!
28.11.2019 14:11:44
2
10
Вие не сте добре, мазути! Хората ви питат за парите които искате да изхрачите, на вас пак Черноморец ви е на устата. Големи комплекси, голяма работа. Гледайте си голямото зелено нищо и оставете отбора на града на спокойствие. Нас ни има 100 год. Вие дали го 60 щ стигнете не се знае. Крадете си там, малко ви остава и не замесвайте хубавия син отбор във вашите мизерии. Дали ще влезем в Б гр. ние решаваме, а защо вашето оцеляване в Б гр. зависи само от Общината сами си отговорете. Просяци!
46.
До 45
28.11.2019 13:46:35
2
9
Разбира се , успехи ... Най-голЯмия успех е, че за една спортно-състезателна година отборът се телепортира от Б-окръжна директно Б- група.
Специално в Бургас Общинските предприятия , работещи на загуба са единици . Едно такова , като Хлебозавода беше слято с пазарите , например . Щом лежите на тая кълка , че ползването на общинската спортна база и обслужването от общинския превозвач ВИ СЕ ПОЛАГА БЕЗПЛАТНО , значи тотално сте се засилили по надолнището.
45.
до 43
28.11.2019 13:23:36
10
3
Първо: Отбора носи името и е наследник на ЕДИНСТВЕНИЯ бургаски отбор, постигнал някакви успехи.
Второ: Има един отбор, който играе на полуобщинския стадион в кв. Акациите, който успешно се развива като ДЮШ и аматьорски мъжки отбор. Важно за футболен град, като Бургас, е да има представителнство при професионалистите. Нещо, което аматьорите от Акациите няма да постигнат скоро.
Трето: това е една много хубава идея, след като отбора вече има генерален спонсор, Общината да се освободи от акциите.
Четвърто: кажи ми едно общинско дружество на печалба, не само в Бургас - в цяла България.
44.
do 37
28.11.2019 13:18:23
2
11
Ти си типичната извадка за нагъл, мазен и първичен мазут. Що забрави как със смъкнати гащи ходихте до общината с единствената идея да ви станат "Гарант" на нещо си. Е, станаха ви гарант, вие си помислихте, че ви осиновиха. Ами не, заблудений. Никой не ви е длъжен/ Бургас не се трови само за Нефтохимик, въпреки че основно отровите идват от завода чието име носите, и който така се е разграничил от вас, че и не ви припознава за живи дори. За децата: И кои деца искат да идват при вас, че не се сещам ?
За данъците: И как сметна, че 99% ги укриват, и ако е така, не е ли работа на Общината да се отърси от излишните харчове (какъвто безспорно е паразитът наречен Нефтохимик) и да насочи услилията си първо към събраемостта на данъците, а след това към харченето на държавна и наша пара. От къде на къде неизряден към бюджета на Общината клуб трябва да получава пари от нея. Тук си има граници и закони. Все едно да приютите някой у дома, да му плащате всички разходи и да му давате заплата, а той да ви краде. Абсолютно същото е с този клуб, който на всичко отгоре не е и Бургаски.
43.
До 37
28.11.2019 13:00:44
1
12
Първо : Щом отбора е Общински да носи бургаско име - Бургас , Пиргос , Черно море или нещо такова .
Второ : Щом отбора е общински , Общината спокойно може да реши , че ще га развива като ДЮШ и аматьорски мъжки отбор. То и така е най-редно.
Трето : Общината може да дари акциите на зИлен Бургас и да си развивате клуба , както искате.
Четвърто : Когато едно общинско дружество е постоянно на загуба и трупа само задължения , то е обречено на фалит.
42.
Въпрос
28.11.2019 11:05:58
7
4
В Черноморец такси няма ли, че и в частен клуб наливаме 35 000 лв за ДЮШ? За един прЕатл питам.
41.
*********
28.11.2019 08:14:58
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Питанка
28.11.2019 07:34:39
0
14
А биячът на жени Манол взел ли си е заплатите? Забравиха в общинският съвет да питат това и съм притеснен
39.
До 37
28.11.2019 07:32:44
0
15
Аве ей, я ти си набий ето тези неща в главата
1.Никой не е искал този клуб да става общински
2.Станя общински с обещанието, че общината няма да дава пари.
3.Както писа един по-горе от 2012 нямате качени отчети в търговския регистър изрядният клуб.
3.общината не е длъжна да ви търси спонсор. Защо само на вас, а не на всички спортни клубове.
4.Кои са тези дето децата им искат да идват в Нефтохимик? Ти въобще наясно ли си с разпределението на деца по клубове и по спортове?
5.Ти пък кой си да казваш, кой си криел данъците и кой не. Мишок.

Така че, взимате си акциите от общината и се оправяй те, както всички други клубове.
38.
Прозрачност
28.11.2019 07:25:18
2
9
Направете клуба финансово прозрачен.
Качвайте всички разходи в сайта си, за да знаят хората къде им отиват парите. Колко пари за транспорт, колко за екипировка, колко за заплати, колко за наеми, колко за лагери, храна и т.н. Вероятно това ще успокои някои хора.
37.
Нефо
28.11.2019 06:40:38
17
2
Хора земете се в ръце много смешни приказки чета.
Първо:отбора е 85процента общински и това си го набийте в главата.
Второ :това е единствения отбор в Бургас който плаща данъци и осигоровки на 100%.
Трето :как ви се струва общински отбор да плаща такси за общински огрища?
Четвърто: общината трябва да намери спонсор който да финансира клуба,пристанище ,летище НЕФТОЗАВОД,нали знаете че няма да спрат да ни тровят,поме да направят нещо за Бургас.
Пето:Сега плюете ама децата ви като станат на 12-13 всички искате в Нафтата щото ви изритват от другите лколи които са направени за пари.
Шесто :стига с това моите данъци щото 99% от вас ги крият.
И пак казвам отбора е общински да намерят спонсор,грехота е Бурхас да няма стадион отбор в А група.
36.
До 35
28.11.2019 01:01:29
1
9
Еми тва докато,тоя докато,ония са в клуба...а нищо не се прави от фенска страна, само по нета мрънкане, а действия никви,явно по голямата част от хората са доволни и съгласни с Тодоровци,московци и др. заплатаджии наредени за парички. А наистина нищо не се случва. Като не се махат да се махат хорста,да се започне на чисто от окръжните групи без разните схемаджии,но явно на никой не му стиска
35.
Мафията
28.11.2019 00:43:12
1
11
Докато Тодоров и Бошнаков са в клуба,ще е така
34.
............
28.11.2019 00:27:32
0
13
Треньорите в ДЮШ на футболния Нефтохимик не са получавали заплати от два месеца,но манол пикомана- бияча на жени получава заплата нали,ей това е важното
33.
Хахах
28.11.2019 00:20:16
0
15
Изобщо не ни ги обяснявайте тези. Заплатите на треньоите се плащат от таксите, а екипировката от родителите. Сега тези 100 хил. ще се направят , че плащат заплати, а за екипировка ще се пусне една иктивна фактура. Парите ще си ги делят в мъжкия отбор. Не сте много хитри все през школата да точите за мъжкия си отбор.
32.
Ясно
28.11.2019 00:04:59
0
7
Ясно е, че и председателчето на комисията е в схемата, защо толкова зор иначе ще си дава...само не разбрах Порточана ли наистина е намесен, или само си плямпа
31.
До 29
27.11.2019 23:56:27
0
15
Е какво стана? Какво да стане? Обединиха се с Мастър-новия нефтохимик,щот школта е частна там и става далаверата,а и две субсудии така се взимат,хем за Локото хем за нефтохимик. Колкото повече деца толкова повече кинти. На никой не му пука за децата, всичко е за пари. Ей това стана. Незнам дали има още "луди" да си записват децата в тази пропаднала школичка
30.
Петър
27.11.2019 23:24:05
0
19
Ти смятай какъв клуб и колко кражби са направени щом минаха Тошко Барбата,Лимонадата,Зидаровския пръч Джамбазов,Ахелойският гъзар Москов какви ”личности” свързвани само с кражби и черно тото.
29.
Локо Бургас
27.11.2019 23:14:40
0
17
Какво стана с нас бе Джамбазов.Заради децата питам???
28.
Г-н Джамбазов
27.11.2019 23:00:38
0
11
Нали имахте среща с родителите на всички набори от школата,относно навременото плащане на таксите защото тренерите не можело да си получават навреме заплатите.явно тези пари от такси отиват по друго направление.казахте че ще играят всички деца пак излъгахте,ние правим това което искате а вие не давате каквото обещавате.вижте колко деца се местят колко губите.уж всички деца ще играят как убивате желанието на 7-8 годишни деца кой е този тренер който може да каже кой ще стане футболист на тази възраст.като децата станат по малко и парите ще са по малко.Ако от тези деца в школата в момента едно стане футболист за българските стандарти не говорим за друго може да ме заплюете.
27.
12345678...
27.11.2019 22:26:22
1
5
Абе сичките мрънкате тука и това е,мрън,мрън,мрън незнам си кво недоволни,оня къв бил,тоя тва,другия онова и нищо по въпроса. Като бабички,никой нищо не прави по въпроса,не ви/не ни харесва и си траете и се съгласявате,послушковци,а всеки го вижда,че не е така не е правилно,а на никой не му харесва. Мълчанието е знак за съгласие. Явно почти сички са купени и устата им е затворена с кинти,а на тези който не са в далварета със заплатите ги е страх от заплатаджийте.Е ми...
26.
Точчо
27.11.2019 22:08:37
0
13
Закривай. Против съм с данъците ми да се пълнят подобни дупки.
25.
до номер 16
27.11.2019 21:57:47
0
15
Абе ей МИШОК промяна ще правиш с твоите пари,не с нашите,вадиш плащаш и ги давай за каквото искаш,с чужда пита помен,нахалник.
24.
До 16
27.11.2019 21:28:44
0
17
Господине явно не знайте какво става по школите за деца.найстина е много зле положението там е като бфс държавата дава а някой краде.
23.
Ко?
27.11.2019 21:26:52
0
14
Значи пари за заплата на феновете да ходят на мачове има,в часност плаща се заплата на бияча на жени манол,а за школата няма,такалииии тогава закривайте цирка двуличницииии сами ще си ходите по измислините мачове с платените фенове,дето изгониха всичко по нормално *баси.
Закривайййй и всичко от нулата,от начало като ЧЦ от Б окръжна,без нисковци,тодоровци и разни заплатаджиии стигаа Мастери стига незнам си какви
22.
Иван Иванов
27.11.2019 21:22:01
1
15
До 16
Има ли нормално мислещ спонсор,който да дава пари за независимо в какъв спорт в град Бургас и тези пари да потъват в нечии джобове!ще ви кажа нещо-преди няколко години срещнах Станчо Цонев-легенда на Нефтохимик-каза ми : моля те помогни на отбора,имаш и много приятели с възможности!Попитах го как искате да ви помогна-Ами да дадеш пари!
Казах му следното:
Изгответе програма
Изгответе реална цел
Изгответе план за изразходване на средствата и най важното,кой ще е отговорен за харченето на средствата и елате
Познай дали дойде
Пари не се дават ей така....
Надявам се си ме разбрал
21.
До 16
27.11.2019 21:14:45
0
10
Що ми приличаш на човек от ръководството.мажеш да си запазиш заплатата ли?или не е истина че дължите маса пари на треньорите?или че не потъват вече няколко пари под ваше управление.или Тодоров или Бошнаков.
20.
Диди Пелето
27.11.2019 21:13:15
0
21
Кой от кой по-голем крадец в клуба
Нидялко черното тото ,Лимонадата -фена , Манолчо -фена, Джамбаза крадеца ...
Просто ми е чудно как схемаджия като Бошнаков са е хванал на хорото с мошеници ,крадци и откровено прости хора
Наши Общински пари се дават за заплати на тези хубавци ,дето всички са за затвора .
Срамота !!!!!!!!!!!
19.
Нафта
27.11.2019 21:02:43
1
11
Докато онзи крадец Тодоров е в клуба така ще бъде.абе,хора,за тях е важно техните заплати да вървят,разни манолчовци назначат и да им плащаме.а беше редом до нас.не че ни трябва,щото изгони повечето свестни фенове от стадиона.
18.
Ггг
27.11.2019 20:51:37
0
17
Там се толерират деца който майките се слагат на тренерите и Джамбазов е много доволен особено при набор 2011.там е чудо само им се облизват.и играят деца който нямат представа от футбол само натягане не мерси.не стига че си плащат като попчета ами и друго.
17.
дюш мюш
27.11.2019 20:41:13
1
14
Ми и от крадлив мангал Джамбазовкоочаквате!?
16.
До коментиращите
27.11.2019 20:25:39
18
1
Всички коментиращи много знаете и много разбирате... знаете всичко което се е случило в клуба и извън него. Негативна ли е новината/слуха... моментално е истина. Ако пък случайно е позитивна е ПР и лъжа. Отбора ще сезакрие,футбола също, по този път е тръгнал и волейбола с новината, че Лукойл няма да дават повече пари. Няма моторни спортове, няма лекоатлетика, няма и колоездене. Ще пълним Парк Арена за да гледаме плувците и толкоз... докато не осъзнаем, че и това е на загуба. Спонсори в Бургас колкото искаш все ще навържем бюджета... хаха. Много ми е интересно как няколко пацула си седят в тях и пишат коментари и си мислят че говорят от името на целия град. Хора без визия за бъдещето и без амбиции. Футбола в България е трагедия и бургазлии си имаме своя принос за това. 4тия по големина град в страната без сериозен представител в елитното първенство от над 10 години. Срам ме е... но най ме е срам от тези издънки, които оплюват всякакви опити да се направи промяната. Тези хора убиват и последната надежда, че нещо позитивно може да се случи в този град. Закривайте отбора, закривайте целия спорт в града. Много време ви отделих!
Довиждане
15.
Бургас
27.11.2019 20:13:26
2
12
Абе.., ония Венко още ли е там, да му го т_ря у г_за. Нищо не разбира от футбол. Дайте му да носи чантите на децата на тоя не_адърник.
14.
Нафта
27.11.2019 19:59:52
0
18
Виж само,че Недялко Москов известен от криминалните хроники е директор и направо зайривай,не може община Бургас да работи с хора като Москов и др.Те в Ахелой не искат да чуят за него ние в Бургас в общински клуб го взехме,че и за черно тото разследван.
13.
Fantafen
27.11.2019 19:35:53
0
19
Всички знаят ,че школата не към клуба ,а е частна
СНЦ я отдели от клуба , за да прибира такси от родителите и субсидии от Общината
Лимонада+ Миньора са хората ,които направиха врътката и затова са несменяеми в клуба
Ако някой иска да купи отбора,трябва да преговаря отделно със СНЦ , за школата !
Потъват едни кинти за заплати и комисионни
Отделно и Бошнака им дава пари ..абе бездънна яма е всичко в това подобие на отбор !
12.
Бърк
27.11.2019 19:27:01
0
17
Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено. Старата песен на нов глас! Тази пародия на отбор носи всички негативи присъщи на съвременния български футбол! Това е ОПГ занимаваща се с кражби и измами, открай време! Закривай ! Бургас няма нужда от такива навлеци, да си вървят от където са дошли! Закривай!
11.
Дарт Мол
27.11.2019 19:04:46
1
19
Не е работа на Общината да развива професионален футбол, още повече пък под такава "марка". Щом са Нефтохимик да се спонсорират и издържат от нафтения бизнес. Това е каца без дъно. Май това ще е последната година на тази менажерия в професионалния футбол.
10.
до кога
27.11.2019 18:57:58
1
18
До кога бе...до кога,с какво право наши пари,парите на всички ще се дават за измислени футболисти които за нищо не стават,всъщност не не интересува дали стават или не,няма да плащам за манекени,да имаш футболен отбор е скъпо занимание и лукс...айде общината ако обича.
9.
Бургазлия
27.11.2019 18:51:11
1
15
Не съм против тази игра,напротив! Цар футбол...Но не разбрахте ли,че в българия футбол не вирее!!! Само схеми,пари,прически,татуировки,бройкане на ,,долни кифли'' и това е. Трябва да забранят топки да се продават тука!!!
8.
Pp
27.11.2019 18:40:22
0
22
Дайте да спираме да плащаме таксите.този отбор стана като бфс всичко се краде.
7.
X
27.11.2019 18:34:48
0
27
И аз тренирах там преди 15 години, още тогава беше така, на който баща му дава бякой лев му се обръща внимание и играе, а такива като мен, които родителите му взимат 400 лв не бяха интересни :)
6.
аз
27.11.2019 18:32:26
0
23
Децат там си плащат всичко. Включително лагерите, екипировките, пътните, че и таксите. Тогава кой ги краде тези пари. Този отбор се оказва бездънна яма. 100 00 за клуб, който нехае за юношите си. Ако пък и слуховете, че първия им отбор влиза в схеми, общината да си ревизира средствата за този клуб.
5.
Тт
27.11.2019 18:12:46
0
20
Какво бесплатно 40лв на дете екипировка всичко се плаща.взимат на хората парите като общината им дава толкова пари защо всичко се плаща.потърсете им сметка къде отиват тези пари.
4.
m
27.11.2019 18:06:37
1
13
кво са свършили тия е пари да има дават чак...и бюджета уж голям билама живуркат в средата на Б група,а реално са за В,никаква А
3.
Asas
27.11.2019 17:13:52
0
30
И аз имам забавени осигуровки .само 5000 са и се чудя дали да не отида в общината да ми отпуснат и на мен малко пари. Ми така де защо да взимам кредити и да плащам лихви тя Общината дава безвъзмездно
2.
selski
27.11.2019 17:05:16
1
18
Няма безплатно .Таксата е 40 лв на дете
1.
gradski
27.11.2019 16:40:41
2
21
Ако децата тренират безплатно може с моитее пари да се финансират. Иначе да се закрива.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ продължават с блъфове, чака се решението на Борисов Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци Извънредно! Приемат ни в сухопътен Шенген до месеци В Брюксел днес бе одобрено предложение за резолюция, в която се призовава до средата на годината да бъде прието решение за цялостното присъединяване към Шенген на България и Румъния Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Неочаквана промяна в живота на изгонения майстор от "Бригада Нов дом" Влади Караджов обикаля Латинска Америка  Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград Родолюбци издигнаха паметник на д-р Петър Берон в Тополовград С благотворителен на бивши и настоящи възпитаници на училището приключи последният етап за събиране на средствата В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори