×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черноморец смени Тинката след катастрофата през есенния полусезон


Черноморец смени Тинката след катастрофата през есенния полусезон
Радостин Кишишев напуска треньорския пост във ФК „Черноморец 1919“ след разочароващ полусезон
25 Ноември 2019, Понеделник, 12:09 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Клубът преговаря с трима специалисти, целта остава влизане в професионалния футбол

Радостин Кишишев вече не е треньор на ФК „Черноморец 1919“, съобщи пред Флагман.бг председателят на Управителния съвет Костадин Марков. Тинката ще остане в ръководството на клуба, ще бъде назначен за спортно технически директор, уточни Марков.

Причината за рокадата е разочароващият полусезон. „Акулите“ тръгнаха като фаворити за промоция в професионалния футбол, но след преполовяването на шампионата, са на 4-то място и записаха серия от срамни резултати.

„Едва ли има друг такъв клуб, в който като кажат, че теренът им е лош – да го ремонтираш, да им направиш стадиона в приличен вид, да плащаш всичко на минутата. В организацията няма проблем. По-скоро проблемът е в спортно-техническата част. Не съм най-големият специалист, но виждам, че не играем, както трябва. Започнахме добре, след което се получи спад – дали атмосфера в съблекалнята или контузени футболисти, не мога да кажа, но определено играта не ми харесва. Миналата година стояхме много по-добре“, коменентира Костадин Марков.

„Имаме три варианта. Водим разговори, които ще приключим до седмица. Новият треньор ще получи цялата спортно-техническа власт. Той ще определи кои ще са освободените футболисти и какви играчи ще му трябват. Ние сме изрядни от гледна точка на финанси – плаща се всичко, което е обещано, без минута закъснение“, каза Костадин Марков пред Флагман.бг.

Той категорично отказа да назове дори едно от трите имена, с които разговарят. По информация на Флагман.бг става въпрос за специалисти с добри визитки. Ако преговорите с тях се провалят, отборът ще бъде поверен на Слави Костенски.

Председателят на УС на „Черноморец 1919“ определи представянето през есенния полусезон като „абсолютно незадоволително“.

Загубихме точки срещу изключително слаби отбори, не може да си позволим да изпускаме победи срещу последния и предпоследния. При всички случаи трябва да имаме ново лице напролет. Дали разликата от 9 точки може да се стопи – времето ще покаже. Все пак има 17 мача“, допълни Костадин Маркв.


В категории: Спорт


28
Коментара по темата
28.
Do 27
28.11.2019 08:52:00
1
2
По коя маса да удря?? Тиквата? Това е футболен отбор, А не закусвалня. Сложете истински треньор, който има знания , образование и ясна представа за нещата. Ако не, вие ще си влезе м рано или късно в А група, А вие ще си кретате във В
27.
Бургазлия
26.11.2019 23:13:02
1
5
Ти си човека Тинка!удряй по масата!само Черноморец.
26.
Акулите
26.11.2019 17:29:56
5
7
Кишишев е великан!той е човека който трябва да поеме и нареди къщичката в клуба!ще се справи.атака Тинка .ще мачкаме.
25.
Fantafen
26.11.2019 13:33:34
3
0
Do 24
He cи прав. Тази година нафтекс се борят за утвърждаване в Б ефбет лига , а догодина атакуват Първа лига. Вярно , че не разчитат на школата си , а взеха опитни играчи от цяла България , но все пак те имат най-добрата , успешна и осигурена школа в региона.
24.
DO 21
26.11.2019 09:13:45
0
10
Няма никакво значение за нас ве. Аз го казвам на стадиона, твърдя го и тук. Отдавна не съм гледал истински мач без корист, каквито го има в по-долните дивизии, освободени от залозите на бет къщите, или целите на егоцентричните им босове. Важна е марката, а ние я имаме. Върнахме си я сами и за разлика от вас си изиграхме окръжните групи. И точно тогава се случи чудото, старите черноморци да се завърнат на стадиона и да почустват онова,което ти никога не си почувствал. Фалшиви сте пич, фалша ви се надушва от километри и за това се превърнахте в нарицателно за пошлост във футбола. Вие искате да сте вечно на хранилката, но е нормално,защото закваската ви е такава. Винаги сте били един балон,който се надува до пръскане и гърми, като снаряд, и ние имахме такива моменти, но за разлика от вас се поучихме от тях. И да ти обадя нещо друго зелений. Знаеш ли колко по-безпрепятствено щеше да ни бъде, ако бяхме вложили същия ентусиазъм и средства в ПСФК-то., вместо да възродим старото си име и емблема ??? В ПСФК-то зад нас, най-малко щяхме да разполагаме с базите и стадионите, собственост на дъщерната им фирма, на която Ефбет ще плаща наем. не го направихме и сме избрали вярното решение, защото в името на по-трудното си съживихме школите и най-важното - върнахме феновете си по трибуните. Знаеш ли колко ни боли оная работа, кога ще заиграем в Б група ? И като се случи, какво ще стане ? Ще станем европейски шампиони или носители на междуконтиненталната купа ? Ами не сме готови за там. Няма смисъл и да се бърза. Вместо пари дадени за уговаряне на съдии и мачове - по-добре да вложим средствата си в ДЮШ и да им купуваме екипировките без да натоварваме родителите им. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС. По-добре да обиграваме във В група юношите си, отколкото да плащаме на наемници в Б гр. като вас. Ето тази година в първия ни отбор заиграха 6 наши момчета от старшата, като три от тях се похвалиха с попадения в официланите си мачове - Узунов, Диков, Янев. загубите ще ги калят, ще калят и останалите. За това не трябва да бързаме на всяка цена, защото ще станем за посмешище като вас, а стадион, реклама, име и резултати ще бъдат подвластни само на бет нещо си. Да ви е честит такъв отбор на вас щом ви радва. Иначе дядо ми преди много години ми е казвал: Ще дойде време, нова вълна селяни да залее града ( случи се), тогава дядо се пазете, дръжте по-здраво всичко което държите, защото пришълеца всичко граби, а след него - гибел. Е, на всичко това сте точния синоним.
23.
Брей
25.11.2019 19:45:46
3
11
Ей , то тука повече фенове от колкото на стадионите. И двата отбора си играят на местата , сякаш имат някакви пари да се закрепят, школите действат. Хванете да ходите по мачове , че сте трагедия и едните и другите. Особенно мазутите , че го вадят голям пък стадиона им пустее.
22.
Мдааа
25.11.2019 19:23:46
7
2
Как в Поморие. Нали ще им правят стадион в Меден Рудник, а в Комлука ще го закриват.
21.
Хо хо хо
25.11.2019 19:21:15
9
2
Черноморец обеща, таз година във В група, догодина в А ...областна.
20.
до 17
25.11.2019 17:41:06
7
5
Когато вие пребоядисвахте нашия стадион ние бяхме в пъти повече натирени във В група.Не знам кой говори за препознаване като до скоро имахте мачове срещу бишия си ПСФК.Кажи ми честно колко черномореца чистии святи, миналия по най-честния и свят път си бил фен ти?4-5-6?
19.
до 18
25.11.2019 17:15:19
8
4
Следващата жертва ще е Черноморец, да ви избавим от мъките веднъж за винаги. Вас ще ви пратим в Поморие, да видите как е.
18.
Само Черноморец!
25.11.2019 16:03:03
9
13
До 17
Да, вървим си го труден е, но поне ни е кеф за всичко което сме направили. Ние плащаме наем но разполагаме с база, за децата и юношите си. Вие сте ги наказали на оная площадка и плащате да си лъскате имиджа пред 100 човека и не ви пука ни за школа, ни за родители.
Ние сме били в селата, вие къде бяхте мазутий, от А до В гр. за норматив, с цялата Община зад гърба ви. Сега ще ви видим, когато един по един клончетата ви се режат. Само да няма пак, ама не сме Мастер, не сме Бургас, коя жертва ще е следващата, намислихте ли си?
Седнали нашия стадион да гледат, поне всичко направено си е от нас, а вие като кукувици, влизате сер...ете и чао, затова никой не ви обича. По добре във В гр. така, отколкото асансьор по групите с все по- смешни ръководители. Ай, чао!
17.
до 12
25.11.2019 15:39:38
11
9
Ех, Андрешко, какъв път сте извървели само - вървите, вървите и все сте си 4-ти във В група! Хубаво е, че все пак си спомни - на този дето ние му плащаме за Лазур, вие му плащате за подобието на стадион в Акациите. Бедни ми Андрешко, явно в твоята болна главица и Созопол плащат, и Загорец плащат, Марица плащат, че и Гигант и те - само вие не. И да, прав си, скоро ще играете в окръжните групи срещу 130-140 кг. телета, но не осъзнаваш защо - ЗАЩОТО ОРГАНИЗАЦИЯТА И КАПАЦИТЕТА ВИ Е ЗА ТАМ! За посмешище на цяла България и половин свят станахте вие - Черноморец-Бургас-София, единствения отбор който е финиширал в Елитна група с 1 равен, 29 загуби, голова разлика 8-127 и актив от МИНУС 2 точки!!!!

П.С: явно живееш в друга реалност - Ефбет е спонсор на 80% от ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ футболни клубове у нас. А Еврофутбол е доста далече от изчезване.
16.
Само Черноморец до 12
25.11.2019 15:07:31
4
11
Вие в Лаузур у дома ли сте? Ваш ли е, че за нашия стадион мислите? За разлика от вас, ние имаме 4 затревени терена в отлично състояние, не караме децата си да тренират на балатум със зелен цвят. Колкото до МОЛА така наречния ви храм е на топа, ние си взимаме нашия стадион, заложник е оная съборетина в Лазур, нали знаеш? Знаеш, ама ти е по удобно да пишеш тъпотии.
Плаче ти се, ама миналата година розовите приятелки плащаха на всички от тези села и паланки, че да не ядат големия, не помните ли? 5 бона тук, 2 бона там, да не си помислихте, че не си казаха и марково и розите, всички си казват. Можехме да сме първи като вас, не поискахме. Когато, тогава ще влезем в Бгр, ако ще и след 5 год.. Важното е да не сме нарицателно като вас, Да, много ни е важно! Вие и сега сте един файтон хора, след като Недялко си извърти схемите и толкова няма да останете. Гледайте поне още една година да не ви се налага да погълнете някой отбор, че наближава пак момента.
Ние сме тръгнали от Б окр. и си вървим по пътя, честно. Вие такива думички не знаете и не ви вълнува, селя....ни!
15.
do 13
25.11.2019 15:06:54
4
12
Питай този, на който си се огъзил и на който в следващите няколко месеца ще плащаш наем за...как беше Ефбет арена. Мухахаха...Ам, чи то розовите ви екипи бяха по-малка базикня от тази ве мой.
14.
до 12
25.11.2019 15:02:24
5
8
Именно, нали това съм написал.
С честна игра в днешна България - до никъде не се стига. Ти ако не си бягал още от ташак в ташак ще си спомниш, че "успехите" на Порточановия отбор секнаха в момента, когато той прибра пищова. И понеже си с ибирателна памет ще те попитам ? Вие да не играете на ваш стадион бе Пурко ? И знаеш ли до кога УПИ-то на Лазур няма да се промени. Ами до 2022, когато 5 годишния ви договор с Ефбет няма да е изтекъл, но сами Ефбет ще изчезне в следващ етап, както се случи с еврофутбол и една дузина още знайни и незнайни бет къщи. За това и написах, че не заиграем ли с вашите селско-тарикатски схеми - ще падаме от села и паланки, а играчите ни ще подскачат като пърлета под шпагатите на 130 -140 кг. телета пременени във футболни екипи. Аки искаме да оцеляваме, трябва да се научим на курвалък, като вас. Няма за какво да се сърдиш, защото истината е тази и колкото да е жалка, тя е факт. Или ще отречеш ??? С фактология не ми се занимава и няма смисъл да ти изброявам вашите решени през миналия сезон мачове, вкл. мъките ви с 9 играчи на Черноморец, в мач който само съдиите ви извадиха, а и гол не ни признаха в последните секунди. както и да е, точно това пиша и казвам на ръководството. С честна игра - не става. Връщам се на стадионите и темата за курвалъка ви. Ам, че Пурко, знаеш ли Ефбет на кой ще плаща наема ? На собственикът му. Знаеш ли кой е собственика на Ефебет - Митко Събев. Той ви удави в локвата преди 10 години, но днес му се мазните и таманета ще му правите. Ва знам и силните фенове. Ние си имаме наш стадион, защото сами си го направихме и за разлика от вас парите си ги дадохме за него. Да, плащаме наем, и то на същия човек, в който късопаметната ти главичка е забравила, че и вие се кълняхте, че и името си сменихте в негова чест, че и розови се преоблкохте. Днес сте точно като евини балерини. Едно щракване с пръс и пак сте в нищото или айде - в калта на Д. Езерово или Българово. Вие сами НИКОГА не сте се оправяли. СНЦ-то ви се огъна, като лист ламарина на вятър. Що бе Пурко не си извървяхте пътя, като нас, ами станахте за посмешище на цяла България за да ви види гьонсуратите и оголения гъз в А група, където да ви бият,като мече у дувар. Хем ви бият, хем по-убаво ви става. Както и да е. "Успешни" сте и както виждам това ви трябва. Ама то както се вика простия ще скриеш, но гьонсуратът му не можеш. Е, вие щом сами не вдявате в какво дружество сте превърнати, а отскоро вече и официално,ние с какво можем да ви помогнем ? Ние си извървяхме пътя сами и докато го правихме с нашите топки в гащите, вие го правихте с чужди топки.
13.
*********
25.11.2019 14:44:58
5
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
до 11
25.11.2019 14:26:38
12
8
Като ви гледам достойнството и се просълзявам - достойни загуби от Свиленград, Димитровград и всякакви знайни и незнайни села и паланки. Достойно 4-то място във аматьорската В група, равни точки с петия Гигант (Съединение).
Също да отбележа, че съборетината с една полутрибуна, на която играете и наричате "стадиона ни", изобщо не е ваш. Беше на едно от другите дружества, в което се кълняхте (също така достойно). А сега е обект на дела и бъдещ мол и/или жилищен комплекс от затворен тип (че в махалата трябва да е с охрана, за да се продава).
Само петните името на най-стария бургаски футболен клуб!
11.
do 8
25.11.2019 13:41:03
6
12
Що ? само вие ли може да играете на тото ?
Аз им казвам,че с чест и достойнство до никъде няма да я докараме,ама те - йок.Ние да не сме другия отбор.
-Друг,ама на - успешен им викам.кеф им да бият,кеф им да паднат,кеф им 3-3 да извъртят,че и от 0-2 до 4-2 да я доведат.Виж,срещу ония които играят футбол трудно им се случва,ама все някак си се изжявяват няколко 0-4 или по-големи. те ми казват: - ние сме с чест,достойнство и честно ще играем.
-На хак ви чест - им викам. Докато се борите с едната чест,другите вече са облизали 100 задника,че и на Ефбет дори престанаха.Даже са готови и на още 5 отбора името да вземат само за да са добре. И са добре наистина, нищо че фалшивите им муцуни са рапознати от 30-40 човека,щом в дългочакания и паметен мач за звръщането им в "храма", прекръстен на Ефбет ареана ( малко смешничко и жалко,ама нали са добре) не се събраха и с един повече. Ама им е добре. Играят във втора лига с Ерден, Гълъбово и Кучериново, пък ние се мъчим още със Созопол,Карнобат,Несебър,Казанлък. Е-ееех,как мечтая и нашия стадион да се прекръсти на ВИНБЕТ или 24бет, или някакъв си бет,за да ми е успешен отбора и да плащам наем на оня,който преди 10 години ни хвана за въшкарника и ни удави в локва.Може да е един и същ насилника,ама нали са си добре.Бал съм мааа му,ако ще 1х2 бет арена да ни кръстят стадиона,а на фланелките ни да няма място от надписи "бет",кво ни пука,нали ще сме добре,пък ако ще пак 30 да сме.За кво си ни тия 400-500 на мача,като играем само за едната си чест.То с чест бебета не стават.Гъз и отвор трябва да са отоврени,а езикът навън,иначе няма нивга да станем успешни като другия отбор. Помислете ръководители на Черноморец и хич не се занимавайте със смени на треньори,ами дайте да сваляме гащите и да се надупваме, щото Б и А група само през крив макарон ще видим.Кво се прайте,че не знаете как стават работите.Ако пък не знайте, питайте бе, питайте. Те занещите са на Ефбет-а
10.
Само Черноморец!
25.11.2019 13:40:03
9
15
Тинката сам решава дали да е треньор, никой не го е сменял. Цялата грешка е на ръководството много добре го знаят, да не се бършат сега с Радостин. Целта си е Б гр. и ще се постигне. Колкото до Ефбет - Недялко мет, там схемата е ясна. Несебър я караха така някоя друга година, сега се борят да не изпаднат, ай не нас тези!
9.
До № 5
25.11.2019 13:33:48
10
45
Селските групи са резервирани за Нефтохимик. След 1-2 сезона на черно тото при професионалистите се отправят винаги на там с няколкото си фена които имат. Те Славия имат повече фенове на стадиона от тях!
8.
до аз
25.11.2019 13:12:05
10
15
нищо не ви трябва. много сте си добре така. дълбайте дъното и успех.
7.
Бургас
25.11.2019 12:53:44
4
23
Точно в организацията е проблема г-н Марков. Всичко е на аматьорско ниво, като започнеш от школата че и до мъжкия отбор... Айтос имат по - добра организация от вас.
Ако не вземете мерки след една година нито школа ще имате, нито мъжки отбор, или най - много в А Окръжна...
6.
az
25.11.2019 12:42:04
19
44
трябва ни тото - шеф. някой който да купува мачовете и да дирижира развоя им.след това ефбет арена за спонсор и ще ни настръхнат зърната от кеф.
5.
мдаа
25.11.2019 12:38:59
12
16
смятай щом ще се борят да не изпаднат, за какво говорим. важното е че тука сте велики, нищо, че отивате в селските групи. то там ви е и мястото де.
4.
Запознат
25.11.2019 12:37:35
6
13
Коце Марков преговарял с Почетино, че нали сега е без работа...хахаха
3.
ха ха ха
25.11.2019 12:36:37
11
26
аз като ви разправях, че Кишиша не става, вие ми спорихте. Кой ви хване и ви бие. баси отбора. оня ден на късмет бихте последния Карнобат.
2.
фанта-манта
25.11.2019 12:35:04
15
20
абе закривайте го тоя селски отбор. какво се мъчите. ни треньора става, ни футболистите.
1.
Акула-юнак
25.11.2019 12:28:45
9
20
Ооо неее само не и тинката. Сега с кой ще въртим патрончета ахелой на полувремето.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори